* * * *
Halaqian
Ahli: 73373
Terkini: Dsnzulaikha
Statistik
Kiriman: 278109
Topik: 15154

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 0
Tetamu: 145
Jumlah: 145
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[03:50:59 PM] I am the warrior: Minat,bukannya nak dijadikan laki pun


[03:52:27 PM] Kak Bibi: Salam..best o korang borak sakan...saya ni duk mengantuk jer baca semua..grand conversation ada tak??


[03:55:15 PM] Kak Bibi: Terkini: Re: Persoalan Dipadam


[04:09:30 PM] maliki: lelaki mulut manis ,lebih2 lagi hensem ramai awek suka kan kak bibi, nak jadikan bf


[04:47:01 PM] Kak Bibi: Maliki, tertakluk kepada pemikiran tu girl laaa..kalau fikirannya sempoii, sempoilah dia dapat..Jum balik..salam..


[05:03:16 PM] kucinghijau: Terkini: Re: Minta pendapat kamu semua


[05:07:51 PM] kucinghijau: Terkini: Re: Minta pendapat kamu semua


[05:16:58 PM] Mat Nuget: hurul kenal tak syarikat halliburton energy services


[05:25:41 PM] hurul aini: tau


[05:27:01 PM] elsanxs: hurul


[05:27:03 PM] elsanxs: balik jom


[05:27:09 PM] elsanxs: deting dlm ktm


[05:27:25 PM] hurul aini: sat lagi..ade keje sikit kak els..:senyum:


[05:27:46 PM] elsanxs: takyah nak OT sgt


[05:28:09 PM] hurul aini: :ketawa:


[05:28:25 PM] hurul aini: tak dikira OT pun kalo stay lewat


[05:28:34 PM] elsanxs: haa tau pun


[05:28:41 PM] elsanxs: tunggu ape lagi.. cabuttt


[05:28:49 PM] hurul aini: sebab mase keje flexible kan..


[05:28:57 PM] hurul aini: time xde keje balik awal...


[05:29:04 PM] elsanxs: oo..camtu ke.. 


[05:29:06 PM] hurul aini: banyak keje macam ni la blik lambat sket


[05:29:23 PM] elsanxs: ok kite nak cabut dulu. keje ade lg. tp nak balik la. takde urgent :ketawa:


[05:29:33 PM] hurul aini: g balik dlu kak els..kang lambt jumpe Uqail


[05:29:36 PM] elsanxs: slm


[05:29:41 PM] elsanxs: =;8)


[05:29:45 PM] hurul aini: waalaikumussalam


[05:32:31 PM] Mat Nuget: syarikat tu dekat dengan ofis ke


[05:33:35 PM] hurul aini: sangat dekat..dlm building yg same


[05:51:21 PM] Mat Nuget: streess yang keje..banyak..


[06:29:06 PM] Mat Nuget: aduhh kunci moto pulak hilang..nak kene balik dgn lrt ni


[06:29:31 PM] Mat Nuget: :'(


[08:40:04 PM] hasin: Àssalamualaikum


[08:52:00 PM] Saya Hamba:


[09:41:38 PM] Mat Nuget: Waalaikummuslam. 


Pages: [1]

Program Himpunan Halaqian Halaqah ke 9 - Kuala Terengganu

Tajuk : HHH Kali Ke 9
Maklumat Perhimpunan
Lokasi Program HHH 9  di Kuala Ibai Kuala Terengganu, Terengganu.
Tarikh : 19 dan 20 November 2016;
Hari : Sabtu - Ahad;
Tempat: Ma'had As-Syifaa' Litahfiizil Quraan Wata'liimih
Hadapan Masjid Kolam Kuala Ibai,
20400 K

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

nurnuha

04 December, 2016, 09:19:08 AM
Assalamualaikum
 

nursolehah

27 November, 2016, 09:12:47 PM
Lamanyaaaaaa x msk web ni
 

Mat Nuget

26 November, 2016, 08:59:06 PM

 
"Manusia itu seperti buku.
Kulit hadapan ialah tarikh lahir.
Kulit belakang ialah tarikh kematian.
Tiap-tiap lembarnya merupakan setiap hari dalam hidup manusia dan apa yang manusia lakukan."

Ustaz Iqbal Zain al Jauhari
 

cahaya masjid

25 November, 2016, 10:20:49 PM
mohon tunjuk ajar dan berkongsi ilmu.
 

Norizzaida

22 November, 2016, 04:18:07 PM
Mohon tunjuk ajar. saya baru

Show 50 latest