* * * *
Halaqian
Ahli: 71520
Terkini: diego012
Statistik
Kiriman: 273773
Topik: 14618

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 5
Tetamu: 263
Jumlah: 268
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[10:35:15 PM] maliki: ok..pasal ni ke sedih baru ni?


[10:35:57 PM] maliki: last sem.ni mencabar sikit. kena kuat mental dan 


[10:36:01 PM] Amirah Eddie Ong: ada kaitan sikit-sikit..


[10:36:08 PM] maliki: ntah lupa satu lagi


[10:37:27 PM] Amirah Eddie Ong: ya, terima kasih atas nasihat tu maliki..


[10:37:54 PM] maliki: ape saja


[10:42:05 PM] maliki: semakim lama umur semakin meningkat. kene pikir unyuk berumah tangga pulak


[10:44:21 PM] Amirah Eddie Ong: ya betullah tu, sunnah Rasul berumahtangga, risau jika ada perasaan untuk tidak berkahwin..


[10:44:41 PM] nur24: syukran en sh4m for the link... 


[10:45:11 PM] Amirah Eddie Ong: kerana, semakin umur meningkat juga semakin banyak contoh-contoh cabaran berumahtangga yang jelas dapat dilihat..


[10:45:31 PM] Amirah Eddie Ong: khuatir lama kelamaan menimbulkan perasaan fobia akan perkahwinan..


[10:46:55 PM] nur24:  khawarij yg kuar dr mentaatikhalifah ali... pd masa tu jugak pecah 2 grup... khawarij dan shiah


[10:58:46 PM] maliki: ooo


[11:02:35 PM] maliki: selamat malam semua


[11:03:05 PM] Amirah Eddie Ong: selamat..


[11:04:53 PM] zuraida78: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[12:12:32 AM] Saya Hamba:


[04:28:07 AM] Ana Tholibah: Terkini: Re: Apabila kucing berkata-kata


[04:33:37 AM] Ana Tholibah: Terkini: Re: Apabila kucing berkata-kata


[04:44:32 AM] Ana Tholibah: Terkini: Re: Bersenam


[05:29:33 AM] endus: Terkini [Topik Baru]: Halaqah Do'a: doa ziarah kubur


[05:32:17 AM] endus: Terkini [Topik Baru]: Akhlaq: zikir pagi dan petang


[06:28:55 AM] beedean.joho: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[07:07:37 AM] beedean.joho: Terkini: Re: Permasalahan berkaitan Takliq


[09:21:18 AM] maliki: Terkini: Re: Apabila kucing berkata-kata


[09:25:56 AM] diego012: Terkini: Re: Risaunya saya... siapa lebih layak pandangan rakan rakan yang saya muliakan...


[09:48:52 AM] diego012: Terkini [Topik Baru]: Soal Jawab: kembali taat..


[09:55:30 AM] Mei: ada banyak thread   di halaqah berkaitan masalah rumah tangga


[09:55:42 AM] Mei: cuba search dan baca


[10:05:33 AM] elsanxs: ok


[10:07:14 AM] Mei: soalan lebih kurang sama..jawapan pun mesti lebih kurang sama


[10:12:47 AM] elsanxs: baik


[10:18:13 AM] Mei: tengok tak drama tajuk nya TALAK kat tv3 


[10:18:18 AM] Mei: satu cerita yang bagus


[10:18:31 AM] Mei: main2 dengan talak..akhhirnya...hmm


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 234
Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda “V" mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Bersifat kaya iaitu tidak berasa perlu kepada makhluk, satu perasaan hati yang menjadikan sedar bahawa Allah sebenarnya yang kaya dan dia memerlukan kepada rahmat... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 234
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest