* * * *
Halaqian
Ahli: 71228
Terkini: MAZUIN BINTI MOHD NOR
Statistik
Kiriman: 273130
Topik: 14507

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 257
Jumlah: 260
Dasyatnya Syukur [ainarohani] ulas : Bersyukur bukan sekadar ucapan dibibir sahaja,tetapi perlu seiring dengan hati yang ikhlas kerana...

[11:26:06 AM] SeliparBuruk: kenape dgn kerje sekarang? dikelilingi wanita?


[11:26:45 AM] airsea_reach: erm...bodyguard selalu dikelilingi dengan 'bunga' ker? pelik jugak ni


[11:26:46 AM] maliki: tak tahu nak jelaskan.kbye


[11:27:01 AM] maliki: bukan bodyguard,gurau je


[11:28:49 AM] elsanxs: apa kata maliki buka thread luahan hati =;8)


[11:30:44 AM] maliki: /clear


[11:30:47 AM] maliki: tak jadi


[11:30:55 AM] elsanxs: :ketawa:


[11:31:16 AM] maliki: /banned eksanxs


[11:31:26 AM] elsanxs: tu dia.. siap nak ban tu


[11:38:15 AM] maliki: ape topik harini?


[11:41:20 AM] maliki: sape maulana qari faiz tu SB?


[11:43:34 AM] muhdsyazwan: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[11:50:55 AM] airsea_reach: 'he...he..


[11:50:55 AM] airsea_reach: maliki, jgnlah ban elsa...pencetus senyuman tau elsa tu


[11:54:34 AM] pengguna forum: alahai sudah2 la tu maliki hambar je kalau ko chat sini. sudah2 la tu tolong lah senyap


[11:54:48 AM] pengguna forum: cam budak2 posting


[11:57:21 AM] airsea_reach: pengguna forum: ish...jgn ckp mcm tu, ok..apa topik hari ni, mari berdiskusi...


[12:01:26 PM] maliki: pf ni lepas komen pastu logout


[12:05:37 PM] airsea_reach: erm..komen then log out, bersembunyi... mcm anak2 kecil campak 'batu' then melarikan diri atau bersembunyi...he..he..cute jer pf ni


[12:15:56 PM] SeliparBuruk: saya tak kenal siapa dia maliki, kenapa ya?


[12:18:57 PM] SeliparBuruk: oh yg pegang kepala neelofa berlapik tu ka?


[12:19:30 PM] elsanxs: kepala neelofa berlapik?


[12:21:24 PM] SeliparBuruk: bukan, neelofa pakai tudung, maulana tu pegang kepala dia mendoaknnya kot,dgn izinnya serta ahli keluarganya,dlm khalayak ramai kot,mungkin salah satu methodology rawatan kot,Wallahu'alam.


[12:29:44 PM] SeliparBuruk: isunya sentuh tu..ade pihak saja nk sensasikan isu ni...padahal tiada isu pun..


[12:34:28 PM] airsea_reach: erm..propa jer SB


[12:34:57 PM] airsea_reach: zaman sekarang ni


[12:35:18 PM] airsea_reach: betul tk?


[12:36:35 PM] SeliparBuruk: zaman fitnah..begitulah..


[12:37:01 PM] elsanxs: oo


[12:37:02 PM] SeliparBuruk: moving towards the great fitnah dah ni..


[12:39:17 PM] elsanxs: -maasyaaAllaah-


[02:17:40 PM] maliki: maasyaaAllaah


[02:21:00 PM] airsea_reach: erm...semoga kita semua dijauhkan...


[02:21:51 PM] airsea_reach: tiada cerita, di ada2kan cerita, hingga terjadinya fitnah tanpa sedar..berbukti tkper, kalu tk der bukti itu mslhnya


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Nyata, kadang-kala Islam Melayu merosakkan kefahaman orang lain. Sepatutnya kesemua ustaz mengajar secara ilmiah dengan rujukan yang muktabar dan diyakini. Bukan mereka cipta... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Ketika Mekah diterangi cahaya agama baru dan Rasul SAW yang agung mula mengumandangkan seruan kalimat tauhid, Bilal adalah antara orang pertama yang memeluk Islam... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Last 5 Shouts:

 

ainarohani

22 January, 2015, 09:06:48 AM
Redha pada ketentuan dan ujianNYA menjadikan kita lebih tenang dan kuat.Usah menyalahkan takdir yang tak selari dengan keinginan,tapi berbaik sangkalah selalu dengan takdirNYA..ketentuanNYA adalah yang terbaik.teruskan berusaha,ikhtiar dan bertawakkal..berdoalah..berdoa dengan setulus hati.
 

Jiwaresah

19 January, 2015, 09:56:09 AM
Fikirkan cara untuk nak memajukan ekonomi orang islam diMalaysia.
 

Yuzie

15 January, 2015, 12:51:15 PM
Ada 1 perkara yang boleh khianti akal dan ilmu iaitu NAFSU SYAHWAT
 

human

14 January, 2015, 04:31:33 AM
sayangilah semua manusia sebagaimana kamu menyayangi diri kamu sendiri , kerana Allah berada dekat dengan setiap manusia.
 

fitzrie

12 January, 2015, 12:54:14 AM
Biar ilmu menuntun akal, jgn "akal menuntun ilmu"kerana akal akan khianat dgn ilmu.... Wallahualam...

Show 50 latest