Mohon Maaf, Pengunduran masa ke 22 Disember 2009

*

Author Topic: Mohon Maaf, Pengunduran masa ke 22 Disember 2009  (Read 3649 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

24 December, 2009, 02:13:24 AM
  • Publish

  • Pengunduran Database di Halaqahnet

    Kepada semua Halaqian yang disayangi,

    Oleh kerana masalah teknikal yang berlaku pada malam tadi ,bermula jam 11:30 PM disebabkan oleh masalah teknikal,  maka halaqah telah mengalami:


    1.    pengunduran database kepada hari Selasa, bertarikh 22 Disember 2009

    2.    posting yang diposkan kelmarin ( 23/12/2009 ) tidak dapat dipaparkan (terawang-awang)

    3.    user yang mendaftar kelmarin (mulai jam 12.00am , 23/ 12/2009) juga terpaksa mendaftar lagi sekali

    Halaqah memohon maaf diatas kesulitan yang dihadapi ini.

    Sekian , terima kasih.
    « Last Edit: 24 December, 2009, 02:36:14 AM by Ummi Munaliza »
    Pengurusan, Pentadbiran Forum Halaqahnet.
    Penal Utama Baitul Muslim


    Reply #1 24 December, 2009, 02:18:52 AM
  • Publish
  • andai dunia ini masa boleh diputarkan..
    ingin sahaja menebus kesilapan yang lalu..
    tapi itu semua hanya angan-angan yang tak mungkin jadi kenyataan..
    hakkikatnya masa akan terus ke depan..
    tanpa sedikit pun menoleh ke belakang

    Reply #2 24 December, 2009, 02:56:38 PM
  • Publish

  • Pengunduran Database di Halaqahnet

    Kepada semua Halaqian yang disayangi,

    Oleh kerana masalah teknikal yang berlaku pada malam tadi ,bermula jam 11:30 PM disebabkan oleh masalah teknikal,  maka halaqah telah mengalami:


    1.    pengunduran database kepada hari Selasa, bertarikh 22 Disember 2009

    2.    posting yang diposkan kelmarin ( 23/12/2009 ) tidak dapat dipaparkan (terawang-awang)

    3.    user yang mendaftar kelmarin (mulai jam 12.00am , 23/ 12/2009) juga terpaksa mendaftar lagi sekali

    Halaqah memohon maaf diatas kesulitan yang dihadapi ini.

    Sekian , terima kasih.


    Saya ingat saya telah menyinggung perasaan Halaqah.net sehingga post saya semua tiada yang semalam, rupanya masalah teknikal berlaku=)
    Mrs. Ikan Pari

    Reply #3 24 December, 2009, 03:04:56 PM
  • Publish
  • Saya ingat saya telah menyinggung perasaan Halaqah.net sehingga post saya semua tiada yang semalam, rupanya masalah teknikal berlaku=)

    Moral of the story :
    ~ Kalau ada apa2 kemusykilan..sila tanya...jangan main "ingat2" je ehee... berasalam*

    Malu nak bertanya, takot kena marah=)

    Reply #4 24 December, 2009, 03:12:16 PM
  • Publish
  • Saya ingat saya telah menyinggung perasaan Halaqah.net sehingga post saya semua tiada yang semalam, rupanya masalah teknikal berlaku=)

    Moral of the story :
    ~ Kalau ada apa2 kemusykilan..sila tanya...jangan main "ingat2" je ehee... berasalam*

    Malu nak bertanya, takot kena marah=)

    siapa pula yang nak marah?
    kat halaqah ni kita saling membantu, saling berkongsi..
    takkan tanya sikit, nak marah kan..
    malu bertanya sesat jalan...
    kalau ada kemusykilan silakan saja bertanya.. =)
    ~bErSuJuD KpD ALLAH ~

    Reply #5 24 December, 2009, 03:14:26 PM
  • Publish
  • ok3 =)

    Reply #6 24 December, 2009, 03:14:55 PM
  • Publish
  • siapa yang buat posting panas semalam..
    buat semula ye..
    :senyum:

    Reply #7 24 December, 2009, 03:18:03 PM
  • Publish
  • Xleh la buat posting panas2, ambillah iktibar=)

    Reply #8 24 December, 2009, 03:20:08 PM
  • Publish
  • siapa yang buat posting panas semalam..
    buat semula ye..
    :senyum:

    Selamat "pengakuan" Kak Long  yahooo* yahooo* yahooo*
    Tak nak buat dah...pisang tak berbuah dua kali  okaja* okaja* okaja*

    Buatlah pengakuan tu semula, tak sempat baca la=(

    Reply #9 24 December, 2009, 03:23:17 PM
  • Publish
  • Iye lah tu=)

    Reply #10 24 December, 2009, 03:25:07 PM
  • Publish
  • Xleh la buat posting panas2, ambillah iktibar=)

    Suka yang panas2...sebab sekarang musim winter..suhu asyik negative je  keliru* terkejut*

    jangan masuk dalam api tu sudahlaa ye kak long..
    :senyum:..

