* * *
Halaqian
Ahli: 70466
Terkini: shimafirdaus
Statistik
Kiriman: 273700
Topik: 14451

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 0
Tetamu: 191
Jumlah: 191

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

BIMB13017010826020
MBANK563019228995

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

CIMB8601747915
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [sakinah umairah] ulas : kurma ini juga makanan sunnah nabi.
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : untuk tahu apa itu lambung - sialkan klik  [url=http://id.wikipedia.org/wiki/Lambung]http://...
Jiwa Baru Selepas Ramadhan [al-baab] ulas : cik zunita kena tahan amarah, apa pun berlaku depan dirimu, tahan lah marah mu, kuatlah dirimu ji...
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : lambung tu PERUT
makanan masuk dalam lambung - dalam perut

zikir

TABUNG SERVER SEHATI SEJIWA

Akaun No:

CIMB 8006061761 Halaqah Net Services : Klik Di Sini :

[08:49:58 AM] zietahassan: slm


[08:52:06 AM] zietahassan: Dah 3 syawal.. Selamat berpuasa 6 bagi yang dah mula berpuasa


[08:52:40 AM] zietahassan: Selamat bekerja untuk yang dah mula bekerja


[08:54:44 AM] zietahassan: Zietahassan ni cuti tapi rasa macam kerja pula.. Sibuk nak tengok pc..


[08:55:22 AM] zietahassan: Dah takdak keje agaknya .. :senyum:


[08:56:46 AM] zietahassan: Sengsorang pun menjadi..


[08:58:08 AM] zietahassan: Dah biasa sangat kot cakap sengsorang.. :ketawa:


[09:00:54 AM] zietahassan: Selamat beraya bagi yang beraya.. Berhati-hati memandu...


[09:02:30 AM] zietahassan: Mudah2an 1syawal hari tu suami isteri yang bermasalah kat thread2 bawah ni.. Berdamailah..


[09:03:57 AM] zietahassan: Takkala memohon ampun dan maaf.. Semoga Allah limpahkan rahmat.. Rasa kasih sayang


[09:04:14 AM] zietahassan: Yang keruh menjadi jernih


[09:06:29 AM] zietahassan: Yang belum kahwin ni banyak pelajaran yang boleh dapat kat dalam halaqah ni..


[09:06:55 AM] zietahassan: Macam-macam cerita


[09:08:16 AM] zietahassan: Bersyukur belum berkahwin.. At least anda masih boleh memilih.. Memilih menjadi terbaik untuk dapat yang terbaik


[09:09:51 AM] zietahassan: Selalu dengar para asatizah berkongsi ilmu..


[09:10:43 AM] zietahassan: Isteri2 yang ada masalah dengan suami.. Cuba muhasabah diri..


[09:11:11 AM] zietahassan: Kenang2 balik masa awal kahwin dulu niat apa..


[09:11:51 AM] zietahassan: Betulkah kerana Allah?..


[09:12:38 AM] zietahassan: Bila Allah uji pastilah Allah nak kita kembali padaNya..


[09:13:12 AM] zietahassan: Allah uji melalui suami.. Melalui anak-anak


[09:13:56 AM] zietahassan: Bukan nak melihat salah suami.. Bukan nak melihat salah anak-anak


[09:14:21 AM] zietahassan: Tapi memandang kembali apa salah diri..


[09:14:41 AM] zietahassan: Solat sunat taubat..


[09:15:08 AM] zietahassan: Mudah2an Allah tunjukkan jalan keluar..


[09:15:44 AM] zietahassan: Kita orang awam ni rasa buat salah baru nak buat taubat.. Alahai..


[09:16:06 AM] zietahassan: Orang soleh mereka selalu bertaubat..


[09:16:22 AM] zietahassan: Peringatan untuk yang menaip..


[09:16:55 AM] zietahassan: Uii esok hang kena hentam lagi teruk kalau tak buat


[09:17:13 AM] zietahassan: Cakap pandai buat takkk.. 


[09:18:43 AM] zietahassan: Alahai...


[09:21:07 AM] zietahassan: Semoga Allah permudahkan urusan kalian di dunia dan akhirat..


[09:22:22 AM] zietahassan: Saudara2 seislam walau dimana berada..


[09:23:20 AM] zietahassan: Irhamna Ya Rahman...


[09:24:27 AM] zietahassan: Mohon ampun maaf di atas salah dan silap hamba..


[09:25:57 AM] zietahassan: Noktah.. Zietahassan memang suka merepek kat cb.. :ketawa:


[12:30:53 PM] ansarul_haqq: kerepek2..


