* * * *
Halaqian
Ahli: 73107
Terkini: Anaalabdu
Statistik
Kiriman: 277454
Topik: 15065

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 172
Jumlah: 174
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[10:22:01 PM] hasin: tak pernah


[10:22:32 PM] hasin: tidur lagi best


[10:22:52 PM] anak umi: chat box ni ... type 'h u h u' = keluar ' s e d i h n y a '


[10:23:13 PM] anak umi: Gautham perlu repair chat box ni


[10:24:36 PM] hasin: tunggu awak naik pangkat boleh kan?


[10:24:47 PM] anak umi: h o h o


[10:25:50 PM] hasin: awak kena selalu online.. baru boleh naik pangkat


[10:26:26 PM] anak umi: and post comment slalu


[10:26:48 PM] anak umi: bab post comment plng malas T__T


[10:27:49 PM] hasin: jangan ganggu kerja harian 


[10:28:01 PM] hasin: online la bila free


[10:28:42 PM] Gautham: takdok ilmu jangtan komen


[10:28:46 PM] hasin: saya pun dah tak free ni.. ok out dulu


[10:28:51 PM] hasin: slm


[10:28:52 PM] anak umi: ana baru 8 post :-(


[10:29:01 PM] Gautham: jslm


[10:29:10 PM] anak umi: Selamat Malam


[10:29:33 PM] anak umi: tido sumbat kapas dlm telinga


[10:29:54 PM] anak umi: nnt kebabom mercun , terjaga tido


[11:05:19 PM] janggutputih: Terkini: Re: Hukum 'mengubah' ciptaan Allah secara semulajadi


[11:12:52 PM] Mat Nuget: Terkini: Re: Hukum 'mengubah' ciptaan Allah secara semulajadi


[11:41:25 PM] Mat Nuget: Terkini: Re: Cinta 'Monkey'


[12:20:34 AM] selongkarilmu: Terkini: Re: Hukum 'mengubah' ciptaan Allah secara semulajadi


[12:21:25 AM] selongkarilmu: Terkini: Re: Hukum 'mengubah' ciptaan Allah secara semulajadi


[09:02:00 AM] anak umi: ~*~ semoga hari ini lebih baik dari semalam ~*~


[09:57:14 AM] I am the warrior: Terkini: Re: Cinta 'Monkey'


[10:38:43 AM] I am the warrior: I am waiting for the world tattoo....yeah!! Formasi kawan yang cantik dari pelbagai negara..tak silap,tahun ni,diadakan di Rusia..:senyum:


[10:38:51 AM] I am the warrior: kawad


[11:33:54 AM] Gautham: di dunia kita sambut merdeka, kita semua belum merdeka, tapi gembira 


[11:34:18 AM] Gautham: Selepas Mati tahulah merdeka idak, tahulah kemana haluan, masa itu sejahteralah yang merdeka


[11:34:35 AM] Gautham: namun tak siapa tahu, kecuali jagalah dan binalah hidup bertaqwa, tak boleh mati, jangan mati, kecuali sewaktu kita berserah Allah


[11:35:32 AM] Gautham: Minda dijajah, lalai mengingat Hari Akhirat


[11:50:46 AM] anak umi: active nya adik 0o0


[11:51:25 AM] anak umi: adik warrior persatuan apa ? kadet ? police ?


[12:04:18 PM] anak umi: Terkini: Re: Open Diari Anda


Pages: [1]

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.

Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku

Sabtu 1 Disember 2007 | 21 Dzulka'edah 1428 Hijrah
Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku
Ustaz Zainudin Hashim
Thu | Nov 22, 07 | 3:00:45 pm MYT

Kenapa Allah SWT menurunkan bala ke atas hamba-Nya? Mengapa ia tidak ditimpakan ke atas generasi akan datang? Adakah bala yang ditimpakan itu mem
Last 5 Shouts:

 

I am the warrior

21 August, 2016, 04:18:57 PM
If you don't thank Allah every smile you've got,then you have no right to complain every tear you had.... Ho hoh,smile bro! Give salam and smile! You will be happy on that day,because you be the best muslim among your friends... ^__^
 

fauzey

01 August, 2016, 03:26:41 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

anak umi

29 July, 2016, 09:48:17 PM
:)
ana sedang mencari usrah akhwat .

dear akhwat , atau anda mengenali mana2 akhwat ,

mohon whatsapp ana
010 6624924
 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum

Show 50 latest