Tudung Labuh Awning Jenama Tengku, Annur dan D'Nories

Author Topic: Tudung Labuh Awning Jenama Tengku, Annur dan D'Nories  (Read 5840 times)

0 Halaqian and 1 Guest are viewing this topic.

Azwar

  • *
  • Posts: 97
  • ku milik-Mu
    • View Profile
08 February, 2010, 12:16:31 AM
  • Publish Di FB
  •  :)

    Akhawat dan ikhwan yang dirahmati Allah, semoga ceria-ceria selalu. Lama rasanya saya tak menjengah halaqah, kali ni saya muncul dengan sedikit ole-ole untuk semua halaqian. Saya panggil tudung ni tudung seminit, pasal tak perlu bersiap lama2. tambah2 dah ada anak mesti kena cepat kalau nak pi jalan mana2. apa yang lagi penting kita rasa lebih selesa. Tudung awning yang labuh saiz xl@xxl dan tak panas.Oleh sebab masih ade stok saya iklankan kat sini lah...kalau berminat bleh pm saya syaqirilyas@yahoo.com

    COKLAT TUA/ KOD; T01PURPLE TUA/ KOD; T02 CREAM/ KOD; T03HIJAU TUA/LUMUT/ KOD; T04PURPLE LEMBUT/CAIR/ KOD; T05PINK/ KOD; T06BIRU GELAP/TUA/ KOD; T07


    Tudung Awning Labuh (xl dan xxl)
    Harga RM40

    Tudung Awning saiz l dan m
    Harga RM25

     

    BERMINAT?


    1) Sila senaraikan barang yang anda minat, kod, kuantiti dan emailkan kepada syaqirilyas@yahoo.com atau sms 013-5232842 beserta alamat dan no telefon anda.

    3) Bank-in jumlah duit + wang penghantaran (RM7 Sem. Malaysia atau RM10 Sabah/Sarawak).

    4) Barang anda akan dipos menggunakan Pos Laju setelah kami menerima pembayaran dan maklumat yang lengkap. Tempoh penerimaan barang bergantung kepada lokasi anda dan juga berdasarkan kepada polisi Pos Laju. (Anggaran = 7 hari bekerja)


    CARA BAYARAN

    PEMBAYARAN BANK-IN / INTERNET BANKING

    Bank: CIMB

    Nombor Akaun : 08140068230529

    Nama: Shakirah bt. Abu Bakar



    Perhatian: Sila emailkan juga nombor rujukan (ref. number) transaksi online banking yang anda gunakan (sekiranya menggunakan online banking)


    SEBARANG KEMUSYKILAN SILA KEMUKAKAN SOALAN ANDA KE:

    Email;

    facebook: Qir Mumtaz

    Email: syaqirilyas@yahoo.com

    Yahoo Messenger;

    syaqirilyas@yahoo.com

    Insignia of Islam

    • *
    • Posts: 240
    • Help each other
      • View Profile
    Jawab #1 08 February, 2010, 01:25:14 AM
  • Publish Di FB
  • Tudung jenis awning ni sesuai tak dengan orang yang berkaca mata?

    Azwar

    • *
    • Posts: 97
    • ku milik-Mu
      • View Profile
    Jawab #2 08 February, 2010, 01:30:57 AM
  • Publish Di FB
  • Tudung Awning terdapat dalam 2 jenis, half awning dan full awning. bagi yang berkaca mata amat sesuai memakai tudng half awning. Tudung2 diatas adalah tudung jenis half awning.

    elyas

    • *
    • Posts: 140
      • View Profile
    Jawab #3 02 March, 2010, 02:12:21 AM
  • Publish Di FB
  • Assalaamualaikum...
    tudung ni melekat kt tubuh x??
    ana tgk ramai yg pakai tudung jenis ni ..yg kcik2 tu...
    ke yang ni berbeza...?

    maramiza

    • *
    • Posts: 7
      • View Profile
    Jawab #4 02 March, 2010, 10:39:32 AM
  • Publish Di FB
  • Salam.Tudung Awning ni labuh sampai mana.Ana tinggi orangnya

    khalila

    • *
    • Posts: 1032
      • View Profile
    Jawab #5 02 March, 2010, 10:44:51 AM
  • Publish Di FB
  • Maaf lari topik..
    Shawl yang macam ustazah Bahyah pakai boleh di dapati di mana ye??

