* * * *
Halaqian
Ahli: 71746
Terkini: White Musk
Statistik
Kiriman: 274443
Topik: 14679

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 0
Tetamu: 101
Jumlah: 101
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[04:15:54 PM] elsanxs: takpe..rase muda skit :ketawa:


[04:17:03 PM] Aiya85: oo.. maaf... cam mne akak tau? : senyum:


[04:17:42 PM] elsanxs: aaa..bukan aiya lahir tahun 1985 ke.. tu kat nick tu..


[04:19:27 PM] SeliparBuruk: 85 thn die nikah els


[04:19:43 PM] Aiya85: :ketawa:  betul2...  my special nmber. 5-8-85


[04:20:15 PM] elsanxs: hooo


[04:20:46 PM] Aiya85: seliper@ thun tu aiya baru nak kluar dari perut ibu 


[04:21:24 PM] SeliparBuruk: ayyaa..ye ke


[04:22:56 PM] Aiya85: kak els.. share ngan aiya cam mne perasaan akak nak  jadi mom? 


[04:23:54 PM] elsanxs: excited :ketawa:


[04:24:09 PM] elsanxs: tapi takut pun ade sebab nak deliver nanti


[04:25:26 PM] Aiya85: anak sulong ke?


[04:25:35 PM] elsanxs: ye


[04:26:56 PM] Aiya85: dengar cite orang mengandung ni cam best je... yer lah.. nak dapat buah hati kan.


[04:29:49 PM] elsanxs: best sebab nak makan ape sume dapat :ketawa:


[04:31:11 PM] maliki: oo


[04:32:02 PM] maliki: daging rusa dah makan


[04:33:44 PM] elsanxs: maliki ni kalo cite makan ada je dia


[04:35:01 PM] maliki: bukan kak elsan ke camtu


[04:36:58 PM] elsanxs: perhatian*


[04:39:27 PM] maliki: perhatian*


[04:41:33 PM] Aiya85: kak els.. cite lah pengalaman mengandung ni cam mne? masa mengidam cam mne? aiya rasa seronok pulak nak dengar.mana lah tau suatu saat nanti aiya jadi ibu. pm aiya pun boleh :senyum:


[04:42:45 PM] elsanxs: hee..dia pulak excited ha


[04:45:30 PM] Aiya85: hee..hee.. nak juga tau pasal mom to be  ni...


[04:47:49 PM] elsanxs: dah pm aiya


[04:56:02 PM] Aiya85: terima kasih kak els


[04:59:28 PM] elsanxs: ish..panggil els je


[05:21:51 PM] muhdsyazwan: hi kak els


[08:39:51 PM] mat commanDO: Terkini: Re:  Mengapa Allah Sebut Mati Dahulu Sebelum Hidup?


[10:07:55 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Kopi Dari najis Musang / Kopi Luwak, halalkah?


[10:09:19 PM] mat commanDO: biji kopi ada kulit kopi, sebagaimana buah buahan lain juga ada kulit


[10:10:10 PM] mat commanDO: macam orang masak nasi, dalam tanah, tentu lebih sedap


[10:17:03 PM] mat commanDO: biji kopi qarabica yang telah di roasted boleh di kunyah begitu saja


[10:17:12 PM] mat commanDO: kopi arabica


[10:30:11 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Yakinlah Rezeki Itu Jaminan Allah


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

27 May, 2015, 01:56:09 PM
Smile at the world, smile at the world,
Smile at the world, it will smile with you

Tomorrow is unknown
Yesterday is already a memory
Live today and make smiling an attitude

-edhak, humoood al-khudher-
 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU

Show 50 latest