* * *
Halaqian
Ahli: 71041
Terkini: ummi_maryam
Statistik
Kiriman: 271747
Topik: 14339

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 104
Jumlah: 105
Masalah Besar Berpunca Daripada Masalah Kecil [ainarohani] ulas : Lebih baik menjadi lebih tegas dan berhikmah dalam mendidik....
Sayang bukanlah dengan merel...
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [hanislutfi] ulas : Ramai remaja yg bercinta merancang untuk mendirikan rumah tangga .. nak nikah tu dah bagus , cuma...
Wali & Keramat [Fakir Billah] ulas :     Nabi SAW sendiri mengaku yang dirinya tidak ada apa-apa.  " Aku daripada Allah...

[02:32:28 PM] Riot_heroes: hah terjelir ....


[02:32:29 PM] Mei: sebab terlalu buntal?


[02:32:35 PM] Riot_heroes: yer ke terjelir ...


[02:32:36 PM] mashatul: takde la mei...saya main2 ja


[02:32:44 PM] mashatul: kamu ni percaya plak


[02:32:57 PM] Mei: saya pun main2 je percaya


[02:32:57 PM] mashatul: serius nya ..


[02:32:59 PM] Riot_heroes: ikan terjelir takleh makan ...


[02:33:02 PM] mashatul: ha.ha.ha


[02:33:19 PM] Riot_heroes: hanya kambing dan biri2 terjelir je bulah makan ...


[02:33:39 PM] Riot_heroes: apa nak kisah kan ikan ...


[02:33:41 PM] Mei: kambing mahal sangat


[02:33:46 PM] Riot_heroes: dah idup die camtu ...


[02:33:47 PM] mashatul: teruskan bergundah gulana


[02:33:57 PM] mashatul: need to go


[02:35:17 PM] Mei:  


[02:36:00 PM] muhdsyazwan: :senyum:


[02:42:45 PM] elsanxs: o


[02:43:48 PM] azalinamatzaini.lin: o..


[02:44:17 PM] mashatul: o


[02:44:25 PM] azalinamatzaini.lin: :senyum:...


[02:44:41 PM] mashatul: smiling:


[02:44:48 PM] azalinamatzaini.lin: apa khabar semua


[02:47:53 PM] azalinamatzaini.lin: semoga sihat2 selalu..


[02:57:07 PM] Mei: sihat Alhamdulillah lin


[03:01:16 PM] azalinamatzaini.lin: alhamdulillah kak mei


[03:26:29 PM] azalinamatzaini.lin: kak mei..kalau tangan atau sebahagian badan kita pandai gerak2..kenapa tu..ada maksud lain ke kak mei..


[03:28:11 PM] Mei: gerak sendiri eh


[03:29:34 PM] Mei: akak tak tahu la dari sudut saintifikny


[03:33:09 PM] azalinamatzaini.lin: ya ada kawan di ofis ne tnya ..tanganya badan slalu pdai gerak2


[03:34:55 PM] elsanxs:  


[03:34:58 PM] elsanxs:    


[03:35:36 PM] elsanxs: secara saintifik kalo tak silap sebab darah terlalu laju kat urat.. tu yang gerak2


[03:35:43 PM] elsanxs: (dengar orang bagitau je)


[03:44:04 PM] azalinamatzaini.lin: line saya tidak berapa bagus huu


Last 10 Shouts:

 

mysteronic78@gmail.com

Today at 06:30:09 PM
Mari kita pastikan amalan dan ibadat kita kembali kepada Al-Quran & Sunnah dan bukan megikut tradisi orang ramai atau datuk nenek kita..ikutlah tradisi Rasullullah SAW
 

sinariislam96

Yesterday at 05:05:11 PM
Jangan biarkan kasih sayang itu berjalan seperti gunting,
Meskipun lurus tapi ia memisahkan yg menyatu.

Tetapi..

Biarkan kasih sayang itu berjalan seperti jarum meskipun
menusuk dan menyakitkan tapi ia menyatukan yg terpisah.
 

sinariislam96

Yesterday at 05:00:23 PM
" Apabila tenteraku sebaik baik tentera , maka pertolongan ALLAH akan tiba . "
|| Sultan Muhammad AL FATEH ||
Sultan Muhammad AL Fateh tidak meninggalkan solat fardhu walaupon sekali selepas baligh , malah baginda sering perbayakan solat sunat .
ALLAHU ~
 

najah-najwa

22 November, 2014, 05:29:34 PM
assalam,bagaimana hendak post kemusykilan di laman ni?
 

najah-najwa

22 November, 2014, 05:29:32 PM
assalam,bagaimana hendak post kemusykilan di laman ni?
 

is2

20 November, 2014, 01:42:38 PM
:)
 

sweetlavender

18 November, 2014, 04:35:36 PM
Jika sakit itu membuat kita ingat pada Allah itulah NIKMAT.. Jika kebahagiaan itu membuat kita lupa pada Allah, itulah MUSIBAH
 

sakinah umairah

17 November, 2014, 10:54:02 AM
cinta pertama kita hanya untuk ALLAH.. :)
 

sempoi

14 November, 2014, 03:48:37 PM
fiqa.. ermmm
 

sweetlavender

14 November, 2014, 12:18:30 PM
Jangan pertikaikan kenapa kita, Allah lebih tahu tang TERBAIK untuk kita. Allah x akan beri kita PAHIT kalau bukan UBAT. Kekadang kita DIUJI knapa x BERKASUT, tetapi kita LUPA ramai org DIUJI x BERKAKI..

Show 50 latest