* * * *
Halaqian
Ahli: 73187
Terkini: NORLINDA BINTI ROSLI
Statistik
Kiriman: 277618
Topik: 15087

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 228
Jumlah: 229
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[09:53:13 PM] I am the warrior: Terkini: Re: Rahsia...?


[09:53:30 PM] I am the warrior: Kenapa kak?


[09:57:11 PM] anak umi: Ain , nk delete thread tu silakan ja


[09:57:24 PM] I am the warrior: Okay lah kak...I need to go...to have a good rest..takut terlebih stress..akak,Thanks atas semua nasihat,semangat dan pendapat akak...love you...


[09:57:49 PM] anak umi: love you more  <3


[09:57:56 PM] I am the warrior: Saya tak nak delete thread,tapi nak delete post pasal masalah yang saya cerita tadi tu je..:senyum:


[09:58:05 PM] anak umi: brush ur teeth b4 sleep


[09:58:36 PM] I am the warrior: :ketawa:,all right.... ^__^


[10:20:54 PM] Saya Hamba:


[12:30:45 AM] Zikrullah_Ahmed: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[12:34:01 AM] Zikrullah_Ahmed: Terkini: Re: Hukum Menonton atau Membaca Bahan Lucah


[04:45:51 AM] Gautham: apa jua kamu lihat, bila lalai ingat Allah jatuh SESAT


[04:46:20 AM] Gautham: depan kita, kita lihat, sekali lalu, di maafkan


[04:47:17 AM] Gautham: bila kamu duduk melihat, membaca, sesuatu, jika lalai ingat Allah, itu kamu menzalimi diri


[05:43:30 AM] Gautham: sihir hanya memberi masalah ke atas yang belum ikhlas


[05:44:01 AM] Gautham: ikhlas -syahaadah- takdok masalah laa


[05:45:12 AM] Gautham: sihir tu syaitan menguasai peribadi, kerana belum ikhlas, sila tingkatkan keyakinan kepada Allahu -syahaadah-


[05:46:09 AM] Gautham: ingat dalam hati -syahaadah- dan sebut di lidah -syahaadah-


[05:46:50 AM] Gautham: sokmo mu ingat -syahaadah- lari abih hantu syaitan


[11:40:48 AM] Gautham: siapa minat UAI tapi suka radio, cilifm


[11:59:18 AM] blurkid: Terkini: Re: Nafkah untuk Isteri yang Berkerja?


[12:39:52 PM] Gautham: kalau tak redha dgn suami, apa jadi


[12:40:19 PM] Gautham: sendiri susah hati kan, makin komplen, makin tersiksa


[12:40:41 PM] Gautham: jika kamu bersyukur, Allah tambah nikmatnya 


[12:41:22 PM] Gautham: dalam hati kamu lebih baik mohon bantuan Allah, mohonkan apa saja hajatmu, 


[12:42:00 PM] Gautham: perbaiki dirimu, jadi lagi cun, solid, tengok jadi apa suami mu


[12:42:47 PM] Gautham: sebab kita take for granted, bebas keluar rumah, letih tak sempat nak baiki diri


[12:43:51 PM] Gautham: dah ada 4 lima isteri, yg suami tak layan, bila kami petuakan kebaikan, isteri ikut, takdan seminggu suami balik layan bagus


[12:44:38 PM] Gautham: kami di shah alam, berhajat silakan


[12:45:49 PM] Gautham: http://al-merapu.blogspot.my/2016/09/ulangan-rahsia-diri-ilmu-merawat-diri.html


[12:47:21 PM] Gautham: ingat tak, bila kamu menghadapi masalah, baliklah kepada Allah, ucapkan innalillahiwainnailaihi rojiun


[12:51:57 PM] Gautham: doa lah minta lembut hati suami


[12:52:44 PM] Gautham: dari, resah fikiran kusut, hidup sedih, tak sehaluan, mohonkan kemudahan dan keselamatan


[12:58:52 PM] Gautham: cuba kamu baca kisah ini >>>> https://www.facebook.com/zhizhi.herbalist/posts/160460917740628


[01:34:36 PM] NORLINDA BINTI ROSLI: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


Last 5 Shouts:

 

auni bukhaira

22 September, 2016, 01:42:32 PM
Assalamualaikum

 =)
 

I am the warrior

18 September, 2016, 01:08:28 PM
Is anybody there for me?? If no,it's okay..If I'm alone,it's okay..Because,I never be alone because Allah..Always by my side..I,m always walking away from Him,but,He never away from me..I always forget Him,but He always forgive  me as His humble and innocent slave...Take care guys!
 

is2

14 September, 2016, 02:10:43 PM
:)
 

maliki

09 September, 2016, 12:18:44 PM
.:
Ceramah Habib Rizieq:
"Islam adalah agama perdamaian tapi bukan berarti pasrah pada kesesatan, islam adalah agama kelembutan tapi bukan berarti diam terhadap penistaan dan penodaan agama"

Al Habib Muhammad Rizieq
 

maliki

09 September, 2016, 12:16:17 PM
.:
Wanita tarim merahsiakan nama mereka kerana tidak mahu lelaki ajnabi menyebut nama mereka .

Bagi mereka , nama mereka adalah " Aurat " juga .

SUBHANALLAH akhlak mereka sangat cantik ,

Cemburu sgt..
Itulah akhlak wanita tarim...

Show 50 latest