Bagaimana Anda Bertemu Dengan Halaqah.Net

Poll

Bagaimana Anda Menemui Laman Forum Halaqah.Net

Sahabat
109 (24.9%)
Pautan Web
92 (21.1%)
Search Engine
66 (15.1%)
Email
6 (1.4%)
Terserempak
164 (37.5%)

Total Members Voted: 434

Author Topic: Bagaimana Anda Bertemu Dengan Halaqah.Net  (Read 45434 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

alhaudhie

  • *
  • Posts: 2061
    • View Profile
29 July, 2007, 02:38:11 AM
  • Publish Di FB
  •  :)

     :D

    Untuk maklumat dan kajian, pihak Halaqah.Net ingin membuat kajian ringkas bagaimanakah anda dengan mudah dan tanpa disangka-sangka terpaut ke Laman Halaqah.Net.

    Harap dapat melayani undian/kajian ini seadanya.

    Kerjasama Didahului dengan ucapan  :( .

    Moga Sentiasa Sihat Dan Ceria Bersama ISLAM.

     :)

    ISLAM untuk semua

    - Pentadbiran
    - Pondok Tahfiz

    faseh

    • *
    • Posts: 999
    • Cahaya Cinta Allah..Guru d PPK(knk2 pekak)
      • View Profile
    Jawab #1 29 July, 2007, 03:36:26 PM
  • Publish Di FB
  •  :)

    panjang criternyer.....
    nnti ada masa ana crita sejarah ana menjadi family Halaqah.Net ni...
    *Image Removed*
    Ya ALLAH, jadikan aku wanita yang solehah...yang baik di antara yang terbaik...dan kurniakan aku pendamping yang baik...
    dlm mendapatkan sesuatu yang terbaik dariMu...
    Amin...

    husnulkhatimah

    • *
    • Posts: 899
    • hitam putih kehidpan..sendiri yg menentukan....
      • View Profile
    Jawab #2 29 July, 2007, 06:43:42 PM
  • Publish Di FB
  • ada org jmput kt ukhwah dulu..
    ana pn mask je..
    pastu mmg best la..
    leh tuka2 kaler..
    pastu trus ikut smpai sekarang...

    mmas_forever1991

    • *
    • Posts: 263
      • View Profile
    Jawab #3 29 July, 2007, 06:45:01 PM
  • Publish Di FB
  • leh tuka2 kaler..

    ana minat sebab bende ni la
    yang hak itu hak , yang batil itu batil
    http://fightforjusticeforever.blogspot.com/

    Intan_Muslimah

    • *
    • Posts: 136
    • .::*~Renung-renungkan... Selamat beramal~*::.
      • View Profile
    Jawab #4 29 July, 2007, 09:39:16 PM
  • Publish Di FB
  • YM ngan kak nur_syurga,dia suggest g la round kat cni...
    sekali round...hatiku terpikat daa...:sedihnya:


    "Jadilah yang tebal itu IMAN,yang nipis itu LIDAH,yang tajam itu AKAL,yang lembut itu HATI,yang ringan itu SOLAT,yang halus itu ILMU dan yang manis itu SENYUMAN..."

    Nefertari

    • *
    • Posts: 86
      • View Profile
    Jawab #5 29 July, 2007, 11:18:10 PM
  • Publish Di FB
  • Assalamualaikum..

    saya berYM dengan seorang sahabat daripada komuniti forum lain. Dia yang perkenalkan Halaqah ni dan suruh saya lihat-lihat di sini.

    Jadi saya sertai, kerana memang minat sertai komuniti-komuniti Islam seperti ini..

    Bab tukar warna tu memang agak menarik, tapi selain itu, adanya ruangan webchat dan susun atur di tepi ni yang boleh kita 'adjust' untuk bagi kemas sikit, pun turut menjadi nilai tambah kepada keistimewaan yang ada di Halaqah ni.

    wallahualam
    (Mereka berdoa dengan berkata): "Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau memesongkan hati kami sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami limpah rahmat dari sisiMu; sesungguhnya Engkau jualah Tuhan Yang melimpah-limpah pemberianNya" [Ali-Imran:8]

    swordofdeen

    • *
    • Posts: 465
    • Slashing Through Hypocrisy
      • View Profile
    Jawab #6 30 July, 2007, 12:31:57 AM
  • Publish Di FB
  • Ada jemputan dari user '.......' dari laman '......'

