* * * *
Halaqian
Ahli: 73187
Terkini: NORLINDA BINTI ROSLI
Statistik
Kiriman: 277620
Topik: 15087

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 154
Jumlah: 156
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[12:52:44 PM] Gautham: dari, resah fikiran kusut, hidup sedih, tak sehaluan, mohonkan kemudahan dan keselamatan


[12:58:52 PM] Gautham: cuba kamu baca kisah ini >>>> https://www.facebook.com/zhizhi.herbalist/posts/160460917740628


[01:34:36 PM] NORLINDA BINTI ROSLI: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[05:02:12 PM] I am the warrior: Terkini: Re: Rahsia...?


[05:12:31 PM] I am the warrior: Sedihnya,sayu nya cerita yang kat FB yang pak gautham share kan link tu....terima kasih,sebab share.... baguss


[05:41:38 PM] maliki: berasalam*


[05:53:48 PM] Gautham: jika ada baiknya, bolehlah kalian copy dan paste dalam forum halaqah


[05:54:07 PM] Gautham: saya ni memaksa masuk sini


[05:54:28 PM] Gautham: mujur Allah izin


[05:54:37 PM] Gautham: Alhamdulillah


[06:06:24 PM] I am the warrior: Okay,saya buat kejap...


[06:06:36 PM] I am the warrior: Tapi nak letak atas tread apa?


[06:09:26 PM] Gautham: thred rumahtangga brmasalah


[06:09:36 PM] Gautham: sbg pelajaran


[06:10:01 PM] Gautham: buka forum munakahat


[06:10:35 PM] I am the warrior: Then,buka new Topic ke?


[06:10:51 PM] Gautham: lihat dulu topik yg ada


[06:11:04 PM] Gautham: bila tak ada baru buat baru


[06:11:46 PM] Gautham: takpun masuk dalam Kita >>> KITA - Peringatan


[06:12:00 PM] I am the warrior: okay.. baguss


[06:13:08 PM] Gautham: tak pun sini Selamat, Sihat, Berjaya dan BENAR


[06:13:33 PM] I am the warrior: Terkini: Re: KITA - Peringatan


[06:15:36 PM] I am the warrior: Okay?


[06:15:41 PM] Gautham: bereh jika kamu cerdik, ubah sikit bahasa ke malaysia


[06:16:14 PM] I am the warrior: Hmm,kejap..


[06:16:35 PM] Gautham: thank you


[06:17:17 PM] Gautham: tu memba saya di FB


[06:17:29 PM] I am the warrior: Saya tak reti sangat nak translate...pensiungan tu apa?


[06:17:44 PM] Gautham: dah pencen


[06:17:58 PM] I am the warrior: asri?


[06:18:30 PM] Gautham: asri tu senja, waktu asar, usia mereka


[06:23:29 PM] I am the warrior: Ok,renta?


[06:25:21 PM] I am the warrior: Saya tak banyak sangat ubah..saya rasa,mereka akan faham,kot.... Tapi kena baca slow2 .. :senyum:,harap okay...  ^__^


[09:14:30 PM] maliki: Ape tu


[10:33:56 PM] I am the warrior: Apa yang apa tu nya maliki?


Last 5 Shouts:

 

auni bukhaira

22 September, 2016, 01:42:32 PM
Assalamualaikum

 =)
 

I am the warrior

18 September, 2016, 01:08:28 PM
Is anybody there for me?? If no,it's okay..If I'm alone,it's okay..Because,I never be alone because Allah..Always by my side..I,m always walking away from Him,but,He never away from me..I always forget Him,but He always forgive  me as His humble and innocent slave...Take care guys!
 

is2

14 September, 2016, 02:10:43 PM
:)
 

maliki

09 September, 2016, 12:18:44 PM
.:
Ceramah Habib Rizieq:
"Islam adalah agama perdamaian tapi bukan berarti pasrah pada kesesatan, islam adalah agama kelembutan tapi bukan berarti diam terhadap penistaan dan penodaan agama"

Al Habib Muhammad Rizieq
 

maliki

09 September, 2016, 12:16:17 PM
.:
Wanita tarim merahsiakan nama mereka kerana tidak mahu lelaki ajnabi menyebut nama mereka .

Bagi mereka , nama mereka adalah " Aurat " juga .

SUBHANALLAH akhlak mereka sangat cantik ,

Cemburu sgt..
Itulah akhlak wanita tarim...

Show 50 latest