* * * *
Halaqian
Ahli: 72951
Terkini: Salina Alimuddin
Statistik
Kiriman: 277092
Topik: 15010

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 198
Jumlah: 199
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[02:16:05 PM] seekerslight: senyum*


[02:16:23 PM] seekerslight: oklah nak out..


[02:16:40 PM] seekerslight: maaf zahir dan batin


[02:16:42 PM] seekerslight: slm


[02:19:03 PM] asri85: ?


[02:37:07 PM] hada_islamic: jslm


[03:13:53 PM] elsanxs: hadaaaaaaaaaaaaaaaa


[03:18:57 PM] elsanxs: hurullllllllll


[03:23:39 PM] hurul aini: kak elsanxssssssssssss


[03:25:15 PM] hurul aini: jom balik jom...:senyum:


[03:25:28 PM] maliki:


[03:46:22 PM] hada_islamic: bestnye balik awal


[03:52:03 PM] hurul aini: eh...memang most company balik awl kan kalo bulan puasa?


[03:52:11 PM] hurul aini: hada balik kul berapa?


[03:53:30 PM] hada_islamic: 4.30


[03:53:37 PM] hada_islamic: okaja*


[03:54:30 PM] hurul aini: ala..lebih kurang je...:senyum:


[04:04:41 PM] elsanxs: hada balik sama kiteeeeeeee


[04:06:06 PM] hada_islamic: k hurul mesti dah balik


[04:06:17 PM] elsanxs: tgh kedek2 naik lrt tu


[04:06:24 PM] hada_islamic: hahhhaha


[04:06:35 PM] elsanxs: semangat membara pegi bazar agaknye


[04:06:40 PM] hada_islamic: akk msak ke selalu beli?


[04:06:49 PM] elsanxs: bln pose biasa beli


[04:07:01 PM] elsanxs: weekend tgk la kalo rajin :ketawa:


[04:15:43 PM] elsanxs: dah balik ke si hada ni


[04:28:53 PM] hada_islamic: blom


[04:28:56 PM] hada_islamic: bz kak


[06:27:23 PM] I am the warrior: Selamat Hari Raya.....:senyum: cepatnya Ramadhan dah nak habis....:sedihnya: 


[06:27:29 PM] I am the warrior: Okbai


[07:09:35 PM] maliki: ling time no see


[07:20:59 PM] I am the warrior: Merajuk ngan maliki.....


[07:27:09 PM] maliki: saya rase takde salah ape.malam ni malam ke 26.


[08:31:15 PM] Salina Alimuddin: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[09:27:22 PM] I am the warrior: Awak rasa.....tapi.."


Pages: [1]

Tarawih vs Fardhu

Quote
Pada bulan Ramadhan ini kita lihat banyak orang yang masih tersilap ataupun terkeliru dalam membuat pertimbangan. Sebahagiannya memang tidak tahu manakala sebahagian lagi buat-buat tidak ambil tahu sedangkan mereka memang sedia tahu. Solat fardhu berjemaah bagi lelaki ialah satu tuntutan, dengan tuntutan yang berat. 

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

fauzey_fx

25 June, 2016, 02:05:07 AM
ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693
 

Ixora_skru

24 June, 2016, 07:47:50 PM
Apa yang kau lihat jelas terpampang di depan mata mu belum tentu milik mu....
 

zillyitem90

14 June, 2016, 09:35:42 AM
Malu itu baik pada seorang lelaki namun pada seorang wanita adalah lebih baik
 

zillyitem90

07 June, 2016, 12:12:48 PM
akan ada saatnya untuk seseorang yang telah lama menunggu dipersatukan dengan seseorang yang juga telah lama menunggunya
 

I am the warrior

07 June, 2016, 12:36:28 AM
"Kalau lelaki minta no phone kau,kau bagi aje kan...Tapi kalau aku,lelaki minta no phone untuk buat perkara yang nonsense..Aku bagi je,cuma aku tak bagi nombor...Aku bagi kaki atau pelempang,suruh dia kira..Kalau sanggup baru dapat..:ketawa:,terbaik."
Itu bukan terbaik,itu terbalik aku mendengarnya..=

Show 50 latest