* * * *
Halaqian
Ahli: 72945
Terkini: beepalert
Statistik
Kiriman: 277085
Topik: 15008

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 240
Jumlah: 244
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[08:37:55 AM] elsanxs: halaqahforum4


[09:03:18 AM] elsanxs: hurul


[09:03:23 AM] elsanxs: tlg buat keje sat


[09:37:47 AM] hurul aini: keje saya pun banyak...:senyum:


[09:38:06 AM] hurul aini: nak cuti je masuk projek baru pulak...:sedihnya:


[09:48:28 AM] elsanxs: jom kite ngulat


[09:48:30 AM] elsanxs: :ketawa:


[09:48:49 AM] elsanxs: keje memang tak abis hurul. setel mana ada je dulu


[10:17:47 AM] hurul aini: :senyum:


[11:46:24 AM] zuhudjiddan: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[11:49:11 AM] mohdzakiMS: Terkini: Re: Tiada lagi kasih...


[12:01:22 PM] mohdzakiMS: Terkini: Re: Suami melanggan dan berzina dengan pondan.


[01:04:40 PM] zuhudjiddan: Assalamualaikum


[01:04:56 PM] zuhudjiddan: Syukur Alhamdulillah Allah bawa aku ke sini mencari sinar


[01:06:30 PM] zuhudjiddan: 28 tahun aku hidup tiada bertaubat


[01:06:40 PM] Mat Nuget: waalaikumussalam


[01:06:47 PM] Mat Nuget: alhamdulillah


[01:07:46 PM] zuhudjiddan: terima kasih tuan


[01:07:53 PM] zuhudjiddan: T__T


[01:07:54 PM] Mat Nuget: tereengganu kat mana syazwan?


[01:08:39 PM] Mat Nuget: bulan ramdhan ni la masa untuk kita meminta ampun


[01:12:38 PM] zuhudjiddan: nama saya safwan


[01:12:59 PM] zuhudjiddan: Marang terengganu


[01:31:43 PM] elsanxs: Alhamdulillah


[01:31:48 PM] elsanxs: halaqahforum4


[01:44:13 PM] zuhudjiddan: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: Kegagalan perniagaan atas kesilapan sendiri


[01:50:15 PM] hurul aini: zikir1


[02:07:19 PM] Mat Nuget: oo saya pun duk marang


[02:25:18 PM] talibarut: sejahtera jua hendakNya


[02:25:28 PM] elsanxs: lame tak nampak tok tali


[02:25:41 PM] talibarut: -salam-


[02:26:09 PM] talibarut: ada jer cuma bz sikit .. 


[02:26:20 PM] talibarut: sahja ziarah sini , lama tak ziarah...


[02:27:26 PM] elsanxs: jslm


[02:36:24 PM] hada_islamic: slm


Last 5 Shouts:

 

fauzey_fx

25 June, 2016, 02:05:07 AM
ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693
 

Ixora_skru

24 June, 2016, 07:47:50 PM
Apa yang kau lihat jelas terpampang di depan mata mu belum tentu milik mu....
 

zillyitem90

14 June, 2016, 09:35:42 AM
Malu itu baik pada seorang lelaki namun pada seorang wanita adalah lebih baik
 

zillyitem90

07 June, 2016, 12:12:48 PM
akan ada saatnya untuk seseorang yang telah lama menunggu dipersatukan dengan seseorang yang juga telah lama menunggunya
 

I am the warrior

07 June, 2016, 12:36:28 AM
"Kalau lelaki minta no phone kau,kau bagi aje kan...Tapi kalau aku,lelaki minta no phone untuk buat perkara yang nonsense..Aku bagi je,cuma aku tak bagi nombor...Aku bagi kaki atau pelempang,suruh dia kira..Kalau sanggup baru dapat..:ketawa:,terbaik."
Itu bukan terbaik,itu terbalik aku mendengarnya..=

Show 50 latest