* * * *
Halaqian
Ahli: 71751
Terkini: arifhazwan
Statistik
Kiriman: 274455
Topik: 14679

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 184
Jumlah: 186
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[09:40:37 PM] ansarul_haqq: baru mula masuk alam pekerjaan dah


[09:40:37 PM] hasin: haqq buat bisnes ke?


[09:40:54 PM] ansarul_haqq: sblm ni habiskan duit mak ayah ja.


[09:41:11 PM] ansarul_haqq: mengajar


[09:41:34 PM] ansarul_haqq: x berminat buat bisnes2 ni


[09:41:53 PM] ansarul_haqq: takut nk menghadapi risiko..pengecut sikit


[09:42:16 PM] hasin: sekolah rendah ke menengah?


[09:42:20 PM] ansarul_haqq: ust hasin buat bisnes sendiri kan ?


[09:42:36 PM] hasin: dulu buka cc kira2 2 tahun


[09:42:53 PM] ansarul_haqq: skolah rendah je..sambar je dulu mana yg dapat.


[09:43:19 PM] ansarul_haqq: baru 2 tahun la


[09:43:38 PM] hasin: sekarang dah tutup


[09:44:01 PM] ansarul_haqq: income memang dgn bisnes kedai cc tu je ka


[09:44:06 PM] ansarul_haqq: oo


[09:44:15 PM] ansarul_haqq: sekarang ?


[09:44:22 PM] hasin: mengajar


[09:45:20 PM] hasin: kuliah maghrib je


[09:46:22 PM] hasin: income saya dari sewa kedai cc dulu


[09:46:52 PM] hasin: kedai tu dah jadi restoran


[09:47:33 PM] ansarul_haqq: oo


[09:48:38 PM] ansarul_haqq: sekrg ni cukup susah sangat nak dpt peluang pekerjaan


[09:48:55 PM] ansarul_haqq: persaingan sengit


[09:49:22 PM] ansarul_haqq: mengaji tinggi2 pun belum tentu boleh dapat


[09:50:08 PM] ansarul_haqq: peluang pekerjaan pun sikit dengan ekonomi yg semakin hari semakin teruk


[09:50:55 PM] hasin: awak ada ijazah ke?


[09:53:47 PM] ansarul_haqq: ade


[09:53:48 PM] ansarul_haqq: Terkini: Re: Bagaimana Dikatakan Cinta RasullulahS.A.W


[09:56:24 PM] hasin: awak lepasan U mana?


[09:57:46 PM] ansarul_haqq: urdun


[09:59:12 PM] hasin: saya undur diri.. slm


[09:59:43 PM] ansarul_haqq: okk..saya pun -jawabsalam-


[10:51:38 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[10:56:05 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Niat Solat


[10:59:24 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Apakah hukum solat Jumaat?


[11:02:28 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Suara Yang Didengar Malaikat


Pages: 1 ... 221 222 223 224 225 226 227 [228]
Pages: 1 ... 221 222 223 224 225 226 227 [228]
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

27 May, 2015, 01:56:09 PM
Smile at the world, smile at the world,
Smile at the world, it will smile with you

Tomorrow is unknown
Yesterday is already a memory
Live today and make smiling an attitude

-edhak, humoood al-khudher-
 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU

Show 50 latest