* * * *
Halaqian
Ahli: 72937
Terkini: effy.21nov
Statistik
Kiriman: 277069
Topik: 15006

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 276
Jumlah: 278
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[06:29:37 PM] I am the warrior: Berbeza dengan keadaan kita masih boleh solat dengan tak..Ya,Innama A'malu bin niah..Pahala tu yang saya maksudkan...But anyway,dulu,saya rasa macam nak nangis juga sebab saat terakhir ni,cuti..Tapi saya tetap fikir yang ada hikmahnya...


[07:28:01 PM] maliki: pahala walaupun sedikit tapi siapa yang bayar?mestila yang maha kaya.


[09:15:41 PM] I am the warrior: Ya,saya tahu tu....Hmm,kalau tak paham...Saya pun bukanlah reti sangat nak terangkan ...Maaflah,kalau saya tak tulis apa2 dari awal tentang ni,mesti tak jadi macam ni..


[09:20:58 PM] Ixora_skru: Maliki.. halaqian ada group whatsapp ker?


[10:57:10 PM] maliki: saya pahang ain. dah sampai 10 akhir malam ni tibe2 takleh solat. mesti frust sangat.itula antara ciri orang yang beriman. sedih bila xleh beribadat secara kebiasannya.dugaan orang perempuan.sebab tu saya taip mcm kat atas tu


[10:58:06 PM] maliki: halaqian ade beberape group wassap.saya join yang ade mat nuget


[05:17:19 AM] Ixora_skru: Ooo


[05:35:51 AM] Ixora_skru: Group yang maliki join untuk halaqian lelaki je ker?


[10:11:49 AM] maliki: perempuan pun ade. masuk dulu baru kenal. elsan la kepalanya.nak masuk suh dia add


[10:33:14 AM] Ixora_skru: elsanxs... nak join boleh? :senyum:...


[10:36:07 AM] zietahassan: elsanxs.. taknak join boleh?.. :ketawa:.. sory.. mood nak cuti.. senyum*


[10:59:48 AM] elsanxs: kak ta nak kena piat tinge ke?


[11:07:56 AM] zietahassan: tolong els.. mungkin boleh menghilangkan ngantuk.. toinnkk.. hihi


[11:08:27 AM] zietahassan: -bunga-


[11:28:08 AM] elsanxs: orang byk keje dia ngantuk plak


[11:28:24 AM] elsanxs: tahun ni pose tak ngantuk pong. keje manjang byk. menci taw


[11:33:00 AM] zietahassan: :ketawa:.. menci taw.. ok


[11:35:24 AM] hurul aini: ntah..menci taw..sorry menyampuk..:ketawa:


[11:39:40 AM] zietahassan: alooo hurul pun bz ke.. menci taw.. :senyum:


[11:42:07 AM] zietahassan: kak zieta dah 2 minggu struggle ngn meting.. ni baru free.. yeeaaay.. menci taw meting.. boleh melting.. :ketawa:


[11:42:55 AM] elsanxs: menci taw


[12:12:07 PM] zietahassan: Terkini: Re: Suami tawar hati


[12:17:28 PM] Ixora_skru: saya pun sibuk...


[12:24:42 PM] zietahassan: awat semua sibuk ni.. hihi.. ok ixora.. saja merepek jap.. hilangkan ngantuk.. senyum*


[12:27:39 PM] elsanxs: kak ta


[12:27:45 PM] elsanxs: uqail mintak duit raye


[12:30:07 PM] zietahassan: maila umah.. come to semanggoi uqail.. cikta waiting


[12:31:29 PM] zietahassan: bolehla cikta kokak pipi uqail yang tembam macam pau..  :ketawa:


[12:48:16 PM] elsanxs: eee bahaye cik ta ni main kokak2


[01:56:55 PM] zietahassan: :senyum:


[01:57:04 PM] zietahassan: :senyum:


[01:57:10 PM] zietahassan: bai


[03:02:39 PM] Ixora_skru: semua orang sibuk... sebelum cuti raya...


[03:03:28 PM] I am the warrior: :senyum:,ye maliki...paham pon......


[03:10:33 PM] hurul aini: :senyum:..kene abeskan keje..xmo buat keje time raya nanti..


Last 5 Shouts:

 

fauzey_fx

25 June, 2016, 02:05:07 AM
ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693
 

Ixora_skru

24 June, 2016, 07:47:50 PM
Apa yang kau lihat jelas terpampang di depan mata mu belum tentu milik mu....
 

zillyitem90

14 June, 2016, 09:35:42 AM
Malu itu baik pada seorang lelaki namun pada seorang wanita adalah lebih baik
 

zillyitem90

07 June, 2016, 12:12:48 PM
akan ada saatnya untuk seseorang yang telah lama menunggu dipersatukan dengan seseorang yang juga telah lama menunggunya
 

I am the warrior

07 June, 2016, 12:36:28 AM
"Kalau lelaki minta no phone kau,kau bagi aje kan...Tapi kalau aku,lelaki minta no phone untuk buat perkara yang nonsense..Aku bagi je,cuma aku tak bagi nombor...Aku bagi kaki atau pelempang,suruh dia kira..Kalau sanggup baru dapat..:ketawa:,terbaik."
Itu bukan terbaik,itu terbalik aku mendengarnya..=

Show 50 latest