Bagaimana Anda Bertemu Dengan Halaqah.Net

*

Poll

Bagaimana Anda Menemui Laman Forum Halaqah.Net

Sahabat
109 (24.9%)
Pautan Web
92 (21%)
Search Engine
66 (15.1%)
Email
6 (1.4%)
Terserempak
165 (37.7%)

Total Members Voted: 436

Author Topic: Bagaimana Anda Bertemu Dengan Halaqah.Net  (Read 47075 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

Ummi Munaliza

  • *
  • Posts: 14488
  • Anniversary Ke 30
    • View Profile
Reply #120 20 October, 2009, 12:21:47 PM
  • Publish
  • Masyallah...lepas ana dok register di halaqah.net langsung lupa nak cari doa tu..terlalu banyak ilmu2 di sini..leka ana membaca ilmu2 kat sini...Insyallah lepas ni ana akan cari blik doa tu..

    Semoga  Halaqah net memberi manafaat dan kebaikan kepada kita semua. Selongkar dan jelajahi ilmu-ilmu berharga yang ada di sini.
    Pengurusan, Pentadbiran Forum Halaqahnet.
    Penal Utama Baitul Muslim


    ainulqalbi

    • *
    • Posts: 115
      • View Profile
    Reply #121 20 October, 2009, 02:16:36 PM
  • Publish
  •  :)
     :syukur:
    selepas register di dalam halaqah ni, banyak info2 yang diperolehi...
    banyak maklumat yang boleh dikongsi... :syukur:
    "salam ukhuwah buat semua...."

    khalila

    • *
    • Posts: 957
      • View Profile
    Reply #122 20 October, 2009, 02:58:50 PM
  • Publish
  • alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan cikgu..
    hati ana terus di sini..
    mencari ilmu,berkongsi pendapat..
    selain mengerat silaturrahim..
    alhamdulillah ya Allah..
    syukran ya ustaz n ummi sebab sediakan wadah untuk kami..

    Annuarizzan

    • *
    • Posts: 35
      • View Profile
    Reply #123 20 October, 2009, 03:01:50 PM
  • Publish
  •  :ins:
    Semoga akan sentiasa di hati...

    luqiem

    • *
    • Posts: 71
    • Dunia Hanya Semantara Akhirat Kekal Selama-Lamanya
      • View Profile
    Reply #124 20 October, 2009, 03:06:35 PM
  • Publish
  • Mulanya nak cari website program halaqah tv9 tuu.. dalam senarai carian terdapat website Forum Halaqah.. 1st tengok memang tertarik dengan paparan hadapan yang sangat tenang jer... so trus daftar... begitu banyak maklumat dan ilmu yang ada yang boleh dikongsikan bersama...

    wahieyda

    • *
    • Posts: 121
      • View Profile
    Reply #125 20 October, 2009, 04:38:21 PM
  • Publish
  • saya bertemu halaqah apbla kwan sya crita tntang ny..
    alhamdulillah sy byak blajar di sini..

    ainor

    • *
    • Posts: 91
      • View Profile
    Reply #126 20 October, 2009, 07:22:43 PM
  • Publish
  • saya bertamu ngan halaqah cos tersalah eja..sebenarnya nk cri harakah...hehhe....pas2 jumpe nmpk cam best je..terus daftar...alhamdullillah banyak dapat ilmu kt cni...

    ibrahim libya

    • *
    • Posts: 93
      • View Profile
    Reply #127 20 October, 2009, 07:59:09 PM
  • Publish
  • :)

     :D

    Untuk maklumat dan kajian, pihak Halaqah.Net ingin membuat kajian ringkas bagaimanakah anda dengan mudah dan tanpa disangka-sangka terpaut ke Laman Halaqah.Net.

    Harap dapat melayani undian/kajian ini seadanya.

    Kerjasama Didahului dengan ucapan  :( .

    Moga Sentiasa Sihat Dan Ceria Bersama ISLAM.

     :)



    asalamualaikum ustaz...
    saya bertemu dengan halaqah secara misteri...
    diperkenalkan oleh seorang jamaah halaqah melalui laman islamik yang lain...
    akan tetapi, pada hari ni jamaah tu bersama-sama dengan laman islamik tu sudah 'tiada'...
    saya jadi pelik kerana jamaah tu juga bukan calang-calang kerana telah mengirim ribuan kiriman di sini...
    semoga ALLAH memberkati hidup jamaah yang dimaksudkan itu...
    ALLAHUAKHBAR !!!
    DARI HIDUP BERCERMINKAN BANGKAI, LEBIH BAIK MATI BERKANDUNGKAN TANAH - Asy-Syahid Ustaz Ibrahim Libya yang mengharamkan tubuhnya dari kandang ISA... ALLAHUAKHBAR !!!

