Teknik Rahsia Bagaimana Mengurangkan Interest Kad Kredit

Author Topic: Teknik Rahsia Bagaimana Mengurangkan Interest Kad Kredit  (Read 1368 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

ASBN

  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
14 May, 2010, 10:46:59 AM
  • Publish Di FB


  • Teknik Rahsia Bagaimana Mengurangkan Interest Kad Kredit Dengan Efektif.
    « Last Edit: 14 May, 2010, 01:22:20 PM by Ummi Munaliza »

    adrieyana

    • *
    • Posts: 225
      • View Profile
    Jawab #1 14 May, 2010, 12:15:19 PM
  • Publish Di FB
  • Saya ada rahsia juga..tapi jangan bagitau orang....teknik nie dapat mengurangkan interest kad kredit ke tahap 0%... caranya mudah aje... jangan apply kad kredit.... baguss

    maafkan saya... ingatkan betul2 ada cara :senyum:

    cahaya pencinta

    • *
    • Posts: 1097
    • Dalam pahit hidup, aku merasa manisnya~
      • View Profile
    Jawab #2 14 May, 2010, 06:24:31 PM
  • Publish Di FB
  •  berisalam

    guna lah debit kad. ada duit baru boleh belanja. tak ada, beringat lah. maaf, itu je cara yang tau. kakak2 kat kelas yang guna kredit kad kata better guna debit card.

    squad izzuddin

    • *
    • Posts: 561
      • View Profile
    Jawab #3 14 May, 2010, 06:41:13 PM
  • Publish Di FB
  • salam....
    guna kad kredit masa ada duit nak byr......
    contoh nak pegi beli brg kat kedai rega dlm 4k.....
    takkan nak bawak duit cash rm 4k.....
    so guna kad kredit & lepas tu  buat pembayaran  kredit kad melalui ATM..
    jgn tangguh2 ....jgn nak tgu bank statement br terhegeh2 na byr....nanti lupa.....

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    20 Replies
    4746 Views
    Last post 31 March, 2009, 11:53:13 PM
    by efa_reeza
    2 Replies
    1310 Views
    Last post 03 January, 2013, 04:23:17 PM
    by ASBN
    0 Replies
    1814 Views
    Last post 09 June, 2013, 12:47:58 AM
    by Nizam Herbalist