KOLEKSI NOVEL TERBAIK PERCUMA!

Author Topic: KOLEKSI NOVEL TERBAIK PERCUMA!  (Read 15196 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

23 September, 2008, 07:33:41 PM
Salam, ana nak kongsi satu web yang membolehkan anda semua download novel2 yang terbaik secara PERCUMA!!
nAK novel2 ni, buka sini, http://ketapang.eniaga.biz/novel

Sayang_akidah

  • *
  • SAyaNg AkidAH
    • View Profile
Reply #1 23 September, 2008, 11:32:06 PM
Salam, ana nak kongsi satu web yang membolehkan anda semua download novel2 yang terbaik secara PERCUMA!!
nAK novel2 ni, buka sini, http://ketapang.eniaga.biz/novel

Terima kasih banyak2 atas informasi anta. Dapat ana sep duit nak beli novel :-)
Kulabuhkan Punggungku Diampaian Dilema,Menatap Diri Nan Menanti Senja...
*Image Removed*

ce buka ni : ---- >>>> http://www.cecomel-akidah.blogspot.com/

Reply #2 31 May, 2009, 08:33:21 PM
btul3x... thanks yer...
JASAMU DIKENANG....:senyum:....best la lpas ni bleh la bc puas2...:senyum:

Reply #3 31 May, 2009, 09:34:21 PM
aikk..nape tak boleh bukak laman web tu?pelik betul.

naaz93

  • *
  • ..::ISLAM ITU INDAH::..
    • View Profile
Reply #4 31 May, 2009, 11:21:23 PM
 :)
aikk??
npe xblh bukak pn..
tipu ek...
hehee...
..::Langkah Hari Ini Menentukan Destinasi Hari Esok::..

Reply #5 31 May, 2009, 11:25:16 PM
salam..yelah skater.. xley bukak web yg diberi ini... nmpk gayanya, kita semua kena beli novel yg original lah klu gn...
Suara kehidupanku memang tak akan mampu menjangkau telinga kehidupanmu; tapi marilah kita cuba saling bicara barangkali kita dapat mengusir kesepian dan tidak merasa jemu.

acapklcc9

  • *
  • Perjuangan Belum Selesai
    • View Profile
Reply #6 31 May, 2009, 11:26:17 PM
erm......
xbleh buka jugak....
rasenye ada masalah server kot.....
saya selalu tgk web nie......
utk bacaan santai........
http://penulisan2u.blogspot.com/

naaz93

  • *
  • ..::ISLAM ITU INDAH::..
    • View Profile
Reply #7 01 June, 2009, 12:05:44 AM
salam..
yg acapklcc9 bg bru jd..
best..
thanks..

divider3
halaqahforum4