* * *
Halaqian
Ahli: 71050
Terkini: Roronoa
Statistik
Kiriman: 272723
Topik: 14474

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 6
Tetamu: 280
Jumlah: 286
Masalah Besar Berpunca Daripada Masalah Kecil [ainarohani] ulas : Lebih baik menjadi lebih tegas dan berhikmah dalam mendidik....
Sayang bukanlah dengan merel...
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [hanislutfi] ulas : Ramai remaja yg bercinta merancang untuk mendirikan rumah tangga .. nak nikah tu dah bagus , cuma...
Wali & Keramat [Fakir Billah] ulas :     Nabi SAW sendiri mengaku yang dirinya tidak ada apa-apa.  " Aku daripada Allah...

[02:13:24 PM] Cik Dyana: Assalamualaikum.. ada sesiapa tahu tak tempat-tempat yang kita boleh mendalami ilmu agama di sabah ni.. 


[02:32:37 PM] miszniena: -salam-


[02:34:27 PM] seekerslight: jslm


[02:34:48 PM] mashatul: senyum*


[02:34:56 PM] miszniena: senyum*


[02:35:02 PM] mashatul: jslm


[02:35:03 PM] miszniena: eh sama pulak senyum


[02:35:04 PM] seekerslight: slm


[02:35:15 PM] mashatul: hahaa


[02:35:21 PM] mashatul: jslm


[02:35:31 PM] mashatul: lame tak dapat masuk laman ni


[02:35:35 PM] miszniena: kan


[02:35:39 PM] mashatul: baru dapat


[02:35:40 PM] miszniena: akak try pun x dapat


[02:35:43 PM] seekerslight: Alhamdulillah.. baru leh masuk senyum*


[02:35:51 PM] mashatul: memang ade problem


[02:36:34 PM] seekerslight: mashatul ada problem ka?


[02:36:45 PM] mashatul: erkkk...bukan


[02:36:50 PM] seekerslight: :ketawa:


[02:36:55 PM] mashatul: page ni ade problem


[02:37:00 PM] mashatul: :senyum:


[02:37:04 PM] mashatul: :ketawa:


[02:37:05 PM] seekerslight: ooo..


[02:37:21 PM] seekerslight: page berapa?


[02:37:27 PM] mashatul: :ketawa:


[02:38:28 PM] seekerslight: halaqahforum4


[02:39:42 PM] seekerslight: senyum*


[02:40:30 PM] mashatul: page no 5


[02:40:34 PM] mashatul: :ketawa:


[02:40:49 PM] seekerslight: ok..


[02:40:49 PM] elsanxs: roronoa zoro


[02:40:59 PM] elsanxs: halaqahforum4


[02:41:11 PM] mashatul: ape kah yang ok


[02:44:06 PM] seekerslight: page 5 saya ok je..


[02:46:14 PM] seekerslight: elsanxs?


Last 10 Shouts:

 

mysteronic78@gmail.com

23 November, 2014, 06:30:09 PM
Mari kita pastikan amalan dan ibadat kita kembali kepada Al-Quran & Sunnah dan bukan megikut tradisi orang ramai atau datuk nenek kita..ikutlah tradisi Rasullullah SAW
 

sinariislam96

23 November, 2014, 05:05:11 PM
Jangan biarkan kasih sayang itu berjalan seperti gunting,
Meskipun lurus tapi ia memisahkan yg menyatu.

Tetapi..

Biarkan kasih sayang itu berjalan seperti jarum meskipun
menusuk dan menyakitkan tapi ia menyatukan yg terpisah.
 

sinariislam96

23 November, 2014, 05:00:23 PM
" Apabila tenteraku sebaik baik tentera , maka pertolongan ALLAH akan tiba . "
|| Sultan Muhammad AL FATEH ||
Sultan Muhammad AL Fateh tidak meninggalkan solat fardhu walaupon sekali selepas baligh , malah baginda sering perbayakan solat sunat .
ALLAHU ~
 

najah-najwa

22 November, 2014, 05:29:34 PM
assalam,bagaimana hendak post kemusykilan di laman ni?
 

najah-najwa

22 November, 2014, 05:29:32 PM
assalam,bagaimana hendak post kemusykilan di laman ni?
 

is2

20 November, 2014, 01:42:38 PM
:)
 

sweetlavender

18 November, 2014, 04:35:36 PM
Jika sakit itu membuat kita ingat pada Allah itulah NIKMAT.. Jika kebahagiaan itu membuat kita lupa pada Allah, itulah MUSIBAH
 

sakinah umairah

17 November, 2014, 10:54:02 AM
cinta pertama kita hanya untuk ALLAH.. :)
 

sempoi

14 November, 2014, 03:48:37 PM
fiqa.. ermmm
 

sweetlavender

14 November, 2014, 12:18:30 PM
Jangan pertikaikan kenapa kita, Allah lebih tahu tang TERBAIK untuk kita. Allah x akan beri kita PAHIT kalau bukan UBAT. Kekadang kita DIUJI knapa x BERKASUT, tetapi kita LUPA ramai org DIUJI x BERKAKI..

Show 50 latest