* * *
Halaqian
Ahli: 70470
Terkini: ryuzen1515
Statistik
Kiriman: 273703
Topik: 14452

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 237
Jumlah: 239

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

BIMB13017010826020
MBANK563019228995

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

CIMB8601747915
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [sakinah umairah] ulas : kurma ini juga makanan sunnah nabi.
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : untuk tahu apa itu lambung - sialkan klik  [url=http://id.wikipedia.org/wiki/Lambung]http://...
Jiwa Baru Selepas Ramadhan [al-baab] ulas : cik zunita kena tahan amarah, apa pun berlaku depan dirimu, tahan lah marah mu, kuatlah dirimu ji...
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : lambung tu PERUT
makanan masuk dalam lambung - dalam perut

zikir

TABUNG SERVER SEHATI SEJIWA

Akaun No:

CIMB 8006061761 Halaqah Net Services : Klik Di Sini :

[11:58:12 PM] Saya Hamba:


[01:26:27 AM] shahruliman: saya ingin bertanyakan sedikit soalan,bolehkah seseorang yang jahil dalam islam(seperti tidak boleh membaca al-quran dn sebagainya) ingin menyertai tareqat?


[07:03:41 AM] ansarul_haqq: tidak dan tidak


[08:50:01 AM] florafauna: selamat hari raya aidilfitri kepada semua forumer dalam forum ini. i dah start kerja. hihi. ;)


[08:51:45 AM] florafauna: Terkini: Re: Salam 'Iidul Fithri 1435H


[11:54:43 AM] riyadhrizqin: Terkini [Topik Baru]: Kekeluargaan: Di Ambang Penceraian....2


[12:26:08 PM] Saya Hamba:


[12:54:53 PM] rab: Terkini: Re: Pengasuh kanak-kanak dan bayi


[12:59:10 PM] rab: Perlukan pengasuh dengan kadar segera..


[01:44:25 PM] Saya Hamba:


[11:04:39 PM] ryuzen1515: Assalamualaikum, saya mempunyai masalah tidak selesa berada di kelompok yang ramai dan keadaan itu menyebabkan saya bersikap biadap . Adakah saya mengalami masalah mental atau itu cuma merupakan satu sikap


Topik Terkini Board Jwb P. Akhir
xx Pengasuh kanak-kanak dan bayi Hebahan 74 rab
xx Di Ambang Penceraian....2 Kekeluargaan 0 riyadhrizqin
xx Salam 'Iidul Fithri 1435H Pentadbiran 4 florafauna
xx mimpi menyepak syaitan dalam masjid Mistik 1 Fakir Billah
xx Tanya di Sini Tentang Komputer: Masalah dan Tips PC Dekstop 299 ansarul_haqq
xx Dilema Suami tiada kekuatan dan keberanian Luahan Hati 1 Haipils
xx Di Ambang Perceraian... Kekeluargaan 7 Akmal Razak
xx Perlukah saya bertahan atau beristikarah Luahan Hati 7 syamawi
xx masalah network PC Dekstop 4 mohamad faizul johari
xx Mohon bantuan dan cadangan kalian.. Luahan Hati 5 ahmad.ariffin
xx suami ajak pergi jabatan Luahan Hati 4 pawie
xx Kisah dan Pengalaman sebagai Isteri Kedua Munakahat 884 al-baab
xx Salam Ta'arruf 08 Pentadbiran 4415 honey u
xx Pendapat Tentang MIMPI Bicara HQ 99 al-baab
question السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ ا... Luahan Hati 0 che ying
xx Jawab tentang hukum Pertunangan Bait Muslim 25 izzuddin razalli
xx Selamat Berkunjung Ke Halaqah.Net Info HQ 105 che ying
xx Selamat, Sihat, Berjaya dan BENAR Aqeedah 145 al-baab
xx puisi : Ana uhibbuka Fillah Sajak & Puisi 3 Saya Hamba
xx Tuliskanlah Mimpi-mimpi Anda secara Nyata! Hiburan 1 cikgu anggun jelita
xx Suami tak izin berhenti kerja Kekeluargaan 5 nurdee
xx Islam Adalah Memperbaiki Diri Sendiri Akhlaq 10 al-baab
xx boleh ke si muda dan si tua berbaik semula? Munakahat 3 huda suhaemi
xx Ketika Berusia 40 Tahun Penawar Hati 7 azaliah
xx SUAMI BENGIS TERHADAP ANAK Kekeluargaan 2 al-baab
xx Gaza dan Palestine Dunia Islam 306 Gah Iman
xx Aku tidak suka meluah.. Luahan Hati 2 zietahassan
xx Sajak Ketuhanan Sajak & Puisi 30 al-baab
xx Berzina dan ingin pikul tanggungjawab/konfilk keluarga Bicara HQ 4 Pening
xx Tafsir Mimpi Mistik 1951 al-baab
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 ... 170

