* * *
Halaqian
Ahli: 70578
Terkini: FifieyAmyra
Statistik
Kiriman: 272154
Topik: 14461

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 295
Jumlah: 299

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

BIMB13017010826020
MBANK563019228995

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

CIMB8601747915
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [ana tholibah] ulas : Said NO to cinta lama-lama sebelum nikah .
Tegur Isteri Tanda Sayang [Nur Jasmin] ulas : Terima kasih info. saya suka sangat info ini.
Tegur Isteri Tanda Sayang [eiqa] ulas : assalamualaikum, saya ingin bertanya jika suami menegur isteri dengar bahasa kasar tidak mengapa ...
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [sakinah umairah] ulas : kurma ini juga makanan sunnah nabi.

zikir

TABUNG SERVER SEHATI SEJIWA

Akaun No:

CIMB 8006061761 Halaqah Net Services : Klik Di Sini :

[11:57:55 AM] pengguna forum: Terkini: Re: Hamba Allah yg Jahil dan kini mahu belajar untuk mendekati diri dengan Allah ..


[11:58:13 AM] Nur Jasmin: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[11:58:59 AM] pengguna forum: :senyum: first time bagi pandangan dalam forum halaqah walaupun lama dah jadi guest just baca.. 


[12:01:02 PM] Siapa Saya?: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[12:02:15 PM] Mei: ok..away sat


[12:03:04 PM] Nur Jasmin: Terkini [Topik Baru]: Munakahat: bagaimana paksa suami kahwin tapi secara lembut?


[12:05:20 PM] FifieyAmyra: Terkini: Re: Hamba Allah yg Jahil dan kini mahu belajar untuk mendekati diri dengan Allah ..


[12:05:38 PM] Siapa Saya?: suami kahwin dengan segera tanpa membebankan perasaan suami <-- Nie aper Poligami ker?


[12:06:09 PM] Nur Jasmin: poligami


[12:07:38 PM] nazri0070: Terkini: Re: Kecewa dengan sikap abang


[12:10:21 PM] FifieyAmyra: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[12:11:06 PM] Darweena: Terkini: Re: Motivasi Pagi


[12:11:11 PM] Siapa Saya?: Terkini: Re: Hamba Allah yg Jahil dan kini mahu belajar untuk mendekati diri dengan Allah ..


[12:14:15 PM] Siapa Saya?: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[12:15:15 PM] FifieyAmyra: Terkini: Re: Hamba Allah yg Jahil dan kini mahu belajar untuk mendekati diri dengan Allah ..


[12:17:23 PM] Paradise: Terkini: Re: bagaimana paksa suami kahwin tapi secara lembut?


[12:18:25 PM] FifieyAmyra: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[12:20:40 PM] misz sue: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: aku perlukan semangat...


[12:25:36 PM] Siapa Saya?: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[12:29:28 PM] Nur Jasmin: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[12:40:42 PM] Nur Jasmin: Terkini: Re: aku perlukan semangat...


[12:44:31 PM] elsanxs: Jasmin..jom pegi gath..


[12:44:38 PM] elsanxs: -bunga-


[12:45:56 PM] Nur Jasmin: bunga ^_^


[12:48:38 PM] Nur Jasmin: nak g tapi encik somi kerja.


[12:52:08 PM] elsanxs: oh..takpe..lenkali plak..


[12:54:58 PM] Ana Tholibah: Terkini: Re: Applikasi Terbaik Yang Mesti Ada Dalam Tab & HP Canggih


[01:08:05 PM] pawie: Terkini: Re: aku perlukan semangat...


[01:25:38 PM] pawie: Terkini: Re: Derhakakah Aku menengur kesilapan seorang ibu ?


[01:29:08 PM] misz sue: Terkini: Re: aku perlukan semangat...


[01:37:25 PM] pawie: Terkini: Re: bagaimana paksa suami kahwin tapi secara lembut?


[01:40:50 PM] pawie: Terkini: Re: aku perlukan semangat...


[01:46:36 PM] Mei: Terkini: Re: aku perlukan semangat...


[01:55:54 PM] Darweena: Terkini: Re: aku perlukan semangat...


[02:04:20 PM] pengguna forum: alhamdulillah kenyang jamuan raya


Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 169

Muhammad Al-Baltaji Kembali Menulis Surat Mengenang Setahun Syahidnya Asmaa

“Setahun telah berlalu dari terbangnya ruhmu yang suci kepada Penciptanya bersama para syuhada.”

Kata-kata mengawali sebuah surat yang ditulis Dr. Muhammad Al-Baltaji mengenang setahun syahidnya salah seorang putrinya, Asmaa Al-Baltaji. Seperti dipublikasikan dalam akun pribadi dalam facebook, Rabu (13/8/2014) hari ini.

http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Berjuanglah untuk Islam Walau Anda Pelaku Maksiat

Apa yang kau anggap atas dirimu sendiri ? Begitu banyakkah dosa dan noda ? Ketahuilah , setiap manusia - siapa pun dia - juga mempunyai kesalahan , dan sebaik - baik manusia yang membuat kesalahan adalah yang mau bertaubat . Maka jadilah yang terbaik ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Apakah warna warna di belakang ubat gigi

Pernahkah anda mengambil tahu apakah maksud garisan berwarna yang dilabel di belakang ubat gigi yang anda beli? http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

The orphans of Agent Orange

Fifty years on, children suffer from the horrific effects of America’s use of chemical weapons during the Vietnam War http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 169
Last 10 Shouts:

 

ansarul_haqq

Today at 01:44:45 PM
Firman Allah SWT :
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُو
 

al-baab

19 August, 2014, 06:56:06 AM
khatam ilmu itu, sempurna Iman, Allah lebih di cintai melebihi selainnya, jadi tidaklah guru itu, menyalahi sunnah, dan tidaklah ia tidak beramal
 

ansarul_haqq

08 August, 2014, 09:25:17 PM
"Dari anas radiallahuanhu sedang ia melalui sekelompok kanak2, lalu dia memberikn salam kpd mereka, lalu berkata beginilah rasullullah melakukannya."muttafaqunalaih
setiap hadis atau tingkah laku nabi yg kita dengar,
lakukanlah
 

ansarul_haqq

06 August, 2014, 11:50:28 PM
Cemburu plak tengok orang beli kitab banyak2, kalau la ada sponser..kan2 ?
:senyum:
 

human

05 August, 2014, 05:05:48 AM
Allah lah yang pengampun & pecinta ( ghafur & wadud ) forgiven love
 

human

05 August, 2014, 05:01:42 AM
fitrah insan fitrah Allah,insyaAllah
 

human

05 August, 2014, 04:52:26 AM
rancangan Allah, celupan Allah,   milik Allah
 

Fakir Billah

02 August, 2014, 11:43:18 PM
  Bersedialah dengan mengekalkan sehingga tidak  terpisah dan menyekutukan Allah.


  Ilmu main peranan dalam setiap gerak-geri.

 Amal mentadbiri segala hujah ilmu.

  Orang yang benar-benar sujud kepada Tuhan yang sebenar membenar yang Siddiqin ke atas dirinya.
 

Fakir Billah

02 August, 2014, 11:35:26 PM
   Kedudukan bagi    orang yang senantiasa menyaksi Allah SWT tidak sempat baginya:-

Menempatkan selain Allah SWT.

Ia nampak dan kenal tiada lain selain Allah yang mengadakan setiap sesuatu walau pada sesuatu atau dalam sesuatu yang wujud.

Show 50 latest