* * * *
Halaqian
Ahli: 71392
Terkini: abcd230803
Statistik
Kiriman: 273485
Topik: 14580

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 390
Jumlah: 394
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[02:33:24 PM] maliki: pastu cerai pastu kawen lain lagi


[02:33:27 PM] maliki: hahahaaa


[02:34:00 PM] Mei: macam tu lah konsep nya


[02:34:13 PM] Mei: lelaki kan boleh kawen 4


[02:34:48 PM] Mei: calon yang perfect pun tak ada gerenti dia takkan kawen lagi


[02:34:58 PM] Mei: apetah lagi yang mata keranjang


[02:35:14 PM] maliki: nak suruh suami dia kawen lain ke


[02:35:22 PM] Mei: tak lah suruh


[02:35:26 PM] Mei: doakan je


[02:35:39 PM] Mei: moga dia bisa berubah


[02:35:47 PM] Mei: mana tau lepas kawen jadi baik


[02:35:58 PM] Mei: pendapat masing2 le


[02:36:04 PM] Mei: akak hentam je nih


[02:36:08 PM] Mei: senyum*


[02:36:46 PM] pengguna forum: yg bagi komen ikut nafsu memang ramai


[02:37:00 PM] maliki: dah laki tu pun tak yakin dengan pertunangan dorang, menipu yang ibubapanya tak suka permpuan tu la


[02:37:13 PM] pengguna forum: yang bagi komen ikut hadis dan follow ayat quran ciput


[02:37:35 PM] pengguna forum: maliki pfftttttt


[02:38:02 PM] maliki: pfftttt tu ape


[02:39:40 PM] maliki: lepas chat gitu logout pulak pf ni,


[02:40:01 PM] Mei: :senyum:


[02:40:11 PM] maliki: pffttttt tu ape


[02:40:23 PM] Mei: pf= pengguna forum


[02:40:29 PM] maliki: Pengguna Forum tata tata tata ?


[02:40:29 PM] Mei: t tu x tau


[02:41:51 PM] maliki: habis tu kak mei saya kene padam ke komen saya tu kat thread


[02:42:19 PM] Mei: idok la


[02:42:20 PM] abcd230803: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[02:42:28 PM] Mei: itu kan pandangan maliki


[02:42:59 PM] maliki: ok nanti saya edit bagitahu cuma pandagan peribadi je, takut dia ikut je


[02:43:00 PM] Mei: masing2 ada buah fikiran masing2..nama lagi berforum


[02:43:25 PM] Mei: dia la kena fikir dan ambil keputusan sendiri


[02:43:32 PM] Mei: orang just boleh bagi pandangan


[02:43:42 PM] Mei: pandangan orang tak semestinya betul


[02:47:44 PM] pawie: Terkini: Re: Haruskah saya memutuskan pertunangan saya .


Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 ... 235
Tiba-tiba ia terpandang suatu cahaya yang terang benderang muncul dari sebuah kubur, dan terus menjulang ke langit. Dia merasa sedikit ketakutan dan berdebar-debar ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
This hadith indicates that the stomach is the origin of harmful bacteria. Even in the age of sophisticated machines, you can hardly find a machine so fragile but yet... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 ... 235
Last 5 Shouts:

 

airsea_reach

Today at 03:03:08 PM
People Sometimes need to laugh, relax, and not take themselves so seriously~ 03/03/2015~
 

Amirah Eddie Ong

01 March, 2015, 11:20:52 AM
Words, it can promise everything, only action can convince something. TRUE Muslims, keep their words to an action. #selfreminder
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam
 

arshadabbas1989

22 February, 2015, 11:41:42 PM
Assalamualaikum

Show 50 latest