    nornadiah

    • *
    • Posts: 135
      • View Profile
    Jawab #6 02 March, 2010, 10:49:47 AM
  • Publish Di FB
  • Ada picture tudung Awning saiz l dan m tak?
    Sumbangan;
    CIMB: 01180004462058
    Halaqah Net Services

    http://truecalling87yahoocom.blogspot.com/
    email,YM :true_calling87@yahoo.com

    anazahra

    • *
    • Posts: 924
      • View Profile
    Jawab #7 02 March, 2010, 04:00:50 PM
  • Publish Di FB
  • salam..

    Nak tanya..
    Tudung ni yang bahagian muka dia keras ye??

    dya adriza

    • *
    • Posts: 424
      • View Profile
    Jawab #8 02 March, 2010, 06:56:00 PM
  • Publish Di FB
  • Salam saudara azwar..
    Untuk berniaga, macam2 yang perlu kita lakukan untuk mendapat pulangan yang baik untuk kita dan juga pelanggan..
    Jadi, saya mohon saudara dapat sertakan gambar sebagai contoh untuk pelanggan..
    Terima kasih..

    Azwar

    • *
    • Posts: 97
    • ku milik-Mu
      • View Profile
    Jawab #9 10 April, 2010, 11:21:01 AM
  • Publish Di FB
  • Maaf kerana lambat menjawab soalan smua, saya lama tak masuk halaqah atas masalah internet dan sebagainya..

    Assalaamualaikum...
    tudung ni melekat kt tubuh x??
    ana tgk ramai yg pakai tudung jenis ni ..yg kcik2 tu...
    ke yang ni berbeza...?

    tudnung diperbuat dari lycra, ikut pengalaman saya pakai tidaklah terlalu melekat, saya cadang beli warna yang gelap2 sesuai untuk semua muslimah berbadan besar. kalau yang berbadan kecik, insya Allah tiada masalah.

    Ada picture tudung Awning saiz l dan m tak?
    insya Allah nanti saya masukkan

    Salam saudara azwar..
    Untuk berniaga, macam2 yang perlu kita lakukan untuk mendapat pulangan yang baik untuk kita dan juga pelanggan..
    Jadi, saya mohon saudara dapat sertakan gambar sebagai contoh untuk pelanggan..
    Terima kasih..

    syukron mengingatkan saya, sepatutnya itulah yang saya patut lakukan, tapi atas sebab2 tertentu posting saya tergendala seketika..





    « Last Edit: 10 April, 2010, 11:23:46 AM by Azwar »

    Azwar

    • *
    • Posts: 97
    • ku milik-Mu
      • View Profile
    Jawab #10 10 April, 2010, 11:21:28 AM
  • Publish Di FB
  • salam..

    Nak tanya..
    Tudung ni yang bahagian muka dia keras ye??

    Bahagian yang kita panggil awning tu, keras. separuh awning

    Maaf lari topik..
    Shawl yang macam ustazah Bahyah pakai boleh di dapati di mana ye??


    hmm maaflah saya tak pasti, tapi bleh cek kat blog2 bisnes lain kan..

    Salam.Tudung Awning ni labuh sampai mana.Ana tinggi orangnya
    boleh request dulu nak labuh berapa dari dagu ke bawah. kalau ade, sy akan reply

    Azwar

    • *
    • Posts: 97
    • ku milik-Mu
      • View Profile
    Jawab #11 10 April, 2010, 11:33:49 AM
  • Publish Di FB









  • Tudung printed lycra (free size)RM45 termasuk pos laju
    plain labuh RM45 termasuk pos laju
    plain saiz L RM35 termasuk pos laju

    Sebarang tempahan :  sms 0135232842/0194563840
    emel: syaqirilyas@yahoo.com
    « Last Edit: 10 April, 2010, 11:38:27 AM by Azwar »

    SiNaR aBaDi

    • *
    • Posts: 748
      • View Profile
    Jawab #12 10 April, 2010, 12:38:37 PM
  • Publish Di FB
  • Bismillah
    Salam

    ana tercari2 juga.. yang labuh dan tidak melekat. InsyaAllah,
    boleh tempah ni nanti ye, bila nak melangsungkan majlis perkahwinan.

    maaf, ana bertanya.. dimana butiq ni ye.,
    kalau tak keberatan boleh minta alamat, mungkin mudah bagi mereka
    yang hendak mengunjungi.