    '.....' = adala.....tak nak bgtau ...boleh kan??
    We Punish to Preach, not Preach to Punish

    kanjeng sunan

    • *
    • Posts: 2192
    • cintai tuhan, sayangi tuhan, takuti tuhan...
      • View Profile
    Jawab #7 30 July, 2007, 07:33:04 AM
  • Publish Di FB
  • pak kanjeng dapat tahu laman nie di sarankan oleh seorang teman...
    yang menjadi geng pak kanjeng...kat laman satu lagi dan juga laman yang nie...
    so time kasih bebanyak..kepada beliau... :-\
    TuhAN cInTa aGuNg..

    analisis_amal

    • *
    • Posts: 173
      • View Profile
    Jawab #8 30 July, 2007, 09:45:53 AM
  • Publish Di FB
  • salam...

    bagaimana ye??.
    huurrmm..

    haa..
    masa dulu, ada la sorang ni
    dia jemput ana join halaqah.net ni.
    ana pun join la secara separuh masa. (^_^)
    "dimana bumi dipijak, disitu ISLAM dijunjung"

    husnulkhatimah

    • *
    • Posts: 899
    • hitam putih kehidpan..sendiri yg menentukan....
      • View Profile
    Jawab #9 30 July, 2007, 10:10:31 AM
  • Publish Di FB
  • separuh masa?:senyum:...ana bila2 masa...
    bila2 aada masa free...masuk je sini...
    mmg menarik la....lain dr yg lain...

    kanjeng sunan

    • *
    • Posts: 2192
    • cintai tuhan, sayangi tuhan, takuti tuhan...
      • View Profile
    Jawab #10 30 July, 2007, 10:19:20 AM
  • Publish Di FB
  • separuh masa?:senyum:...ana bila2 masa...
    bila2 aada masa free...masuk je sini...
    mmg menarik la....lain dr yg lain...

    pak kanjeng selalu jer ade....
    next week layan malam lak...sampai pagi...heheh

    analisis_amal

    • *
    • Posts: 173
      • View Profile
    Jawab #11 30 July, 2007, 10:21:19 AM
  • Publish Di FB
  • separuh masa?:senyum:...ana bila2 masa...
    bila2 aada masa free...masuk je sini...
    mmg menarik la....lain dr yg lain...
    ye la...ni kira separuh masa la ni.

    sbb ada web lain yg ana join. HIhih (^_^)
    bila dah ada masa terluang...ana masuk halaqah.net ni.

    husnulkhatimah

    • *
    • Posts: 899
    • hitam putih kehidpan..sendiri yg menentukan....
      • View Profile
    Jawab #12 30 July, 2007, 10:27:21 AM
  • Publish Di FB
  • separuh masa?:senyum:...ana bila2 masa...
    bila2 aada masa free...masuk je sini...
    mmg menarik la....lain dr yg lain...

    pak kanjeng selalu jer ade....
    next week layan malam lak...sampai pagi...heheh

    rajin ye pak kanjeng..
    nk tanya..ana x pernha layan malam2 smpai pg2 ni..
    ada ke yg online time2 tu??

    kanjeng sunan

    • *
    • Posts: 2192
    • cintai tuhan, sayangi tuhan, takuti tuhan...
      • View Profile
    Jawab #13 30 July, 2007, 10:40:41 AM
  • Publish Di FB
  • separuh masa?:senyum:...ana bila2 masa...
    bila2 aada masa free...masuk je sini...
    mmg menarik la....lain dr yg lain...

    pak kanjeng selalu jer ade....
    next week layan malam lak...sampai pagi...heheh

    rajin ye pak kanjeng..
    nk tanya..ana x pernha layan malam2 smpai pg2 ni..
    ada ke yg online time2 tu??

