KOLEKSI NOVEL TERBAIK PERCUMA!

*

Author Topic: KOLEKSI NOVEL TERBAIK PERCUMA!  (Read 12773 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

23 September, 2008, 07:33:41 PM
  • Publish
  • Salam, ana nak kongsi satu web yang membolehkan anda semua download novel2 yang terbaik secara PERCUMA!!
    nAK novel2 ni, buka sini, http://ketapang.eniaga.biz/novel

    Sayang_akidah

    • *
    • SAyaNg AkidAH
      • View Profile
    Reply #1 23 September, 2008, 11:32:06 PM
  • Publish
  • Salam, ana nak kongsi satu web yang membolehkan anda semua download novel2 yang terbaik secara PERCUMA!!
    nAK novel2 ni, buka sini, http://ketapang.eniaga.biz/novel

    Terima kasih banyak2 atas informasi anta. Dapat ana sep duit nak beli novel :-)
    Kulabuhkan Punggungku Diampaian Dilema,Menatap Diri Nan Menanti Senja...
    *Image Removed*

    ce buka ni : ---- >>>> http://www.cecomel-akidah.blogspot.com/

    Reply #2 31 May, 2009, 08:33:21 PM
  • Publish
  • btul3x... thanks yer...
    JASAMU DIKENANG....:senyum:....best la lpas ni bleh la bc puas2...:senyum:

    Reply #3 31 May, 2009, 09:34:21 PM
  • Publish
  • aikk..nape tak boleh bukak laman web tu?pelik betul.

    naaz93

    • *
    • ..::ISLAM ITU INDAH::..
      • View Profile
    Reply #4 31 May, 2009, 11:21:23 PM
  • Publish
  •  :)
    aikk??
    npe xblh bukak pn..
    tipu ek...
    hehee...
    ..::Langkah Hari Ini Menentukan Destinasi Hari Esok::..

    Reply #5 31 May, 2009, 11:25:16 PM
  • Publish
  • salam..yelah skater.. xley bukak web yg diberi ini... nmpk gayanya, kita semua kena beli novel yg original lah klu gn...
    Suara kehidupanku memang tak akan mampu menjangkau telinga kehidupanmu; tapi marilah kita cuba saling bicara barangkali kita dapat mengusir kesepian dan tidak merasa jemu.

    acapklcc9

    • *
    • Perjuangan Belum Selesai
      • View Profile
    Reply #6 31 May, 2009, 11:26:17 PM
  • Publish
  • erm......
    xbleh buka jugak....
    rasenye ada masalah server kot.....
    saya selalu tgk web nie......
    utk bacaan santai........
    http://penulisan2u.blogspot.com/
    « Last Edit: 31 May, 2009, 11:35:41 PM by acapklcc9 »

    naaz93

    • *
    • ..::ISLAM ITU INDAH::..
      • View Profile
    Reply #7 01 June, 2009, 12:05:44 AM
  • Publish
  • salam..
    yg acapklcc9 bg bru jd..
    best..
    thanks..

    divider3
    halaqahforum4