Kerja Sambilan

*

Author Topic: Kerja Sambilan  (Read 16274 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

hairilnua

  • *
  • Allahuakbar....!!
    • View Profile
Reply #20 09 June, 2009, 12:55:23 PM
  • Publish
  • part-time dari rumah , pre-enrollees :

    http://vemmabuilder.com/645583405



    ni mesti ko dah bayar pendaftaran nye kan acit??? :ketawa:,,, promote,, jgn x promote,, hahahha,,,
    Aku insan yg agak selambe..
    X pndai jaga hati orang..
    Suke cari pasal..

    Jangan call @ sms :  0193587327(hehehhe)
    http://hairilnua.blogspot.com
    Ada Brani?

    Reply #21 09 June, 2009, 01:20:43 PM
  • Publish
  • hairilnua..
    ada ape yerk..
    wireman ker chargeman ker..
    pastu kalo wireman ..pw apa
    kalu chargeman sekatan apa...

    acit

    • *
    • Ilahi anta maksudi wa redho ka matluubi
      • View Profile
    Reply #22 09 June, 2009, 04:01:13 PM
  • Publish
  • part-time dari rumah , pre-enrollees :

    http://vemmabuilder.com/645583405


    Pendaftaran Free jer..Top Leader / pioneer orang Melayu yang pertama (mula-mula perkenal kat M'sia),
    on-line biz.

    ni mesti ko dah bayar pendaftaran nye kan acit??? :ketawa:,,, promote,, jgn x promote,, hahahha,,,
    "Berpanjangan lah ubudiyah zahir dan batin serta berkekalan lah
    hadir hati serta Allah".Wallahu a'lam bishowab

    Reply #23 09 June, 2009, 04:08:59 PM
  • Publish
  • Salam...

    Nak tanye la,agensi pekerjaan ni boleh percaya tak?yela,risau juga kalau2 deme ni menipu kita...kalau tak silap saya kene bayar dulu plak tu untuk pendaftaran.kalau tak bayar mereka tak dapat nak uruskan segala dokumen kita.

    acit

    • *
    • Ilahi anta maksudi wa redho ka matluubi
      • View Profile
    Reply #24 09 June, 2009, 05:01:11 PM
  • Publish
  • Salam...

    Nak tanye la,agensi pekerjaan ni boleh percaya tak?yela,risau juga kalau2 deme ni menipu kita...kalau tak silap saya kene bayar dulu plak tu untuk pendaftaran.kalau tak bayar mereka tak dapat nak uruskan segala dokumen kita.
    Urusan dokumentasi untuk dapatkan TAWARAN pekerjaan adalah dikenakan caj /bayaranlah.Kemudian barulah ditawarkan temuduga (bergantung kepada kekosongan jawatan yang sesuai dengan permohonan ) tetapi ia
    bukanlah suatu jaminan untuk diberikan pekerjaan.Untung sabut timbul,untung batu tenggelam.

    Reply #25 10 June, 2009, 07:59:55 AM
  • Publish
  • Salam...

    Nak tanye la,agensi pekerjaan ni boleh percaya tak?yela,risau juga kalau2 deme ni menipu kita...kalau tak silap saya kene bayar dulu plak tu untuk pendaftaran.kalau tak bayar mereka tak dapat nak uruskan segala dokumen kita.
    Urusan dokumentasi untuk dapatkan TAWARAN pekerjaan adalah dikenakan caj /bayaranlah.Kemudian barulah ditawarkan temuduga (bergantung kepada kekosongan jawatan yang sesuai dengan permohonan ) tetapi ia
    bukanlah suatu jaminan untuk diberikan pekerjaan.Untung sabut timbul,untung batu tenggelam.
    peluang kerja kat luar negara ada tak acik..
    qatar ker...

    nni

    • *
    • ingin kan kedamaian jiwa..
      • View Profile
    Reply #26 10 June, 2009, 06:42:46 PM
  • Publish
  • Salam...

    Nak tanye la,agensi pekerjaan ni boleh percaya tak?yela,risau juga kalau2 deme ni menipu kita...kalau tak silap saya kene bayar dulu plak tu untuk pendaftaran.kalau tak bayar mereka tak dapat nak uruskan segala dokumen kita.
    Urusan dokumentasi untuk dapatkan TAWARAN pekerjaan adalah dikenakan caj /bayaranlah.Kemudian barulah ditawarkan temuduga (bergantung kepada kekosongan jawatan yang sesuai dengan permohonan ) tetapi ia
    bukanlah suatu jaminan untuk diberikan pekerjaan.Untung sabut timbul,untung batu tenggelam.

    sy penah attend 1 interviu dgn agensi keja ni kat KL.. ape ntah name kampeni lupa dah...
    mula2 tu cam yakin je.. tp lama2 dgr cite diorg tu cuma kaut untung je. x tau la btol ke x. mintak straight dr kampeni yg kena aim tu dah la, x yah thru agensi..
    Help me transforming into a good muslimah, please...

    http://hidupinas.blogspot.com/

    Reply #27 10 June, 2009, 06:51:22 PM
  • Publish
  • Salam...

