* * *
Halaqian
Ahli: 70873
Terkini: wakmat7x
Statistik
Kiriman: 271289
Topik: 14305

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 10
Tetamu: 294
Jumlah: 304
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [ana tholibah] ulas : Khalifah tariq, merujuk kepada soalan anda tu, sila baca semula artikel di atas sampai hadam.... ...
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [khalifah tariq] ulas : Jadi, bagaimanakah keadaan sepatutnya bagi remaja yang sedang bercinta? Adakah dia perlu memutusk...
9 Sebab Hati Tidak Bahagia [muhdsyazwan] ulas : patutlah ana x tenteram.banyak masalah hati rupanya.astagfirullahalazim

[05:10:42 PM] SeliparBuruk: tepuk ke tgh gosok something tu?


[05:12:01 PM] Lut Ahsam: dua2


[05:12:13 PM] SeliparBuruk: mashatul dah keje lom?


[05:12:29 PM] SeliparBuruk: dah habis dah study?


[05:23:49 PM] SeliparBuruk: k bai. salam.


[05:25:27 PM] maliki: bersalam


[08:29:03 PM] ananooratz: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[11:09:17 PM] alhaudhie: Terkini [Topik Baru]: Pentadbiran: Iklan Produk/Perkhidmatan/Pelbagai di Laman Halaqah


[11:16:57 PM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: I Want To Touch A Dog- apa pendapat anda?


[12:12:10 AM] maliki: assalamualaikum


[12:13:10 AM] maliki: baru balik main badminton,


[12:19:59 AM] maliki: budok msa tak boleh tido lagi


[12:33:26 AM] maliki: hmm dulu dkt 2 tahun tak masuk halaqah,tapi tahun ni rase nak masuk pulak,mungkin sebab pindah keje KL,bosan..dulu duk kg seronok,keje pun ok.. 


[01:04:29 AM] Saya Hamba:


[07:02:57 AM] Saya Hamba:


[10:22:44 PM] Saya Hamba:


[12:51:47 AM] Saya Hamba:


[01:25:08 AM] Nor Hanani: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[01:29:26 AM] Aliahzakaria: Terkini [Topik Baru]: Muslimah: Formula Untuk Kulit Muka Yang Lembut Dan Cantik Berseri


[07:27:38 AM] wakmat7x: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[09:41:15 AM] maliki: Terkini: Re: Kahwin sebelum , selepas atau semasa belajar.


[09:48:03 AM] leesya: assalamualaikum


[09:48:14 AM] Mei: jslm


[09:52:18 AM] elsanxs: jslm


[09:53:02 AM] leesya: sihat semua


[09:57:18 AM] Mei: Alhamdulillah lesya


[10:05:06 AM] maliki: iya


[10:05:33 AM] Durratul Hikmah: assalamualaikum


[10:07:25 AM] Durratul Hikmah: wah ramai nampaknya


[10:08:43 AM] Mei: jslm durratul hikmah


[10:16:15 AM] maliki: Bila orang dah benci


[10:17:54 AM] pengguna forum: sapo plak yang benci


[10:18:34 AM] maliki: Tiada guna ku nanti


[10:18:48 AM] maliki: Lebih baik ku pergi,Pergi membawa diri


[10:18:50 AM] pengguna forum: lor nyanyi rupanya


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337

Kulit Dan Neraka

ibnu_zukefeli~menuis:Saudaraku, cuba kita bayangkan bagaimana keadaan kita jika Allah SWT mematikan semua nociceptor pada tubuh kita.  http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

9 Sebab Hati Tidak Bahagia

busyraa~menulis:Ego-Ibu segala mazmummah jadi ia membuatkan seseorang paling tidak tenang. Orang yang memiliki sifat ini pantang tercabar dari sudut zahir mahupun batin. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337
Last 10 Shouts:

 

khalifah tariq

18 October, 2014, 06:59:08 PM
Carilah.. Sesungguhnya Allah berada dimana2 sahaja..
 

Hawa21

12 October, 2014, 04:19:23 PM
Sabar2... kat rumah Allah pun berani ae.. lupa pada Maha Melihat di atas kot..
 

maliki

12 October, 2014, 02:09:31 PM
Dalam HP note3 tu banyak data2 penting,takut tersimpan no akaun bank je.gamba2 lagi.
tawakal jelah.
Baru hilang HP dah sedih macam ni
:'(
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:37:19 PM
aku nk bantu,, tp aku soh bini aku bantu nak? if nak, pm ler,, nnt aku tanye org umah aku..ok x erynda...
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:32:27 PM
sbb ko sengal, tu sbb org kate ko pelik..manja sgt plak..hahahaaa
 

Hawa21

11 October, 2014, 10:07:03 AM
Assalammualaikum...mencari zauj untk diri sndri...
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:59 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:48 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam

Show 50 latest