* * * *
Halaqian
Ahli: 72858
Terkini: syufaatkamaron
Statistik
Kiriman: 276792
Topik: 14957

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 262
Jumlah: 266
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[11:02:05 AM] Mei: doa2 kan lah


[11:02:20 AM] hada_islamic: ha, husbnd keja, saya cuti..so blk pown lepas kol 6.


[11:02:37 AM] hada_islamic: amiiiin..Allahu...bestnya kak mei


[11:02:45 AM] hada_islamic: doakan hada pun sampai sana kak


[11:02:45 AM] Mei: oo busy time raya eh


[11:03:05 AM] Mei: tak best sangat hada ..saya membawa misi perjuangan..cewahhh


[11:03:17 AM] hada_islamic: perjuangan apakah?


[11:03:23 AM] Mei: ade le


[11:03:28 AM] hada_islamic: raya tak busy la


[11:03:31 AM] Mei: tak jadi lagi..x leh bagitau


[11:03:39 AM] elsanxs: ngade kak mei ni


[11:03:48 AM] Mei: seyes...takut tak jadi ja


[11:03:58 AM] hada_islamic: ok, kami doakan plan akak jadi


[11:04:00 AM] hada_islamic: amiiiin


[11:04:07 AM] hada_islamic: nanti nak p habaq na


[11:04:11 AM] Mei: Alhamdulillah


[11:04:20 AM] Mei: ok....


[11:04:22 AM] elsanxs: ameen


[11:04:29 AM] elsanxs: tak dapat la ckt raya ni


[11:04:38 AM] Mei: erk.kikiki


[11:09:11 AM] elsanxs: test


[11:10:08 AM] Mei: failed


[11:11:44 AM] hada_islamic: raya pun ckt ke


[11:11:53 AM] hada_islamic: cari rendang ngan nasi impit la


[11:11:56 AM] hada_islamic: hihihii


[11:12:08 AM] hada_islamic: test jpj failed ke kak els?


[11:12:27 AM] elsanxs: pegi hari tu takda nama dlm list.. memang cuti saje la


[11:12:50 AM] elsanxs: maybe test jumaat ni plak.. tu pun esok baru bleh confirm


[11:15:00 AM] hada_islamic: plak dah,


[11:15:12 AM] elsanxs: Terkini: Re: mampukah aku lupa???


[11:15:13 AM] Mei: good luck dear..do the best!


[11:15:20 AM] hada_islamic: rugi la, diorang tak bagi tahu ke bila kena test?


[11:15:38 AM] hada_islamic: tu la, good luck, nnti boleh bawak hada


[11:16:34 AM] elsanxs: selalunye kena booking awal.. confirm plak one day before baru kuar list nama


[11:16:47 AM] elsanxs: hari tu booking dari bulan 4 dah nak test hari ape


Last 5 Shouts:

 

Nursyarifah Syed Putera

Hari ini pada 06:24:10 PM
Apa yang ada disisi-Nya itu adalah lebih baik lagi
 

humaira as-siddiq

Kelmarin pada 12:15:47 AM
tidak sabar menanti ramadhan. ahlan wasahlan
 

Nursyarifah Syed Putera

Kelmarin pada 12:05:54 AM
Ramadhan 13 hari lagi
 

I am the warrior

20 May, 2016, 06:30:16 PM
Diam bukan tanda kita ni ada banyak masalah..Tapi diam itu sebab kita tahu apa yang patut dicakapkan,dan kita sedar,cakap kosong,perkara yang melalaikan..:senyum:
 

zarulhafifi

16 May, 2016, 07:19:56 AM
macam mana nak tahu maksud nama zarul hafifi?

Show 50 latest