    Nak tanye la,agensi pekerjaan ni boleh percaya tak?yela,risau juga kalau2 deme ni menipu kita...kalau tak silap saya kene bayar dulu plak tu untuk pendaftaran.kalau tak bayar mereka tak dapat nak uruskan segala dokumen kita.
    Urusan dokumentasi untuk dapatkan TAWARAN pekerjaan adalah dikenakan caj /bayaranlah.Kemudian barulah ditawarkan temuduga (bergantung kepada kekosongan jawatan yang sesuai dengan permohonan ) tetapi ia
    bukanlah suatu jaminan untuk diberikan pekerjaan.Untung sabut timbul,untung batu tenggelam.

    sy penah attend 1 interviu dgn agensi keja ni kat KL.. ape ntah name kampeni lupa dah...
    mula2 tu cam yakin je.. tp lama2 dgr cite diorg tu cuma kaut untung je. x tau la btol ke x. mintak straight dr kampeni yg kena aim tu dah la, x yah thru agensi..

    kat kl ek...kat area mane?supaya orang lain pun tak terkena juga.

    Reply #28 18 December, 2009, 10:56:36 AM
  • Publish
  • Salam,


    Saya sedang mencari orang yg berminat buat part time sejam setiap hari di internet? Potensi income RM700-RM800 seminggu.


    Jika berminat,  boleh daftar secara percuma di sini:

    http://raudzah.PartTimeSideIncome.com/

    Habiburrahman

    • *
    • Boleh Blah
      • View Profile
    Reply #29 18 December, 2009, 10:58:49 AM
  • Publish
  • Keje part time? alahai..lambat sangat..pakhabib baru ambil sorang kerani baru...
    Tgh cari butang DELETE AKAUN

    Reply #30 18 December, 2009, 11:03:33 AM
  • Publish
  • Salam,


    Saya sedang mencari orang yg berminat buat part time sejam setiap hari di internet? Potensi income RM700-RM800 seminggu.


    Jika berminat,  boleh daftar secara percuma di sini:

    http://raudzah.PartTimeSideIncome.com/


    Salam wbt.

    Saya nak tanya, kena bayar ke untuk wat kerja ni?
    "Katakanlah, sesungguhnya solatku, ibadahku, hidupku dan matiku hanyalah untuk Allah, Tuhan semesta alam." (Al-An'am: 162)

    dol_bendol

    • *
    • http://al-merapu.blogspot.com
      • View Profile
    Reply #31 18 December, 2009, 11:30:21 AM
  • Publish
  • dia tu Vemme Builders

    http://www.simplebisnes.com


    Reply #32 18 December, 2009, 06:09:07 PM
  • Publish
  • Nak kenal dengan jutawan klik, Mudah sangat klik sahaja dapat duit
    TAK MASUK TAK APA, tengok jer dulu. Tapi if nak masuk contac saya tau... sila kilik pada link di bawah:

    http://jutawanklik.com/?a_aid=smtdlm05


    Reply #33 18 December, 2009, 06:35:36 PM
  • Publish
  • Mungkin pelik tapi ianya adalah benar, itu lah yang saya dapat ucapkan. Kepada rakan-rakan yang ingin menambah pendapatan atau mungkin ingin menjadikan ianya satu pekerjaan yang lumayan sila klik pada link ini http://jutawanklik.com/?a_aid=smtdlm05
    Ianya sangat mudah, hanya klik maka duit akan masuk. Ianya nampak tidak logik tapi itu adalah kebenarannya. Saya hanya ingin berkongsi dengan rakan-rakan, terpulang kepada anda semua untuk membuat penilaian. Tapi lihat lar dulu laman web ini, tak rugi apa2 pun jika rakan-rakan melihatnya.. Terima Kasih. Sila klik pada link di bawah:
    http://jutawanklik.com/?a_aid=smtdlm05

    Reply #34 20 April, 2010, 12:18:29 PM
  • Publish
  • salam,sape2 yang takde kerja boleh la buat part time dengan sy.keje mudah la sangat2.minimum keje seminggu sekali.

    boleh YM saya : Tok_janggut_85@yahoo.com
    atau
    sms ke 0173124941(azri)

    Reply #35 20 April, 2010, 12:51:34 PM
  • Publish
  • Salam...Saya pon nak bertanya samada ada ke keja parttime utk hari minggu saja...terutama sekali kerja utk catering ke..jadi tukang hidang ke cuci pinggan dll..saya nak mencari skt pengalaman..trimas..Di KL
    Aku ingin berubah....jauh dari takuk yg lama..Ya Allah...

    Reply #36 07 May, 2010, 03:23:32 PM
  • Publish
  • ramainye nak cari keje part time skng ni,kesian la dekat masyarakat malaysia ni
    http://www.jutawankertas.blogspot.com

    Reply #37 07 May, 2010, 03:40:05 PM
  • Publish
  • salam,sape2 yang takde kerja boleh la buat part time dengan sy.keje mudah la sangat2.minimum keje seminggu sekali.

    boleh YM saya : Tok_janggut_85@yahoo.com
    atau
    sms ke 0173124941(azri)
    ...keja apa tu bro??

    Reply #38 07 May, 2010, 07:27:12 PM
  • Publish
  • JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: PENDAPATAN LUMANYAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

    Sahabat Sekalian,
     
    Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????
     
    Kami boleh bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
    Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.
     
    Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.
     
    Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!
    Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:
     
    1- Klik button reply pada email anda
    Pasti kan email dialamatkan ke : fast_advertise@yahoo.com
                                     Cc: (dihearty_ku@yahoo.com)                         
     
    2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini
    (ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)
     
    3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.
     
    Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.
     
    Terima kasih.

    Reply #39 08 August, 2010, 01:30:38 AM
  • Publish
  • dlu masa belajar biasa wat part time home tuition...
    best gak dan agak lumayan sebagai student ipt...

    skrg dah keje pun wat part time gak utk isi masa kosong nih..
    jadi wealth planner under prudential takaful...

    haa, sapa2 yg perlukan pelan perlindungan atau nasihat kewangan, boleh hubungi saya:)

    divider3
    halaqahforum4