* * *
Halaqian
Ahli: 70783
Terkini: JailBreak
Statistik
Kiriman: 272635
Topik: 14503

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 186
Jumlah: 188

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

BIMB13017010826020
MBANK563019228995

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

CIMB8601747915
Konsep Perjuangan Rasulullah [Fakir Billah] ulas :

    Muhammad Pesuruh Allah cerita berkenaan  Tuhan yang sebenar. ...
Secebis Kisah Ulama Di Hari Raya [acit] ulas : Alhamdulillah,pada cuti Raya Aidilfitri 2013 dapat solat raya di surau asal Hj Abd Rahman Limbong...
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [ana tholibah] ulas : Said NO to cinta lama-lama sebelum nikah .
Tegur Isteri Tanda Sayang [Nur Jasmin] ulas : Terima kasih info. saya suka sangat info ini.

zikir

TABUNG SERVER SEHATI SEJIWA

Akaun No:

CIMB 8006061761 Halaqah Net Services : Klik Di Sini :

[04:05:20 PM] pengguna forum: sbb dia masuk reply tu takda orang reply so dia masuk lah, walaupun sebenarnya tak minat.. poyo je statement


[04:05:34 PM] pengguna forum: apo2 je lah jailbreak


[04:06:00 PM] pengguna forum: wpun ubat style sket tapi bau hamis tu ada


[04:06:01 PM] Nur Jasmin: okie...nanti saya cari..erima kasih info...


[04:06:23 PM] JailBreak: id.wikipedia.org/wiki/besi_kersani


[04:06:44 PM] Mei: google je..mesti jumpa


[04:07:49 PM] JailBreak: kena tahu, soal, jika tak spesifik berjuta jawapan


[04:09:11 PM] Nur Jasmin: terima kasih semua...^_^ out jap. nak g kira stock.


[04:11:24 PM] elsanxs: rasanya baik berjuta jawapan ada yang betul dari satu jawapan yang tak paham2


[04:11:31 PM] elsanxs: huu.. banyak keje..jom jasmin


[04:12:32 PM] JailBreak: jawapan berjuta ikut setiap frasa kata, semakin banyak kata kata, lebih banyak cariannya


[04:17:37 PM] SeliparBuruk: semua dah minum petang?


[04:18:49 PM] JailBreak: Terkini: Re: anak dan ibubapa


[04:19:22 PM] Mei: sedang makan stim bun


[04:19:44 PM] SeliparBuruk: nk cikit mei


[04:19:56 PM] SeliparBuruk: share ngan saye eik.


[04:20:04 PM] Mei: eh.. tak cukup


[04:20:16 PM] SeliparBuruk: kemut sungguh


[04:20:23 PM] Mei: azan dah


[04:20:25 PM] Mei: moh2


[04:21:14 PM] SeliparBuruk: tafadhol...


[04:23:33 PM] SeliparBuruk: Selamat menunaikan solat asar semua....moh ler kite..


[04:32:56 PM] kuning: Terkini: Re: Isteri Kedua Panas Baran


[04:47:15 PM] Nur Jasmin: Terkini: Re: Isteri Kedua Panas Baran


[05:40:51 PM] elsanxs: halaqahforum4


[05:42:23 PM] elsanxs: salam2


[05:42:26 PM] elsanxs: salam1


[05:42:30 PM] elsanxs: salam3


[05:42:44 PM] elsanxs: salam4


[06:01:01 PM] Nur Jasmin: salam5


[06:49:11 PM] alhaudhie: 6:43PM Oct 1, 2014 Harga minyak petrol RON95 dan diesel akan naik 20 sen berkuat kuasa tengah malam ini


[02:52:17 AM] Saya Hamba:


[03:32:20 AM] Saya Hamba:


[08:00:41 AM] pengguna forum: Terkini: Re: Masalah al baad dan semua nickname clonenya.


[08:03:00 AM] pengguna forum: Syukur Alhamdulillah petrol di kurang kan subsidi lagi. Best ayat skarang ni. Seboleh boleh nak avoid perkataan "naik" dan replace dengan "pengurangan subsidi". Lawakssss kerajaan BN ni.


Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 ... 337

Eksekutif muda bankrap

Dalam satu laporan dan statistik dikeluarkan Jabatan Insolvensi Malaysia, hampir 45,000 individu yang berumur di bawah 35 tahun di negara ini diisytiharkan muflis sejak tiga tahun lalu http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Pengalaman Ngeri Rakyat Malaysia Di Segitiga Bermuda

Hati aku sekali lagi berdegup detap apakah ini realiti kerana apa yang ternampak dimata disaksikan juga oleh para krew kapal yang lain http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 ... 337
Last 10 Shouts:

 

qaeeysh

30 September, 2014, 12:55:57 PM
Inginkan pendedahan lebih lanjut tentang objektif pelaburan dan perlindungan Takaful? Hubungi saya menerusi talian 0165219407.
 

qaeeysh

30 September, 2014, 12:55:05 PM
Jawapannya ialah orang Cina melabur dalam instrument pelaburan jangka panjang yang memberi pulangan lebih tinggi serta mempunyai perlindungan ke atas pelaburan jangka panjang menerusi insurans.

Inginkan pendedahan lebih lanjut tentang objektif pelaburan dan perlindungan Takaful? Hubungi saya mene
 

qaeeysh

30 September, 2014, 12:53:37 PM
Kenapa orang Cina yang tidak layak melabur dalam ASB mampu menghantar anak belajar tanpa PTPTN?. Mengapa orang Melayu yang diberi pelbagai 'keistimewaan' tetapi masih berhutang? Mengapa orang Cina mampu untuk mendapat rawatan di hospital swasta walaupun bekerja dengan gaji tidak seberapa? Jawapannya
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:02:28 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:02:15 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:01:45 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:01:22 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 02:59:33 AM
n

 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 02:59:31 AM
n

 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 02:59:28 AM
n


Show 50 latest