* * * *
Halaqian
Ahli: 71392
Terkini: abcd230803
Statistik
Kiriman: 273490
Topik: 14580

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 266
Jumlah: 268
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[04:17:35 PM] afiQoh: ool


[04:17:51 PM] afiQoh: kalau nak tau apa2 ragu2 pm deh


[04:18:05 PM] seekerslight: :ins:


[04:18:40 PM] afiQoh: cuma satu ja nasihat saya..kena main sendiri emas ni..baru osem walaupun penat


[04:19:13 PM] afiQoh: kalau nak main emas kena main sendiri*


[04:19:47 PM] seekerslight: yela.. untung rugi terus pada diri sendiri..


[04:21:33 PM] seekerslight: :senyum:


[04:24:42 PM] maliki: beli emas hanya simpanan untuk ganti wang kertas


[04:25:00 PM] seekerslight: ooo..


[04:25:57 PM] seekerslight: ok nak out..


[04:26:42 PM] seekerslight: if ada info lagi silakan share ye..


[04:26:46 PM] seekerslight: senyum*


[04:26:49 PM] seekerslight: slm


[04:26:58 PM] seekerslight: halaqahforum4


[04:45:26 PM] maliki: hmm


[04:45:47 PM] maliki: kak Lesan


[04:50:18 PM] elsanxs: Lesan?


[04:51:15 PM] maliki: elsann 


[05:05:17 PM] elsanxs: maliki blom balik ke


[05:05:51 PM] maliki: belum


[05:05:58 PM] maliki: buat keje , ingat nak OT


[05:07:24 PM] elsanxs: anak sape la rajin sangat ni


[05:07:27 PM] Nana90: Terkini: Re: Haruskah saya memutuskan pertunangan saya .


[05:11:50 PM] maliki: setahu saya Nabi tak suruh pun bunuh tawaran , sampai pisahkan kepala dengan badan sekali.ni dorang bunuh siap kata qisas la , ade dalam quran ;a


[05:12:06 PM] maliki: tawanan


[05:14:07 PM] maliki: kalu mereka dipihak yang diredhai oleh Allah bagusla, tapi kalu ape yang mereka buat tu mengundang kemarahan Allah macam mana,mereka rasa mereka betul.hmm


[05:15:24 PM] elsanxs: maliki cakap pasal sape ni


[05:22:12 PM] afiQoh: isi ke


[05:33:34 PM] airsea_reach: Terkini: Re: Haruskah saya memutuskan pertunangan saya .


[05:56:53 PM] maliki: wow airasea citerkan pengalaman dia


[05:57:06 PM] maliki: sedih kan msatutul


[06:04:34 PM] pangeran said: Terkini: Re: Haruskah saya memutuskan pertunangan saya .


[06:46:01 PM] zhalaqah: Terkini: Re: MENGAPA DI USIA REMAJA INI PERASAAN CINTA BERGELORA


[06:53:12 PM] Saya Hamba:


[06:54:13 PM] maliki:  


Pages: 1 ... 228 229 230 231 232 233 234 [235]
Pages: 1 ... 228 229 230 231 232 233 234 [235]
Last 5 Shouts:

 

airsea_reach

Yesterday at 03:03:08 PM
People Sometimes need to laugh, relax, and not take themselves so seriously~ 03/03/2015~
 

Amirah Eddie Ong

01 March, 2015, 11:20:52 AM
Words, it can promise everything, only action can convince something. TRUE Muslims, keep their words to an action. #selfreminder
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam
 

arshadabbas1989

22 February, 2015, 11:41:42 PM
Assalamualaikum

Show 50 latest