Paksi Bumi Sedang Beralih Arah

Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari. Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Yahudi Asfahan Pengikut Dajjal

Rasulullah SAW. menjelaskan secara khusus bahwa Yahudi Isfahan ini memakai Al-Tayalisah (Selendang Persian) yang merupakan pakaiannya khas mereka... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Kesan Makan Maggi Lebih Bahaya Daripada Syabu

Di sebalik kesedapan dan keenakan mee segera yang mempunyai pelbagai perisa itu sebenarnya kurang sihat sekiranya dimakan dalam kuantiti yang banyak dan secara berterusan...

http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Kepantasan Malaikat Jibrail Terbang Berdasarkan Teori Fizik Moden

Ahli Fizik dari Mesir bernama DR. Mansour Hassab El Naby mengemukakan teori berdasarkan petunjuk Al Qur’an (Surah As Sajdah:5) kelajuan cahaya dapat dihitung dengan tepat sama dengan hasil pengukuran secara ilmu fizik modern.http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 ... 170
Last 10 Shouts:

 

human

27 July, 2014, 01:41:21 AM
Musuh itu bukan dari Bani Adam - Salam Palestin ,Dunia perlukan cinta,kasih,sayang- love education Wadud,rahman,rahim-hurrmmp betui ka?
 

human

25 July, 2014, 12:30:20 PM
  Sesungguhnya orang-orang yang beriman dan beramal soleh, Allah yang melimpah-limpah rahmatnya akan menanamkan bagi mereka dalam hati orang ramai perasaan kasih sayang.
 

al-baab

23 July, 2014, 04:40:06 PM
Duduk dalam majlis ilmu, berpahala

Duduk bersama orang alim berfaedah

kenapa pula malu nak join

subhanallah
 

RS^

23 July, 2014, 02:18:50 PM
Seorang penyair mengatakan:

 

Setiap penulis pasti akan mati dan berlalu

tetapi waktu akan mengabadikan apa yang ia tulis itu

maka janganlah menulis dengan tulisan tangan Anda

selain yang membuat Anda bergembira

pada Hari Kiamat ketika melihatnya.
 

Abang Mohd. Shukri

22 July, 2014, 04:25:33 PM
Orang Yang Tidak Memuliakan Ibu Bpada Tiada Syurga Baginya
 

ansarul_haqq

21 July, 2014, 10:50:40 AM
Jika anda seorang yang melafazkan dua kalimah syahadah yang menjadikan kamu seorang Muslim, titipkanlah doa buat saudaramu diGhaza !
Jika anda seorang manusia, kasihanilah mereka yang berada di GHAZA.
#qunutnazilah#
 

ibucomey

18 July, 2014, 02:55:25 PM
Sabar Itu Indah
 

Aku Insan Lemah

18 July, 2014, 02:52:37 PM
wah, alim2 orang kat sini.. mcm x layak pula diri ni join..
 

al-baab

17 July, 2014, 03:57:28 PM
SABAR itu mudah saja, Tahanlah diri, buat bo do saja, jangan peduli apa orang kata, pedulilah apa yang Allah suka
 

ibucomey

16 July, 2014, 03:01:55 PM
Sabar itu Mudah di Ucap..Sukar di laksana..Selamat berpuasa..

Show 50 latest