Menjana Pendapatan Sampingan Bersama Kump Nasyid RABBANI. Modal RM20 sahaja!

Author Topic: Menjana Pendapatan Sampingan Bersama Kump Nasyid RABBANI. Modal RM20 sahaja!  (Read 955 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

mamaadib

  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
03 March, 2010, 11:07:05 AM
  • Publish Di FB
  • Assalamualaikum  :) Ahlan wa sahlan..

    BERITA BAIK UTK DIKONGSI BERSAMA!

    Sertailah program 'REZEKI BARU ANDA' yang baru saja yg dilancarkan oleh kumpulan nasyid RABBANI
    sejak 28/2/10 yg lalu..masih panasssssssss...

    dengan modal hanya RM20, anda boleh download ayat2 Al-Quran dan lagu2 baru dari album terbaru Rabbani
    di samping menjana pendapatan sampingan yang tidak anda pernah sangka2kan selama ini!

    sertai mereka sekarang sebelum terlambat..jadilah antara mereka yang terawal!
    Marhaban ya Marhaban..

    klik http://www.marhaban2u.com/?ref=531
    « Last Edit: 03 March, 2010, 11:12:14 AM by mamaadib »

    adrieyana

    • *
    • Posts: 224
      • View Profile
    Jawab #1 03 March, 2010, 11:19:35 AM
  • Publish Di FB
  • Assalamualaikum  :) Ahlan wa sahlan..

    BERITA BAIK UTK DIKONGSI BERSAMA!

    Sertailah program 'REZEKI BARU ANDA' yang baru saja yg dilancarkan oleh kumpulan nasyid RABBANI
    sejak 28/2/10 yg lalu..masih panasssssssss...

    dengan modal hanya RM20, anda boleh download ayat2 Al-Quran dan lagu2 baru dari album terbaru Rabbani
    di samping menjana pendapatan sampingan yang tidak anda pernah sangka2kan selama ini!

    sertai mereka sekarang sebelum terlambat..jadilah antara mereka yang terawal!
    Marhaban ya Marhaban..

    klik http://www.marhaban2u.com/?ref=531


    daftar rm20 je ke? selebihnya takde bayar?

    anazahra

    • *
    • Posts: 924
      • View Profile
    Jawab #2 03 March, 2010, 11:21:26 AM
  • Publish Di FB
  • Salam...

    Nak tanya..
    Kita hanya keluarkan RM 20 ke..??
    lepas tu nak jual apa..??

     isk.. kompius sekejap...

    ada sapa2 yang boleh terangkan...

    adrieyana

    • *
    • Posts: 224
      • View Profile
    Jawab #3 03 March, 2010, 11:52:23 AM
  • Publish Di FB
  • Salam...

    Nak tanya..
    Kita hanya keluarkan RM 20 ke..??
    lepas tu nak jual apa..??

     isk.. kompius sekejap...

    ada sapa2 yang boleh terangkan...

    klik link yang dia bagi tu...
    rm20 tu untuk banner kita la

    Ummi Munaliza

    • *
    • Posts: 14528
    • Anniversary Ke 30
      • View Profile
    Jawab #4 03 March, 2010, 01:32:58 PM
  • Publish Di FB
  • Salam semua,

    Program ini tidak ada bezanya dengan skim cepat kaya yang lain. Berhati-hatilah dengan produk skim cepat kaya yang bertopengkan nama Islam. Amat sedih bila nama Islam sudah dipermainkan untung mendapat untung oleh orang-orang yang tidak bertanggungjawap.

    Ini yang ditulis apabila ummi layari website Rabbani...


    Untuk makluman ...program marhaban2u tu kami dilantik sebagai duta sahaja...ownernye adalah encik Basir...nak tau lebih lanjut boleh hubungi ust Asri Ubaidullah...Ummi sedang menghubungi Ust Asri untuk mendapat keterangan lebih lanjut berkaitan panel syariah yang membenarkan skim ini dilancarkan.  

    Harap maklum kepada halaqian semua.
    Pengurusan, Pentadbiran Forum Halaqahnet.
    Penal Utama Baitul Muslim


    nornadiah

    • *
    • Posts: 135
      • View Profile
    Jawab #5 03 March, 2010, 01:57:19 PM
  • Publish Di FB
  • Syukran ya Ummi..
    Macam mane jawapan dr ust asri, ya ummi..?
    Sumbangan;
    CIMB: 01180004462058
    Halaqah Net Services

    http://truecalling87yahoocom.blogspot.com/
    email,YM :true_calling87@yahoo.com

    Ummi Munaliza

    • *
    • Posts: 14528
    • Anniversary Ke 30
      • View Profile
    Jawab #6 03 March, 2010, 01:59:06 PM
  • Publish Di FB
  • Syukran ya Ummi..
    Macam mane jawapan dr ust asri, ya ummi..?

    Bukan semudah tekan ABC untuk menghubungi orang terkenal ini.

    anazahra

    • *
    • Posts: 924
      • View Profile
    Jawab #7 03 March, 2010, 02:04:48 PM
  • Publish Di FB
  • Syukran ya Ummi..
    Macam mane jawapan dr ust asri, ya ummi..?

    Bukan semudah tekan ABC untuk menghubungi orang terkenal ini.

    Hmm betul...
    tak mudah untuk hubungi orang terkenal..
    Maknanya kita kena sabar menunggu balasan dari Ust Asri...

    Maknanya kena hold dulu untuk periksa kesahihannya...
    betul ke ummi...

    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    8 Replies
    1746 Views
    Last post 23 November, 2011, 07:54:18 PM
    by Juminah
    0 Replies
    651 Views
    Last post 07 April, 2010, 06:58:41 PM
    by Abd Hadi
    0 Replies
    745 Views
    Last post 25 February, 2012, 06:20:34 PM
    by penjual tudung