* * * *
Halaqian
Ahli: 71383
Terkini: nicksupper
Statistik
Kiriman: 273447
Topik: 14576

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 0
Tetamu: 310
Jumlah: 310
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[04:42:11 PM] airsea_reach: ha...tu dia... pandai pun noor.. he// ;-)


[04:42:17 PM] maliki: dia masih belaja lagi ke atau dah keje?


[04:45:09 PM] noorruwaidah: terima kasih airsea..dia masih belajar..tapi dia pernah cakap pada noor yang dia dah nak habis belajar..ydah tak berapa faham dengan maksudnya tu?


[04:45:56 PM] noorruwaidah: terima kasih airsea..dia masih belajar..tapi dia pernah cakap pada noor yang dia dah nak habis belajar..noor tak berapa faham dengan maksudnya tu?


[04:47:16 PM] maliki: camne leh kenal? selalu chat ke


[04:48:16 PM] airsea_reach: noor,,,dia study kat mana, kos apa, semua noor kena tahu... kalu betul dah nak habs belajar, detailskan lagi berapa tahun... semua tu basic info adikku sayang oiii


[04:49:59 PM] hurul aini: assalamualaikum...


[04:50:00 PM] maliki: tak yah tahu


[04:50:06 PM] maliki: noor nak fokus stdy je


[04:50:21 PM] hurul aini: bagus nasihat abang and kakak semua...


[04:51:19 PM] noorruwaidah: kami satu sekolah..tapi tak pernah pun kami bertegur..tibe tibe ada satu masa dilaman sosial ni dia nak berkawan dengan noor..jadi kite berkawan ..noor jarang berhubung dengan dia..tapi pada satu masa dia cakap yang dia suka noor..


[04:51:58 PM] airsea_reach: encik maliki, itu basic information even jadi sahabat sekali pun lah...erm......grrrr


[04:52:53 PM] noorruwaidah: noor tahu dia study dekat mana..kos apa..lagi berapa tahun.. sebab dia pernah bagitahu perkara ni pada noor


[04:56:34 PM] airsea_reach: ok..baguslah...


[05:48:28 PM] Saya Hamba:


[06:05:16 PM] maliki:  


[06:11:01 PM] noorruwaidah: tapi salah ke kalau dalam usian noor ni..noor ada perasaan suka pada seseorang?


[06:14:52 PM] zunita:  


[06:26:01 PM] maliki: hmm jangan 


[06:43:05 PM] noorruwaidah: boleh tahu kenapa jangan?


[06:49:50 PM] Amirah Eddie Ong: berapa umur noor?


[06:49:57 PM] Amirah Eddie Ong: maaf nyampuk..:senyum:


[06:50:27 PM] noorruwaidah: noor 19 tahun


[06:50:47 PM] Amirah Eddie Ong: noor muda lagi..


[06:51:02 PM] Amirah Eddie Ong: noor doa banyak-banyak Allah bagi petunjuk kat noor


[06:52:11 PM] noorruwaidah: inshaa Allah..terima kasih amirah


[06:52:51 PM] Amirah Eddie Ong: walaupun kakak ni tak tahu apa sebenarnya masalah noor sebab menyampuk dah lambat


[06:52:57 PM] Amirah Eddie Ong: senyum*


[06:53:34 PM] noorruwaidah: tak apa..thanks kakak..apa noor nak jawab kalau ada kawan noor cakap macam ni pada noor


[06:54:04 PM] noorruwaidah: dia cakap apa noor akan buat kalau dia cakap yang dia suka pada noor?


[06:56:59 PM] Amirah Eddie Ong: noor suka dia tak?


[07:02:51 PM] Amirah Eddie Ong: akak ada perasan noor kata dia tak bersedia utk jumpa ibu noor? melalui pengalaman kawan-kawan kakak, hati2 dengan situasi mcm ni ye noor


[07:03:13 PM] Amirah Eddie Ong: noor doa je banyak-banyak kat Allah, pelihara hati dan diri noor


[07:03:27 PM] Amirah Eddie Ong: buat istikharah pun ok..


[07:04:07 PM] Amirah Eddie Ong: istikharah itu bermakna kita bergantung kepada Allah sahaja dalam setiap masalah kita..


Pages: 1 ... 228 229 230 231 232 233 234 [235]
Pages: 1 ... 228 229 230 231 232 233 234 [235]
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

Yesterday at 11:20:52 AM
Words, it can promise everything, only action can convince something. TRUE Muslims, keep their words to an action. #selfreminder
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam
 

arshadabbas1989

22 February, 2015, 11:41:42 PM
Assalamualaikum
 

nicelycomey

22 February, 2015, 08:08:13 PM
assalamualaikum

Show 50 latest