* * * *
Halaqian
Ahli: 71758
Terkini: anna humairah
Statistik
Kiriman: 274475
Topik: 14680

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 211
Jumlah: 212
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[11:26:14 AM] afiQoh: segan2 baca quran..jadi tak segan


[11:26:46 AM] afiQoh: datang ngan kak ipar


[11:26:58 AM] afiQoh: abang saya dah ada sana.join muktamar


[11:28:06 AM] seekerslight: ooo..


[11:33:20 AM] seekerslight: baguss


[11:42:38 AM] maliki: program ape kat gombak? belaja mengaji ke..yuran?


[11:44:57 AM] afiQoh: saya ada post kat fb..


[11:48:47 AM] seekerslight: ok out.. slm


[11:57:14 AM] maliki: hmmm seronok ke


[12:06:18 PM] afiQoh: alhamdulillah..best


[12:06:43 PM] SeliparBuruk: muktamar apa afiQoh?


[12:07:23 PM] afiQoh: saya nak join al-baghdadi prenatal education program je.dua program lagi saya dah join sebelum ni


[12:08:24 PM] afiQoh: muktamar pas..kat kuala selangor


[12:09:00 PM] SeliparBuruk: ohw pas...org kuat parti nih..


[12:09:14 PM] maliki: oo ade sekali pemilihan kan. bila result pemilihan tu


[12:10:08 PM] SeliparBuruk: pilih mat sabu ke..hihi


[12:11:46 PM] afiQoh: amboi sb


[12:12:26 PM] afiQoh: kalau abang saya bawa.saya ikut ja...


[12:13:48 PM] SeliparBuruk: gabungan mat sabu+lim guan eng+gobind sign+azizah &rafizi --> lingkup negara <--pendapat saya...;-)


[12:14:11 PM] SeliparBuruk: sorry to say...walaupun saye tak minat politik.


[12:15:40 PM] SeliparBuruk: tambah lagi NGO2 yg menyokong diaorg,bar council & Ambiga+ SIS bagai..lingkupp


[12:15:56 PM] sweetlavender: betul tu sb


[12:16:03 PM] SeliparBuruk: :ketawa:


[12:16:43 PM] maliki: bersama dengan kepimpinan ulama


[12:16:49 PM] SeliparBuruk: agenda 'globalist syaitani/dajjal',halus..halus..


[12:19:24 PM] SeliparBuruk: saya bersama kepimpinan ulama ASWJ yg bebaru ni buat himpunan Ulama ASWJ sedunia para habaib madrasah/rubath,para masyaikh2 seluruh dunia,Al Azhar dll,para tuan2 guru/baba2 pondok nusantara,


[12:20:29 PM] SeliparBuruk: maksud saya ,saya lebih cenderung dgn yg tu


[12:23:43 PM] elsanxs: perhatian*


[12:24:35 PM] SeliparBuruk: ramai dikalangan pemimpin2 pas dan ustaz2 dlm pas sendiri menolak 'himpunan Ulama ASWJ sedunia' bebaru ni, sungguh amat pelik lg malang..


[12:26:12 PM] SeliparBuruk: dituduhnya para ulama2 yg berhimpun tu sbg syiah...ade ke patut...Astaghfirullah,Nauzubillahi minzalik.


[12:28:15 PM] SeliparBuruk: virus2 wahabiiyuun dah meresap teruk sekali..lantang menghina lg menuduh ulama2 ASWJ dgn syirik/kafir/sesat/bidaah...Wa'yyazubillah


[12:30:05 PM] SeliparBuruk: yg menuduh tu pun dikalangan ustaz/academician agama/org yg berortoroti urusan agama,tp telah meresap faham wahabiiyah..


[12:32:29 PM] SeliparBuruk: mudahan kita dipelihara Allah dari terpengaruh dgn mereka2 ni...aamiin...


[12:32:44 PM] SeliparBuruk: Wallahu'alam.moh ler lunch...


[01:01:13 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Hikam Al-Ghazali


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

27 May, 2015, 01:56:09 PM
Smile at the world, smile at the world,
Smile at the world, it will smile with you

Tomorrow is unknown
Yesterday is already a memory
Live today and make smiling an attitude

-edhak, humoood al-khudher-
 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU

Show 50 latest