* * * *
Halaqian
Ahli: 72875
Terkini: bunga_orkid
Statistik
Kiriman: 276857
Topik: 14973

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 148
Jumlah: 149
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[01:08:50 PM] I am the warrior: Acikmei kata pelik....


[01:10:12 PM] Mat Nuget: oo ok tu


[01:10:23 PM] I am the warrior: .????


[01:10:35 PM] Mat Nuget: harini ade lagi ke kenduri?


[01:10:59 PM] I am the warrior: Kalau ada pun,saya malas nak pergi....


[01:11:03 PM] I am the warrior: Takde..


[01:11:18 PM] Mat Nuget: dulu saya pernah kenduri area mersing, di johor saya rase banyak buat karoake kan..


[01:12:04 PM] I am the warrior: Haah,pastu area saya banyak jawa,..sudah..diorang mainkan lagu jowo neng.....


[01:13:23 PM] Mat Nuget: kalu tidak dikawal, dibimbangi tiada keberkatan dalam majlis 


[01:13:55 PM] I am the warrior: Betul tu...tapi yang majlis sepupu mama,diorang tak mainkan sangat lagu....


[01:14:14 PM] Mat Nuget: kenduri kawen yang terbaik saya g, dorang buat tirai lelaki dan perempuan.makan asing2 la


[01:14:57 PM] I am the warrior: Haih,sepupu mama ada yang belasan tahun,lelaki pulak tu,beza dua tahun lebih dari saya je,saya jadi malu nak panggil dia pakcik..


[01:14:58 PM] Mat Nuget: makan pun atas lantai.alas


[01:15:23 PM] Mat Nuget: oo macam tu, panggil name je


[01:15:49 PM] I am the warrior: Terbaik...saya pun nak buat majlis saya macam tu...tapi tak makan atas lantai lah,saya suka asing,bagus...he.he,berangan.....


[01:16:02 PM] I am the warrior: Jangan kecam saya....


[01:16:21 PM] Mat Nuget: baguss


[01:17:21 PM] I am the warrior: Okay lah,dah azan...solat ya...:senyum:, -salam-


[06:10:57 PM] zaifirah: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[06:30:34 PM] zaifirah: ...


[06:36:05 PM] Saya Hamba:


[09:08:31 PM] hasin: slm


[09:23:37 PM] Ixora_skru: -jawabsalam-


[09:29:36 PM] hasin: seminggu lagi masukla bulan puasa


[09:31:20 PM] hasin: kita dah sedia belum?


[09:53:16 PM] Mat Nuget: insyallah ustaz.senyum*


[09:57:12 PM] hasin: mat ahli baru ke?


[09:57:32 PM] hasin: dulu nama apa?


[10:22:50 PM] Mat Nuget: ahli lama ustaz


[11:29:37 PM] I am the warrior: :ketawa:


[11:30:49 PM] I am the warrior: Nama dia yang lama pun start huruf 'M'..Klu nya lagi,dia juga seorang lelaki yang layan saje,apa yang saya bebel..he.he


[12:38:30 AM] Nursyarifah Syed Putera: Terkini: Re: Kafarah Puasa


[02:12:13 AM] bunga_orkid: Terkini [Topik Baru]: Soal Jawab: Minta bantuan..apa hukum wanita bukan mahram duduk dgn kami sekeluarga?


[06:38:27 AM] khairulcushion: Terkini: Re: Kafarah Puasa


[06:39:52 AM] khairulcushion: Terkini [Topik Baru]: Artikel Agama: Hukum memakai bekas emas / perak / orang kafir dll


Pages: [1]

Ucap “SAYANG” Kepada Bukan Mahram

Quote
SOALAN:
Dulu saya pernah meminta nasihat daripada seorang lelaki. Dia juga ingin mencari seorang lelaki soleh untuk saya. Kami selalu berhubung melalui telefon dan e-mel. Dia juga meminta biodata dan ingin tahu perwatakan saya. Sekarang, saya terkesan dengan setiap percakapannya......

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

zaifirah

Hari ini pada 06:45:47 AM
Ramadhan semakin hampir. Semoga ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya
 

Mohamad farhan

25 May, 2016, 06:20:36 PM
Apakah hukum saya mencium mulut sahabat lelaki saya. Saya seorang lelaki. Ciuman itu sebagai tanda saya sayang dia.
 

Nursyarifah Syed Putera

24 May, 2016, 06:24:10 PM
Apa yang ada disisi-Nya itu adalah lebih baik lagi
 

humaira as-siddiq

24 May, 2016, 12:15:47 AM
tidak sabar menanti ramadhan. ahlan wasahlan
 

Nursyarifah Syed Putera

24 May, 2016, 12:05:54 AM
Ramadhan 13 hari lagi

Show 50 latest