* * * *
Halaqian
Ahli: 71381
Terkini: kakakjieha
Statistik
Kiriman: 273441
Topik: 14575

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 0
Tetamu: 89
Jumlah: 89
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[11:17:09 PM] maliki: tapi saya punya amal untuk bawa kat akhirat pun macam xde ape


[11:18:06 PM] Amirah Eddie Ong: amal mcmmana tu?


[11:18:38 PM] Amirah Eddie Ong: kalau yang wajib, tetap kena laksanakan #selfreminder


[11:18:57 PM] maliki: solat,amal ibdat lain,aklak,hubungan sesama manusia


[11:20:39 PM] Amirah Eddie Ong: sama2 kita semua usaha meninggkatkannya..


[11:22:18 PM] maliki: kalu praktikal hantar kat sekolah rendah ke menengah?


[11:23:16 PM] Amirah Eddie Ong: rendah..sekarang saya tengah praktikal ni..


[11:24:50 PM] maliki: murid2 dengar cakap tak


[11:25:56 PM] Amirah Eddie Ong: :senyum:, biasalah murid sekolah rendah..kena garang sikiit..


[11:26:22 PM] Amirah Eddie Ong: and kena laksanakan beberapa strategi utk kawal kelas..


[11:27:30 PM] maliki: cikgu ni jenis garang ker


[11:28:55 PM] Amirah Eddie Ong: ikut situasi senyum*


[11:30:58 PM] maliki: ye


[11:32:18 PM] maliki: dulu ramai je online halaqah dok net kan


[11:33:13 PM] maliki: sekarang tak tahu kenapa ramai yang takde


[11:34:20 PM] Amirah Eddie Ong: ya..mungkin masing-masing sibuk dan penggunaan media sosial mcm fb, twitter, instagram whatsapp sume2 tu lebih mudah akses..


[11:36:51 PM] maliki: sini macam dah tak relevan lagi ke


[11:37:28 PM] Amirah Eddie Ong: bukan tak relevan, cuma sekarang orang jarang buka laptop..


[11:37:55 PM] Amirah Eddie Ong: sume guna phone, kalau cb ni susah skit kat phone..


[11:38:13 PM] Amirah Eddie Ong: saya rasalah..


[11:39:52 PM] maliki: cuba cikgu tengok kat sebelah tu.tetamu 423. 3 orang je online..


[11:40:37 PM] maliki: mungkin merka ade just cuma tak nak login je daripada dikesan


[11:40:45 PM] maliki: :senyum:


[11:40:51 PM] Amirah Eddie Ong: :senyum: perasan, saya perasan..


[11:40:56 PM] Amirah Eddie Ong: :senyum: mungkin


[11:42:14 PM] maliki: tak nak kongsi citer agama ke,


[11:44:34 PM] Amirah Eddie Ong: takde idea cerita apa


[11:48:36 PM] maliki: tak nangtuk ke


[11:49:43 PM] Amirah Eddie Ong: tengah buat kerja..esok nak mengajar kenalah buat persediaan mengajar senyum*


[11:55:14 PM] maliki: guru praktikal ganti cikgu kan,habis tu cikgu tu buat pe pulak


[11:56:00 PM] Amirah Eddie Ong: kena masuk observe cikgu praktikal, bimbing apa yang patut..


[11:58:07 PM] maliki: minta diri dulu


[12:02:13 AM] Amirah Eddie Ong: ok..assalammualaikum


[12:33:01 AM] Saya Hamba:


[02:23:43 AM] Saya Hamba: Terkini: Re: Risaunya saya... siapa lebih layak pandangan rakan rakan yang saya muliakan...


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

Today at 11:20:52 AM
Words, it can promise everything, only action can convince something. TRUE Muslims, keep their words to an action. #selfreminder
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam
 

arshadabbas1989

22 February, 2015, 11:41:42 PM
Assalamualaikum
 

nicelycomey

22 February, 2015, 08:08:13 PM
assalamualaikum

Show 50 latest