    muhammad naim

    • *
    • Posts: 288
      • View Profile
    Reply #128 20 October, 2009, 08:56:52 PM
  • Publish
  • salam

    naim terjumpa dgn halaqah.net tuime seach di yahoo.com

    semoga web ini dirahmati oleh Allah

    islam itu indah lagi indah jika hayatinya

    ISLAM UNTUK SEMUA

    berjuang atas nama Islam

    Nurana

    • *
    • Posts: 123
      • View Profile
    Reply #129 20 October, 2009, 09:46:45 PM
  • Publish
  • Salam ummi...ana nak vote yg mane lau jumpe dalm buku cerita??? kire terserempak ke? nak jugak vote...

    fizda

    • *
    • Posts: 2
      • View Profile
    Reply #130 25 October, 2009, 01:31:48 PM
  • Publish
  • assalamualaikum...
    sy mula2 blh join Halaqah sbb kwn y prkenlkn..mmg bgs,p y xbgsnyer sy xpndai nk guna lmn nie..jd sy mntk tnjk ajr dri semua wrga halaqah spy mmbri tnjk ajr..


    [box title=]

    ETIKA BERFORUM
    1. Ahli Halaqian tidak dibenarkan untuk:

    1.1. Memulakan thread atau membalas topik dengan HURUF BESAR .Gunakan huruf besar pada permulaan perkataan.Dan gunakan huruf besar selepas noktah. Sila mulakan topik seperti ini : Islam Itu Indah
    1.1.1. Dilarang Bahasa 'Rojak'
    1.1.2. Dilarang Singkatan Perkataan Yang Keterlaluan[/box]
    « Last Edit: 01 December, 2009, 12:32:03 PM by PenaHalaqah »

    Ummi Munaliza

    • *
    • Posts: 14488
    • Anniversary Ke 30
      • View Profile
    Reply #131 25 October, 2009, 01:43:47 PM
  • Publish
  • assalamualaikum...
    sy mula2 blh join Halaqah sbb kwn y prkenlkn..mmg bgs,p y xbgsnyer sy xpndai nk guna lmn nie..jd sy mntk tnjk ajr dri semua wrga halaqah spy mmbri tnjk ajr..


     :ins:  boleh ditunjuk ajar.

    Pertama : sila menulis dengan ejaan penuh tanpa singkatan ejaan yang keterlaluan sehingga sukar di baca. Anggap Halaqah sebagai sebuah buku karangan dan pembaca. halaqian sebagai penilai/ penanda karangan yang ditulis. (Halaqah dilawati oleh ribuan pengguna,sebagai rujukan dan bacaan umum)

    Kedua : Sebelum menghantar sebarang topikm baru, sila buat carian supaya tidak berlaku 'double post topic' mungkin telah ada halaqian lain terdahulu telah membuka topik itu.

    Ketiga : Sila rujuk di sini.

    1.  http://halaqah.net/v10/index.php?action=rules

    2.  http://halaqah.net/v10/index.php?action=rules;sa=additional

    3.  http://halaqah.net/v10/index.php?action=rules;sa=agreement

    4. Baitul Muslim Halaqahnet
    « Last Edit: 25 October, 2009, 01:48:59 PM by Ummi Munaliza »

    teruterubozu

    • *
    • Posts: 99
      • View Profile
    Reply #132 25 October, 2009, 03:06:26 PM
  • Publish
  • assalamualaikum..

    sudah lupa bagaimana bertemu halaqah..kalau tak silap setahun yang lalu ingin mencari tentang filem Ayat-Ayat Cinta lalu terserempak dengan komen tentang filem itu di HAlaqah.net.Terpaut pula dengan idea-idea bernas daripada forumers berkenaan topik-topik yang ada kaitan dengan diri sendiri. Secara jujur, halaqah benar-benar membuka hati ini untuk menerima hidayahNYa...masih ingat lagi di awal2 perkenalan dengan halaqah, kutanya ustaz alhaudie apa maksud 'Kaifa Ihtadaitu' ?...Terima kasih Halaqah...Selamat Menyambut UlangTahun ke 3.
    Love All, Hate None

    mualli

    • *
    • Posts: 462
    • PERANGI MAKSIATTTT!!!!!ayuhhhh...
      • View Profile
    Reply #133 25 October, 2009, 06:48:59 PM
  • Publish
  • jumpa secara tak sengaja...masa tu cari bahan2 bacaan ilmiah masa boring dalam bulan Ramadhan...
    ada nanpak halaman Halaqah. net...cuba search
    Lepas tu x bukan laman llain dah....di halaqah net byk ilmu yg sy dapat..
    tak habis lagi menerokai halaqah net.....
    Berjihad Fisabilillah...
    Paksalah diri untuk melakukan ibadat...baguss gabuss
    Berilmu...Beramal...kerana ALLAH!
    PERANGI MAKSIATTTT!!!!!ayuhhhh...
    http://jomperahotakk.blogspot.com/
    http://imageshack.us/