    Syukran. ceria*
    « Last Edit: 10 April, 2010, 12:43:35 PM by SiNaR QaSeH »
    SENYUMLAH pada segala cubaan kerana ketenangan meraih kebijaksanaan & mencetus kematangan. Terimalah SERIBU KEKALAHAN sebelum menerima SATU KEMENANGAN.;-)

    cahaya pencinta

    • *
    • Posts: 1096
    • Dalam pahit hidup, aku merasa manisnya~
      • View Profile
    Jawab #13 10 April, 2010, 12:40:44 PM
  • Publish Di FB
  • Bismillah
    Salam

    ana tercari2 juga.. yang labuh dan tidak melekat. InsyaAllah,
    boleh tempah ni nanti ye, bila nak melangsungkan majlis perkahwinan.

    Syukran. ceria*

    majlis??:senyum:..nasik minyak??bila..??  okaja* (=_='' cepat je..menyibuk la budak ni)

    SiNaR aBaDi

    • *
    • Posts: 748
      • View Profile
    Jawab #14 10 April, 2010, 12:46:18 PM
  • Publish Di FB
  • majlis??:senyum:..nasik minyak??bila..??  okaja* (=_='' cepat je..menyibuk la budak ni)

    aii...cik cahaya pencinta. Tunggu je la. Dah sampai masa nnti ana maklumkan ye.ceria*
    doakan sama. (itu namanya alert..oklahtu*)

    cahaya pencinta

    • *
    • Posts: 1096
    • Dalam pahit hidup, aku merasa manisnya~
      • View Profile
    Jawab #15 10 April, 2010, 12:49:50 PM
  • Publish Di FB
  • majlis??:senyum:..nasik minyak??bila..??  okaja* (=_='' cepat je..menyibuk la budak ni)

    aii...cik cahaya pencinta. Tunggu je la. Dah sampai masa nnti ana maklumkan ye.ceria*
    doakan sama. (itu namanya alert..oklahtu*)

    dah ada tanda2 la ni..:senyum:..ok..semoga..jangan lupa buat iklan kat halaqah..:senyum:..(alert tang2 gini je buat ape? ceria* )

    p/s: off nanti kita dikata spam..:senyum:

    Azwar

    • *
    • Posts: 97
    • ku milik-Mu
      • View Profile
    Jawab #16 10 April, 2010, 01:47:25 PM
  • Publish Di FB



  • maaf, ana bertanya.. dimana butiq ni ye.,
    kalau tak keberatan boleh minta alamat, mungkin mudah bagi mereka
    yang hendak mengunjungi.

    Syukran. ceria*

    msetakt ni tak da butik lg..cuma business dari rumh jer ceria* ceria* ceria* ceria*

    SiNaR aBaDi

    • *
    • Posts: 748
      • View Profile
    Jawab #17 10 April, 2010, 02:07:58 PM
  • Publish Di FB



  • maaf, ana bertanya.. dimana butiq ni ye.,
    kalau tak keberatan boleh minta alamat, mungkin mudah bagi mereka
    yang hendak mengunjungi.

    Syukran. ceria*

    msetakt ni tak da butik lg..cuma business dari rumh jer ceria* ceria* ceria* ceria*


    ye ke.. mana, di penang? haih! jauh juga tu.

    kena buy true post juga la ni. Syukran.


    divider3
    halaqahforum4

     

    Related Topics

      Subject / Started by Replies Last post
    74 Replies
    23645 Views
    Last post 03 May, 2011, 09:44:47 AM
    by mar7276
    Tudung Labuh

    Started by alkhair_85 « 1 2 ... 6 7 » Muslimah

    127 Replies
    25698 Views
    Last post 26 December, 2012, 12:03:35 PM
    by wardah8990
    0 Replies
    1303 Views
    Last post 25 October, 2011, 09:14:23 AM
    by ummi_nafisah