* * * *
Halaqian
Ahli: 71396
Terkini: ying
Statistik
Kiriman: 273505
Topik: 14581

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 267
Jumlah: 268
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[03:28:07 PM] ying: Terkini [Topik Baru]: Pendidikan: Kursus IPTS tdk diiktiraf--Ingin sambung degree di IPTA(dalam kursus yang sama)


[03:54:22 PM] muhdsyazwan: ying yang


[03:58:45 PM] Ixora_skru: -salam-


[04:08:11 PM] airsea_reach: Waalaikumsalam skru...


[04:10:45 PM] elsanxs: Alhamdulillah hujan


[04:15:44 PM] muhdsyazwan: hujann


[04:18:19 PM] airsea_reach: hujan? sapa hujan tu?


[04:20:47 PM] maliki: KL guruh dan hujan


[04:21:00 PM] maliki: semua negeri hujan ke


[04:21:21 PM] maliki: dah lama tak nampak ixora


[04:21:51 PM] maliki: setahu dia dia dulu pensyarah kolej,airasea tanya la dia.kak exora.bukan kereta exora


[04:31:30 PM] muhdsyazwan: waddup


[04:31:38 PM] muhdsyazwan: mendap sungguh hrni


[04:52:42 PM] sweetlavender: Assalamualaikum....


[05:02:29 PM] maliki: bila baca balik post2 saya dulu,selalu kene marah oleh orang2 tertentu.hmm


[05:02:46 PM] muhdsyazwan: dgn spe maliki


[05:04:09 PM] elsanxs: maliki naqai sangat kot


[05:04:32 PM] muhdsyazwan: maliki childish sgt


[05:15:59 PM] elsanxs: halaqahforum1


[05:18:10 PM] muhdsyazwan:  


[05:19:41 PM] maliki:    


[05:20:39 PM] maliki: Pedang Biru kalu boleh semua thread dia nak komen.:senyum:


[05:21:53 PM] muhdsyazwan: dia nak kaler pink mcm kamu maliki


[05:26:25 PM] maliki: wan bila nak kawen?calon dah ade kan


[05:26:59 PM] muhdsyazwan: xde lg


[05:27:09 PM] muhdsyazwan: maliki dh ade ke? maliki umur brp eyh


[05:28:16 PM] maliki: kalu wan tengok agak2 umur berape


[05:29:02 PM] muhdsyazwan: xpnh tgk muke


[05:29:11 PM] muhdsyazwan: saya rasa mcm sebaya dengan saya ja


[05:29:41 PM] maliki: ok kita pakat tukar2 gamba


[05:31:01 PM] maliki: pesbuk nama pe


[05:33:01 PM] muhdsyazwan: saya xde fb maliki


[05:33:05 PM] muhdsyazwan: instagram ade la


[05:33:06 PM] muhdsyazwan: :senyum:


[05:33:14 PM] muhdsyazwan: last ade fb tahun 2010


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

Pedang Biru

Today at 01:21:17 AM
Sobahalkhoir
 

airsea_reach

03 March, 2015, 03:03:08 PM
People Sometimes need to laugh, relax, and not take themselves so seriously~ 03/03/2015~
 

Amirah Eddie Ong

01 March, 2015, 11:20:52 AM
Words, it can promise everything, only action can convince something. TRUE Muslims, keep their words to an action. #selfreminder
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam

Show 50 latest