* * * *
Halaqian
Ahli: 71671
Terkini: Alya Amani
Statistik
Kiriman: 274203
Topik: 14662

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 5
Tetamu: 239
Jumlah: 244
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[11:13:52 AM] Alya Amani: Terkini: Re: Panduan Menangani Sikap Suami


[11:32:33 AM] miszniena: -salam-


[11:43:26 AM] elsanxs: -jawabsalam-


[11:43:39 AM] miszniena: elsan p ke walimah abdul rahman


[11:43:50 AM] elsanxs: err..takdak sapa jemput pun


[11:43:56 AM] miszniena: owh


[11:44:03 AM] elsanxs: bukan baru tunang je ke?


[11:44:12 AM] miszniena: ntah


[11:44:21 AM] miszniena: die jemput kat facebook


[11:44:34 AM] elsanxs: oo..takde fren pun dengan dia :senyum:


[11:44:41 AM] miszniena: kat akak punya status 


[11:44:47 AM] miszniena: dia jemput kat komen


[11:44:54 AM] elsanxs: cenggitu pulok


[11:45:06 AM] miszniena: katanya nak bincang pasal gath


[11:45:21 AM] miszniena: masa walimah dia katanya ramai akan p untuk bincang gath tahun ni


[11:45:28 AM] miszniena: kat rumah ummi


[11:45:53 AM] elsanxs: oo..bile date dia kawen tu


[11:46:48 AM] miszniena: lupa plak


[11:47:24 AM] elsanxs: nampok dah.23.7


[11:47:45 AM] elsanxs: tak jemput kite..maleh la nak p


[11:48:01 AM] miszniena: :senyum:


[11:48:05 AM] miszniena: hahaa


[11:48:54 AM] elsanxs: kak niena sihat dah ke


[11:49:11 AM] miszniena: belum


[11:49:14 AM] miszniena: darah tinggi


[11:49:32 AM] miszniena: doc bagi surat pi pakar


[11:49:38 AM] miszniena: sebab baby kecik


[11:49:39 AM] miszniena: hahaa


[11:49:53 AM] elsanxs: perhatian*


[11:50:21 AM] miszniena: darah asik naik je


[11:50:44 AM] elsanxs: awatnye..dok nak maroh je ke


[11:50:48 AM] elsanxs: ke sebab musim paneh ni


[11:53:01 AM] miszniena: entah


[11:54:52 AM] miszniena: alahan siang malam


[11:56:03 AM] elsanxs: oo..


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Perkhidmatan yang dilaksanakan dengan jujur dan ikhlas dalam hubungan manusia bermasyarakat merupakan penghayatan amanah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

asri85

Yesterday at 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

Yesterday at 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA
 

afiQoh

16 April, 2015, 02:19:45 PM
Kalau sesiapa ada bangunan 3 tingkat. Corner lot. Pm deh. Kalau dpt direct owner.  Yang di cari satu malaysia. Keutamaan tempat strategik.

Show 50 latest