[Video] Buaya Raksasa

Author Topic: [Video] Buaya Raksasa  (Read 8187 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

assiddiq

  • *
  • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
    • View Profile
Reply #20 22 March, 2010, 11:37:56 PM
Cakap ke type? keliru*
Xsangka Bahasa Melayu kak long lebih tinggi dari saya.. :senyum:.. Sy tewas..

p/s: Ade je yang backup cik Nur..


Jom kembali kepada topik.. Buaya Raksasa~
"Al-haqqu bila nizom yaghlibuhul-baatil binnizom"
Maksudnya: "Sesuatu kebenaran yang tidak sistematik akan dikalahkan oleh kebatilan yang sistematik dan terancang."
http://Http://cahayarabbani.blogspot.com
http://Http://islamicmoviecollection.blogspot.com
assiddiq@ymail.com

Reply #21 22 March, 2010, 11:38:54 PM
Paper kata ke atau wartawan dalam paper tu yang cakap Cik Nur.. :D

Cakap ke type? keliru*

:senyum:...betul tu kak long..kesian assiddiq =p
~bErSuJuD KpD ALLAH ~

cahaya pencinta

  • *
  • Dalam pahit hidup, aku merasa manisnya~
    • View Profile
Reply #22 22 March, 2010, 11:39:33 PM
subhanallah..comelnya rasa buaya ni... =;8)

assiddiq

  • *
  • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
    • View Profile
Reply #23 22 March, 2010, 11:39:53 PM
Nilabiru,pecah perut kawan. :senyum:

Tu la pasal.. Lawak je tgk.. :senyum:.. Ade pulak buaya leh wat aksi mcm tu..

Reply #24 22 March, 2010, 11:46:40 PM
ganjil dan lain dari yang lain ceria*

mungkin ini salah satu petunjuk dari kekuasaan Pencipta
diakhir zaman ini. 

SUBHANALLAH., macam mana ya kalau diibaratkan waktu tersebut
dajal turun, haiwan kecil baru ini.. akan datang ditiupkan sangkakala
boleh juga ke nak ditutup atau dilawan.. :'(
SENYUMLAH pada segala cubaan kerana ketenangan meraih kebijaksanaan & mencetus kematangan. Terimalah SERIBU KEKALAHAN sebelum menerima SATU KEMENANGAN.;-)

assiddiq

  • *
  • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
    • View Profile
Reply #25 22 March, 2010, 11:49:19 PM
ganjil dan lain dari yang lain ceria*

mungkin ini salah satu petunjuk dari kekuasaan Pencipta
diakhir zaman ini. 

SUBHANALLAH., macam mana ya kalau diibaratkan waktu tersebut
dajal turun, haiwan kecil baru ini.. akan datang ditiupkan sangkakala
boleh juga ke nak ditutup atau dilawan.. :'(
Nampak dari komen kat youtube..org cakap video ni berlaku 2 taun lepas.. Wallahualam

Reply #26 22 March, 2010, 11:53:33 PM
ganjil dan lain dari yang lain ceria*

mungkin ini salah satu petunjuk dari kekuasaan Pencipta
diakhir zaman ini. 

SUBHANALLAH., macam mana ya kalau diibaratkan waktu tersebut
dajal turun, haiwan kecil baru ini.. akan datang ditiupkan sangkakala
boleh juga ke nak ditutup atau dilawan.. :'(
Nampak dari komen kat youtube..org cakap video ni berlaku 2 taun lepas.. Wallahualam

ana tak nampak pun komen tu, malas nak buka dan baca. keliru*
la, ye ke.. tak salah memberi komen sendiri kan3. okaja*

assiddiq

  • *
  • "Dengan Kehendak dan KuasaNya"
    • View Profile
Reply #27 22 March, 2010, 11:56:04 PM
ana tak nampak pun komen tu, malas nak buka dan baca. keliru*
la, ye ke.. tak salah memberi komen sendiri kan3. okaja*
Err... xcakap pun salah.. Sy cuma bagi info tentang video tu je..

Reply #28 20 January, 2012, 10:46:27 AM
Besaqnya boya ni. Kalau makan saya, confirm macam makan betis org je.

halaqahforum4

divider3
halaqahforum4