* * *
Halaqian
Ahli: 70873
Terkini: wakmat7x
Statistik
Kiriman: 271289
Topik: 14305

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 8
Tetamu: 319
Jumlah: 327
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [ana tholibah] ulas : Khalifah tariq, merujuk kepada soalan anda tu, sila baca semula artikel di atas sampai hadam.... ...
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [khalifah tariq] ulas : Jadi, bagaimanakah keadaan sepatutnya bagi remaja yang sedang bercinta? Adakah dia perlu memutusk...
9 Sebab Hati Tidak Bahagia [muhdsyazwan] ulas : patutlah ana x tenteram.banyak masalah hati rupanya.astagfirullahalazim

[10:08:43 AM] Mei: jslm durratul hikmah


[10:16:15 AM] maliki: Bila orang dah benci


[10:17:54 AM] pengguna forum: sapo plak yang benci


[10:18:34 AM] maliki: Tiada guna ku nanti


[10:18:48 AM] maliki: Lebih baik ku pergi,Pergi membawa diri


[10:18:50 AM] pengguna forum: lor nyanyi rupanya


[10:22:24 AM] maliki: harini ramai bos takde,cuti dan kursus


[10:24:22 AM] maliki: macam biasa,keje tetap dibuat walaupun frust cuti ditolak sebab kene jaga office


[10:35:18 AM] Durratul Hikmah: ummi.......


[10:35:41 AM] Durratul Hikmah: maliki, tak pe kerja tu kan ibadah


[10:37:15 AM] Durratul Hikmah: ustaz dhie pun ada.....


[10:37:20 AM] pengguna forum: sblm ni kenapa maliki cam menggambarkan seolah olah maliki ni jobless?


[10:37:58 AM] maliki: maaf


[10:38:39 AM] pengguna forum: tak baik berlakon ni maliki 


[10:38:48 AM] pengguna forum: mati2 saya ingat maliki nak cari kerja


[10:40:49 AM] maliki: memang nak cari keje yang lebih sesuai


[10:41:46 AM] pengguna forum: oh


[10:41:54 AM] pengguna forum: skarang buat keja apa


[10:43:03 AM] maliki: perangkaan


[10:43:51 AM] pengguna forum: kontrak ke


[10:44:08 AM] maliki: goverment tetap


[10:44:19 AM] pengguna forum: alhamdulillah


[10:44:25 AM] pengguna forum: bkan senang nak masuk gomen


[10:47:52 AM] maliki: tapi rasa nak tukar


[10:48:51 AM] maliki: nak buat bisness sendiri,tengah pikir lagi


[10:48:58 AM] pengguna forum: istikharah lah dulu


[10:49:20 AM] afiQoh: lagu kadang menzahirkan apa yang dirasa


[10:49:49 AM] pengguna forum: kena yakin bila nak buat istikharah tu


[10:50:02 AM] pengguna forum: insya Allah .. Dia akan bagi petunjuknya


[10:52:00 AM] maliki: saya kene biasakan dengan suasan kerja sekrang,baru enjoy nak keje


[10:55:08 AM] pengguna forum: work culture nya tak berapa kena ngan jiwa ke?


[10:56:44 AM] maliki: kejutan budaya kot,tengok perempuan hisap rokok depan mata rase lain


[10:59:28 AM] maliki: saya minat betul dengan ustaz ebit lew,cara dakwahnya penuh kelembutan dan hikmah


[11:00:48 AM] pengguna forum: ok rasanya faham kot maliki ni camna orangnya


[11:02:26 AM] pengguna forum: agaknya kot lepas ni maliki dapat kerja tempat lain, dan terjumpa lagi culture camtu agak2 nak resign juga ke


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337

Kulit Dan Neraka

ibnu_zukefeli~menuis:Saudaraku, cuba kita bayangkan bagaimana keadaan kita jika Allah SWT mematikan semua nociceptor pada tubuh kita.  http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

9 Sebab Hati Tidak Bahagia

busyraa~menulis:Ego-Ibu segala mazmummah jadi ia membuatkan seseorang paling tidak tenang. Orang yang memiliki sifat ini pantang tercabar dari sudut zahir mahupun batin. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337
Last 10 Shouts:

 

maliki

Today at 10:55:29 AM
Harus ada rasa bersyukur
Di setiap kali ujian menjelma
Itu jelasnya membuktikan
Allah mengasihimu setiap masa
 

khalifah tariq

18 October, 2014, 06:59:08 PM
Carilah.. Sesungguhnya Allah berada dimana2 sahaja..
 

Hawa21

12 October, 2014, 04:19:23 PM
Sabar2... kat rumah Allah pun berani ae.. lupa pada Maha Melihat di atas kot..
 

maliki

12 October, 2014, 02:09:31 PM
Dalam HP note3 tu banyak data2 penting,takut tersimpan no akaun bank je.gamba2 lagi.
tawakal jelah.
Baru hilang HP dah sedih macam ni
:'(
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:37:19 PM
aku nk bantu,, tp aku soh bini aku bantu nak? if nak, pm ler,, nnt aku tanye org umah aku..ok x erynda...
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:32:27 PM
sbb ko sengal, tu sbb org kate ko pelik..manja sgt plak..hahahaaa
 

Hawa21

11 October, 2014, 10:07:03 AM
Assalammualaikum...mencari zauj untk diri sndri...
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:59 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam

Show 50 latest