* * * *
Halaqian
Ahli: 71950
Terkini: Esha
Statistik
Kiriman: 274883
Topik: 14703

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 240
Jumlah: 244
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Fakta - Jika Suka Makan Makanan Panas Sila Baca Ini [ares9] ulas : Terima kasih. Selalu sangat makan makanan panas & bakar. Tapi tahu hadis pasal jgn tiup air je. ...

[04:43:36 PM] Siapa Saya?: menulis tangan bersama Maliki, sudah menulis terlupa fotostat, enak menjamu selera di idulfitri, bersama rendang dan ketupat....


[04:43:44 PM] Siapa Saya?: hahahahampeh...


[04:46:05 PM] Siapa Saya?: Menjamu selera bersama Maliki, Terlupe plak duit raya, mai la singgah sini, datang open house beraye...


[04:47:03 PM] elsanxs: haa..bile tu awit? 


[04:52:28 PM] Mei: sempat buat pantun..adehh


[04:56:24 PM] elsanxs: huu sedihnye dengo member kena breast cancer..sebaya je..


[04:57:11 PM] elsanxs: kawan sekelas lak tu  menangiis


[04:59:32 PM] elsanxs: awit ni dah ajak orang p open house pastu dia lari..ish2


[04:59:53 PM] Mei: la..ye ke


[05:00:02 PM] Mei: hari nih dengar 2 berita pasal cancer dah


[05:00:19 PM] Mei: kat grik kan ada sorang pakcik boleh mnegubat kanser


[05:00:29 PM] elsanxs: aa ada gak dengo yg tu


[05:01:00 PM] Mei: nanti akak forward kat wasap..suruh dia pi berubat


[05:01:37 PM] Mei: akak ada dengar orang yang ada kanser Allah panjang kan umur nya


[05:01:50 PM] Siapa Saya?: malam nie jugak kene pergi berubat...


[05:01:57 PM] Mei: berkat dari sedekah2 nya 


[05:02:02 PM] Siapa Saya?: tak pun sebelum subuh esok...


[05:02:03 PM] Mei: wallahuallam


[05:02:08 PM] Siapa Saya?: kene kejutkan die berubat...


[05:02:15 PM] elsanxs: ooo


[05:02:31 PM] Mei: orang rajin bersedekah allah panjngkan umur dan murahkan rezeki


[05:02:42 PM] Mei: tambah2 lagi bagi duit kat mak ayah


[05:02:46 PM] Siapa Saya?: betul tue kak Mei dengan die-die sekali berubat


[05:02:51 PM] Siapa Saya?: cepat sket sembuh...


[05:02:53 PM] elsanxs: saye tgk member ni dah lama buat treatment. tapi baru hari ni tau dia kanser


[05:03:02 PM] Mei: ada orang bagi tazkirah kat akak baru2 nih..sangat terkesan dengan kata2 dia


[05:03:15 PM] Mei: treatment apa sebelumnih?


[05:03:18 PM] Siapa Saya?: yang mengubat tu pun berubat jugak... kata orang sepakat membawa berkat


[05:03:38 PM] elsanxs: entah..selalu update p hospital cek up semua..setahun dua camtu


[05:03:47 PM] elsanxs: ni dah stage 4


[05:04:20 PM] Mei: hmm..moga dipanjang kan usia..disembuhkan penyakitnya


[05:04:49 PM] Mei: cerita orang yang bersedeah tadi..dia akhirnya disahkan tiada el2 kanser oleh doktor


[05:05:03 PM] elsanxs: uuu..


[05:05:10 PM] Mei: mungkin berkat amalan suka bersedekah nya


[05:07:45 PM] elsanxs: hmm


Pages: 1 ... 214 215 216 217 218 219 220 [221]
Pages: 1 ... 214 215 216 217 218 219 220 [221]
Last 5 Shouts:

 

Esha

Today at 01:05:15 PM
assalamualaikum :-)
 

Esha

Today at 01:04:51 PM
:-)
 

Esha

Today at 01:04:51 PM
:-)
 

Esha

Today at 01:04:50 PM
:-)
 

Esha

Today at 01:04:50 PM
:-)

Show 50 latest