* * *
Halaqian
Ahli: 71062
Terkini: princessdakwah
Statistik
Kiriman: 272764
Topik: 14480

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 250
Jumlah: 253
Masalah Besar Berpunca Daripada Masalah Kecil [ainarohani] ulas : Lebih baik menjadi lebih tegas dan berhikmah dalam mendidik....
Sayang bukanlah dengan merel...
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [hanislutfi] ulas : Ramai remaja yg bercinta merancang untuk mendirikan rumah tangga .. nak nikah tu dah bagus , cuma...

[04:06:25 PM] elsanxs: oh.. dah sihat ke nih


[04:06:41 PM] Mei: alhamdulillah


[04:06:47 PM] Mei: still under medication


[04:06:48 PM] elsanxs: baguss


[04:07:08 PM] Mei: senyum*


[04:07:20 PM] elsanxs: insyaAllah. orang2 yang terpilih je tau..


[04:07:28 PM] Mei: aamiin


[04:07:34 PM] Mei: terpilih sangattt


[04:07:43 PM] elsanxs: =;8)


[04:07:58 PM] Mei: awak x balik cuti ke bulan 12 nih


[04:08:17 PM] Mei: saya cuti dari esok sampai next year


[04:08:24 PM] elsanxs: balik new year nanti. nak extract birth cert. ilang la plak


[04:08:31 PM] elsanxs: oh.. 2 januari akak keje tak


[04:08:36 PM] Mei: camne boleh hilang


[04:08:43 PM] Mei: saya keje la time tu


[04:08:46 PM] elsanxs: tah..ilang tnapa dikesan :ketawa:


[04:08:59 PM] Mei: sabtu 3 jan..ada ipoh ke


[04:10:29 PM] elsanxs: oh..bole la kite deting.. 2hb saye nak p town


[04:10:37 PM] elsanxs: 3 jan ade


[04:10:48 PM] Mei: ok..set 3 jan...datang umah akak dulu


[04:10:54 PM] Mei: CKt menanti


[04:11:05 PM] elsanxs: woww......:ketawa:


[04:11:27 PM] elsanxs: insyaAllah. somi saye baru sampai ipoh 3jan tu


[04:11:35 PM] elsanxs: saye balik 1hb solo..


[04:12:19 PM] Mei: ok...see u soon


[04:13:07 PM] elsanxs: okehh


[04:23:16 PM] maliki: kak mei sihat?


[04:25:03 PM] Mei: Alhamdulillah


[04:26:40 PM] sweetlavender: :)


[04:27:10 PM] maliki: mc berape bulan kak mei


[04:27:16 PM] maliki: waslam levander


[04:27:39 PM] sweetlavender: pa kbar semua?


[04:29:31 PM] maliki: baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


[04:30:37 PM] elsanxs: semangat maliki


[04:33:36 PM] maliki: yehaaaaaaaaaaaaaaaaa


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 132

Suami, bantulah isterimu .

 
Quote
"Buat apa tu Bedul?" jiran sebelah rumah menegur. "Tengah sidai baju. Isteri aku baru aje bersalin."

"Eh engko tak suruh emak atau emak mertua ko datang ke?" tanya Ahmad kehairanan. Ahmad memang tak biasa buat kerja-kerja
Wanita solehah ialah mereka yang menjaga maruahnya dan sentiasa menghiasi diri dengan akhlak Islam dan sifat terpuji yang boleh melindungi dirinya dari kemurkaan Allah SWT... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Analisis tapak tangan "The Sign Of Hand" telah lama digunakan oleh bangsa Yunani dan ia merupakan kaedah yang boleh membantu para Herbalis untuk mengetahui masalah dan punca penyakit... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Manakala bagi orang lain pula adalah haram mengejek dan mentertawakan orang yang terkentut sebaliknya mereka harus meneruskan urusan seperti biasa... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 132
Last 5 Shouts:

 

shahrul aizaq

02 December, 2014, 08:41:06 AM
Tiada aplikasi laman web ini kah?
 

ikwanRasullah

02 December, 2014, 05:31:18 AM
NI NAJAH_NAJWAH...Dahreti ker post....Go
 TOPIK
 

mysteronic78@gmail.com

23 November, 2014, 06:30:09 PM
Mari kita pastikan amalan dan ibadat kita kembali kepada Al-Quran & Sunnah dan bukan megikut tradisi orang ramai atau datuk nenek kita..ikutlah tradisi Rasullullah SAW
 

sinariislam96

23 November, 2014, 05:05:11 PM
Jangan biarkan kasih sayang itu berjalan seperti gunting,
Meskipun lurus tapi ia memisahkan yg menyatu.

Tetapi..

Biarkan kasih sayang itu berjalan seperti jarum meskipun
menusuk dan menyakitkan tapi ia menyatukan yg terpisah.
 

sinariislam96

23 November, 2014, 05:00:23 PM
" Apabila tenteraku sebaik baik tentera , maka pertolongan ALLAH akan tiba . "
|| Sultan Muhammad AL FATEH ||
Sultan Muhammad AL Fateh tidak meninggalkan solat fardhu walaupon sekali selepas baligh , malah baginda sering perbayakan solat sunat .
ALLAHU ~

Show 50 latest