* * * *
Halaqian
Ahli: 72937
Terkini: effy.21nov
Statistik
Kiriman: 277070
Topik: 15006

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 161
Jumlah: 164
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[11:07:56 AM] zietahassan: tolong els.. mungkin boleh menghilangkan ngantuk.. toinnkk.. hihi


[11:08:27 AM] zietahassan: -bunga-


[11:28:08 AM] elsanxs: orang byk keje dia ngantuk plak


[11:28:24 AM] elsanxs: tahun ni pose tak ngantuk pong. keje manjang byk. menci taw


[11:33:00 AM] zietahassan: :ketawa:.. menci taw.. ok


[11:35:24 AM] hurul aini: ntah..menci taw..sorry menyampuk..:ketawa:


[11:39:40 AM] zietahassan: alooo hurul pun bz ke.. menci taw.. :senyum:


[11:42:07 AM] zietahassan: kak zieta dah 2 minggu struggle ngn meting.. ni baru free.. yeeaaay.. menci taw meting.. boleh melting.. :ketawa:


[11:42:55 AM] elsanxs: menci taw


[12:12:07 PM] zietahassan: Terkini: Re: Suami tawar hati


[12:17:28 PM] Ixora_skru: saya pun sibuk...


[12:24:42 PM] zietahassan: awat semua sibuk ni.. hihi.. ok ixora.. saja merepek jap.. hilangkan ngantuk.. senyum*


[12:27:39 PM] elsanxs: kak ta


[12:27:45 PM] elsanxs: uqail mintak duit raye


[12:30:07 PM] zietahassan: maila umah.. come to semanggoi uqail.. cikta waiting


[12:31:29 PM] zietahassan: bolehla cikta kokak pipi uqail yang tembam macam pau..  :ketawa:


[12:48:16 PM] elsanxs: eee bahaye cik ta ni main kokak2


[01:56:55 PM] zietahassan: :senyum:


[01:57:04 PM] zietahassan: :senyum:


[01:57:10 PM] zietahassan: bai


[03:02:39 PM] Ixora_skru: semua orang sibuk... sebelum cuti raya...


[03:03:28 PM] I am the warrior: :senyum:,ye maliki...paham pon......


[03:10:33 PM] hurul aini: :senyum:..kene abeskan keje..xmo buat keje time raya nanti..


[05:38:57 PM] Ixora_skru: Terkini: Re: Open Diari Anda


[05:55:10 PM] Mat Nuget: ixora dah mesej elsan nak masuk group tu?


[05:58:05 PM] Ixora_skru: Boleh mesej elsan ker? 


[05:58:58 PM] Ixora_skru: Macam elsan tak bagi je saya masuk group tu..  sy diam je la... 


[06:00:05 PM] Ixora_skru: Sebab dia tak bagi permission pun lagi tadi....


[06:02:30 PM] Mat Nuget: saya rase dia dah baca takkan diam je. tak de fb dia ke.


[06:07:33 PM] Ixora_skru: Saya tak ada dia...


[06:07:50 PM] Mat Nuget: elsan ni buat tak tahu je


[06:08:25 PM] Mat Nuget: bagi je no ixora kat no 0139016504. nanti sy forwad kat kak mei


[06:08:32 PM] Ixora_skru: Sebab dia buat tak tahu... saya anggap je la dia tak bagi..  betul tak?


[06:10:30 PM] Ixora_skru: Ok.. dah.. terima kasih mat..


[06:18:15 PM] Ixora_skru: Atau mungkin juga elsans sibuk dengan kerja tadi.. tak sempat reply...


Pages: [1]

Tarawih vs Fardhu

Quote
Pada bulan Ramadhan ini kita lihat banyak orang yang masih tersilap ataupun terkeliru dalam membuat pertimbangan. Sebahagiannya memang tidak tahu manakala sebahagian lagi buat-buat tidak ambil tahu sedangkan mereka memang sedia tahu. Solat fardhu berjemaah bagi lelaki ialah satu tuntutan, dengan tuntutan yang berat. 

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

fauzey_fx

25 June, 2016, 02:05:07 AM
ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693
 

Ixora_skru

24 June, 2016, 07:47:50 PM
Apa yang kau lihat jelas terpampang di depan mata mu belum tentu milik mu....
 

zillyitem90

14 June, 2016, 09:35:42 AM
Malu itu baik pada seorang lelaki namun pada seorang wanita adalah lebih baik
 

zillyitem90

07 June, 2016, 12:12:48 PM
akan ada saatnya untuk seseorang yang telah lama menunggu dipersatukan dengan seseorang yang juga telah lama menunggunya
 

I am the warrior

07 June, 2016, 12:36:28 AM
"Kalau lelaki minta no phone kau,kau bagi aje kan...Tapi kalau aku,lelaki minta no phone untuk buat perkara yang nonsense..Aku bagi je,cuma aku tak bagi nombor...Aku bagi kaki atau pelempang,suruh dia kira..Kalau sanggup baru dapat..:ketawa:,terbaik."
Itu bukan terbaik,itu terbalik aku mendengarnya..=

Show 50 latest