* * * *
Halaqian
Ahli: 71232
Terkini: INTAN DAUD
Statistik
Kiriman: 273140
Topik: 14509

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 222
Jumlah: 226
Dasyatnya Syukur [ainarohani] ulas : Bersyukur bukan sekadar ucapan dibibir sahaja,tetapi perlu seiring dengan hati yang ikhlas kerana...

[11:47:18 PM] maliki: dulu nama saya ade tak


[11:49:29 PM] Amirah Eddie Ong: saya macam ada perasan tapi tak berapa pasti, nama Saya Hamba tu memang saya rasa dari dulu pun ada..


[11:49:46 PM] Amirah Eddie Ong: En.Maliki dah lama ke join?


[11:56:28 PM] maliki: saya hamba tu dah lama


[11:56:55 PM] maliki: saya since 2010


[11:58:38 PM] Amirah Eddie Ong: ohh


[11:59:14 PM] Amirah Eddie Ong: sama, saya masa join dulu pun 2010 jugaklah..


[11:59:20 PM] maliki: keje ke


[12:00:53 AM] maliki: o


[12:17:16 AM] Amirah Eddie Ong: masih belajar lagi..


[12:17:33 AM] Amirah Eddie Ong: In shaa Allah tahun akhir dah ni


[12:23:26 AM] Saya Hamba:


[12:33:24 AM] Saya Hamba: Maliki Yaumiddin


[05:01:22 AM] INTAN DAUD: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[06:08:05 AM] INTAN DAUD: Terkini [Topik Baru]: Walimatul'ursi: WALI HAKIM


[07:53:52 AM] nazri0070: Terkini: Re: Permasalahan Solat Jamak dan Qasar


[07:56:58 AM] maliki: Terkini: Re: WALI HAKIM


[08:14:32 AM] nazri0070: Terkini: Re:  Kenduri Arwah dan Kenduri Tahlil....


[08:22:04 AM] nazri0070: Terkini: Re: Takut memandang saudari itu


[08:36:46 AM] maliki: assalamualaikum


[08:37:15 AM] maliki: lama tak nampak pak nazri


[08:39:12 AM] elsanxs: jslm


[08:41:48 AM] nazri0070: salam 'alaik


[08:41:51 AM] nazri0070: peace


[08:42:24 AM] maliki: group wassap ok?


[08:42:54 AM] nazri0070: ok la


[08:43:14 AM] nazri0070: dah kuran aktif sikit sekarang group tu


[08:44:58 AM] elsanxs: lama ye korang dok group tu


[08:45:38 AM]  * elsanxs jeles betul tengok maliki pink


[08:46:06 AM] maliki: saya dah lama left


[08:48:52 AM] nazri0070: ya saya tahu


[08:48:57 AM] elsanxs: halaqahforum4


[08:49:02 AM] nazri0070: sejak tahun lepas


[08:50:20 AM]  * maliki suruh elsan terima hakikat 


[08:52:45 AM] maliki: Terkini: Re: Suami Panas Baran


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Nyata, kadang-kala Islam Melayu merosakkan kefahaman orang lain. Sepatutnya kesemua ustaz mengajar secara ilmiah dengan rujukan yang muktabar dan diyakini. Bukan mereka cipta... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Ketika Mekah diterangi cahaya agama baru dan Rasul SAW yang agung mula mengumandangkan seruan kalimat tauhid, Bilal adalah antara orang pertama yang memeluk Islam... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Last 5 Shouts:

 

ainarohani

22 January, 2015, 09:06:48 AM
Redha pada ketentuan dan ujianNYA menjadikan kita lebih tenang dan kuat.Usah menyalahkan takdir yang tak selari dengan keinginan,tapi berbaik sangkalah selalu dengan takdirNYA..ketentuanNYA adalah yang terbaik.teruskan berusaha,ikhtiar dan bertawakkal..berdoalah..berdoa dengan setulus hati.
 

Jiwaresah

19 January, 2015, 09:56:09 AM
Fikirkan cara untuk nak memajukan ekonomi orang islam diMalaysia.
 

Yuzie

15 January, 2015, 12:51:15 PM
Ada 1 perkara yang boleh khianti akal dan ilmu iaitu NAFSU SYAHWAT
 

human

14 January, 2015, 04:31:33 AM
sayangilah semua manusia sebagaimana kamu menyayangi diri kamu sendiri , kerana Allah berada dekat dengan setiap manusia.
 

fitzrie

12 January, 2015, 12:54:14 AM
Biar ilmu menuntun akal, jgn "akal menuntun ilmu"kerana akal akan khianat dgn ilmu.... Wallahualam...

Show 50 latest