* * * *
Halaqian
Ahli: 71733
Terkini: Nurzreena
Statistik
Kiriman: 274417
Topik: 14677

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 208
Jumlah: 211
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[10:13:27 PM] hasin: skudai ada 2 cawangan


[10:15:25 PM] hasin: kg maju jaya ke batu 10?


[10:17:29 PM] Aiya85: kita di KDN setia tropika


[10:18:13 PM] Aiya85: nanti kita bincang dengan ibu mana satu nak bawa nenek.


[10:18:58 PM] hasin: Alhamdulillah


[10:19:57 PM] Aiya85: terima kasih banyak2 telah membantu


[10:20:05 PM] hasin: sama2


[10:20:48 PM] maliki: msa ni lepas bagi salam terus diam, marah je msa ni ustaz


[10:21:57 PM] hasin: ish awak ni, maliki.. awak kan tahu sakit dia


[10:25:53 PM] maliki: gurau2 je ust,


[12:13:48 AM] Miss S: Terkini: Re: Isu dan Permasalahan Mandi Wajib


[12:18:06 AM] Miss S: Terkini: Re: Isu dan Permasalahan Mandi Wajib


[11:13:43 AM] biarjerlah: Terkini: Re: Ujub dan Riak


[02:49:38 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Hikam Al-Ghazali


[04:05:06 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Isu dan Permasalahan Mandi Wajib


[04:19:04 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Mencari Tuhan Dalam Kehidupan


[04:30:06 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Mencari Tuhan Dalam Kehidupan


[04:37:54 PM] cahaya nurani: As salam smua


[04:38:29 PM] mat commanDO: jslm


[04:39:31 PM] mat commanDO: jika mahu beri salam dan jawab salam, rapatkanlah huruf huruf ini -s l m-  dan -j s l m-


[04:40:16 PM] mat commanDO: semuga di berkati tulisan kalian


[04:40:50 PM] cahaya nurani: terima kasih atas ingtn td


[05:51:18 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Ujub dan Riak


[05:57:48 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Mencari Tuhan Dalam Kehidupan


[08:11:52 PM] Miss S: Terkini: Re: Mazi, keputihan dan hukum puasa


[09:44:49 PM] Saya Hamba:


[12:58:48 AM] Ana Tholibah: Terkini: Re: Hamba: Marilah Menangis


[03:19:05 AM] Saya Hamba:


[08:47:05 AM] Saya Hamba:


[11:14:37 AM] muhdsyazwan:    


[02:07:17 PM] maliki: puas pusing KL ni cari jubah untuk mak. bila dah sampai kedai tu pulak tak tahu nak pilih yang mana..penin. lembik kaki duk jalan2 ni.hmm


[02:08:45 PM] maliki: akhirnya jumpa jugak jubah merah tu. tak tahu l mak berkenan ke tak.sales girl tu cakap cantik dan kain sedap pakai.


[02:09:58 PM] maliki: kering jugak duit dalam poket. bila samoai kat motor nak pakai helmet.helmit yang seratus lebih tu hilang pulak. aduss stressnya balik xpakai helmet.malu.


[02:10:14 PM] Nurzreena: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[02:10:57 PM] maliki: kalu la polis tahan sebab tak pakai helmet masak saya. raodtax pun dah mati. nak sambung geran tinggal kat kg.aduss


Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 ... 228
Mengingati mati adalah berbeza hukumnya dengan bercita-cita hendak mati, kerana bercita-cita hendak mati yang nekad dengan putus asa, tidak sabar atas penderitaan adalah bukan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
JUMAAT adalah hari yang unik dan istimewa di kalangan umat Islam. Kemunculan sinar mentari penghulu segala hari itu sewajarnya dimanfaatkan sepenuhnya dalam usaha meraih keberkatan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..

Show 50 latest