* * *
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [khalifah tariq] ulas : Jadi, bagaimanakah keadaan sepatutnya bagi remaja yang sedang bercinta? Adakah dia perlu memutusk...
9 Sebab Hati Tidak Bahagia [muhdsyazwan] ulas : patutlah ana x tenteram.banyak masalah hati rupanya.astagfirullahalazim
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [narin] ulas : bercinta lama-lama hanya mengundang padah shj. bercinta tanpa matlamat.. tiada guna..

[12:21:11 PM] Riot_heroes: ooo penjaga dosa sedang bertugas ...


[12:21:19 PM] Nur Jasmin: aaa...yea..saya minta maaf...


[12:21:26 PM] SeliparBuruk: sbbkan message tu,nak cerai berai ke jasmin...


[12:21:27 PM] chipmunk30: takper la nur jasmin


[12:21:34 PM] chipmunk30: ustaz dah sound tuh stop la


[12:21:38 PM] Riot_heroes: takpe jasmin kitorang ni pelupa ...


[12:21:41 PM] chipmunk30: kang berdosa pulak


[12:21:41 PM] pengguna forum: pergi la kurus kawin balik yer


[12:21:42 PM] SeliparBuruk: then jasmin balik camne?


[12:21:50 PM] pengguna forum: selamber je hal rumah tangga gi story mory camni


[12:21:54 PM] Riot_heroes: jap lagi kene rokok dunhill hilang le semua ingatan ..


[12:22:10 PM] SeliparBuruk: die minte pendapat,komer bukan kenal die pun pf..bior ler..


[12:22:27 PM] pengguna forum: takpa la jari2 korang sendiri menjadi saksi


[12:22:37 PM] pengguna forum: aku sampaikan jer. aku dah sampaikan. sendiri mau ingat


[12:22:39 PM] Riot_heroes: wei , pengguna forum punye pendapat dah dikira fatwa al kabir ...


[12:22:51 PM] chipmunk30: sampai jangan tak sampai


[12:22:56 PM] Riot_heroes: dalam proses bertaubat nie ...


[12:23:11 PM] Riot_heroes: tlg wassap borang taubat ye pengguna forum ...


[12:23:36 PM] pengguna forum: heh siap buat lawak lagi. hukum buang ke longkang la bro riot heroes. 


[12:23:36 PM] Nur Jasmin: saya gurau macamnie, kalau sayang balik sendiri..pasni...


[12:23:48 PM] Riot_heroes: lawak ke ... wa serius le ...


[12:24:00 PM] Riot_heroes: tak nampak ke ...


[12:24:01 PM] pengguna forum: ada ke borang taubat?


[12:24:16 PM] pengguna forum: nak buat joke pon agak2 lah jangan la bila orang tegur ko lagi buat lawak bodoh


[12:24:17 PM] Nur Jasmin: abg basuh baju sendir,iron baju sendiri, masak sendiri dan semua sendiri sebagai hukuman pada abang selama satu hari.


[12:24:22 PM] chipmunk30: lorr nur jasmin.. gitu pulak


[12:24:31 PM] SeliparBuruk: tak salah kalau kite mulakan ucapan maaf tu...sebaik2 manusia ialah yg meminta maaf walapun die tahu die tak wajar minta maaf..(dgn niat tujuan utk perdamaian,tidak memutuskan silaturrahim)..


[12:24:32 PM] Nur Jasmin: n then dia ngajuk


[12:24:41 PM] Nur Jasmin: lari dari rumah...


[12:24:41 PM] Riot_heroes: ooo sorry lawak bodoh ....


[12:24:43 PM] pengguna forum: dah la ye tak kuasa layan dah sampai tahap camni jadinya chat box halaqah ni


[12:24:48 PM] Riot_heroes: wa ingatkan genius tadi ...


[12:24:50 PM] Nur Jasmin: saya gurau aja..dia buat betul2


[12:25:02 PM] chipmunk30: pulak dah


[12:25:05 PM] Riot_heroes: ilek le bro ....


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337

Kulit Dan Neraka

ibnu_zukefeli~menuis:Saudaraku, cuba kita bayangkan bagaimana keadaan kita jika Allah SWT mematikan semua nociceptor pada tubuh kita.  http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

9 Sebab Hati Tidak Bahagia

busyraa~menulis:Ego-Ibu segala mazmummah jadi ia membuatkan seseorang paling tidak tenang. Orang yang memiliki sifat ini pantang tercabar dari sudut zahir mahupun batin. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337
Last 10 Shouts:

 

khalifah tariq

18 October, 2014, 06:59:08 PM
Carilah.. Sesungguhnya Allah berada dimana2 sahaja..
 

Hawa21

12 October, 2014, 04:19:23 PM
Sabar2... kat rumah Allah pun berani ae.. lupa pada Maha Melihat di atas kot..
 

maliki

12 October, 2014, 02:09:31 PM
Dalam HP note3 tu banyak data2 penting,takut tersimpan no akaun bank je.gamba2 lagi.
tawakal jelah.
Baru hilang HP dah sedih macam ni
:'(
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:37:19 PM
aku nk bantu,, tp aku soh bini aku bantu nak? if nak, pm ler,, nnt aku tanye org umah aku..ok x erynda...
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:32:27 PM
sbb ko sengal, tu sbb org kate ko pelik..manja sgt plak..hahahaaa
 

Hawa21

11 October, 2014, 10:07:03 AM
Assalammualaikum...mencari zauj untk diri sndri...
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:59 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:48 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam

Show 50 latest