* * * *
Halaqian
Ahli: 73030
Terkini: sufism91
Statistik
Kiriman: 277281
Topik: 15036

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 163
Jumlah: 164
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[09:08:51 PM] zillyitem90: :senyum:..... Kalau sy online ain xde....:sedihnya:. Bila ain online sy pulak xde


[09:09:10 PM] I am the warrior: Kan...akak jangan lah sedih selalu....nanti saya risau...


[09:09:20 PM] zillyitem90: Alhamdulillah. Ain sihat?


[09:09:31 PM] zillyitem90: InsyaAllah boleh.:senyum:


[09:09:34 PM] I am the warrior: Akak,saya tak boleh lama2,Jap lagi saya got to go...


[09:09:45 PM] I am the warrior: Saya sihat Alhamdulillah..


[09:11:50 PM] I am the warrior: Akak,nanti akhir tahun,kita chat habis habisan ek,takkan ajak malaki maliki tu,erk,:senyum:


[09:12:46 PM] zillyitem90: Okay okay ain...


[09:12:50 PM] zillyitem90: Jomla pi gathering kat terengganu. Men duk rumah sy....:senyum:


[09:12:51 PM] I am the warrior: Nanti,mesti akak pergi gathering tu kan? Sebab kat ganu


[09:13:19 PM] I am the warrior: :sedihnya:,jauhlah akak....kalau JB okay lagi,boleh singgah sat


[09:14:18 PM] zillyitem90: Tak jauhla ain.....kalau dtg dr kl


[09:15:08 PM] I am the warrior: Ooo,ye ke?aa......nanti saya Try ajak makcik sedara saya..hahahhhh kan akhir tahun cuti,boleh saya bodek dia..kan..


[09:16:47 PM] I am the warrior: Okay lah kak zilly...I really miss you,like I want to huge you,don't want to lepaskan you...:ketawa:,ayat apakah


[09:17:22 PM] zillyitem90: Ain....tau x adik sy pun nak kawen dah.....


[09:17:32 PM] I am the warrior: Melepaskan mu,bukan mudah bagi ku untuk melalui semua inieeee...:sedihnya: :'( 


[09:17:45 PM] I am the warrior: Ye ke?wow,adik akak laki ke pompuan?


[09:18:03 PM] I am the warrior: Ada adik laki lagi tak? Saya nak bodek kakak dia ni..


[09:19:00 PM] zillyitem90: Okay okay ain...


[09:19:09 PM] I am the warrior: Bye akak,got to go..... Huaaaaaaaa,esok saya takde,go jalan2..I will remember you,my dear sister..


[09:19:41 PM] I am the warrior: :senyum:, bye.................  T......T


[09:20:08 PM] zillyitem90: Bye ain....take care


[09:20:09 PM] zillyitem90: Take care ain....


[09:43:40 PM] anak umi: Assalamualaikum :) ana sedang mencari usrah akhwat . sesiapa yg tahu sebarang info , mohon whatsapp ana  :  010 6624924


[11:20:01 PM] nasrullah4u: Terkini: Re: Wajibkah menghadiri walimatul urus?


[11:58:18 PM] Saya Hamba:


[07:12:27 AM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: PUNCA kerosakan wanita muslim


[07:27:41 AM] Wanita0102: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: Buntu


[09:24:51 AM] Nurul afizan: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: Perlu sahabat halaqah bg semangat dan tunjuk ajar


[06:40:11 PM] Nursyarifah Syed Putera: Terkini: Re: Perlu sahabat halaqah bg semangat dan tunjuk ajar


[06:54:56 PM] Nursyarifah Syed Putera: Terkini: Re: Buntu


[07:05:01 PM] Nursyarifah Syed Putera: Terkini: Re: Kegagalan perniagaan atas kesilapan sendiri


[11:14:32 PM] Nursyarifah Syed Putera: Terkini: Re: Open Diari Anda


[12:10:39 AM] Saya Hamba:


[11:18:31 AM] hazrenshah: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


Pages: [1]

Puasa Enam dan Puasa Qada'

 :) 
Assalamualaikum semua ,
saya ada sedikit keraguan tentang boleh ke puasa enam disekalikan dengan puasa Qada' ? boleh ke kita buat puasa enam bersama puasa Qada ertinya disekalikan kedua2 puasa ini dalam 1 puasa ? Ada sesetengah pihak mengatakan boleh , dan ada yang kata sebaliknya..jadi harap anda semu

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

anak umi

29 July, 2016, 09:48:17 PM
:)
ana sedang mencari usrah akhwat .

dear akhwat , atau anda mengenali mana2 akhwat ,

mohon whatsapp ana
010 6624924
 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum
 

fauzey

05 July, 2016, 02:27:50 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

fauzey

05 July, 2016, 02:26:52 PM
Assalamualaikum tuan2 puan2..sy ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin..

Show 50 latest