* * * *
Halaqian
Ahli: 71899
Terkini: azizakiah
Statistik
Kiriman: 274761
Topik: 14687

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 202
Jumlah: 204
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Sekental Khadijah [Izz Dhia Zahra] ulas : InsyaAllah.. Kekuatan milik Allah :)

[12:43:04 PM] seekerslight: jom tidur..


[12:43:11 PM] elsanxs: baru skali tinggal. rase pedih perut. riso plak baby makan asid kang


[12:43:15 PM] miszniena: x ngantuk


[12:43:17 PM] seekerslight: ok out slm


[12:43:24 PM] miszniena: pedih perut lapo adela


[12:43:34 PM] miszniena: akak hari2 muntah angin tu elsan


[12:43:35 PM] maliki: pose tak pebuh raya jangan over


[12:43:40 PM] maliki: penuh


[12:43:48 PM] miszniena: tiap hari 


[12:44:03 PM] elsanxs: lor..susah camtu.. kena buka la gitu akak


[12:44:19 PM] miszniena: kadang tahan gak


[12:44:26 PM] elsanxs: tapi nanti layan le menggantinye :senyum:


[12:44:35 PM] miszniena: kalau lepas makan sahur terus keluar balik sume tu memang akak tak pose


[12:44:49 PM] miszniena: nape tah.lepas makan sahur mesti keluar balik sume


[12:45:12 PM] elsanxs: huu..try tanya doc


[12:45:23 PM] elsanxs: kot dia ada saranan diet yang betui


[12:45:23 PM] miszniena: alahan la kot


[12:45:57 PM] miszniena: loya sentiasa ada


[12:46:24 PM] elsanxs: huu..pengsan gitu..


[12:50:07 PM] miszniena: hahaa


[12:50:13 PM] miszniena: baru beberapa hari la tinggal


[12:58:52 PM] elsanxs: akak masuk group ni SonoWorld: Kesihatan & Kehamilan kat fb


[01:06:02 PM] Raisy: Terkini: Re: Hilang kepercayaan pada suami


[02:35:34 PM] hasin: Terkini: Re: Ustaz Syauqi dalam Ingatan...


[02:41:48 PM] hasin: Terkini: Re: Translate Please....


[02:53:42 PM] maliki: ustaz hasin ernah jumpa ke dengan arwah ustaz syauqi?


[02:53:48 PM] maliki: pernah


[03:30:13 PM] muslimah tabah: Terkini: Re: Hilang kepercayaan pada suami


[04:12:22 PM] maliki: ramadhan tahun ni mungkin yang terakhir hidup secara bujang


[04:12:50 PM] maliki: boleh jadi ramadhan terakhir hidup didunia


[04:36:42 PM] Siapa Saya?: Selamat Menempuh Alam Barzakh Maliki


[04:36:58 PM] Siapa Saya?: Insyallah perbanyakkan amalam di bulan Ramadhan sebagai bekalan


[05:32:33 PM] Ummu Hajar: Terkini: Re: Hilang kepercayaan pada suami


[05:50:01 PM] Raisy: Terkini: Re: Hilang kepercayaan pada suami


[06:19:02 PM] muhdsyazwan: Terkini: Re: Doa Untuk Lupakan Kekasih


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 224
Peluang dan kemudahan yang diberikan Allah SWT di bulan ini yang pastinya akan dirindui dan di tangisi oleh para mukminin dan solihin... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Hati yang ikhlas merelakan perubahan dan mendambakan keredhaan mampu mengubah keadaan sekeliling yang sentiasa memusuhi.Jejakilah jejak Siti Khadijah. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 224
Last 5 Shouts:

nzimama

Today at 11:26:16 AM
harap admin boleh bantu..bagaimana nak delete post

nzimama

Today at 11:17:07 AM
assala... saya nak delete post saya sebb public boleh baca nama saya dan masalah saya. bagaimana nak padam post lama
 

nur hidayah hamid

Yesterday at 06:23:54 PM
saya baru kat sini mcm mane ye nk bertanyakan soalan
 

Izz Dhia Zahra

Yesterday at 03:07:01 AM
Allahu..lamanya xziarah halaqah.net. moga sahabat smua dlm rahmatNya..
 

little khaleefah

05 July, 2015, 10:44:50 PM
ada yg bertanya "khaifahalukum"
kami menjawab
"alhandulillah khair"
dia berkata
"tamam"

adakah tamam itu maksudnya bgus?

Show 50 latest