* * *
Halaqian
Ahli: 70781
Terkini: Ashabul Yamin Abdullah
Statistik
Kiriman: 272628
Topik: 14502

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 331
Jumlah: 335

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

BIMB13017010826020
MBANK563019228995

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

CIMB8601747915
Konsep Perjuangan Rasulullah [Fakir Billah] ulas :

    Muhammad Pesuruh Allah cerita berkenaan  Tuhan yang sebenar. ...
Secebis Kisah Ulama Di Hari Raya [acit] ulas : Alhamdulillah,pada cuti Raya Aidilfitri 2013 dapat solat raya di surau asal Hj Abd Rahman Limbong...
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [ana tholibah] ulas : Said NO to cinta lama-lama sebelum nikah .
Tegur Isteri Tanda Sayang [Nur Jasmin] ulas : Terima kasih info. saya suka sangat info ini.

zikir

TABUNG SERVER SEHATI SEJIWA

Akaun No:

CIMB 8006061761 Halaqah Net Services : Klik Di Sini :

[11:32:59 AM] elsanxs: nyampoh kan laki camtu


[11:33:03 AM] elsanxs: :ketawa:


[11:33:07 AM] Mei: nyampoh bebenor


[11:33:08 AM] SeliparBuruk: kalau memang die dah macho camne mei


[11:33:37 AM] Mei: low profile la


[11:33:40 AM] Mei: pakai niqob


[11:33:44 AM] Mei: kikiki


[11:34:15 AM] SeliparBuruk: but he is born macho camne..


[11:34:33 AM] Mei: ada eh


[11:34:58 AM] SeliparBuruk: erkk...nanti saye ckp mei kate saye menunjuk lak


[11:35:00 AM] Mei: lahir2 dah ada six pack?


[11:35:36 AM] SeliparBuruk: ohw macho tu dinisbahkan kepade lelaki yg ade six pack ke?


[11:35:55 AM] Mei: abih tu macho yang awak faham guane


[11:35:55 AM] elsanxs: kadang2 yang tak macho pun pasan macho


[11:36:04 AM] SeliparBuruk: cam saye hanye ade six pack of kit kat jer...


[11:36:41 AM] Mei: ok la tu..x menunjuk2


[11:36:43 AM] SeliparBuruk: ade gak yg mmg macho perasan tak macho elsan..


[11:37:00 AM] SeliparBuruk: saye segan la nak ckp,nanti kate menunjuk lak.


[11:37:10 AM] Mei: x payah cakap


[11:37:13 AM] Mei: taip je


[11:37:26 AM] SeliparBuruk: tgk saye tak cakap pun korang cam kenal jer..


[11:38:14 AM] Mei: tau awak low profile..sebab pakai seliper buruk je


[11:39:24 AM] SeliparBuruk: saye tak taip pun saye mei...mei silap orang ni


[11:39:56 AM] Mei: pulak dah


[11:39:59 AM] SeliparBuruk: (ini bermakne mei mengakui kemcho-an saye secara indirectly)..


[11:40:08 AM] Mei: uikss..


[11:40:31 AM] Mei: ok le..mengkome


[11:40:37 AM] Mei: cadangan ditutup


[11:40:40 AM] SeliparBuruk: jgn la camtu mei..saye mmg tak macho dan tak berperasan macho...non of the above.:senyum:


[11:41:06 AM] Mei: ok....boleh bawak berbincang


[11:41:14 AM] SeliparBuruk: eh bile nk gath pulak nih..


[11:41:42 AM] Mei: away sat


[11:42:02 AM] SeliparBuruk: eh same la..saye pun nak away sat


[11:46:31 AM] Nur Jasmin: Terkini [Topik Baru]: Soal Jawab: Puasa sunat arafah...


[11:47:42 AM] pengguna forum: t kasih kawan2 wpun saya tak respon tapi saya sempat tgk2 sambil buat kerja ni


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337

Ahmad Al-Syarisyi, Izin Naik Haji

uswah teladan~menulis:"Wahai anakku, aku ini ayahmu dan menginginkan agar engkau selalu berada di sampingku. Tapi sekarang engkau akan pergi meninggalkanku. Pergilah." kata ayahnya seperti kecewa. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Eid Ul Adha.. -Coretanku-

Muhammad_efendie mengirimkan ~:Apabila muslim di dalam satu ummah,ummah akan bergegar walaupun hanya seorang islam dibunuh dimana-mana.Pada hari ini,perkara ini tidak berlaku. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337
Last 10 Shouts:

 

qaeeysh

Today at 12:55:57 PM
Inginkan pendedahan lebih lanjut tentang objektif pelaburan dan perlindungan Takaful? Hubungi saya menerusi talian 0165219407.
 

qaeeysh

Today at 12:55:05 PM
Jawapannya ialah orang Cina melabur dalam instrument pelaburan jangka panjang yang memberi pulangan lebih tinggi serta mempunyai perlindungan ke atas pelaburan jangka panjang menerusi insurans.

Inginkan pendedahan lebih lanjut tentang objektif pelaburan dan perlindungan Takaful? Hubungi saya mene
 

qaeeysh

Today at 12:53:37 PM
Kenapa orang Cina yang tidak layak melabur dalam ASB mampu menghantar anak belajar tanpa PTPTN?. Mengapa orang Melayu yang diberi pelbagai 'keistimewaan' tetapi masih berhutang? Mengapa orang Cina mampu untuk mendapat rawatan di hospital swasta walaupun bekerja dengan gaji tidak seberapa? Jawapannya
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:02:28 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:02:15 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:01:45 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 03:01:22 AM
Contohi akhlak rasulullah kerana akhlahnya ialah al-Quran
 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 02:59:33 AM
n

 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 02:59:31 AM
n

 

azhar148000@yahoo.com

26 September, 2014, 02:59:28 AM
n


Show 50 latest