* * * *
Halaqian
Ahli: 71968
Terkini: Mimi Eira
Statistik
Kiriman: 274940
Topik: 14711

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 9
Tetamu: 300
Jumlah: 309
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Fakta - Jika Suka Makan Makanan Panas Sila Baca Ini [ares9] ulas : Terima kasih. Selalu sangat makan makanan panas & bakar. Tapi tahu hadis pasal jgn tiup air je. ...

[10:58:50 AM] zietahassan: senyum*


[10:59:05 AM] zietahassan: ok.. end: :ketawa:


[10:59:24 AM] Siapa Saya?: nama akak Zieta Hassan...


[10:59:30 AM] maliki: Tujelah


[10:59:32 AM] maliki: hambar


[11:00:21 AM] zietahassan: ceh.. pengkritik 


[11:00:43 AM] zietahassan: positif sikit kritik tuh


[11:00:47 AM] elsanxs: perhatian*


[11:00:54 AM] zietahassan: :ketawa:


[11:01:07 AM] elsanxs: kak ta. nak makaroni bako


[11:01:20 AM] Siapa Saya?: terima kasih, alhamdulillah dapat diambil pengajaran melalui kisah ringkas...


[11:01:40 AM] Siapa Saya?: ringkas, padat dan besar manfaatnya...


[11:01:46 AM] zietahassan: adushhh.. mai r datang sini.. makaroni.. makaroni


[11:02:02 AM] zietahassan: :ketawa:.. siapa saya?


[11:02:14 AM] Siapa Saya?: sebelum jatuh hati kepada gadis rupawan perlulah kita selidiki belakangnya dulu mungkin suami die ade kat belakang


[11:02:49 AM] zietahassan: yea betul.. supaya tak kena lempang..


[11:04:03 AM] elsanxs: minumdulu


[11:06:05 AM] zietahassan: kena tengok juga ada bos tak kat belakang..


[11:06:17 AM] zietahassan: awak nak keje ke nak kena lempang


[11:06:18 AM] seekerslight: apa khabar pak SS?


[11:06:59 AM] zietahassan: dah kuar tu.. ada bos la tuh.. :ketawa:


[11:07:06 AM] seekerslight: ooo..


[11:07:55 AM] seekerslight: kak zieta share pasal apa ni?


[11:08:32 AM] seekerslight: cinta atau makaroni?


[11:09:05 AM] zietahassan: cinta makroni buat elsanxs.. yang ku adun dalam mimpi


[11:09:21 AM] zietahassan: buat elsanxs seorang.. :ketawa:


[11:09:59 AM] zietahassan: terimalah seadanya elsanxs.. 


[11:10:15 AM] elsanxs:  oklahtu*


[11:10:27 AM] seekerslight: :ketawa:


[11:10:48 AM] zietahassan: jangan buat kak zieta merepek boleh tak..


[11:15:14 AM] elsanxs: -bunga-


[11:15:18 AM] afiQoh: saya ngah meeting ni


[11:15:43 AM] afiQoh: adoii..kak zieta sayang


[11:16:31 AM] zietahassan: tengah meting.. meting la afiqoh kasih.. awat yang masuk cb


[11:17:07 AM] zietahassan: terima kasih elsaxns bagi bunga.. senyum*


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 221
JUMAAT adalah hari yang unik dan istimewa di kalangan umat Islam. Kemunculan sinar mentari penghulu segala hari itu sewajarnya dimanfaatkan sepenuhnya dalam usaha meraih keberkatan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
MANUSIA mempunyai dua tugas utama sebagai hamba dan khalifah Allah SWT. Bagaimanapun, Allah SWT dengan kasih sayangnya tidak membiarkan hamba-Nya yang beriman dalam ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 221
Last 5 Shouts:

 

talibarut

Today at 03:20:54 PM
Salam Lembaran..mugaan syawal yg diberkati ..hendakNya
 

fitrinurhelmi

31 July, 2015, 04:37:58 PM
salam perkenalan;-)
 

Waris Gunung Ledang

30 July, 2015, 03:44:52 PM
I'm proud to be a muslimah...
 

Esha

29 July, 2015, 01:05:15 PM
assalamualaikum :-)
 

Esha

29 July, 2015, 01:04:51 PM
:-)

Show 50 latest