* * *
Halaqian
Ahli: 70447
Terkini: rashar09
Statistik
Kiriman: 273653
Topik: 14444

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 8
Tetamu: 273
Jumlah: 281

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

BIMB13017010826020
MBANK563019228995

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

CIMB8601747915
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [sakinah umairah] ulas : kurma ini juga makanan sunnah nabi.
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : untuk tahu apa itu lambung - sialkan klik  [url=http://id.wikipedia.org/wiki/Lambung]http://...
Jiwa Baru Selepas Ramadhan [al-baab] ulas : cik zunita kena tahan amarah, apa pun berlaku depan dirimu, tahan lah marah mu, kuatlah dirimu ji...
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : lambung tu PERUT
makanan masuk dalam lambung - dalam perut

zikir

TABUNG SERVER SEHATI SEJIWA

Akaun No:

CIMB 8006061761 Halaqah Net Services : Klik Di Sini :

[04:02:04 PM] Mei: no 2 tak best la kot


[04:02:13 PM] Mei: selalu exam kita mesti nak no 1 kan


[04:02:40 PM] Gah Iman: kenapa adakah no 1 layan baik daripada yang lain?


[04:02:49 PM] Mei: best of the best la


[04:03:08 PM] Mei: ehh.layan


[04:03:15 PM] Mei: tak sure la pasal tu


[04:03:22 PM] Gah Iman: tapi rata2nya saya tengok no 2 dan ke atas lebih special lagi


[04:04:00 PM] Mei: sapa yang bagi depa specialty tu


[04:04:04 PM] Gah Iman: mungkin sebab payung mas


[04:04:07 PM] Mei: husband eh?


[04:04:18 PM] Mei: ehh..bukan k yg 1st dapat payung emas


[04:04:27 PM] Mei: apehal pulak yang no 2


[04:04:30 PM] Mei: tak aci nih


[04:04:54 PM] Gah Iman: saya tidak bercakap keistimewaan daripada Rabb cuma daripada si suami


[04:05:22 PM] elsanxs: :senyum: best of the best


[04:05:48 PM] Gah Iman: adakah semua berpunca kegagalan suami yang lepas2 membuatkan orang baru tidak boleh terima untuk hidup bermadu?


[04:05:56 PM] Mei: suami belikan payung emas tuk 2nd wife eh?


[04:06:22 PM] Mei: ta tau le encik gah


[04:06:29 PM] Mei: saya tak penah jadi suami


[04:06:33 PM] elsanxs: :ketawa:


[04:06:36 PM] Gah Iman: beli payung besi jew itu pun belum tentu lg dia org belikan


[04:07:21 PM] Mei: tu la pasei


[04:07:28 PM] Mei: ada hati nak tabah 2 -3


[04:07:35 PM] Mei: payung besi pun tak bleh beli


[04:07:56 PM] Gah Iman: sebab itu sudah fitrah sebagai seorang lelaki


[04:08:22 PM] elsanxs: sape brani nak main madu dengan madame mei.. ganaih tu..


[04:08:27 PM] Gah Iman: mampu tak mampu tengok atas kekuatan mereka


[04:08:36 PM] elsanxs: skali lestik je haaa


[04:09:00 PM] Mei: jenik jek


[04:09:04 PM] Mei: jentik


[04:09:26 PM] Gah Iman: wassalam...


[04:12:27 PM] Nur Jasmin: ingat els marah saya tadi..^_^ maaf le..mulut nie jahat cikit


[04:18:13 PM] talibarut: yer ker...main guli pun tak reti haaaa


[04:19:11 PM] talibarut: tak ikut sunnah... sbb ada ugut ugutan... tak indah lah islam tu...


[04:19:41 PM] talibarut: hidup ibarat didalam sangkar mata terpejam bahtera terseksa....


