* * *
Halaqian
Ahli: 70871
Terkini: nazrul1982
Statistik
Kiriman: 271285
Topik: 14304

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 91
Jumlah: 92
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [khalifah tariq] ulas : Jadi, bagaimanakah keadaan sepatutnya bagi remaja yang sedang bercinta? Adakah dia perlu memutusk...
9 Sebab Hati Tidak Bahagia [muhdsyazwan] ulas : patutlah ana x tenteram.banyak masalah hati rupanya.astagfirullahalazim
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [narin] ulas : bercinta lama-lama hanya mengundang padah shj. bercinta tanpa matlamat.. tiada guna..

[04:29:09 PM] afiQoh: dulu saya letak nama ayman..tapi tukar nama sendiri lepas buat permohonan ngan admin


[04:29:52 PM] afiQoh: setakat ni alhamdulillah,tak kena banned lagi,walaupun banyak buek hal


[04:43:36 PM] Lut Ahsam: ooo yeke


[04:45:35 PM] maliki: ayman?agak2 la nama lelaki


[04:45:53 PM] Lut Ahsam: seliparburuk tu nama betul ke


[04:45:53 PM] maliki: kan lut kan


[04:46:03 PM] Lut Ahsam: bin ke binti


[04:46:18 PM] maliki: lut orang lama ke?hmm


[04:46:22 PM] Lut Ahsam: ape kan kan


[04:46:41 PM] Lut Ahsam: saya orangburuk


[04:50:01 PM] maliki: lut orang mana?


[04:52:50 PM] Lut Ahsam: orang asing


[04:53:35 PM] Lut Ahsam: teringat simpulan bahasa


[04:53:47 PM] Lut Ahsam: bukan senang nak jadi senang


[04:53:53 PM] Lut Ahsam: bukan susah nak susah


[04:54:40 PM] Lut Ahsam: air yang tenang jangan disangka tiada buaya


[04:55:11 PM] Lut Ahsam: kalau takut dilambung ongbak


[04:55:22 PM] Lut Ahsam: jangan berumah di tepi laut


[04:57:03 PM] Lut Ahsam: berasalam*


[05:07:10 PM] SeliparBuruk: pandainyer...


[05:10:03 PM] Lut Ahsam: berasalam*


[05:10:42 PM] SeliparBuruk: tepuk ke tgh gosok something tu?


[05:12:01 PM] Lut Ahsam: dua2


[05:12:13 PM] SeliparBuruk: mashatul dah keje lom?


[05:12:29 PM] SeliparBuruk: dah habis dah study?


[05:23:49 PM] SeliparBuruk: k bai. salam.


[05:25:27 PM] maliki: bersalam


[08:29:03 PM] ananooratz: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[11:09:17 PM] alhaudhie: Terkini [Topik Baru]: Pentadbiran: Iklan Produk/Perkhidmatan/Pelbagai di Laman Halaqah


[11:16:57 PM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: I Want To Touch A Dog- apa pendapat anda?


[12:12:10 AM] maliki: assalamualaikum


[12:13:10 AM] maliki: baru balik main badminton,


[12:19:59 AM] maliki: budok msa tak boleh tido lagi


[12:33:26 AM] maliki: hmm dulu dkt 2 tahun tak masuk halaqah,tapi tahun ni rase nak masuk pulak,mungkin sebab pindah keje KL,bosan..dulu duk kg seronok,keje pun ok.. 


[01:04:29 AM] Saya Hamba:


Pages: 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 [236] 237 238 239 240 241 242 243 ... 337

Dermalah Organ Demi Kehidupan

zamsyariah  ~ menulis : Jika kita selusuri secara kasar ,kita akan mendapati seolah-olah masalah ini tidak berlaku perbahasan dikalangan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Gurau Senda

nasuha_mp  ~ menulis : Hidup kita memang selalu dipenuhi dengan gurau senda dengan orang di sekeliling, biasanya kawan-kawan. Mana ada... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 [236] 237 238 239 240 241 242 243 ... 337
Last 10 Shouts:

 

khalifah tariq

18 October, 2014, 06:59:08 PM
Carilah.. Sesungguhnya Allah berada dimana2 sahaja..
 

Hawa21

12 October, 2014, 04:19:23 PM
Sabar2... kat rumah Allah pun berani ae.. lupa pada Maha Melihat di atas kot..
 

maliki

12 October, 2014, 02:09:31 PM
Dalam HP note3 tu banyak data2 penting,takut tersimpan no akaun bank je.gamba2 lagi.
tawakal jelah.
Baru hilang HP dah sedih macam ni
:'(
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:37:19 PM
aku nk bantu,, tp aku soh bini aku bantu nak? if nak, pm ler,, nnt aku tanye org umah aku..ok x erynda...
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:32:27 PM
sbb ko sengal, tu sbb org kate ko pelik..manja sgt plak..hahahaaa
 

Hawa21

11 October, 2014, 10:07:03 AM
Assalammualaikum...mencari zauj untk diri sndri...
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:59 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:48 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam

Show 50 latest