*
Shoutbox
Last 50 Shouts:

 

Miss Siti

Today at 09:01:11 AM
dunia tak selalu nya indah..hati tak selalunya tenang.. ~sedih~
 

fauzey

Today at 03:51:34 AM
GROUP WHATSAPP HALAQAH MENGENAI MAJLIS TAKLIM@FADHILAT AMAL PM 0134070693 ( FAUZEY ) SEKARANG!!
 

briela

Today at 01:17:53 AM
Takutnya nk blk raya sb aku bkn menantu pilihan. Pastinya air mt jd peneman.
 

ainarohani

Yesterday at 12:55:57 PM
indahnya hidup berteman apabila saling ingat mengingat untuk mengingatiNYA
 

Amirah Eddie Ong

Yesterday at 12:52:43 PM
before we start pointing our finger, make sure the hand is clean.
c&p
salam ramadhan
 

Tumadhar

Yesterday at 09:44:55 AM
setiap kesulitan ada penyelesaian.. inshaa Allah
 

rykea

29 June, 2015, 09:56:31 PM
Aku sunyi Ya Allah.. jgn biarkan aku sendiri...
 

saha96

29 June, 2015, 04:48:06 PM
tiada siapa yang peduli ....
 

hairilnua

27 June, 2015, 09:50:06 AM
Sengal badan..tidor pon sodap ni..
 

bieyanie

25 June, 2015, 03:09:49 PM
Bila Mata terbuka, Minda akan beroperasi seperti biasa,Bila sampai waktu berbuka, jgn lupa baca doa..Salam Ramadhan Salam Ramadhan Al-Mubarak 2015 / 1436 H untuk pembaca semua..Kita Kosong-kosong..
 

HafizM

25 June, 2015, 10:33:10 AM
Doa ketika memperoleh rezeki: Dgn nama Allah Yg Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih, segala puji bagi Allah yg telah memberi rezeki padaku tanpa daya dan upaya dariku. Ya Allah berkatilah rezekiku ini.
 

bieyanie

24 June, 2015, 01:34:15 PM
Warkah Minda bait-bait Kehidupan, Selamat Berpuasa & Salam Ramadhan
 

akhimie

24 June, 2015, 11:32:09 AM
assalamualaikum,shbt halaqah semua...salam ramadhan.. :)
 

Tumadhar

23 June, 2015, 10:36:39 AM
assalamualaikum...
 

meera13

22 June, 2015, 03:00:12 PM
Assalamualaikum. salam ramadhan untuk semua..
 

meera13

22 June, 2015, 03:00:11 PM
Assalamualaikum. salam ramadhan untuk semua..
 

misz_dayah

21 June, 2015, 09:18:04 PM
salam ramadhan semua
 

AkhiHafizzuddin

21 June, 2015, 08:20:45 PM
assalamualaikum minta tolong macam mana nak post pertanyann ye
 

AkhiHafizzuddin

21 June, 2015, 08:20:43 PM
assalamualaikum minta tolong macam mana nak post pertanyann ye
 

Sis Khaulah

18 June, 2015, 12:56:20 PM
Ramadan tiba..masa untuk pesta IBADAH...praktis dalam ramadan agar dapat apply di bulan2 lain....
---smile---
 

Zura_99

16 June, 2015, 07:54:05 AM
Assalamualaikum
 

Amirah Eddie Ong

15 June, 2015, 02:02:14 PM
laugh when you can,
apologize when you should,
and let go of what you can't change..

salam ramadhan..
 

fauzey

12 June, 2015, 02:36:51 AM
 GROUP TAKLIM FADHILAT AMAL, BERMINAT SEND NAMA DAN HANTAR KE 0134070693 UNTUK JOIN GROUP..TQ
 

fauzey

09 June, 2015, 04:11:17 PM
Group Whatsapp Taklim Fadhilat Amal. PM nama ke 0134070693 untuk join.. :)
 

Amirah Eddie Ong

27 May, 2015, 01:56:09 PM
Smile at the world, smile at the world,
Smile at the world, it will smile with you

Tomorrow is unknown
Yesterday is already a memory
Live today and make smiling an attitude

-edhak, humoood al-khudher-
 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA
 

afiQoh

16 April, 2015, 02:19:45 PM
Kalau sesiapa ada bangunan 3 tingkat. Corner lot. Pm deh. Kalau dpt direct owner.  Yang di cari satu malaysia. Keutamaan tempat strategik.
 

maliki

14 April, 2015, 10:49:00 AM
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:55 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:55 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:55 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:52 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:52 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:52 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:51 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:50 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

human

11 April, 2015, 02:29:46 AM
Dunia ini hanyalah Drama yang entah bilakan berakhir, malaikat maut makan roh manusia yum3. dengan penuh selera. yang tinggal binatang2 yang comel , dinosour & yang ganas akan pupus. THE END
 

human

11 April, 2015, 01:30:17 AM
Cinta itu memaafkan,
dan tidak pernah berdusta.dan ia disimpan dalam hati Allah.
 

maliki

07 April, 2015, 11:25:49 AM
seandainya seseorang itu hidup selama seribu tahun, bergelimbangan dengan kenikmatan dan tinggal di istana mewah, dia tidak sedikitpun mengalami kesedihan (kesusahan) sepanjang hidupnya Tetapi, semua itu pasti tidak dapat menebus kesengsaraan di dalam kuburnya

pae8461

06 April, 2015, 01:28:04 AM
Assalamualaikum... lamanya tak login Halaqah.net
 

Ana Tholibah

04 April, 2015, 03:31:39 AM
Sebelum nie buka halaqah saja, mesti akan tengok di Calendar nak tengok birthday halaqian². Tapi sekarang dah takdak. Harap dapat dikembalikan semula ustaz.
 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...