    tak tau le husnul..coz minggu depan kena keje shif la plak...

    nor

    • *
    • Posts: 142
      • View Profile
    Jawab #14 30 July, 2007, 11:56:55 AM
  • Publish Di FB
  • ana dpt web halaqah.net ni melalui web ukhwah...kira dr situ la ana mula join web halaqah.net...makin lama makin seronok rasanya....
    tq... :-\ :-\
    JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!Sila lawati http://Prepaid4U.Net/?id=eyla07

    umsha

    • *
    • Posts: 695
    • Be yourself & always remember ALLAH
      • View Profile
    Jawab #15 30 July, 2007, 12:07:56 PM
  • Publish Di FB
  • Ana plak tau mengenai halaqah dr seorg teman di halaqah....


     smileys123

     :-\

     d109

     tq
    Usahlah memandang semua dgn pandangan mata semata-mata, tetapi pandanglah dghn pandangan hati....kita bukan saja dpt melihatNya dimana-mana tetapi dpt merasa rahmat kurniaanNya juga....

    alyani

    • *
    • Posts: 212
    • amna_mujahidah
      • View Profile
    Jawab #16 16 August, 2007, 07:16:37 AM
  • Publish Di FB
  •  :)  :-X

    saya join halaqah ni coz FASEHAH yang ajak...:senyum:...klaka mula2 masuk halaqah...bukannye halaqah.net tp halaqah.com...teruja sangat kot time tuh...
     smileys123
    KETIKA SATU PINTU KEBAHAGIAAN TERTUTUP, PINTU LAIN DIBUKAKAN.TAPI SERINGKALI KITA TERPAKU TERLALU LAMA PADA PINTU YANG TERTUTUP SEHINGGA TIDAK MELIHAT PINTU LAIN YANG DIBUKAKAN BAGI KITA.

    abu atiyah

    • *
    • Posts: 387
      • View Profile
    Jawab #17 16 August, 2007, 08:02:33 AM
  • Publish Di FB
  • Salam...ana kenal Halaqah ni semasa jalan-jalan cari ilmu di alam maya...tiba-tiba terjumpa laman web yg tak pernah ana jumpa sebelum ni...yang nampak pengisian dia semua ada...merangkumi semua kehidupan kita.....
    " Berpuluh tahun kita meninggalkan asal usul kita, demi mencari pengertian sebuah kehidupan. Namun tidak salah untuk kita kembali jatuh cinta pada dunia yang pernah membesarkan kita, dan di sinilah bermulanya kehidupan sebenar "

    ain

    • *
    • Posts: 432
    • mahu mnjadi insan biasa yg LUAR BIASA!
      • View Profile
    Jawab #18 16 August, 2007, 10:11:28 AM
  • Publish Di FB
  • bismiLLAH....

    ana jumpe halaqah nih sr sahabat ana... :D...the best web yg pena ana jumpe...susah nk jumpe web yg ader biah yg baik...harapnye berkekalan... >:( :o
    "Sesiapa yang mahukan kebaikan dan Islah,kegemilangan dan izzah tanpa jihad dan pengorbanan,dia adalah orang yang bermimpi dan berkhayal!"

    Raja62

    • *
    • Posts: 24
      • View Profile
    Jawab #19 12 September, 2007, 02:46:00 AM
  • Publish Di FB
  • Tersempak dalam web web islamik yang itu lah saya dapat berminat tentang
    forrum islamik yang serba dynamik insyaallah! Lagi pon ada radio islam juga!
    Salam Meow!
    Saya,Syaidina Imam Al Mahdi(R.A.)
    (Y.M. Sheikh Raja Izzuddin Shah Al-Haj)
    MAY THE FORCE OF ALLAH S.W.T. BE WITH YOU ALL,INSYALLAH!

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    190 Replies
    32308 Views
    Last post 05 March, 2014, 09:41:51 AM
    by mujahidah_a-sha
    24 Replies
    5021 Views
    Last post 11 December, 2012, 08:22:36 PM
    by afiQoh
    32 Replies
    5094 Views
    Last post 16 August, 2013, 09:44:12 AM
    by 5zul