    Reply #11 24 December, 2009, 03:25:42 PM
  • Publish
  • Buatlah pengakuan tu semula, tak sempat baca la=(

    Tak nak!!! sebab:

    Xleh la buat posting panas2, ambillah iktibar=)

    Owh panas ek pengakuan tu, bagi cahayalurus tiada yang panas kalau kat halaqah ni, semua takda suhu, cepat buat semula pengakuan tu=)

    Reply #12 24 December, 2009, 03:31:19 PM
  • Publish
  • jangan masuk dalam api tu sudahlaa ye kak long..
    :senyum:..

    Nasib baik ada yang call Ummi malam2 buat laporan halaqah ada problem...kalau tak, mau ada yang geram berapi2 sebab lagi banyak posting hilang ehee...

    Terima kasih banyak2 la kat pemanggil malam tu ye ceria*

    Siapakah gerangan pemanggil malam itu, ingin saya ucapkan terima kasih juga pada beliau=)

    Reply #13 24 December, 2009, 03:34:13 PM
  • Publish
  • jangan masuk dalam api tu sudahlaa ye kak long..
    :senyum:..

    Nasib baik ada yang call Ummi malam2 buat laporan halaqah ada problem...kalau tak, mau ada yang geram berapi2 sebab lagi banyak posting hilang ehee...

    Terima kasih banyak2 la kat pemanggil malam tu ye ceria*

    afwan kak long..
    :senyum:..
    dapat dikesan awal..
    tapi tu lah..
    kasihan juga kacau ummi tengah-tengah malam..
    sayup saja suara ummi kita

    Owh Deena lah rupanya pemanggil malam tu, terima kasih banyak=)

    Reply #14 24 December, 2009, 04:19:28 PM
  • Publish
  • bukan niat untuk menunjuk..
    astaghfirullah..
    maafkan aku ya Allah..

    Reply #15 24 December, 2009, 04:20:42 PM
  • Publish
  • bukan niat untuk menunjuk..
    astaghfirullah..
    maafkan aku ya Allah..


    Tidak mengapa, kami pun tidak kata Deena menunjuk, semoga keprihatinan Deena menjadi teladan semua halaqian=)

    Reply #16 24 December, 2009, 04:31:16 PM
  • Publish
  • bukan niat untuk menunjuk..
    astaghfirullah..
    maafkan aku ya Allah..


    Ukht jangan lah kecik hati.. sabaar*
    Nak aiskrim tak? akak ada buat aiskrim ni..:senyum:..
    Mai datang Sabah amek aiskrim.:senyum:..
    Tindakan yang betol lah tu,tak salah tu.
    Sebab semua sayang Halaqah.net ni kan..
    Anggap lah itu ujian dari Allah yang terjadi semalam.
    Dah la,lupakan jeq. baguss
    Semua tu Allah dah takdirkan.

    « Last Edit: 24 December, 2009, 04:36:07 PM by Fitri Qathrunnada »

    Reply #17 24 December, 2009, 04:35:26 PM
  • Publish
  • Nasib baik ada yang call Ummi malam2 buat laporan halaqah ada problem...kalau tak, mau ada yang geram berapi2 sebab lagi banyak posting hilang ehee...

    Terima kasih banyak2 la kat pemanggil malam tu ye ceria*

    Tak pe kak long.
    Semua yang berlaku tak disengaja kan. ceria*

    Reply #18 24 December, 2009, 04:47:16 PM
  • Publish
  • bukan niat untuk menunjuk..
    astaghfirullah..
    maafkan aku ya Allah..


    Ukht jangan lah kecik hati.. sabaar*
    Nak aiskrim tak? akak ada buat aiskrim ni..:senyum:..
    Mai datang Sabah amek aiskrim.:senyum:..
    Tindakan yang betol lah tu,tak salah tu.
    Sebab semua sayang Halaqah.net ni kan..
    Anggap lah itu ujian dari Allah yang terjadi semalam.
    Dah la,lupakan jeq. baguss
    Semua tu Allah dah takdirkan.



    hehhe..
    afwan ye

    Reply #19 24 December, 2009, 05:50:56 PM
  • Publish


  • Terima kasih kepada pemanggil tu, kalau tidak, belum tentu hari  ini kita dapat jenguk halaqah. Bukan hal kecik masalah semalam tu...

    Ummi bersama-sama orang kuat disebalik tabir yang berjaga memperbetulkan semula setting halaqah. Ummi tak ada kerja pun, setakat menemani dan memberikan sokongan kepada yang lain buat kerja. kesian juga pada ustaz alhaudhie, turut berjaga hingga ke pagi. Kepada server admin juga yang membaiki setting halaqah semula.

    Inilah manisnya keluarga halaqah, sama-sama memberikan sokongan kepada sesuatu masalah yang tidak disengajakan untuk dibetulkan. Ukhuwwah yang erat menyatukan kami di bawah halaqah. Saling bantu membantu dan tidak mencari kesalahan sesiapa, apatah lagi menuding tangan mengatakan salah dan silap orang. Terima kasih ustaz alhudhie dan adeq_fauzy.

    Ummi rasa bangga dan syukur bersama -sama kelaurga halaqah...semoga kita semua berada di dalam rahmat dan kasih sayang Allah.

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    4 Replies
    1392 Views
    Last post 13 June, 2009, 11:08:24 PM
    by kakisamun
    9 Replies
    3123 Views
    Last post 01 January, 2010, 10:54:29 PM
    by ayam_jihad
    34 Replies
    4158 Views
    Last post 29 December, 2010, 08:09:42 PM
    by Eyda Aam