* * * *
Halaqian
Ahli: 71618
Terkini: jeffryswayze
Statistik
Kiriman: 274094
Topik: 14655

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 7
Tetamu: 251
Jumlah: 258
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[04:58:57 PM] nanako: sy nak tanya...kalau kita selalu bagi kucing yg datang berjalan kerumah makan, termasuk lah kawan mereka yang ramai tu..tibe2 kita terstop sebab tak selalu ada kat rumah


[04:59:44 PM] nanako: kucing pun dah tak dtg rumah..berdosa ke kita? sebab sy perasan, kucing bandar ni, tak reti berdikari cari makan..kita bukak pagar rumah pergi dan balik kerja, tulah masa dia makan


[04:59:58 PM] nanako: baru ni balik tengok kucing tersebut kurus sangat


[05:00:26 PM] maliki: dah tengok filem kucing gangster?


[05:01:01 PM] lislam: :senyum:


[05:09:32 PM] mat commanDO: zaman kini ramai yang buang kucing, dah tak larat keluar belanja


[05:10:27 PM] mat commanDO: kucing kucing hanya mahu makanan berjenama friskies


[05:11:14 PM] mat commanDO: 3 hari kena keluar sikit lebih RM50


[05:12:13 PM] mat commanDO: nasib baiklah orang tu jutawan, pagi pagi lagi dia tabur makanan ke kucing


[05:21:17 PM] SeliparBuruk: comamando ade bela kucing?


[05:23:28 PM] mat commanDO: tak ada


[05:37:45 PM] elsanxs: perhatian*


[05:40:41 PM] muhdsyazwan: mana maliki the pinky boy?


[05:43:49 PM] SeliparBuruk: Terkini: Re: Aku Wanita dan Aku Suka Wanita


[05:44:30 PM] SeliparBuruk: commando bela ape?


[05:45:38 PM] SeliparBuruk: alamak, dia wanita rupanya..ingat laki..aiseyy..


[05:45:41 PM] elsanxs: pinky pinky pinky


[05:45:53 PM] muhdsyazwan: elsan


[05:45:58 PM] muhdsyazwan: saya nak kaler lain


[05:46:01 PM] elsanxs: ape yang telah mr slipers lakukan


[05:46:02 PM] muhdsyazwan: xsuke kaler biru ni


[05:46:03 PM] muhdsyazwan: TT


[05:47:08 PM] elsanxs: kalo tak suka, pi posting banyak2


[05:47:12 PM] elsanxs: =;8)


[05:47:28 PM] muhdsyazwan: klu posting skadar good 5,6 ratus kali xpe ke


[05:47:31 PM] muhdsyazwan: komen sje je memanjang


[05:47:33 PM] muhdsyazwan: :senyum:


[05:47:44 PM] muhdsyazwan: #sama


[05:48:00 PM] elsanxs: amboi


[05:48:05 PM] muhdsyazwan: :senyum:


[05:48:06 PM] elsanxs: bese dia tu


[05:48:38 PM] muhdsyazwan: xleyh ok?


[05:49:03 PM] elsanxs: takleh.


[05:49:16 PM] muhdsyazwan: awat plak..ok la tu..mnghidupkan smula artikel2 lama


[05:49:16 PM] elsanxs: bagi la pendapat sesuai dengan thread tu


Pages: 1 ... 223 224 225 226 227 228 229 [230]
Pages: 1 ... 223 224 225 226 227 228 229 [230]
Last 5 Shouts:

 

muridin

Yesterday at 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA
 

afiQoh

16 April, 2015, 02:19:45 PM
Kalau sesiapa ada bangunan 3 tingkat. Corner lot. Pm deh. Kalau dpt direct owner.  Yang di cari satu malaysia. Keutamaan tempat strategik.
 

maliki

14 April, 2015, 10:49:00 AM
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)

Show 50 latest