[04:22:14 PM] Nur Jasmin: ^_^


Topik Terkini Board Jwb P. Akhir
xx Di Ambang Perceraian... Kekeluargaan 3 riyadhrizqin
xx Selamat, Sihat, Berjaya dan BENAR Aqeedah 145 al-baab
xx puisi : Ana uhibbuka Fillah Sajak & Puisi 3 Saya Hamba
xx Tuliskanlah Mimpi-mimpi Anda secara Nyata! Hiburan 1 cikgu anggun jelita
xx Suami tak izin berhenti kerja Kekeluargaan 5 nurdee
xx Islam Adalah Memperbaiki Diri Sendiri Akhlaq 10 al-baab
xx boleh ke si muda dan si tua berbaik semula? Munakahat 3 huda suhaemi
xx Ketika Berusia 40 Tahun Penawar Hati 7 azaliah
xx SUAMI BENGIS TERHADAP ANAK Kekeluargaan 2 al-baab
xx Gaza dan Palestine Dunia Islam 306 Gah Iman
xx Salam Ta'arruf 08 Pentadbiran 4412 zam4136
xx masalah network PC Dekstop 3 al-baab
xx Aku tidak suka meluah.. Luahan Hati 2 zietahassan
xx Sajak Ketuhanan Sajak & Puisi 30 al-baab
xx Berzina dan ingin pikul tanggungjawab/konfilk keluarga Bicara HQ 4 Pening
xx Tafsir Mimpi Mistik 1951 al-baab
xx Sahkah lafaz taklik?? Kekeluargaan 1 al-baab
xx Sepi Itu Indah Mutiara Kata 9 zietahassan
xx HHH 7 Melaka (perbincangan) 3 H 10 Nurul Nawar
xx Mazi, keputihan dan hukum puasa Feqah Islam 1 al-baab
xx Sumbangan Tabung Server Sehati Sejiwa Pentadbiran 165 sharif01
xx Tanya di Sini Tentang Komputer: Masalah dan Tips PC Dekstop 294 SHreK_MaN
xx Senarai NGO dan Badan-badan Kebajikan di Malaysia 'Amal Jamaa'ie 7 erny_suhaida
xx Rumah Terrance Sudut Rumah Impian Hebahan 0 mykenari
xx Curik duit suami Ekonomi 1 al-baab
xx KITA - Peringatan Dunia Islam 443 al-baab
xx Baitul Muslim-Mencari Calon Isteri Kedua Bait Muslim 332 emkay.ottoman
xx INFAQ Pembinaan Madrasah Tahfiz As Syifaa' Pondok Tahfiz 2 alhaudhie
xx Kongsi Blogging Tips atau Internet Tips PC Dekstop 4 ibucomey
xx IE 8 vs Firefox 3.01 vs Google Chrome vs CometBird PC Dekstop 31 ibucomey
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 170

Berjuanglah untuk Islam Walau Anda Pelaku Maksiat

Apa yang kau anggap atas dirimu sendiri ? Begitu banyakkah dosa dan noda ? Ketahuilah , setiap manusia - siapa pun dia - juga mempunyai kesalahan , dan sebaik - baik manusia yang membuat kesalahan adalah yang mau bertaubat . Maka jadilah yang terbaik ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Apakah warna warna di belakang ubat gigi

Pernahkah anda mengambil tahu apakah maksud garisan berwarna yang dilabel di belakang ubat gigi yang anda beli? http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

The orphans of Agent Orange

Fifty years on, children suffer from the horrific effects of America’s use of chemical weapons during the Vietnam War http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Cerpen Sedih Seorang Suami

Maka bermulalah pagi hari isnin si suami dgn berbekalkan modal baki gaji hari jumaat kelmarin sebanyak Rm30.00 untuk isi minyak motor dan makan di pejabat.. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 170
Last 10 Shouts:

 

al-baab

Semalam pada 04:40:06 PM
Duduk dalam majlis ilmu, berpahala

Duduk bersama orang alim berfaedah

kenapa pula malu nak join

subhanallah
 

RS^

Semalam pada 02:18:50 PM
Seorang penyair mengatakan:

 

Setiap penulis pasti akan mati dan berlalu

tetapi waktu akan mengabadikan apa yang ia tulis itu

maka janganlah menulis dengan tulisan tangan Anda

selain yang membuat Anda bergembira

pada Hari Kiamat ketika melihatnya.
 

Abang Mohd. Shukri

22 July, 2014, 04:25:33 PM
Orang Yang Tidak Memuliakan Ibu Bpada Tiada Syurga Baginya
 

ansarul_haqq

21 July, 2014, 10:50:40 AM
Jika anda seorang yang melafazkan dua kalimah syahadah yang menjadikan kamu seorang Muslim, titipkanlah doa buat saudaramu diGhaza !
Jika anda seorang manusia, kasihanilah mereka yang berada di GHAZA.
#qunutnazilah#
 

ibucomey

18 July, 2014, 02:55:25 PM
Sabar Itu Indah
 

Aku Insan Lemah

18 July, 2014, 02:52:37 PM
wah, alim2 orang kat sini.. mcm x layak pula diri ni join..
 

al-baab

17 July, 2014, 03:57:28 PM
SABAR itu mudah saja, Tahanlah diri, buat bo do saja, jangan peduli apa orang kata, pedulilah apa yang Allah suka
 

ibucomey

16 July, 2014, 03:01:55 PM
Sabar itu Mudah di Ucap..Sukar di laksana..Selamat berpuasa..
 

cikgu anggun jelita

16 July, 2014, 09:27:43 AM
salam..
sy nk cari Hairi1210 nk tanya pasal saman PDRM.. HELP ME PLEASE
 

ananurtz

14 July, 2014, 12:04:31 AM
:ws:


Show 50 latest