Login  |  Daftar

Author Topik: Kami di Halaqah.Net  (Dibaca 4014 kali)

0 Halaqian dan 1 Tetamu sedang melihat topik ini.

alhaudhie

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 13
    • View Profile
Kami di Halaqah.Net
2 years ago
Assalamualaikum.

Halaqah.Net adalah merupakan satu Laman Forum interaksi yang memfokuskan perkara-perkara yang berkaitan Agama Islam dan segala sesuatu yang bermanfaat untuk dikongsikan bersama.

Segala Artikel/Soal Jawab/Tazkirah/Perkongsian adalah merupakan ambilan daripada Laman-laman web yang berautoriti dan juga daripada sumber-sumber web/blog yang boleh dipercayai.

Jika anda ingin berkongsi sesuatu bahaan/penulisan - Sila nyatakan sumber jika ianya merupakan ambilan langsung daripada sumber lain akan dinyatakan di bawah setiap posting sebagai rujukan pengunjung Halaqah.

Kami di Halaqah.Net bukanlah orang-orang yang pakar dalam perkara agama. Oleh itu sebarang persoalan yang diajukan akan cuba dijawab dengan merujuk kepada para asatizah,dan/serta/atau jawapan-jawapan yang telah pun ada melalui sumber-sumber yang dinyatakan di atas.

Kepada yang ingin berkongsi sesuatu bahan ILMIAH di Halaqah.Net dimestikan menyatakan sumber asal ambilan jika ianya bukan daripada nukilan/catatan asal penulis @ nyatakan sebarang rujukan yang ada dan digunakan.

Sebarang cadangan dan komen membina adalah dialu-alukan.

Sekian.
@Admin Halaqah.Net
https://www.facebook.com/halaqah.net/