* * * *
Halaqian
Ahli: 71518
Terkini: zuraida78
Statistik
Kiriman: 273763
Topik: 14615

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 108
Jumlah: 110
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[10:11:01 PM] Amirah Eddie Ong: haah..ya, ya, baru ingat, terima kasih ustaz..


[10:11:19 PM] hasin: sama2


[10:12:07 PM] maliki: sama2 amirah


[10:13:31 PM] Amirah Eddie Ong: ye maliki..


[10:16:18 PM] nur24: assalamualaikum... maaf menganggu... siapa tahu tntg khawarij? isu dlm firqah khawarij? 


[10:17:42 PM] maliki: oo yang suka kacir mengkafir tu kan


[10:18:22 PM] sh4m: ade cerita skit pasal khawarij.. --> SYAHID SAYYIDINA UTHMAN


[10:18:57 PM] maliki: bagus encik sham. dah sediakan link berkaitan .:senyum:


[10:19:24 PM] maliki: cepat dan pantas


[10:23:58 PM] Amirah Eddie Ong: baguss


[10:28:07 PM] maliki: kan amirah 


[10:29:33 PM] sh4m: hihii ade search kan kat sini.. senang skit..


[10:29:48 PM] sh4m: saya pun nak tahu jugak.. dpt ilmu baru..


[10:30:02 PM] maliki: sejak 2 menjak ni encik selalu betapa kat sini.nama yang selalu ade sini. mesti bosan duk atab saudi tu. takde nasi dagang


[10:31:26 PM] maliki: kenapa arab saudi beriya sangat serang yaman? kat palestin tak cam tu pun


[10:31:26 PM] Amirah Eddie Ong: ya maliki..


[10:32:04 PM] sh4m: yaman ramai syiah..


[10:32:14 PM] Amirah Eddie Ong: saya pula sejak dua menjak ni pening kepala nak buat proposal projek tahun akhir ni..mohon didoakan Halaqian semua..


[10:35:15 PM] maliki: ok..pasal ni ke sedih baru ni?


[10:35:57 PM] maliki: last sem.ni mencabar sikit. kena kuat mental dan 


[10:36:01 PM] Amirah Eddie Ong: ada kaitan sikit-sikit..


[10:36:08 PM] maliki: ntah lupa satu lagi


[10:37:27 PM] Amirah Eddie Ong: ya, terima kasih atas nasihat tu maliki..


[10:37:54 PM] maliki: ape saja


[10:42:05 PM] maliki: semakim lama umur semakin meningkat. kene pikir unyuk berumah tangga pulak


[10:44:21 PM] Amirah Eddie Ong: ya betullah tu, sunnah Rasul berumahtangga, risau jika ada perasaan untuk tidak berkahwin..


[10:44:41 PM] nur24: syukran en sh4m for the link... 


[10:45:11 PM] Amirah Eddie Ong: kerana, semakin umur meningkat juga semakin banyak contoh-contoh cabaran berumahtangga yang jelas dapat dilihat..


[10:45:31 PM] Amirah Eddie Ong: khuatir lama kelamaan menimbulkan perasaan fobia akan perkahwinan..


[10:46:55 PM] nur24:  khawarij yg kuar dr mentaatikhalifah ali... pd masa tu jugak pecah 2 grup... khawarij dan shiah


[10:58:46 PM] maliki: ooo


[11:02:35 PM] maliki: selamat malam semua


[11:03:05 PM] Amirah Eddie Ong: selamat..


[11:04:53 PM] zuraida78: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[12:12:32 AM] Saya Hamba:


Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 ... 234
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 ... 234
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest