* * * *
Halaqian
Ahli: 71951
Terkini: pendambakasih
Statistik
Kiriman: 274885
Topik: 14703

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 229
Jumlah: 230
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Fakta - Jika Suka Makan Makanan Panas Sila Baca Ini [ares9] ulas : Terima kasih. Selalu sangat makan makanan panas & bakar. Tapi tahu hadis pasal jgn tiup air je. ...

[05:00:19 PM] Mei: kat grik kan ada sorang pakcik boleh mnegubat kanser


[05:00:29 PM] elsanxs: aa ada gak dengo yg tu


[05:01:00 PM] Mei: nanti akak forward kat wasap..suruh dia pi berubat


[05:01:37 PM] Mei: akak ada dengar orang yang ada kanser Allah panjang kan umur nya


[05:01:50 PM] Siapa Saya?: malam nie jugak kene pergi berubat...


[05:01:57 PM] Mei: berkat dari sedekah2 nya 


[05:02:02 PM] Siapa Saya?: tak pun sebelum subuh esok...


[05:02:03 PM] Mei: wallahuallam


[05:02:08 PM] Siapa Saya?: kene kejutkan die berubat...


[05:02:15 PM] elsanxs: ooo


[05:02:31 PM] Mei: orang rajin bersedekah allah panjngkan umur dan murahkan rezeki


[05:02:42 PM] Mei: tambah2 lagi bagi duit kat mak ayah


[05:02:46 PM] Siapa Saya?: betul tue kak Mei dengan die-die sekali berubat


[05:02:51 PM] Siapa Saya?: cepat sket sembuh...


[05:02:53 PM] elsanxs: saye tgk member ni dah lama buat treatment. tapi baru hari ni tau dia kanser


[05:03:02 PM] Mei: ada orang bagi tazkirah kat akak baru2 nih..sangat terkesan dengan kata2 dia


[05:03:15 PM] Mei: treatment apa sebelumnih?


[05:03:18 PM] Siapa Saya?: yang mengubat tu pun berubat jugak... kata orang sepakat membawa berkat


[05:03:38 PM] elsanxs: entah..selalu update p hospital cek up semua..setahun dua camtu


[05:03:47 PM] elsanxs: ni dah stage 4


[05:04:20 PM] Mei: hmm..moga dipanjang kan usia..disembuhkan penyakitnya


[05:04:49 PM] Mei: cerita orang yang bersedeah tadi..dia akhirnya disahkan tiada el2 kanser oleh doktor


[05:05:03 PM] elsanxs: uuu..


[05:05:10 PM] Mei: mungkin berkat amalan suka bersedekah nya


[05:07:45 PM] elsanxs: hmm


[08:04:27 PM] pendambakasih: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[10:12:38 PM] maliki: apabila kucing berkata-kata


[11:28:54 PM] mashatul: hi aina


[12:02:11 AM] Saya Hamba:


[07:57:39 AM] elsanxs: halaqahforum4


[08:54:27 AM] mashatul:  


[09:29:52 AM] muhdsyazwan:  


[09:31:12 AM] mashatul: erkkk


[10:05:40 AM] elsanxs: -bunga-


[12:06:50 PM] Saya Hamba:


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 221
JUMAAT adalah hari yang unik dan istimewa di kalangan umat Islam. Kemunculan sinar mentari penghulu segala hari itu sewajarnya dimanfaatkan sepenuhnya dalam usaha meraih keberkatan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
MANUSIA mempunyai dua tugas utama sebagai hamba dan khalifah Allah SWT. Bagaimanapun, Allah SWT dengan kasih sayangnya tidak membiarkan hamba-Nya yang beriman dalam ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 221
Last 5 Shouts:

 

Esha

Yesterday at 01:05:15 PM
assalamualaikum :-)
 

Esha

Yesterday at 01:04:51 PM
:-)
 

Esha

Yesterday at 01:04:51 PM
:-)
 

Esha

Yesterday at 01:04:50 PM
:-)
 

Esha

Yesterday at 01:04:50 PM
:-)

Show 50 latest