* * * *
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[11:04:51 PM] afiQoh: orang kelantan


[11:05:55 PM] Amirah Eddie Ong: owh..orang kelantan.. senyum*


[11:28:42 PM] Ana Tholibah: Terkini: Re: Sekalong Doa untok Ummi Munaliza


[05:53:07 AM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: Sekalong Doa untok Ummi Munaliza


[06:42:12 AM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: ZINA AKAN BERTERUSAN WALAU PUN DAH DI IJABKABUL.


[06:56:11 AM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: Meminang Dua Perempuan Berbeza Serentak


[07:17:56 AM] Ummi Munaliza: Terkini: Re: Kedai Online Produk Dr Jabbar Malaysia Terbesar


[08:17:57 AM] muhdsyazwan: assalamualaikum


[08:18:22 AM] muhdsyazwan: hi ummi hi mashatul ;)


[08:56:36 AM] lislam: jslm


[08:56:43 AM] lislam: hi wan hi lis


[09:03:28 AM] elsanxs: halaqahforum4


[09:08:21 AM] maliki: makin banyak geng2 panji hitam


[09:09:57 AM] elsanxs: maliki nak masuk geng rentung gak ke?


[09:10:34 AM] maliki: pink la comei


[09:10:45 AM] elsanxs: tak bole. jeles


[09:19:46 AM] muhdsyazwan: maliki the pinky boy


[09:20:11 AM] maliki: aka patric star


[09:21:39 AM] maliki:


[09:21:55 AM] lislam: hahaaa


[09:22:35 AM] lislam: berasalam*


[09:22:44 AM] lislam: vertekel3


[09:22:48 AM] seekerslight: slm


[09:22:54 AM] lislam: jslm


[09:23:02 AM] seekerslight: selamat pagi semua senyum*


[09:23:15 AM] lislam: nak beli cat kaler hitam ...nak jadi mod


[09:23:20 AM] Mei: selamat pagi seekers


[09:23:37 AM] lislam: morning mei and semua


[09:24:01 AM] lislam: mei lepas ni tolong simbah cat hitam kat saya


[09:24:05 AM] Mei: :ketawa:


[09:24:12 AM] Mei: cat merah?


[09:24:20 AM] seekerslight: :senyum:


[09:24:23 AM] lislam: gulpp


[09:24:33 AM] lislam: merah nanti kena kejar lembu


[09:24:58 AM] maliki:


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Perkhidmatan yang dilaksanakan dengan jujur dan ikhlas dalam hubungan manusia bermasyarakat merupakan penghayatan amanah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

muridin

Today at 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA
 

afiQoh

16 April, 2015, 02:19:45 PM
Kalau sesiapa ada bangunan 3 tingkat. Corner lot. Pm deh. Kalau dpt direct owner.  Yang di cari satu malaysia. Keutamaan tempat strategik.
 

maliki

14 April, 2015, 10:49:00 AM
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)

Show 50 latest