* * * *
Halaqian
Ahli: 73096
Terkini: selongkarilmu
Statistik
Kiriman: 277428
Topik: 15063

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 208
Jumlah: 209
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[11:53:41 AM] elsanxs: halaqahforum4


[01:08:32 PM] Fiber: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: LOCKED IN CLUTCH


[01:50:44 PM] Mei: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[02:21:07 PM] hurul aini: Assalamualaikum kak els...lame tak jenguk sini bertanya khabar..


[02:21:19 PM] hurul aini: dah makan ke belum tu?


[02:27:48 PM] elsanxs: Alhamdulillah sudah


[02:27:58 PM] elsanxs: di mana hurul aini selama ini


[02:37:23 PM] hurul aini: ada je kat ofis..tapi sibuk sikit..xsempat nak online sangat..:senyum:


[03:38:41 PM] nur qolbi: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:11:46 PM] Mei: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:12:33 PM] Fiber: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:14:33 PM] Mei: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[04:30:20 PM] Fiber: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[06:36:30 PM] Gautham: cuba baca sini, jika nampak jalannya boleh berusaha, http://al-merapu.blogspot.my/2016/08/upaya.html


[02:01:57 AM] Saya Hamba:


[05:16:39 AM] Saya Hamba:


[06:56:15 AM] Jamadil Qubra: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[11:19:03 AM] Fred Kougar 28: dlm forum nie ada ustaz syarhan ke?


[11:22:15 AM] Gautham: tak ada


[11:22:39 AM] Gautham: ada apa dgn ust syarhan


[11:24:38 AM] Gautham: nak belajar ke nak minta bantuan?


[11:33:15 AM] Gautham: Jangan letakkan diri didalam kebinasaan, dalam kejahilan, merasa tahu, jika ada pertanyaan, silakan


[11:34:03 AM] Gautham: mohon kepada Allah, Rabbi zidni 'ilman warzukni fahman, wa tooatiq


[11:57:36 AM] anissophea: Terkini: Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura


[02:16:02 PM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: Tuntutan Fasakh


[02:41:51 PM] nora iman: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[03:56:26 PM] Munzir khan: “Kamu adalah umat yang terbaik yang dilahirkan untuk manusia, menyuruh kepada yang ma`ruf, dan mencegah dari yang munkar, dan beriman kepada Allah.


[04:24:17 PM] shamKL: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[04:27:54 PM] shamKL: Assalamualaikum....Salam perkenalan kepada semua


[04:40:51 PM] shamKL: Terkini: Re: Tuntutan Fasakh


[04:41:00 PM] maliki: waalaikumussalam


[04:52:46 PM] fardyza: Terkini: Re: Tuntutan Fasakh


[05:32:07 PM] selongkarilmu: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[05:45:35 PM] selongkarilmu: Terkini: Re: Apa hukum buat senaman stretching untuk tambah ketinggian ?


[05:51:11 PM] selongkarilmu: Assalamualaikum...macam mana nak start post..saya masih baru di sini...


Last 5 Shouts:

 

I am the warrior

21 August, 2016, 04:18:57 PM
If you don't thank Allah every smile you've got,then you have no right to complain every tear you had.... Ho hoh,smile bro! Give salam and smile! You will be happy on that day,because you be the best muslim among your friends... ^__^
 

fauzey

01 August, 2016, 03:26:41 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

anak umi

29 July, 2016, 09:48:17 PM
:)
ana sedang mencari usrah akhwat .

dear akhwat , atau anda mengenali mana2 akhwat ,

mohon whatsapp ana
010 6624924
 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum

Show 50 latest