* * * *
Halaqian
Ahli: 71525
Terkini: mie10
Statistik
Kiriman: 273789
Topik: 14621

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 119
Jumlah: 122
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[04:13:35 PM] maliki: berdosa sangat kawan awak tu 


[04:13:37 PM] ainiarab: mmg ksian tapi laki tu tak pnah fham .smua nk ikut kata dia..tp kawan sy tak tau yg dia ngandung sblom dia nikah gan laki tu..


[04:13:44 PM] SeliparBuruk: kandungan dah berape bulan tu?


[04:14:36 PM] SeliparBuruk: maksudnya dia sudah mengandungkn anak teman lelakinya sebelum bernikah dgn suaminya sekarang?


[04:14:40 PM] maliki: macam si suami tu dijadikan pak sanggup pulak ,


[04:15:00 PM] ainiarab: dua bulan lbih da..dia rase mnyesal terima suami dia..tapi laki tu plak tak ksah klau tu bkan ank dia asalkan dia dapt kwan sy..


[04:16:00 PM] maliki: jadi kawan awak cintakan ayah dalam kandungan dia ke?


[04:16:36 PM] SeliparBuruk: sebenarnya ni kes, ade teman lelaki,then lakukan persetubuhan haram,then teman lelaki tak tau nk buat apa,taknak bertanggungjawab, then pada masa sama,ade lelaki sanggup nk kawen yg mmg suke kat die,then die terima,then nyesal pulak..camtu?


[04:16:37 PM] ainiarab: mase dia nikah kwan sy tak tau dia ngandung..klau dia tahu dia tak akan trima..tp dia msih brsama tman llakinya itu..


[04:17:41 PM] SeliparBuruk: kalau dah die bersama dgn teman lelakinya lagi,kenape die terima suaminya yg sekarang,knp tak diberitahu kpd parentsnya nk nikah ngan teman lelakinya tu?


[04:17:52 PM] ainiarab: taman lelaki tu pun nk kan kwan sy..lagi2 dia da tau kwan sy ngandungkan ank dia.lagi la dia tak nk lpas kn..


[04:18:30 PM] SeliparBuruk: ye la, knp terima kawen ngan suaminya sekarang sedangkan die dah bersama dgn teman lelakinya sebelum ni


[04:18:58 PM] ainiarab: masalhnya dua2 lelaki ni tak nk lpaskan kwan sy..tapi hati dia dkat tman laki tu.tp dia kne paksa kwin dgan suaminya skrg..


[04:19:22 PM] maliki: oo suami dia la paksa kawen dengan dia dulu ke camne?


[04:19:28 PM] SeliparBuruk: kena paksa oleh parent die ke? sbb parent die tak terima teman lelakinya tu ke?


[04:20:31 PM] ainiarab: dia tak nk.tapi suaminya tu ugut klau dia tak dpat laki lain pun tak dapat..n lagi satu sbb mak ayah dia ckp klau kau kawin dgn dia kau blh bhgia..tapi tak bahagia..sbb hati dia dgan org lain..


[04:21:33 PM] SeliparBuruk: Allahu Rabbi....


[04:23:34 PM] SeliparBuruk: kene gi rujuk dan minta pandangan serta nasihat dr jabatan agama la camtu iya aini..


[04:23:51 PM] maliki: iya


[04:24:03 PM] SeliparBuruk: diaorg lebih ariff dlm menangani isu2 dan kes2 begini..sbb mereka dah berdepan dgn pelbagai kes..


[04:24:41 PM] Mei: tulis masalah tu dalam thread


[04:25:05 PM] Mei: agar jadi rujukan untuk yang lain di masa hadapan


[04:30:09 PM] maliki: kak mei pakar sakit puan dah muncul


[04:30:20 PM] SeliparBuruk: knp sblm kawen dgn suaminye ni, suaminya boleh pule ugut die begitu? maksudnya dia berkawan dgn dua org pada satu masa kan...


[04:30:46 PM] SeliparBuruk: umur berape kawan aini tu?


[04:35:20 PM] SeliparBuruk: suruh buat solat taubat,solat hajat,solat istikharah..then pi jabatan agama la,minta sungguh2 nasihat..insyaAllah


[04:39:21 PM] SeliparBuruk: lepas2 solat tu,banyakkan istighfar dan selawat hadiah pd Rasululah SAW, then doalah keampuan dr Allah, doa supaya dimudahkan jln kuar,diberi petunjuk..


[04:40:34 PM] SeliparBuruk: Wallahu'alam..mudah2 an.


[04:56:11 PM] beedean.joho: Terkini: Re: Permasalahan berkaitan Takliq


[07:19:43 PM] sh4m: dasyat btul kisah rumahtangga kawan aini ni...


[09:33:41 PM] hasin: slm


[09:42:33 PM] mie10: Terkini [Topik Baru]: Kekeluargaan: Minta pandangan mengenai masalah rumahtangga saya


[11:51:34 PM] Amirah Eddie Ong: Terkini: Re:  Koleksi Puisi, Sajak dan Syair


[01:19:36 AM] Saya Hamba:


[02:10:09 AM] zsuperxtreme: Terkini [Topik Baru]: Al-Quran: Mengenal Allah S.W.T lebih dalam


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Bersifat kaya iaitu tidak berasa perlu kepada makhluk, satu perasaan hati yang menjadikan sedar bahawa Allah sebenarnya yang kaya dan dia memerlukan kepada rahmat... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Kedua orang itu berjalan beriringan dan akhirnya sampailah mereka ke tepi telaga yang tenang itu lalu kembali menaburkan segenggam garam ke dalam telaga itu. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest