KOLEKSI NOVEL TERBAIK PERCUMA!

Author Topic: KOLEKSI NOVEL TERBAIK PERCUMA!  (Read 12291 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

skater

  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
23 September, 2008, 07:33:41 PM
  • Publish Di FB
  • Salam, ana nak kongsi satu web yang membolehkan anda semua download novel2 yang terbaik secara PERCUMA!!
    nAK novel2 ni, buka sini, http://ketapang.eniaga.biz/novel

    Sayang_akidah

    • *
    • Posts: 70
    • SAyaNg AkidAH
      • View Profile
    Jawab #1 23 September, 2008, 11:32:06 PM
  • Publish Di FB
  • Salam, ana nak kongsi satu web yang membolehkan anda semua download novel2 yang terbaik secara PERCUMA!!
    nAK novel2 ni, buka sini, http://ketapang.eniaga.biz/novel


    Terima kasih banyak2 atas informasi anta. Dapat ana sep duit nak beli novel :-)
    Kulabuhkan Punggungku Diampaian Dilema,Menatap Diri Nan Menanti Senja...
    *Image Removed*

    ce buka ni : ---- >>>> http://www.cecomel-akidah.blogspot.com/

    aziera_areiza

    • *
    • Posts: 24
      • View Profile
    Jawab #2 31 May, 2009, 08:33:21 PM
  • Publish Di FB
  • btul3x... thanks yer...
    JASAMU DIKENANG....:senyum:....best la lpas ni bleh la bc puas2...:senyum:

    efa_reeza

    • *
    • Posts: 113
      • View Profile
    Jawab #3 31 May, 2009, 09:34:21 PM
  • Publish Di FB
  • aikk..nape tak boleh bukak laman web tu?pelik betul.

    naaz93

    • *
    • Posts: 209
    • ..::ISLAM ITU INDAH::..
      • View Profile
    Jawab #4 31 May, 2009, 11:21:23 PM
  • Publish Di FB
  •  :)
    aikk??
    npe xblh bukak pn..
    tipu ek...
    hehee...
    ..::Langkah Hari Ini Menentukan Destinasi Hari Esok::..

    sofia

    • *
    • Posts: 396
      • View Profile
    Jawab #5 31 May, 2009, 11:25:16 PM
  • Publish Di FB
  • salam..yelah skater.. xley bukak web yg diberi ini... nmpk gayanya, kita semua kena beli novel yg original lah klu gn...
    Suara kehidupanku memang tak akan mampu menjangkau telinga kehidupanmu; tapi marilah kita cuba saling bicara barangkali kita dapat mengusir kesepian dan tidak merasa jemu.

    acapklcc9

    • *
    • Posts: 339
    • Perjuangan Belum Selesai
      • View Profile
    Jawab #6 31 May, 2009, 11:26:17 PM
  • Publish Di FB
  • erm......
    xbleh buka jugak....
    rasenye ada masalah server kot.....
    saya selalu tgk web nie......
    utk bacaan santai........
    http://penulisan2u.blogspot.com/
    « Last Edit: 31 May, 2009, 11:35:41 PM by acapklcc9 »

    naaz93

    • *
    • Posts: 209
    • ..::ISLAM ITU INDAH::..
      • View Profile
    Jawab #7 01 June, 2009, 12:05:44 AM
  • Publish Di FB
  • salam..
    yg acapklcc9 bg bru jd..
    best..
    thanks..

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    34 Replies
    8759 Views
    Last post 21 February, 2010, 11:31:41 PM
    by ariaiza
    2 Replies
    1161 Views
    Last post 11 November, 2008, 08:28:09 AM
    by PemudaBistari
    16 Replies
    7075 Views
    Last post 19 October, 2012, 10:23:04 AM
    by al_ahibbatu