* * * *
Halaqian
Ahli: 71512
Terkini: niaamer
Statistik
Kiriman: 273729
Topik: 14612

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 269
Jumlah: 272
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[03:07:48 PM] Mei: kurang oksigen


[03:10:03 PM] elsanxs: minum air bergelen2


[03:10:31 PM] maliki: oo lupa kak mei ade sakit saraf


[03:10:37 PM] Mei: sudah minum els


[03:12:04 PM] Saya Hamba:


[03:12:34 PM] maliki: tido je kak mei


[03:12:46 PM] Mei: nak tido le nih..tapi kat opis


[03:14:02 PM] elsanxs: balik umah tido


[03:14:22 PM] Mei: tunggu 2 jam lagi


[03:14:32 PM] elsanxs: seksa tu lagi 2 jam


[03:14:35 PM] Amirah Eddie Ong: sedihh..


[03:14:38 PM] Mei: memang lerr


[03:14:51 PM] elsanxs: nape mira sedih lak ni


[03:14:58 PM] elsanxs: la tahzan


[03:15:15 PM] seekerslight: senyum*


[03:16:21 PM] Amirah Eddie Ong: saya tgh sedih, cuma rasa nk bgth je, spaye rasa lega skit..


[03:16:36 PM] Amirah Eddie Ong: terima kasih kak elsan


[03:17:13 PM] seekerslight: sabaar*


[03:17:32 PM] elsanxs: uuoo


[03:19:35 PM] maliki: amirah sedih kenapa?


[03:20:33 PM] Amirah Eddie Ong: terima kash, dah rasa ok skit, out dulu, maaf mengganggu dgn perkataan sedih td tu


[03:20:44 PM] seekerslight: silakan..


[03:20:50 PM] seekerslight: senyum*


[03:20:57 PM] maliki: tu pun dah lega


[03:22:49 PM] Saya Hamba: den sodih sebab tak merasa yg biasa .... less is more


[03:24:44 PM] Mei: meeting lak..bubai


[03:59:19 PM] elsanxs: -bunga-


[05:08:00 PM] niaamer: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[05:09:35 PM] Saya Hamba:


[05:16:25 PM] niaamer: salam


[05:26:40 PM] niaamer: Terkini: Re: Kisah dan Pengalaman sebagai Isteri Kedua


[05:45:49 PM] niaamer: Terkini [Topik Baru]: Kekeluargaan: wahai suami kasihanilah isterimu


[05:49:06 PM] niaamer: Terkini: Re: Open Diari Anda


[05:51:13 PM] sh4m: slm


[05:53:52 PM] sh4m: Terkini: Re: wahai suami kasihanilah isterimu


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

Today at 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

Today at 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest