Proses Upgrade Halaqah

*

Author Topic: Proses Upgrade Halaqah  (Read 10050 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

muhammad naim

  • *
  • Posts: 288
    • View Profile
Reply #20 08 October, 2010, 11:31:26 PM
  • Publish
  • Alhamduillah halaqah sudah majukan kehdapan~
    semoga menjadi pembakar semangat dalam dakwah

    tahniah admin n all krew
    berjuang atas nama Islam

    nkarul

    • *
    • Posts: 269
      • View Profile
    Reply #21 08 October, 2010, 11:39:57 PM
  • Publish
  • saya suke kan perubahan,..

    setiap perubahan tu memang baik dan bagus

    :sedihnya:

    cume font dan subforum punya tajuk tu, kureng sket suke
    kecik molek., nasib LCD ku kecik, kalo besor, mau kene gune  control + scroll mouse ke depan (menci.menci :p)


    p/s;tak suke statik jer.. :p

    alhaudhie

    • *
    • Posts: 2086
      • View Profile
    Reply #22 09 October, 2010, 12:05:01 AM
  • Publish
  • saya suke kan perubahan,..

    setiap perubahan tu memang baik dan bagus

    :sedihnya:

    cume font dan subforum punya tajuk tu, kureng sket suke
    kecik molek., nasib LCD ku kecik, kalo besor, mau kene gune  control + scroll mouse ke depan (menci.menci :p)


    p/s;tak suke statik jer.. :p

    InsyaaAllaah perubahan akan dibuat.. kalau tiada perubahan juga, harap bersabar seketika.. akan diusahakan untuk penambahbaikan. Satu cadangan yang baik.
    ISLAM untuk semua

    - Pentadbiran
    - Pondok Tahfiz

    nkarul

    • *
    • Posts: 269
      • View Profile
    Reply #23 09 October, 2010, 12:21:05 AM
  • Publish
  • agaknya bila akan full 100% siap ya??

    ke perlukan pendapat2 untuk proses penambah baikan forum ni??


    alhaudhie

    • *
    • Posts: 2086
      • View Profile
    Reply #24 09 October, 2010, 10:03:05 AM
  • Publish
  • untuk siap sepenuhnya tidakla.. cuma sebagaimana dikehendaki mungkin memakan masa sedikit..

    Test Image Uploader..

    Pak_Long

    • *
    • Posts: 665
    • Redha MU YA ALLAH ku harapkan.. AMIN
      • View Profile
    Reply #25 09 October, 2010, 10:04:42 AM
  • Publish
  • untuk siap sepenuhnya tidakla.. cuma sebagaimana dikehendaki mungkin memakan masa sedikit..

    Test Image Uploader..


    paklong musti pilih.... Terima kasih admin,mod dan yang sewaktu dengannya. Hanya Allah yang mampu balas jasa kalian. Moga Dipermudahkan Nya segala urusan kita. Amin
    Sesiapa yang dikalangan kamu yang melihat kemungkaran,maka ubahlah dengan tangannya,jika dia tidak mampu,maka ubahlah dengan lidahnya dan jika dia tidak mampu (walau hanya dengan lidah) maka ubahlah dengan hatinya. Dan itu adalah selemah-lemah Iman. Muslim

    alhaudhie

    • *
    • Posts: 2086
      • View Profile
    Reply #26 09 October, 2010, 02:57:16 PM
  • Publish
  • saya suke kan perubahan,..

    setiap perubahan tu memang baik dan bagus

    :sedihnya:

    cume font dan subforum punya tajuk tu, kureng sket suke
    kecik molek., nasib LCD ku kecik, kalo besor, mau kene gune  control + scroll mouse ke depan (menci.menci :p)


    p/s;tak suke statik jer.. :p


    InsyaaAllaah perubahan akan dibuat.. kalau tiada perubahan juga, harap bersabar seketika.. akan diusahakan untuk penambahbaikan. Satu cadangan yang baik.


    Ok perubahan telah dibuat.. dengan 3 colums. http://halaqah.net/v10/index.php?action=forum

    msa

    • *
    • Posts: 1609
      • View Profile
    Reply #27 09 October, 2010, 04:22:43 PM
  • Publish
  • paklong musti pilih.... Terima kasih admin,mod dan yang sewaktu dengannya. Hanya Allah yang mampu balas jasa kalian. Moga Dipermudahkan Nya segala urusan kita. Amin

    Semoga dipermudahkanNya segala urusan kita, disematkan dan dilindungiNya kita di mana jua kita berada...amiin
    ~ Begin with the End in Mind ~

    msa

    • *
    • Posts: 1609
      • View Profile
    Reply #28 09 October, 2010, 04:24:46 PM
  • Publish
  • Ok perubahan telah dibuat.. dengan 3 colums. http://halaqah.net/v10/index.php?action=forum


    wah...cantiklah laman utama forum tu ustaz...i like! Terima kasih ustaz, semoga ditambahNya ilmu di dada, dilapangkan jiwa dan dimudahkan urusan...amiin

    msa

    • *
    • Posts: 1609
      • View Profile
    Reply #29 09 October, 2010, 04:40:22 PM
  • Publish
  • hmm...saya suka jika bahagian ni, contoh : ".::*~Halaqah~*::. Forum Komuniti Muslim & Muslimah » Forum » Halaqah Raudhah » Santai HQ » Ekonomi (Moderator: Fitri Qathrunnada) » Portal Score A, PMR dan SPM untuk dilelong..."  diletakkan di atas seperti sebelum ni kerana senang nak klik ke link utamanya....:senyum:...tu pada saya la....

    msa

    • *
    • Posts: 1609
      • View Profile
    Reply #30 09 October, 2010, 07:01:42 PM
  • Publish
  • hmm...satu lagi benda yang ada sebelum ni tapi tak ada sekarang....negeri asal user di profile...:senyum:...

    nkarul

    • *
    • Posts: 269
      • View Profile
    Reply #31 09 October, 2010, 07:06:34 PM
  • Publish

  • macam kureng sket la icon yang ade kat bawah avatar tu..
    pendapat user lain?

    alhaudhie

    • *
    • Posts: 2086
      • View Profile
    Reply #32 09 October, 2010, 08:39:51 PM
  • Publish
  • hmm...satu lagi benda yang ada sebelum ni tapi tak ada sekarang....negeri asal user di profile...:senyum:...

    edit balik profile anda.

    msa

    • *
    • Posts: 1609
      • View Profile
    Reply #33 09 October, 2010, 09:08:28 PM
  • Publish
  • hmm...satu lagi benda yang ada sebelum ni tapi tak ada sekarang....negeri asal user di profile...:senyum:...

    edit balik profile anda.

    ok ustaz....syukron

    msa

    • *
    • Posts: 1609
      • View Profile
    Reply #34 09 October, 2010, 10:22:52 PM
  • Publish
  • Ustaz, ikon "syukron" di forum tak ada....ummi kata relevan supaya orang menghargai kiriman yang bagus....

    Ummi Munaliza

    • *
    • Posts: 14487
    • Anniversary Ke 30
      • View Profile
    Reply #35 09 October, 2010, 10:39:37 PM
  • Publish

  • Maaf  ustaz,  nak terbit artikel,  tapi tak jumpa  link...

    oh...link,kat mana kamu berada?
    Pengurusan, Pentadbiran Forum Halaqahnet.
    Penal Utama Baitul Muslim


    alhaudhie

    • *
    • Posts: 2086
      • View Profile
    Reply #36 09 October, 2010, 10:57:42 PM
  • Publish
  • ok dah ada linknya.. bawah notepad.

    Ummi Munaliza

    • *
    • Posts: 14487
    • Anniversary Ke 30
      • View Profile
    Reply #37 09 October, 2010, 11:48:40 PM
  • Publish

  • Ustaz ,

    Ada auto log out kah?  Kenapa saya asyik ter'log out' sahaja. Dari tadi nak terbit artikel, tak terbit-terbit juga. Asyik log out dengan sendirinya.  Adakah  itu  tandanya....

    Ummi Munaliza

    • *
    • Posts: 14487
    • Anniversary Ke 30
      • View Profile
    Reply #38 09 October, 2010, 11:55:41 PM
  • Publish
  • ok dah ada linknya.. bawah notepad.

    Nampak gayanya  ustaz kenalah cuba untuk terbitkan artikel.  Nak tulis pun saya  tak reti, apa  yang diperlukan. Banyak fungsi  yang diperlukan tu tidak ada seperti selalu. Ibarat sibuta meraba  di malam yang gelap pula  saya ni.

    Maaaf  ya ustaz...malam ni saya tidak berjaya untuk terbit artikel.

    nkarul

    • *
    • Posts: 269
      • View Profile
    Reply #39 10 October, 2010, 12:00:44 AM
  • Publish


  • kenape "name user" dulu baru tajuk ??

    biase nyer tajuk dulu baru name user yang buat post terbaru tu..

    last post? hermm kalo recent post?




    rase nyer sesuai letak kat atas jer,


    pendapat saya la

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    27 Replies
    5522 Views
    Last post 18 January, 2010, 10:16:13 AM
    by elyas
    5 Replies
    3896 Views
    Last post 13 August, 2009, 10:40:55 AM
    by zaujah solehah
    10 Replies
    2366 Views
    Last post 12 April, 2011, 08:03:46 AM
    by Ixora_skru