* * * *
Halaqian
Ahli: 71747
Terkini: abcdaya
Statistik
Kiriman: 274447
Topik: 14679

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 185
Jumlah: 189
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[03:44:29 PM] lislam: duit rupiah


[03:44:48 PM] lislam: nak harap orang belanja memang tidak le


[03:45:36 PM] lislam: kan gaji yang dapat mengajar hari tu


[03:45:43 PM] maliki: siap banking online


[03:45:48 PM] lislam: aishh sudah tahu cendana pula


[03:46:13 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Tsunami Pendedahan Kedatangan Dajjal


[03:46:32 PM] lislam: banking online la senang...kamu patut cuba


[03:46:44 PM] lislam: cimb click thorrr baek


[03:47:20 PM] lislam: hajat di hati nak berniaga online 


[03:47:33 PM] elsanxs: hmm


[03:47:44 PM] lislam: macam mengasyikkan


[03:47:52 PM] lislam: kenape hmmm tu


[03:48:45 PM] mat commanDO: business online kena tahu hal security


[03:49:10 PM] mat commanDO: kena ada akaun, paypal, bitcoin, dan sebagainya


[03:49:22 PM] lislam: nanti saya upah askar clash of clans jaga


[03:49:55 PM] mat commanDO: pengupah mana yang beriman dan ikhlas lillahi, sekarang mau duit upah saja


[03:50:10 PM] lislam: heee...


[03:50:17 PM] mat commanDO: kena sendiri ambil tahu lah baru boleh maju


[03:50:57 PM] mat commanDO: berbuatlah sesuatu yang kamu tahu, nanti kulit kaki tangan yang akan menjawab


[03:53:20 PM] mat commanDO: yahudi tahu, apa nafsu manusia, secara umumnya, itu yang dapat mereka kontrol the mass


[03:53:52 PM] mat commanDO: dan kerana itu, zionis yahudi berkata, selain yahudi tu bukan manusia


[03:54:08 PM] mat commanDO: sebab dapat di pengaruhi nafsu mereka


[03:54:55 PM] mat commanDO: palestin mempunyai rakyat bangsa bani israil dalam 60 peratus, selebihnya arab islam


[03:55:18 PM] maliki: ambe pun ade cimb click la


[03:55:21 PM] mat commanDO: israil mengebom apa sebenarnya di palestin


[03:55:31 PM] maliki: ingat duk keeeee ellllll ta tahu apr ke


[04:00:57 PM] elsanxs: perhatian*


[04:12:29 PM] maliki: buat bisness simakad tone excel je dah beli kereta mahal


[04:13:11 PM] maliki: tadi tunjuk kat fb bayar muka kereta 120k siap tnjuk duit. umur sebaya saya. jelasssss


[04:13:56 PM] maliki: saya kalu duit banyak tak beli kereta macam tu. baik beli rumah ka. kawen ka


[04:16:05 PM] lislam: lupa kamu duk key ell..ingat duk ell key


[04:22:44 PM] maliki: ladamg kambing?


[04:40:05 PM] elsanxs: perhatian*


[05:24:06 PM] azie80: Terkini: Re: Kahwin Di Selatan Thailand


[06:01:38 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Kahwin Di Selatan Thailand


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

27 May, 2015, 01:56:09 PM
Smile at the world, smile at the world,
Smile at the world, it will smile with you

Tomorrow is unknown
Yesterday is already a memory
Live today and make smiling an attitude

-edhak, humoood al-khudher-
 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU

Show 50 latest