* * * *
Halaqian
Ahli: 71225
Terkini: ana_deenlover
Statistik
Kiriman: 273122
Topik: 14506

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 305
Jumlah: 306
Dasyatnya Syukur [ainarohani] ulas : Bersyukur bukan sekadar ucapan dibibir sahaja,tetapi perlu seiring dengan hati yang ikhlas kerana...

[10:32:51 PM] maliki: indah khabar dari rupa,:sedihnya:..tak siap sepenuhnya


[10:36:38 PM] hasin: tambah satu lagi tempat nak jalan2


[10:37:00 PM] hasin: sebelum ni mydin dan giant je


[10:38:30 PM] maliki: huhuu..tapi sedap sabasun jugak


[10:39:26 PM] maliki: ke mydin banyak pilihan?saya g giant makan uncle jack je


[10:43:13 PM] hasin: uncle jack dah naik harga.. dulu rm3.50 sekarang rm4.50


[10:44:17 PM] hasin: awak pergi tak lagi mydin gong badak?


[10:44:31 PM] miera_irfan: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[10:50:55 PM] maliki: tu la,dah naik 


[10:51:38 PM] maliki: tak pernah pergi,dengar lebih besar dari mydinmall..lingkup sabasun situ.kesian kan


[10:53:08 PM] hasin: sabasun bukit kecil jugak yang meriah


[10:53:45 PM] maliki: boleh backup sabasun sana


[10:56:56 PM] hasin: abang saya pengerusi GANTI bantu sabasun hari tu bila kerajaan suruh dia tutup operasi


[11:01:06 PM] miera_irfan: Terkini: Re: Binkan anak kepada bapa angkat


[11:01:34 PM] maliki: oo


[11:53:20 PM] Saya Hamba:


[02:20:12 AM] Eizal rahman: Aslmualaikum semua..


[08:35:24 AM] fizal00: Terkini: Re: Khasiat Madu Lebah untuk Kesihatan


[08:45:21 AM] Saya Hamba:


[08:47:45 AM] nik.l.farhana: Terkini: Re: Darah Istihadhah


[11:12:55 AM] Saya Hamba:


[12:28:23 PM] Cik Ninie: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[12:36:46 PM] Cik Ninie: Terkini [Topik Baru]: Bicara HQ: siapakah waris kepada harta suami..


[06:28:26 PM] ana_deenlover: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[06:43:57 PM] ana_deenlover: Terkini: Re: Nasihat Agama - Penawar Bagi Aqal & Hati


[06:59:22 PM] ana_deenlover: Terkini: Re: Sedar atau tidak, islam Dan zina hari ini sudah tak dapat dipisahkan.


[08:42:31 PM] Saya Hamba:


[09:45:45 PM] hasin: slm


[01:28:14 AM] Saya Hamba:


[08:13:42 AM] ainarohani: السلام عليكم


[03:32:49 PM] maliki: kan


[07:06:03 PM] acapklcc9: Terkini [Topik Baru]: Kerjaya: Jawatan Kosong SPA terbaru


[09:55:17 PM] maliki: hmm


[10:25:58 PM] Saya Hamba:


[11:01:03 PM] alhaudhie:


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Nyata, kadang-kala Islam Melayu merosakkan kefahaman orang lain. Sepatutnya kesemua ustaz mengajar secara ilmiah dengan rujukan yang muktabar dan diyakini. Bukan mereka cipta... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Ketika Mekah diterangi cahaya agama baru dan Rasul SAW yang agung mula mengumandangkan seruan kalimat tauhid, Bilal adalah antara orang pertama yang memeluk Islam... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Last 5 Shouts:

 

ainarohani

22 January, 2015, 09:06:48 AM
Redha pada ketentuan dan ujianNYA menjadikan kita lebih tenang dan kuat.Usah menyalahkan takdir yang tak selari dengan keinginan,tapi berbaik sangkalah selalu dengan takdirNYA..ketentuanNYA adalah yang terbaik.teruskan berusaha,ikhtiar dan bertawakkal..berdoalah..berdoa dengan setulus hati.
 

Jiwaresah

19 January, 2015, 09:56:09 AM
Fikirkan cara untuk nak memajukan ekonomi orang islam diMalaysia.
 

Yuzie

15 January, 2015, 12:51:15 PM
Ada 1 perkara yang boleh khianti akal dan ilmu iaitu NAFSU SYAHWAT
 

human

14 January, 2015, 04:31:33 AM
sayangilah semua manusia sebagaimana kamu menyayangi diri kamu sendiri , kerana Allah berada dekat dengan setiap manusia.
 

fitzrie

12 January, 2015, 12:54:14 AM
Biar ilmu menuntun akal, jgn "akal menuntun ilmu"kerana akal akan khianat dgn ilmu.... Wallahualam...

Show 50 latest