* * * *
Halaqian
Ahli: 71528
Terkini: hahehihohu
Statistik
Kiriman: 273802
Topik: 14621

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 8
Tetamu: 310
Jumlah: 318
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[03:48:24 PM] miszniena: kalau pegi tambah lagi duit tol minyak


[03:48:26 PM] miszniena: hahaa


[03:48:48 PM] SeliparBuruk: niat sedekah jer la klu dah wajib bayar,klu aktivitinya dirasakan tidak sesuai dgn niena tak perlu pi..


[03:48:56 PM] airsea_reach: erm....paksaan sungguh yer mizniena..erm...


[03:50:20 PM] airsea_reach: erm...sabar jerlah..


[03:50:20 PM] miszniena: mandi taman tema memang tak,sebab tadi orang tu bagi syarat kena pakai legging ataupun swiming suit muslimah


[03:50:31 PM] miszniena: baju kena kolar bulat tudung masuk dalam


[03:50:33 PM] miszniena: :senyum:


[03:50:39 PM] miszniena: memang tambun syarat macam tu ye


[03:51:04 PM] SeliparBuruk: dah lepas ke tak majlis tu?


[03:51:08 PM] SeliparBuruk: nak ikut...


[03:51:09 PM] elsanxs: takpayah pun


[03:51:26 PM] miszniena: bulan 5


[03:51:36 PM] elsanxs: slalu family saye p lost world tu slambe je t shirt


[03:51:46 PM] miszniena: tadi orang tu siap bagi syarat macam tu


[03:51:49 PM] miszniena: tak paham sungguh


[03:52:07 PM] elsanxs: dulu ye ketat masa mula2 opening. skang dah longgar skit


[03:52:14 PM] miszniena: lost world tu sama ke dengan tambun


[03:52:31 PM] elsanxs: lost world tu kat tambun.. ke akak p mana ni..hee...


[03:52:31 PM] SeliparBuruk: mmg byk org lost kat situ


[03:52:49 PM] elsanxs: kat tambun tu satu je taman tema air


[03:52:50 PM] SeliparBuruk: kat tambun pun bertambun org lost..;-)


[03:53:10 PM] miszniena: :senyum:


[03:53:12 PM] miszniena: ye la tu


[03:53:20 PM] SeliparBuruk: saye kalau pi pun akan lost


[03:54:52 PM] miszniena: hahaa


[03:57:49 PM] airsea_reach: he..he... 


[04:02:34 PM] miszniena: sunway punya kan elsanku


[04:04:41 PM] elsanxs: ye


[04:07:43 PM] SeliparBuruk: saye klu pi sunway, cerah mata...


[04:12:36 PM] miszniena: pasal ape cerah mata


[04:12:52 PM] airsea_reach: cerah mata brother SB..?? Awat jer...


[04:23:11 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Tazkirah Facebook


[04:24:36 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Tazkirah Facebook


[04:32:02 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Mengenal Allah S.W.T lebih dalam


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Bersifat kaya iaitu tidak berasa perlu kepada makhluk, satu perasaan hati yang menjadikan sedar bahawa Allah sebenarnya yang kaya dan dia memerlukan kepada rahmat... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Kedua orang itu berjalan beriringan dan akhirnya sampailah mereka ke tepi telaga yang tenang itu lalu kembali menaburkan segenggam garam ke dalam telaga itu. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest