* * * *
Halaqian
Ahli: 71619
Terkini: jas.rusni
Statistik
Kiriman: 274095
Topik: 14655

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 301
Jumlah: 302
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[05:47:28 PM] muhdsyazwan: klu posting skadar good 5,6 ratus kali xpe ke


[05:47:31 PM] muhdsyazwan: komen sje je memanjang


[05:47:33 PM] muhdsyazwan: :senyum:


[05:47:44 PM] muhdsyazwan: #sama


[05:48:00 PM] elsanxs: amboi


[05:48:05 PM] muhdsyazwan: :senyum:


[05:48:06 PM] elsanxs: bese dia tu


[05:48:38 PM] muhdsyazwan: xleyh ok?


[05:49:03 PM] elsanxs: takleh.


[05:49:16 PM] muhdsyazwan: awat plak..ok la tu..mnghidupkan smula artikel2 lama


[05:49:16 PM] elsanxs: bagi la pendapat sesuai dengan thread tu


[05:49:17 PM] muhdsyazwan: :senyum:


[05:49:24 PM] elsanxs: ok nak baliks


[05:49:26 PM] elsanxs: slm


[05:49:30 PM] muhdsyazwan: wasalam


[06:08:43 PM] talibarut:  


[06:10:02 PM] talibarut: hujan hujan rahmat...


[06:19:56 PM] mat commanDO: dah seryat hujan 


[06:33:45 PM] mat commanDO: Terkini: Re: BEZA ZIKIR DENGAN WIRID


[06:47:58 PM] talibarut: heee.. 


[06:48:13 PM] talibarut: mat dgr cerita burung enggang turun kat kota tinggi lagi ...


[06:48:55 PM] talibarut: mengikut org terdahulu masa banjir besar di kota tinggi dulu burung ni ada turun kat kota tinggi seminggu selepas tu banjir besar berlaku....


[06:49:07 PM] talibarut: lah ni burung tu datang lagi... apa perkhabaranya..


[06:50:18 PM] mat commanDO: tak tahu lah tuan


[06:51:49 PM] talibarut: tidak mengapa sahaja jer nak kongsi kan apa yg telah di rakamkan oleh kawan sy tadi... 


[06:52:26 PM] talibarut: tapi the legend ada kaitan laksamana betan dll... tp semua kita serahkan sahaja pada Allah taala


[06:52:48 PM] talibarut: mugaan perkhabarannya baik belaka


[06:53:52 PM] talibarut: tn mat sehat ker... long time dgr perkhabaran tn


[06:54:03 PM] talibarut: mugaan di rahmati Ilahi ...


[06:54:49 PM] mat commanDO: tak lihat sendiri, susah nak khabar


[06:55:11 PM] mat commanDO: jelmaan syaitan banyak boleh menipudaya manusia


[06:57:52 PM] mat commanDO: mahu sihat banyak food supplement sekarang ni


[06:58:08 PM] mat commanDO: cuba lah kopi pegaga


[06:58:28 PM] mat commanDO: sebungkus 25g


[08:29:28 PM] hasin: slm


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Perkhidmatan yang dilaksanakan dengan jujur dan ikhlas dalam hubungan manusia bermasyarakat merupakan penghayatan amanah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

muridin

Yesterday at 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA
 

afiQoh

16 April, 2015, 02:19:45 PM
Kalau sesiapa ada bangunan 3 tingkat. Corner lot. Pm deh. Kalau dpt direct owner.  Yang di cari satu malaysia. Keutamaan tempat strategik.
 

maliki

14 April, 2015, 10:49:00 AM
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)

Show 50 latest