Cepat²..Mulakan Dengan Perkataan " BILA " - Page 11

*

Author Topic: Cepat²..Mulakan Dengan Perkataan " BILA "  (Read 41752 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

Reply #200 03 April, 2011, 10:17:17 PM
  • Publish
  • Bila mata mula mengantuk tapi masih banyak assignment yang perlu disiapkan..apa yang patut dilakukan?  keliru*
    Bila assignment berlambak-lambak, mana yang nak start dulu..... tolooong
    Ya Allah, ku dambakan kasihMu.. ku impikan syurgaMu.. ku mohon ampunilah dosa-dosaku..

    Reply #201 03 April, 2011, 11:40:33 PM
  • Publish
  • bila april tiba...
    hati mula berkata....lalalalaala

    Reply #202 03 April, 2011, 11:51:08 PM
  • Publish
  • bila mata dah penat..rasa mengantuk..
    bila saya nak masuk tidur nie..hishhh..tidur la..

    Reply #203 04 April, 2011, 12:43:33 AM
  • Publish
  • bila dah ngantuk mesti nak tido
    bile nak tido..ishhh kerja tak siap2 lagi
    :sedihnya:..haruuu
    ..jAdIkAn aKu mEncIntAi sEsuAtu yAng mEmbAwA kEpAdA kEcIntAanMU..
    ..salamesrakuntukmuselamanya..

    Reply #204 04 April, 2011, 12:47:05 AM
  • Publish
  • :senyum:
    bila nak tutup laptop nie..
    rasa dah mengantuk nak tidur..heeee..

    Reply #205 04 April, 2011, 08:17:34 AM
  • Publish
  • BILA terbuka tread ni rasa nak komen dan main jugak la....
    Nama diberi Ahmad Maliki.ukwah fillah senyum*
    Ape yang baik itu semuannya dari Allah taala,dan ape yang buruk itu datangnya dari kelemahan ana sendiri.Maaf.

    Reply #206 04 April, 2011, 02:46:40 PM
  • Publish
  • -salam-

    Bila nak kenyang ni..asyik makan je..haih~
    Jangan menilai saya berdasarkan penulisan atau post saya!!!!!(kalau saya post pasal christianity/pluralisme bukan saya nak ajak anda join agama/fahaman itu!!!!atau saya seorang christian!!!!!TETAPI saya sedang berkongsi apa yang saya belajar!!!!!
    INGAT!!!!DAKWAH IS NOT ABOUT I AM BETTER THAN YOU!!!

    Reply #207 04 April, 2011, 04:34:27 PM
  • Publish
  • bila dah kenyang..rasa mengantuk pulak..mataku rasa nak pejam..heee~

    Reply #208 04 April, 2011, 05:16:34 PM
  • Publish

  • bilalah putera raja nak datang minang aku nih..ace ceee
    ~* Tuhan leraikanlah dunia,Yang mendiam di dalam hatiku.Kerana di situ tidak ku mampu,Mengumpul dua cinta..Hanya cinta-Mu Ku harap tumbuh,Dibajai bangkai dunia yang kubunuh*~

    Reply #209 04 April, 2011, 08:04:18 PM
  • Publish
  • Bila hati terasa sedih hanya Allah sahaja tempat mengadu...

    Reply #210 04 April, 2011, 08:11:58 PM
  • Publish
  • Bila hati terasa sedih hanya Allah sahaja tempat mengadu...

    BILA aku terbaca komen diatas diriku turut bersimpati kerana setiap manusia tidak terlepas dari masalah,dugaan dunia termaksud la aku ini :'(
    « Last Edit: 04 April, 2011, 08:14:24 PM by maliki »

    Reply #211 04 April, 2011, 08:14:18 PM
  • Publish

  • bila perkataan 'sabar yaa' keluar api..tu nak suruh sabar ke nak suruh marah tu maliki??heeee
    camno nak buek macamtu tu??

    Reply #212 04 April, 2011, 08:17:24 PM
  • Publish
  • memang itulah dikatakan manusia...tidak lari dari duji..sebab itu tanda Allah kisahkan kita dan sayang pada hambanya...dan tugas kita adalah untuk meningkatkan iman didada...bila rasa sedih tak semestinya kita kecewa dan putus asa..bertemu Allah dalam ibadah dalam keadaan hati yang penuh pengharapan terasa lagi nikmat dan rasa diberi perhatian lebih...wallahula'lam...

    Reply #213 04 April, 2011, 08:28:13 PM
  • Publish

  • bila perkataan 'sabar yaa' keluar api..tu nak suruh sabar ke nak suruh marah tu maliki??heeee
    camno nak buek macamtu tu??

    api tu kan setan,kita kena la tetap bersabar walaupun 'dibakar' setan sekalipun...:senyum:
    oo nak tahu buat camne ek?awk buke je quote saya ni..heheh
    BILA orang berjalan makin ke belakang ke atau makin ke depan?
    « Last Edit: 04 April, 2011, 08:32:54 PM by maliki »

    Reply #214 31 January, 2012, 09:13:12 AM
  • Publish
  • Bila malam menjelma, hati pun mengenangkan amalan hari ini.. Adakah cukup bekalan untuk hari mendatang

    Bila siang menjelma, hati bersyukur kerna masih dapat bernafas
    halaqahforum4

    Reply #215 31 January, 2012, 10:56:22 AM
  • Publish
  • BILA..?
    Bila nak kawiinn ni........
    Bila orang nak masuk meminang ni....
    Bila ni...
    Bila..bila......
    Bila ALLAH nak tarik nyawaku?
    Innamal A`Malu binniat " Segala Amal adalah dengan Niat"
    Asif ala kulli hal "Maaf atas apa2 hal", Wallahualam

    Reply #216 10 February, 2012, 06:56:48 PM
  • Publish

  • Bila ALLAH nak tarik nyawaku?
    Aku redha
    Bilalah  Nak online facebook ni
    Dahonline dah
    Bilalah dunia nak kiamat?
    aku pun tak tahu
    Anjing yang garang itu lebih baik daripada sahabat yang khianat.

    Reply #217 14 July, 2012, 10:30:46 AM
  • Publish
  • Assalamualaikum...

    Bila tiba bulan ramadhan..
    Semua insan mengeluh...
    Tapi dengan ketibaan ramadhan..
    Ia mengajar kita erti kesusahan..
    Lagi 6hari nak masuk bulan ramadhan..
    Semoga diri ini berjumpa dengan ramadhan kali ini..amin ya rabbal alamin..
    Hidup di dunia bukan sekadar suatu kembara yang akan berakhir tatkala nafas terakhir terhela. Jua bukan bermakna kehidupan seseorang manusia itu akan ternoktah tatkala nyawa terpisah dari jasad. Sebaliknya, tatkala jasad ditinggalkan roh, hidup baru bagi seseorang manusia itu bermula.

    Reply #218 31 August, 2012, 12:38:01 PM
  • Publish
  • bila april tiba...
    hati mula berkata....lalalalaala

    kenapa dengan April..Spring (Musim Bunga) ke,girang aje, :senyum:

    Reply #219 31 August, 2012, 04:58:37 PM
  • Publish
  • Bila la wayarman nak datang tengokkan wayaring umah aku ni. Dari semalam aku tunggu....

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    10 Replies
    1613 Views
    Last post 27 April, 2010, 08:38:11 PM
    by evori
    7 Replies
    1256 Views
    Last post 25 February, 2012, 10:29:59 AM
    by Antagonist
    6 Replies
    579 Views
    Last post 09 June, 2014, 03:29:24 PM
    by Auraurora