[Video] Buaya Raksasa

Author Topic: [Video] Buaya Raksasa  (Read 4126 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

assiddiq

  • *
  • Posts: 4596
  • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
    • View Profile
Jawab #20 22 March, 2010, 11:37:56 PM
  • Publish Di FB
  • Cakap ke type? keliru*
    Xsangka Bahasa Melayu kak long lebih tinggi dari saya.. :senyum:.. Sy tewas..

    p/s: Ade je yang backup cik Nur..


    Jom kembali kepada topik.. Buaya Raksasa~
    "Al-haqqu bila nizom yaghlibuhul-baatil binnizom"
    Maksudnya: "Sesuatu kebenaran yang tidak sistematik akan dikalahkan oleh kebatilan yang sistematik dan terancang."
    http://Http://cahayarabbani.blogspot.com
    http://Http://islamicmoviecollection.blogspot.com
    assiddiq@ymail.com

    nur_87

    • *
    • Posts: 699
      • View Profile
    Jawab #21 22 March, 2010, 11:38:54 PM
  • Publish Di FB
  • Paper kata ke atau wartawan dalam paper tu yang cakap Cik Nur.. :D

    Cakap ke type? keliru*

    :senyum:...betul tu kak long..kesian assiddiq =p
    ~bErSuJuD KpD ALLAH ~

    cahaya pencinta

    • *
    • Posts: 1096
    • Dalam pahit hidup, aku merasa manisnya~
      • View Profile
    Jawab #22 22 March, 2010, 11:39:33 PM
  • Publish Di FB
  • subhanallah..comelnya rasa buaya ni... =;8)

    assiddiq

    • *
    • Posts: 4596
    • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
      • View Profile
    Jawab #23 22 March, 2010, 11:39:53 PM
  • Publish Di FB
  • Nilabiru,pecah perut kawan. :senyum:


    Tu la pasal.. Lawak je tgk.. :senyum:.. Ade pulak buaya leh wat aksi mcm tu..

    SiNaR aBaDi

    • *
    • Posts: 748
      • View Profile
    Jawab #24 22 March, 2010, 11:46:40 PM
  • Publish Di FB
  • ganjil dan lain dari yang lain ceria*

    mungkin ini salah satu petunjuk dari kekuasaan Pencipta
    diakhir zaman ini. 

    SUBHANALLAH., macam mana ya kalau diibaratkan waktu tersebut
    dajal turun, haiwan kecil baru ini.. akan datang ditiupkan sangkakala
    boleh juga ke nak ditutup atau dilawan.. :'(
    SENYUMLAH pada segala cubaan kerana ketenangan meraih kebijaksanaan & mencetus kematangan. Terimalah SERIBU KEKALAHAN sebelum menerima SATU KEMENANGAN.;-)

    assiddiq

    • *
    • Posts: 4596
    • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
      • View Profile
    Jawab #25 22 March, 2010, 11:49:19 PM
  • Publish Di FB
  • ganjil dan lain dari yang lain ceria*

    mungkin ini salah satu petunjuk dari kekuasaan Pencipta
    diakhir zaman ini. 

    SUBHANALLAH., macam mana ya kalau diibaratkan waktu tersebut
    dajal turun, haiwan kecil baru ini.. akan datang ditiupkan sangkakala
    boleh juga ke nak ditutup atau dilawan.. :'(
    Nampak dari komen kat youtube..org cakap video ni berlaku 2 taun lepas.. Wallahualam

    SiNaR aBaDi

    • *
    • Posts: 748
      • View Profile
    Jawab #26 22 March, 2010, 11:53:33 PM
  • Publish Di FB
  • ganjil dan lain dari yang lain ceria*

    mungkin ini salah satu petunjuk dari kekuasaan Pencipta
    diakhir zaman ini. 

    SUBHANALLAH., macam mana ya kalau diibaratkan waktu tersebut
    dajal turun, haiwan kecil baru ini.. akan datang ditiupkan sangkakala
    boleh juga ke nak ditutup atau dilawan.. :'(
    Nampak dari komen kat youtube..org cakap video ni berlaku 2 taun lepas.. Wallahualam

    ana tak nampak pun komen tu, malas nak buka dan baca. keliru*
    la, ye ke.. tak salah memberi komen sendiri kan3. okaja*

    assiddiq

    • *
    • Posts: 4596
    • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
      • View Profile
    Jawab #27 22 March, 2010, 11:56:04 PM
  • Publish Di FB
  • ana tak nampak pun komen tu, malas nak buka dan baca. keliru*
    la, ye ke.. tak salah memberi komen sendiri kan3. okaja*

    Err... xcakap pun salah.. Sy cuma bagi info tentang video tu je..

    elsanxs

    • *
    • Posts: 900
      • View Profile
    Jawab #28 20 January, 2012, 10:46:27 AM
  • Publish Di FB
  • Besaqnya boya ni. Kalau makan saya, confirm macam makan betis org je.

    halaqahforum4

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    2 Replies
    4400 Views
    Last post 25 December, 2012, 06:36:07 PM
    by halawah
    Video Editing

    Started by imanmampu « 1 2 » PC Dekstop

    23 Replies
    2398 Views
    Last post 13 August, 2012, 11:25:40 AM
    by NurZihan
    0 Replies
    2415 Views
    Last post 03 July, 2012, 04:50:21 PM
    by Hj Naim