* * * *
Halaqian
Ahli: 73092
Terkini: Fiber
Statistik
Kiriman: 277419
Topik: 15063

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 0
Tetamu: 193
Jumlah: 193
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[01:04:57 PM] Gautham: wali wali Allah tiada kegusaran


[01:05:30 PM] Gautham: Mukmin dapat nikmat ia syukur, dapat ujian ia sabar


[01:06:25 PM] Gautham: inilah Ilmu Merawat Diri


[01:07:07 PM] Gautham: sirah membuktikan, golongan miskin miskin, menjadi pejuang syahid


[01:09:01 PM] Gautham: Tauhid- -syahaadah- menimbulkan ikatan ukhwah, kasih sayang, antara sesama, dan bertegas bila temui munafik dan kafir


[01:10:41 PM] Gautham: sila lah, hijrah, ubah haluan, dah ada basic fardhu ain, duduk berzikir , dgn kalimat paling tinggi nilai, -syahaadah-


[01:11:24 PM] Gautham: jgn lah hidup dilalaikan oleh TV, dan gadget gadget


[01:12:04 PM] Gautham: -syahaadah-


[03:35:41 PM] fyshur: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[05:21:37 PM] fardyza: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: Tuntutan Fasakh


[06:16:33 PM] Gautham: Allah timpakan ujian berdasarkan apa yg muncul dalam hatimu


[06:16:52 PM] Gautham: koreksi diri lah ya


[08:49:27 PM] hasin: slm


[08:57:24 PM] Gautham: jslm


[09:12:31 PM] hasin: Terkini: Re: Tuntutan Fasakh


[09:36:55 PM] hasin: selalu tengok iklan kerja di rumah dapat rm ribu2. kerja apa tu?


[09:37:57 PM] hasin: adakah itu iklan penipuan?


[10:06:06 PM] Gautham: kerja taip 


[10:06:55 PM] Gautham: kerja susun iklan buh alamat


[09:42:34 AM] Fiber: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[10:05:41 AM] Mat Nuget: Terkini [Topik Baru]: Artikel Agama: Yang ada Anak Perempuan dan Lelaki tengah bercinta, nak kawin baca sampai habis


[11:53:41 AM] elsanxs: halaqahforum4


[01:08:32 PM] Fiber: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: LOCKED IN CLUTCH


[01:50:44 PM] Mei: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[02:21:07 PM] hurul aini: Assalamualaikum kak els...lame tak jenguk sini bertanya khabar..


[02:21:19 PM] hurul aini: dah makan ke belum tu?


[02:27:48 PM] elsanxs: Alhamdulillah sudah


[02:27:58 PM] elsanxs: di mana hurul aini selama ini


[02:37:23 PM] hurul aini: ada je kat ofis..tapi sibuk sikit..xsempat nak online sangat..:senyum:


[03:38:41 PM] nur qolbi: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:11:46 PM] Mei: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:12:33 PM] Fiber: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:14:33 PM] Mei: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:30:20 PM] Fiber: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[06:36:30 PM] Gautham: cuba baca sini, jika nampak jalannya boleh berusaha, http://al-merapu.blogspot.my/2016/08/upaya.html


Pages: [1]

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.

Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku

Sabtu 1 Disember 2007 | 21 Dzulka'edah 1428 Hijrah
Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku
Ustaz Zainudin Hashim
Thu | Nov 22, 07 | 3:00:45 pm MYT

Kenapa Allah SWT menurunkan bala ke atas hamba-Nya? Mengapa ia tidak ditimpakan ke atas generasi akan datang? Adakah bala yang ditimpakan itu mem
Last 5 Shouts:

 

I am the warrior

21 August, 2016, 04:18:57 PM
If you don't thank Allah every smile you've got,then you have no right to complain every tear you had.... Ho hoh,smile bro! Give salam and smile! You will be happy on that day,because you be the best muslim among your friends... ^__^
 

fauzey

01 August, 2016, 03:26:41 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

anak umi

29 July, 2016, 09:48:17 PM
:)
ana sedang mencari usrah akhwat .

dear akhwat , atau anda mengenali mana2 akhwat ,

mohon whatsapp ana
010 6624924
 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum

Show 50 latest