* * * *
Halaqian
Ahli: 71731
Terkini: mohdrafes
Statistik
Kiriman: 274414
Topik: 14677

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 218
Jumlah: 219
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[10:05:35 PM] hasin: tu la msa masuk nak tanya, apa boleh ditolong


[10:07:45 PM] hasin: minta maaf la msa kalau ganggu awak malam ni


[10:07:51 PM] Aiya85: Assalamualaikum...


[10:08:44 PM] Aiya85: ni aiya tengah cari link  yang encik hasin bagi tadi


[10:08:45 PM] hasin: :ws:


[10:09:31 PM] maliki: aiya tanya msa tu sebab saya rasa dia pernah pergi darul syifa area johor


[10:10:12 PM] hasin: aiya duduk dekat cawangan darulsyifa yang mana?


[10:11:04 PM] Aiya85: oo...iye ke?


[10:12:21 PM] Aiya85: aiya cawangan kat skudai.


[10:13:27 PM] hasin: skudai ada 2 cawangan


[10:15:25 PM] hasin: kg maju jaya ke batu 10?


[10:17:29 PM] Aiya85: kita di KDN setia tropika


[10:18:13 PM] Aiya85: nanti kita bincang dengan ibu mana satu nak bawa nenek.


[10:18:58 PM] hasin: Alhamdulillah


[10:19:57 PM] Aiya85: terima kasih banyak2 telah membantu


[10:20:05 PM] hasin: sama2


[10:20:48 PM] maliki: msa ni lepas bagi salam terus diam, marah je msa ni ustaz


[10:21:57 PM] hasin: ish awak ni, maliki.. awak kan tahu sakit dia


[10:25:53 PM] maliki: gurau2 je ust,


[12:13:48 AM] Miss S: Terkini: Re: Isu dan Permasalahan Mandi Wajib


[12:18:06 AM] Miss S: Terkini: Re: Isu dan Permasalahan Mandi Wajib


[11:13:43 AM] biarjerlah: Terkini: Re: Ujub dan Riak


[02:49:38 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Hikam Al-Ghazali


[04:05:06 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Isu dan Permasalahan Mandi Wajib


[04:19:04 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Mencari Tuhan Dalam Kehidupan


[04:30:06 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Mencari Tuhan Dalam Kehidupan


[04:37:54 PM] cahaya nurani: As salam smua


[04:38:29 PM] mat commanDO: jslm


[04:39:31 PM] mat commanDO: jika mahu beri salam dan jawab salam, rapatkanlah huruf huruf ini -s l m-  dan -j s l m-


[04:40:16 PM] mat commanDO: semuga di berkati tulisan kalian


[04:40:50 PM] cahaya nurani: terima kasih atas ingtn td


[05:51:18 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Ujub dan Riak


[05:57:48 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Mencari Tuhan Dalam Kehidupan


[08:11:52 PM] Miss S: Terkini: Re: Mazi, keputihan dan hukum puasa


[09:44:49 PM] Saya Hamba:


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..

Show 50 latest