* * * *
Halaqian
Ahli: 71601
Terkini: cthanisahmatrani
Statistik
Kiriman: 274039
Topik: 14651

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 237
Jumlah: 239
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[11:01:46 PM] maliki: ye


[11:01:48 PM] Amirah Eddie Ong: biasalah maliki. manusia semua ada kekurangan


[11:02:14 PM] maliki: bukan biasa, ni luar biasa. macam bukan manusia normal


[11:02:49 PM] Amirah Eddie Ong: mcm bukan manusia normal? berat ni..


[11:04:39 PM] maliki: :senyum: takdela


[11:05:29 PM] Amirah Eddie Ong: :senyum: ala..maliki lelaki, kenalah mantap lagi emosi berbanding wanita..


[11:05:39 PM] Amirah Eddie Ong: la tahzan senyum*


[11:06:11 PM] maliki: naam


[11:06:32 PM] Amirah Eddie Ong: baguss


[11:08:06 PM] maliki: senyum*


[11:13:31 PM] maliki: bagus'


[11:14:24 PM] Amirah Eddie Ong: apa yang bagus tu maliki..


[11:15:59 PM] maliki: saje. takde citer tauladan ke nak kongsi


[11:17:11 PM] Amirah Eddie Ong: takde..cuma baru blik dari sekolah, sekolah ada jemput team darul syifa bagi proses pemulihan


[11:17:26 PM] Amirah Eddie Ong: ada beberapa orang murid kena ganggu


[11:18:31 PM] maliki: ramai ke kene histeria


[11:19:24 PM] Amirah Eddie Ong: tak, murid sekolah rendah ni lebih jujur, jadi mereka tidak histeria


[11:19:41 PM] Amirah Eddie Ong: yg selalu histeria murid sekolah menengah


[11:20:01 PM] Amirah Eddie Ong: murid yang diganggu, mereka mengadu mereka 'nampak'


[11:21:11 PM] Amirah Eddie Ong: jadi bila terjadi mcm tu mereka susah nak belajar, jadi pihak sekolah ambil inisiatif utk panggil team Darul Syifa


[11:21:12 PM] maliki: gulp


[11:21:38 PM] maliki: oo bahaya gak


[11:23:17 PM] Amirah Eddie Ong: :senyum:, itulah, mcm2 ragam..cuma tadi ustaz tu ada ckp, walaupun mereka yang melakukan usaha pemulihan tetapi diingatkan kebergantungan yang harus guru2 dan ibubapa letakkan hanyalah kepada Allah


[11:23:23 PM] Amirah Eddie Ong: senyum*


[11:25:35 PM] maliki: ye jangan salah bergantung pula


[11:26:33 PM] maliki: letakkan kebergantungan kita pada Allah


[11:27:14 PM] Amirah Eddie Ong: betul2, perkara itu yang paling perlu hati2 dan perlu sentiasa dijaga..


[11:27:24 PM] maliki: barula Allah datangkan kejayaan pada kita


[11:27:42 PM] maliki: keyaan tu allah tak letak dalam keadaan2 macam kaya,sihat


[11:29:38 PM] maliki: lejayaan itu adalah bilama kita sihat kita taat,ketika sakit pun kita tetap taat


[11:30:33 PM] Amirah Eddie Ong: betul2..setuju


[02:05:49 AM] anis nisa: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[04:28:45 AM] cthanisahmatrani: salam sy nk tye sal kedudukan sifat 20 bleh..sy search xdpt maklumat sgt


[04:31:00 AM] cthanisahmatrani: Terkini: Re: DIALOG DIRI DAN IMAN


[04:40:47 AM] cthanisahmatrani: Terkini [Topik Baru]: Akhlaq: assalam tntang aqidah


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Perkhidmatan yang dilaksanakan dengan jujur dan ikhlas dalam hubungan manusia bermasyarakat merupakan penghayatan amanah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

afiQoh

16 April, 2015, 02:19:45 PM
Kalau sesiapa ada bangunan 3 tingkat. Corner lot. Pm deh. Kalau dpt direct owner.  Yang di cari satu malaysia. Keutamaan tempat strategik.
 

maliki

14 April, 2015, 10:49:00 AM
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:55 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)

Show 50 latest