* * * *
Halaqian
Ahli: 71527
Terkini: Rayhana Hiul
Statistik
Kiriman: 273794
Topik: 14621

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 273
Jumlah: 277
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[12:06:05 PM] miszniena: option pertama encik suami suruh benti keja


[12:06:11 PM] miszniena: hahahahaaaaa amik kau,tanya lagi


[12:06:44 PM] seekerslight: :senyum:


[12:08:40 PM] afiQoh: nak mintak tolong kak nina ngan k l jawab questioner saya la boleh?


[12:09:10 PM] afiQoh: berkaitan wanita berkerjaya dalam penjagaan anak


[12:09:19 PM] elsanxs: :ketawa: bes tu akak


[12:13:59 PM] miszniena: questioner ape


[12:14:12 PM] miszniena: belum jaga anak lagi fiqoh


[12:14:14 PM] miszniena: hahaa


[12:15:21 PM] afiQoh: tak pe..mungkin bayangan je


[12:15:37 PM] afiQoh: mana tau ada inspirasi lepas jawap


[12:16:12 PM] afiQoh: tak sudi pun ok,saja ja ni


[12:16:24 PM] miszniena: hahaa


[12:16:34 PM] afiQoh: sebab fiqoh buat kajian ttg ni


[12:16:39 PM] miszniena: berat rasanya tuduhan tak sudi tu


[12:16:43 PM] afiQoh: :senyum:


[12:16:59 PM] afiQoh: :senyum:


[12:17:26 PM] afiQoh: tuduhan ke.kena saman tak?


[12:17:47 PM] afiQoh: naya la saya dak skolah lg


[12:17:49 PM] miszniena: malas la nak saman saman


[12:18:38 PM] afiQoh: out dulu..cari makanan lak..lapo


[12:18:40 PM] afiQoh: :senyum:


[12:19:13 PM] Mei: bubai fikoh


[12:26:41 PM] seekerslight: out juga... slm


[12:30:27 PM] elsanxs: kak mei makan ape


[12:30:31 PM] elsanxs: jslm


[12:53:11 PM] talibarut: 0o0o...


[12:58:53 PM] gerila tamil: hi els


[12:59:52 PM] maliki: gerila tamil dok makan ke


[01:03:06 PM] gerila tamil: xla


[01:03:14 PM] gerila tamil: tgh baring je


[01:03:21 PM] gerila tamil: mana elsan?


[01:03:42 PM] gerila tamil: lama dah xnampak elsan masa balik keje


[01:04:19 PM] maliki: oo u keje mana


[01:09:33 PM] maliki: gerila ni lelaki ke


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Bersifat kaya iaitu tidak berasa perlu kepada makhluk, satu perasaan hati yang menjadikan sedar bahawa Allah sebenarnya yang kaya dan dia memerlukan kepada rahmat... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Kedua orang itu berjalan beriringan dan akhirnya sampailah mereka ke tepi telaga yang tenang itu lalu kembali menaburkan segenggam garam ke dalam telaga itu. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest