* * * *
Halaqian
Ahli: 73110
Terkini: Mr.Sabri
Statistik
Kiriman: 277461
Topik: 15067

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 181
Jumlah: 185
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[10:14:39 PM] maliki: Hasin tu ustaz 


[01:46:55 AM] Saya Hamba:


[05:47:11 AM] anak umi: ~*~ صباح الخير  ~*~


[09:40:15 AM] Gautham: slm


[09:40:24 AM] Gautham: HOPE- semuga benar pengakuan mu, as per JANJI, dan itu akan menambah kepercayaan kepada mu


[09:40:55 AM] Gautham: Dan Syaitan menipu daya dan ikhtiar golongan yang belum Ikhlas


[09:41:21 AM] Gautham: Hablum minan nas, adalah Rantaian kehidupan saling berkaitan, Semuga aksi yang Ikhlas dari mu, membawa Kesejahteraan


[09:41:37 AM] Gautham: maaf ya, copy dari FB


[10:59:45 AM] lislam: :senyum:


[11:09:23 AM] elsanxs: selamat melayan baby lis


[11:09:41 AM] elsanxs: happy no rest time. 


[11:09:43 AM] elsanxs: =;8)


[11:25:15 AM] lislam: :ketawa:


[11:25:24 AM] lislam: Ya ya..happy no rest time


[11:36:41 AM] aya zeno: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[11:43:18 AM] aya zeno: Terkini [Topik Baru]: Pentadbiran: Nikah tetap belum diregister


[11:46:03 AM] Gautham: lelaki itu kena bawa kamu isteri dna pergi pejabat nikah kawen, daerah kamu, minta nasihat


[11:46:39 AM] Gautham: ke pejabat jumpa tok kadzi


[11:46:57 AM] madammoiselle87: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[11:46:58 AM] Gautham: atau datuk mufti


[11:50:25 AM] Gautham: http://myadha.blogspot.my/2012/04/perkahwinan-rakyat-malaysia-dengan.html


[11:53:19 AM] Mr.Sabri: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[11:55:28 AM] Gautham: nasi sudah jadi bubur, tambah ayam lah, bubur nasi ayam


[12:00:27 PM] Gautham: kenalan saya abg bangla, dudk shah alam, menikahi wanita indonesia, bernak pinak, kemudian 2015 isterinya dari bangla datang, 


[12:01:08 PM] Gautham: mat bangla minta isterinya duduk sini, tapi isteri tak mahu


[12:01:47 PM] Gautham: sebabnya, bangla dudk sini kerja, makan gaji, duduk bangla sana, happy saja


[12:02:32 PM] Gautham: duit mari, suami atau adik atau abang hantar duit balik kampung di bangla, menghidupkan


[12:03:09 PM] Gautham: yg banyak duit datang sebagai Pelajar


[12:07:36 PM] Gautham: salah siapa bila pilihan banyak masalah? ayoma ayopa, Jodoh tu Allah tentukan?!


[12:08:58 PM] Gautham: maafnaa lebih taip kang kono marah


[12:09:53 PM] aya zeno: dah pergi jumpa kadi bagai . Dokumen dari syria yang rumit . 


[12:10:20 PM] aya zeno: hahahha.. suami bukan bangla . 


[12:12:49 PM] maliki: suami mat salleh


[12:35:45 PM] Gautham: suami dari mana jua, pasport kena salin, surat kepala daerah sahkan dia belum kawin pun jika ada


[12:36:39 PM] Gautham: kerana di malaysia tiada nikah kontrak


Last 5 Shouts:

 

I am the warrior

21 August, 2016, 04:18:57 PM
If you don't thank Allah every smile you've got,then you have no right to complain every tear you had.... Ho hoh,smile bro! Give salam and smile! You will be happy on that day,because you be the best muslim among your friends... ^__^
 

fauzey

01 August, 2016, 03:26:41 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

anak umi

29 July, 2016, 09:48:17 PM
:)
ana sedang mencari usrah akhwat .

dear akhwat , atau anda mengenali mana2 akhwat ,

mohon whatsapp ana
010 6624924
 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum

Show 50 latest