Topik Terkini Board Jwb P. Akhir
xx mimpi menyepak syaitan dalam masjid Mistik 1 Fakir Billah
xx Salam 'Iidul Fithri 1435H Pentadbiran 3 zietahassan
xx Tanya di Sini Tentang Komputer: Masalah dan Tips PC Dekstop 299 ansarul_haqq
xx Dilema Suami tiada kekuatan dan keberanian Luahan Hati 1 Haipils
xx Di Ambang Perceraian... Kekeluargaan 7 Akmal Razak
xx Perlukah saya bertahan atau beristikarah Luahan Hati 7 syamawi
xx masalah network PC Dekstop 4 mohamad faizul johari
xx Mohon bantuan dan cadangan kalian.. Luahan Hati 5 ahmad.ariffin
xx suami ajak pergi jabatan Luahan Hati 4 pawie
xx Kisah dan Pengalaman sebagai Isteri Kedua Munakahat 884 al-baab
xx Salam Ta'arruf 08 Pentadbiran 4415 honey u
xx Pendapat Tentang MIMPI Bicara HQ 99 al-baab
question السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ ا... Luahan Hati 0 che ying
xx Jawab tentang hukum Pertunangan Bait Muslim 25 izzuddin razalli
xx Selamat Berkunjung Ke Halaqah.Net Info HQ 105 che ying
xx Selamat, Sihat, Berjaya dan BENAR Aqeedah 145 al-baab
xx puisi : Ana uhibbuka Fillah Sajak & Puisi 3 Saya Hamba
xx Tuliskanlah Mimpi-mimpi Anda secara Nyata! Hiburan 1 cikgu anggun jelita
xx Suami tak izin berhenti kerja Kekeluargaan 5 nurdee
xx Islam Adalah Memperbaiki Diri Sendiri Akhlaq 10 al-baab
xx boleh ke si muda dan si tua berbaik semula? Munakahat 3 huda suhaemi
xx Ketika Berusia 40 Tahun Penawar Hati 7 azaliah
xx SUAMI BENGIS TERHADAP ANAK Kekeluargaan 2 al-baab
xx Gaza dan Palestine Dunia Islam 306 Gah Iman
xx Aku tidak suka meluah.. Luahan Hati 2 zietahassan
xx Sajak Ketuhanan Sajak & Puisi 30 al-baab
xx Berzina dan ingin pikul tanggungjawab/konfilk keluarga Bicara HQ 4 Pening
xx Tafsir Mimpi Mistik 1951 al-baab
xx Sahkah lafaz taklik?? Kekeluargaan 1 al-baab
xx Sepi Itu Indah Mutiara Kata 9 zietahassan
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 170

Berhari Raya Menurut Sunnah Nabi

Persoalan, yang timbul ialah sejauh mana kesedaran kita selaku Umat Islam memastikan tatacara kita meraikan hari lebaran ini tidak bercanggah daripada anjuran & sunnah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Ziarah Eratkan ukhuwwah

t2.gstaticAnaconda  mengirimkan ~ DEMI silaturahim dan hubungan baik, umat Islam saling bertanya khabar dan mengambil berat antara satu sama lain. Sebaik Syawal menjelma...

http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Hikmah 'Iidulfithri

fly13  mengirimkan~ Hari ini sewajarnya didendangi dengan alunan hamdalah sebagai tanda kesyukuran kita kepada-Nya. Sebagaimana yang dinukilkan oleh Ar-Rahman dengan firman-Nya:... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Jangan Ditangisi Haid Itu

Ramadhan tiba lagi dengan sajian pahala yang berganda-ganda. Dalam kita rancak menyusun perancangan sebulan ibadah kita, tentu sahaja terdetik di hati, “ Alaaa, janganlah period kali ni datang pada akhir 10 ramadhan. Tengah pecutan maximum tu”. Atau pun “ Haa? Period datang double bulan ni? Awal dan akhir? Kenapa Allah uji ana sampai macam ni sekali? http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 170
Last 10 Shouts:

 

human

27 July, 2014, 01:41:21 AM
Musuh itu bukan dari Bani Adam - Salam Palestin ,Dunia perlukan cinta,kasih,sayang- love education Wadud,rahman,rahim-hurrmmp betui ka?
 

human

25 July, 2014, 12:30:20 PM
  Sesungguhnya orang-orang yang beriman dan beramal soleh, Allah yang melimpah-limpah rahmatnya akan menanamkan bagi mereka dalam hati orang ramai perasaan kasih sayang.
 

al-baab

23 July, 2014, 04:40:06 PM
Duduk dalam majlis ilmu, berpahala

Duduk bersama orang alim berfaedah

kenapa pula malu nak join

subhanallah
 

RS^

23 July, 2014, 02:18:50 PM
Seorang penyair mengatakan:

 

Setiap penulis pasti akan mati dan berlalu

tetapi waktu akan mengabadikan apa yang ia tulis itu

maka janganlah menulis dengan tulisan tangan Anda

selain yang membuat Anda bergembira

pada Hari Kiamat ketika melihatnya.
 

Abang Mohd. Shukri

22 July, 2014, 04:25:33 PM
Orang Yang Tidak Memuliakan Ibu Bpada Tiada Syurga Baginya
 

ansarul_haqq

21 July, 2014, 10:50:40 AM
Jika anda seorang yang melafazkan dua kalimah syahadah yang menjadikan kamu seorang Muslim, titipkanlah doa buat saudaramu diGhaza !
Jika anda seorang manusia, kasihanilah mereka yang berada di GHAZA.
#qunutnazilah#
 

ibucomey

18 July, 2014, 02:55:25 PM
Sabar Itu Indah
 

Aku Insan Lemah

18 July, 2014, 02:52:37 PM
wah, alim2 orang kat sini.. mcm x layak pula diri ni join..
 

al-baab

17 July, 2014, 03:57:28 PM
SABAR itu mudah saja, Tahanlah diri, buat bo do saja, jangan peduli apa orang kata, pedulilah apa yang Allah suka
 

ibucomey

16 July, 2014, 03:01:55 PM
Sabar itu Mudah di Ucap..Sukar di laksana..Selamat berpuasa..

Show 50 latest