Mencari Peguam Syarie

Author Topic: Mencari Peguam Syarie  (Read 6973 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

03 November, 2010, 10:41:03 PM
Assalamualikum,

boleh sesiapa disini membantu saya mengsyorkan peguan syarie yg bagus dengan harga yg berpatutan..?

kes:fasakh
tempat hulu langat selangor
budeget dalam3K lebih sikit

sila hubungi saya di talian 019-3703606


Reply #1 03 November, 2010, 11:56:41 PM
Salam

Cuba rujuk laman ini.. http://hakemarabi.com.my/p01.php
Peguam salah satu company law sinar bekerja dulu.

Wallahua'lam.
SENYUMLAH pada segala cubaan kerana ketenangan meraih kebijaksanaan & mencetus kematangan. Terimalah SERIBU KEKALAHAN sebelum menerima SATU KEMENANGAN.;-)

Reply #2 04 November, 2010, 12:01:02 AM
mahal x charge dia?aku nak murah2 sederhana je...nampak mcm mahal jee


Reply #4 04 November, 2010, 08:16:46 AM
salam,

Rakan saya seorang peguam syar'ie boleh hubungi beliau di 012-2077740 (Abdul Rahman).
CETAK T-SHIRT, CENDRAHATI DAN KURSUS PRINT T-SHIRT : http://www.t-shirtprinting2u.com 
http://myfabricshop.blogspot.com (pashmina shawl)

Reply #5 04 November, 2010, 08:17:08 AM
dah pergi dah dan dah ada dah....peguam biro susah nak bekerjasama..saya perlukan peguam syarie yg bukan bantuan..kot mana tahu ada yg kenai kenai ka boleh recommendkan ke saya

Reply #6 04 November, 2010, 08:23:41 AM
lawyer tak boleh potong harga
menyalahi etika

itu pasal jika mahu kenalah naik turun pejabat cari yang setuju

semuga lillahi taala

elakkan kemarahan, elok eloklah settlekan

lagi baik tak guna lawyer, rm3000 lebih tu, bagi anak anak ke


Allah menduga kita
sabar semuga bertindak untuk kebaikan

2ming

  • *
  • Mencari keredhaan Allah S.W.T
    • View Profile
Reply #7 04 November, 2010, 08:25:40 AM
mahal sangat permintaan....habisla duit kalau begini....gara2 kes duit lesap....settlekan dengan baik...Tuhan pasti memahami...insyaAllah amen

Reply #8 04 November, 2010, 09:10:54 AM
dia pakai peguam..kalau saya tak lawan.....rugi sebab kalau kalah sure yuran guaman diletak atas kepala saya....


saya minta tolong siapa yang ada konteks...kalau x ada tak apalah...

Reply #9 04 November, 2010, 09:15:16 AM
lawyer tak boleh potong harga
menyalahi etika

itu pasal jika mahu kenalah naik turun pejabat cari yang setuju

semuga lillahi taala

elakkan kemarahan, elok eloklah settlekan

lagi baik tak guna lawyer, rm3000 lebih tu, bagi anak anak ke



saya tiada anak dan mahu buat tuntutan ,sebab tu saya perlukan peguam


Reply #10 20 September, 2016, 08:49:23 PM
Assalamualikum,

boleh sesiapa disini membantu saya mengsyorkan peguan syarie yg bagus dengan harga yg berpatutan..?

kes:fasakh
tempat hulu langat selangor
budeget dalam3K lebih sikit

sila hubungi saya di talian 019-3703606

Walaupun post ni dah lama tapi untuk info yg lain, Su nk share pengalaman dengan peguam syarie Faiz Adnan. harga bawah dari 3k. so far bagus servis dia.

Faiz Adnan & Associates,
No 10-3 Tingkat 3, Jalan Bangsar Utama 1, Bangsar Utama,
59000 Bangsar,
Kuala Lumpur.

NO-TELEFON:
+603-2283 3400 / 1400

NO-FAKS:
+603-2202 1400

WEBSITE:
https://peguamsyariefas.com.my

biarjerlah

  • *
  • " HATI............. jangan mati dulu sebelum aku "
    • View Profile
Reply #11 22 September, 2016, 04:32:48 PM
saya dulu guna Biro guaman, alhamdulillah.. segalanya dipermudahkan dengan izinNya.. memang lama sikit sebab ikut prosedur tapi tak macam kes dulu2, sekarang dah ok sikit.

divider3
halaqahforum4