* * * *
Halaqian
Ahli: 72935
Terkini: Imranaiman123
Statistik
Kiriman: 277068
Topik: 15006

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 0
Tetamu: 186
Jumlah: 186
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[10:57:22 PM] I am the warrior: Tapi,...bila dah dapat lima A..macam tak bagi je sy nak kerana mana...:sedihnya:


[10:57:57 PM] I am the warrior: Sekolah tu, tempat pertama dlm ranking Malaysia dalam SPM selama dua tahun berturut turut


[10:58:24 PM] I am the warrior: STPM yang terbaik selama empat tahun berturut turut kot tak silap


[10:58:45 PM] I am the warrior: STAM terbaik selama 14 tahun berturut turut.sampai 2016


[10:59:37 PM] I am the warrior: Sekolah yang melahirkan ramai golongan yang bijak pandai ,seimbang akademik dan Islam..tokoh Islam Malaysia...wow!


[11:02:27 PM] Mat Nuget: contoh tokoh yang dilahirkan oleh kisas sape


[11:03:25 PM] I am the warrior: Mmm,macam nilah..cuba buka Wikipedia bahasa Melayu... kolej Islam Sultan Alam Shah


[11:06:12 PM] Ixora_skru: Boleh percaya ker wikipedia? Sebab siapa2 pun boleh tulis dalam tu...


[11:06:37 PM] I am the warrior: hmm,kalau tak betul..


[11:06:50 PM] I am the warrior: Saya tetap nak masuk sekolah tu....


[11:07:14 PM] Ixora_skru: Secara ilmiah.. wikipedia tidak dibenarkan menjadi bahan rujukan.


[11:07:22 PM] I am the warrior: Tak semestinya perlu cari Wikipedia je..banyak lagi blog lain..


[11:07:40 PM] I am the warrior: Sebab tu,saya tanya kat sini....untuk dapatkan kepastian...


[11:07:55 PM] I am the warrior: Bukannya main hentam percaya sebulat bulatnya..


[11:08:26 PM] Mat Nuget: oo ramai juga tokoh2 politik yang pernah belaja situ


[11:08:30 PM] I am the warrior: Tapi sejarah sekolah saya,betul je kat wikipedia..


[11:08:36 PM] Mat Nuget: datuk harun din


[11:08:44 PM] I am the warrior: Datuk Zainal Abidin Abdul Kadir,


[11:08:56 PM] Mat Nuget: mufti perlis pun ade.


[11:09:06 PM] Mat Nuget: sape tu


[11:09:21 PM] I am the warrior: Penulis buku lah...


[11:09:26 PM] Ixora_skru: KISAS tu kat negeri mana?


[11:09:36 PM] Mat Nuget: klang


[11:09:52 PM] Ixora_skru: Zainal Abidin tu Dr ker?


[11:09:58 PM] I am the warrior: Eh salah..bukan penulis buku...tertukar..


[11:10:17 PM] Mat Nuget: hang dah kenapa salah2 ni


[11:10:21 PM] Ixora_skru: Yang tulis buku perkaitan perubatan dan islam?


[11:11:01 PM] I am the warrior: Yang doktor tu yang tulis buku...tapi yangDatuk Zainal Abidin Abdul Kadir ni,bukan...


[11:11:02 PM] I am the warrior: :senyum:


[11:11:48 PM] I am the warrior: Pengerusi FELDA yang pernah menganggotai Kabinet,


[11:13:34 PM] I am the warrior: Kbai.. senyum*


[02:04:41 AM] fauzey_fx: ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693


[03:47:10 AM] Saya Hamba:


[03:48:51 AM] Saya Hamba: Terkini: Re: Open Diari Anda


[09:51:22 AM] Ixora_skru: Apa maksud group dakwah al quran dan as sunnah? Intipati dia?


Last 5 Shouts:

 

fauzey_fx

Hari ini pada 02:05:07 AM
ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693
 

Ixora_skru

Hari ini pada 07:47:50 PM
Apa yang kau lihat jelas terpampang di depan mata mu belum tentu milik mu....
 

zillyitem90

14 June, 2016, 09:35:42 AM
Malu itu baik pada seorang lelaki namun pada seorang wanita adalah lebih baik
 

zillyitem90

07 June, 2016, 12:12:48 PM
akan ada saatnya untuk seseorang yang telah lama menunggu dipersatukan dengan seseorang yang juga telah lama menunggunya
 

I am the warrior

07 June, 2016, 12:36:28 AM
"Kalau lelaki minta no phone kau,kau bagi aje kan...Tapi kalau aku,lelaki minta no phone untuk buat perkara yang nonsense..Aku bagi je,cuma aku tak bagi nombor...Aku bagi kaki atau pelempang,suruh dia kira..Kalau sanggup baru dapat..:ketawa:,terbaik."
Itu bukan terbaik,itu terbalik aku mendengarnya..=

Show 50 latest