* * * *
Halaqian
Ahli: 73173
Terkini: mohdsaimi92
Statistik
Kiriman: 277588
Topik: 15085

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 246
Jumlah: 247
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[10:17:14 PM] I am the warrior: Awak nak kata saya pukau awak??? Gitu?


[10:17:48 PM] I am the warrior: Okaylah....awak ceritalah..saya tak respon pun takpe...


[10:18:05 PM] maliki: Saya tak tegur..mungkin diorg x berani tgok sy muka garang


[10:18:17 PM] I am the warrior: Hmm


[10:18:50 PM] maliki: Nak describe how shy i am


[10:19:13 PM] I am the warrior: Shy shy cat...


[10:21:33 PM] maliki: Kadang2 sedih dengan sikap sendiri tapi sukar nak ubah


[10:22:09 PM] maliki: Kalu tak mesti ramai suka.:senyum:


[10:23:03 PM] I am the warrior: Ye ke,saya rasa better awak kekalkan your shine sa tu..


[10:23:13 PM] I am the warrior: Shinness


[10:23:33 PM] I am the warrior: Arghh,typo.. Shyness


[10:23:54 PM] maliki: Camne nak clear cb.ni. mana la tahu orang ofis twrjumpa web ni malam.ni.hhhaha


[10:24:02 PM] I am the warrior: Okay lah..i really got to go...


[10:24:15 PM] maliki: Ok tq


[10:24:28 PM] I am the warrior: TQ for what?


[10:24:42 PM] I am the warrior: I didn't do anything..


[10:24:45 PM] maliki: Reading


[10:25:03 PM] I am the warrior: Reading?....just that,Hah?


[10:25:32 PM] maliki: And respons


[10:25:51 PM] I am the warrior: Whahaha...okay baguss


[10:26:34 PM] I am the warrior: No problem,bro! Bye... -salam-


[10:31:07 PM] maliki: -zikir3-


[10:31:18 PM] maliki: Zikir3


[10:31:38 PM] maliki: Halaqahforum3


[10:31:49 PM] maliki: -bunga-


[10:32:54 PM] I am the warrior: Trying so hard..let me help you little bit...


[10:34:10 PM] I am the warrior: Tak pelah macam tak jadi...:ketawa:,sebab tak sempat...esok,maybe saya takde,balik kampung..ho woo oo balik kampung...


[12:30:22 AM] digitaltech: Terkini: Re: XPAX Turbo


[05:58:36 AM] afiQoh: halaqahforum4


[06:52:54 AM] Gautham: syukur yang tertahan


[09:50:50 AM] almirarizq: Terkini: Re: Mimpi yang Berulang-ulang


[10:55:51 AM] Gautham: mimpi berulang ulang adalah menandakn dirimu ada saka baka, membawa ke tempat jin/bunian itu berada, dia hendak perkenalkan dirinya padamu


[10:56:46 AM] Gautham: 3 dalil mimpi, 1. hidayah perkhabaran Allah; 2. gangguan syaitan; 3. mainan tidur


[02:37:42 AM] baidurixpelangi: assalamualaikum


[10:59:02 AM] Raup: Terkini [Topik Baru]: Feqah Islam: Trim bulu kaki bagi lelaki


Last 5 Shouts:

 

auni bukhaira

22 September, 2016, 01:42:32 PM
Assalamualaikum

 =)
 

I am the warrior

18 September, 2016, 01:08:28 PM
Is anybody there for me?? If no,it's okay..If I'm alone,it's okay..Because,I never be alone because Allah..Always by my side..I,m always walking away from Him,but,He never away from me..I always forget Him,but He always forgive  me as His humble and innocent slave...Take care guys!
 

is2

14 September, 2016, 02:10:43 PM
:)
 

maliki

09 September, 2016, 12:18:44 PM
.:
Ceramah Habib Rizieq:
"Islam adalah agama perdamaian tapi bukan berarti pasrah pada kesesatan, islam adalah agama kelembutan tapi bukan berarti diam terhadap penistaan dan penodaan agama"

Al Habib Muhammad Rizieq
 

maliki

09 September, 2016, 12:16:17 PM
.:
Wanita tarim merahsiakan nama mereka kerana tidak mahu lelaki ajnabi menyebut nama mereka .

Bagi mereka , nama mereka adalah " Aurat " juga .

SUBHANALLAH akhlak mereka sangat cantik ,

Cemburu sgt..
Itulah akhlak wanita tarim...

Show 50 latest