    Shifa

    • *
    • Posts: 10
      • View Profile
    Reply #134 25 October, 2009, 08:31:07 PM
  • Publish
  • salam..
    emm..
    shifa jmpe dgn ruangan ni sb adk sy yg bg thu..
    emm
    die kata ruangan ni bnyakinput yg mnarik..
    jd..
    tnpa buang masa shifa pn daftar la kt ruangan ni..heheh
    bgitu la crita nya...
    sekian........


    [box title=]
    ETIKA BERFORUM
    1. Ahli Halaqian tidak dibenarkan untuk:

    1.1. Memulakan thread atau membalas topik dengan HURUF BESAR .Gunakan huruf besar pada permulaan perkataan.Dan gunakan huruf besar selepas noktah. Sila mulakan topik seperti ini : Islam Itu Indah
    1.1.1. Dilarang Bahasa 'Rojak'
    1.1.2. Dilarang Singkatan Perkataan Yang Keterlaluan[/box]
    « Last Edit: 01 December, 2009, 12:29:11 PM by PenaHalaqah »

    anasameen

    • *
    • Posts: 1052
    • free al-Quds!!!
      • View Profile
    Reply #135 01 December, 2009, 12:09:56 PM
  • Publish
  • Salam...
    Saya masuk sini dari web iluvislam...
    Lepas tu, saya cubalah masuk dan ternyata tak sia-sia...
    Moga halaqah yang saya banggakan ni tetap terus ada segaimana pertama kali saya menjumpainya...
    InsyALLAH, kita semua mampu buat sesuatu semata keranaNYA bukan sebaliknya...
    ALLAHu'alam...
    :: berkata2 itu lebih senang dari melaksana ::

    Halaqah_girl

    • *
    • Posts: 167
      • View Profile
    Reply #136 01 December, 2009, 12:52:56 PM
  • Publish
  • Asalamualaikum saya jumpa web ni kat ejen carian sebab saya nak cari soal jawab agama.
    Kemudiannya,saya pun daftar masuk. Ternyata tidak sia-sia saya menemui website ini.Malah,saya dapat menambahkan ilmu pengetahuan.
    Semoga halaqah dapat terus bertahan dan dapat dipertingkatkan lagi. Semoga niat utama, misi jangka panjang yakni mengejar syurga sentiasa disematkan dalam diri semua staff serta ahli halaqah.net.Terima kasih Halaqah.


    aku kecil

    • *
    • Posts: 129
    • islam itu indah.
      • View Profile
    Reply #137 01 December, 2009, 02:15:49 PM
  • Publish
  • salam..
    ana tak tau pown de laman ni..
    sebenarnya,ana saja2 cari laman web yang boleh mengubah diri ana lagi2 forum islam..last,terjumpa..ana pown joinlah..
    tak menyesal ana join halaqah ni..nak seribu daya..taknak seribu dalih..

    ummulqurra

    • *
    • Posts: 172
      • View Profile
    Reply #138 05 December, 2009, 04:55:55 PM
  • Publish
  • assalamualaikum. mcm mane saya jumpe halaqah.net? ianya jemputan khas dari ummi munaliza. makasih ya ummi :senyum:. saya paling suka board baitulmuslim. pelbagai perasaan yg timbul bile baca posting2 kat board ni. kadang2 terasa, malu, tersedar dan macam2 lagi. syukran jazilan.

    Ummi Munaliza

    • *
    • Posts: 14488
    • Anniversary Ke 30
      • View Profile
    Reply #139 05 December, 2009, 05:04:46 PM
  • Publish
  • assalamualaikum. mcm mane saya jumpe halaqah.net? ianya jemputan khas dari ummi munaliza. makasih ya ummi :senyum:. saya paling suka board baitulmuslim. pelbagai perasaan yg timbul bile baca posting2 kat board ni. kadang2 terasa, malu, tersedar dan macam2 lagi. syukran jazilan.

    Ya... di mana ya ,kita pernah bertemu?  ceria*

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    190 Replies
    33302 Views
    Last post 05 March, 2014, 09:41:51 AM
    by mujahidah_a-sha
    24 Replies
    5274 Views
    Last post 11 December, 2012, 08:22:36 PM
    by afiQoh
    32 Replies
    5319 Views
    Last post 16 August, 2013, 09:44:12 AM
    by 5zul