* * * *
Halaqian
Ahli: 71514
Terkini: person
Statistik
Kiriman: 273737
Topik: 14614

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 122
Jumlah: 123
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[05:26:40 PM] niaamer: Terkini: Re: Kisah dan Pengalaman sebagai Isteri Kedua


[05:45:49 PM] niaamer: Terkini [Topik Baru]: Kekeluargaan: wahai suami kasihanilah isterimu


[05:49:06 PM] niaamer: Terkini: Re: Open Diari Anda


[05:51:13 PM] sh4m: slm


[05:53:52 PM] sh4m: Terkini: Re: wahai suami kasihanilah isterimu


[06:29:44 PM] sh4m: Terkini [Topik Baru]: Al-Quran: Baca Al-Quran Online thru Dekstop or Mobile


[07:21:01 PM] msa: Terkini [Topik Baru]: Kaunseling: Aku Seorang Introvert


[07:45:57 PM] person: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[07:51:05 PM] person: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[08:13:59 PM] person: Terkini: Re: Tafsir Mimpi


[09:16:18 PM] maliki: Terkini: Re: Aku Seorang Introvert


[11:22:35 PM] 4rif: Umm... Semua dah tidur ea?


[11:23:59 PM] 4rif: Kalau ye, takpe laa...


[11:29:13 PM] maliki: camne sekolah?


[11:29:40 PM] 4rif: Okay, tak laa teruk sangat dari yang sebelum ni :)


[11:30:11 PM] maliki: dah ade ramai kawan?


[11:30:36 PM] maliki: study macam mana


[11:31:12 PM] 4rif: Kawan? Entah laa, lebih kepada kenalan ada laa... Result percubaan dah keluar dah


[11:32:25 PM] 4rif: Setakat ni ada 3 fail...


[11:33:13 PM] maliki: oo baru percubaan, usaha lagi..


[11:34:24 PM] 4rif: Umm... Nak tanya sikit boleh?


[11:34:29 PM] maliki: yee


[11:35:51 PM] 4rif: Kalau la, hubungan kita dengan kawan lama dah tak semesra dulu, adakah lebih baik sekiranya kita putuskan hubungan kita dengan diorang?


[11:36:16 PM] maliki: kenapa jadi makin tak mesra?


[11:37:43 PM] 4rif: Sbb bila saya tanya, diorang tak jawab. Kadang-ii diorang ubah masuk topik lain pastu 'ignore' apa yang kita kata...


[11:38:29 PM] 4rif: Sakit hati ni bila tengok diorang buat macam tu


[11:38:43 PM] maliki: kalau dorang boleh bawa pengaruh tak baik pada adik baik adik jauhkan dari dorang


[11:39:17 PM] maliki: tapi kalu dorang tu baik. sangka baik la. selalu bersama dorang


[11:42:21 PM] 4rif: Baik tu memang laa baik, tapi kebelakangan ni saya rasa macam terpinggir je. Diorang dah tak ajak saya macam dulu-ii...


[11:42:43 PM] 4rif: Dah tak tegur macam dulu-ii...


[11:44:03 PM] 4rif: Kadang-ii bila jumpa, saya memang harapkan sangat diorang bagi salam ke apa, tapi ni tak. Setakat lalu macam tu je...


[11:47:12 PM] Saya Hamba:


[11:49:09 PM] cokodok08: Terkini: Re: Ingin Ikhtiar Zuriat????


[01:42:19 AM] Saya Hamba: huih takkan nak tunggu org bagi salam dulu kot .... kan elok ubah diri kamu dulu kot ....


[01:42:37 AM] person: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

Today at 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest