* * * *
Halaqian
Ahli: 71738
Terkini: azman.proline
Statistik
Kiriman: 274433
Topik: 14679

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 196
Jumlah: 197
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[04:26:45 PM] SeliparBuruk: esok kebulur ler anak laki els tu klu lislam jd menantu


[04:27:51 PM] SeliparBuruk: gurau naa lislam....;-)


[04:34:27 PM] SeliparBuruk: akhirman..r u there?


[04:36:51 PM] elsanxs: mane mohowk? lama tak dengar cite dia. sihat ke


[04:37:10 PM] SeliparBuruk: smlm kot ade...


[04:37:49 PM] elsanxs: owh..


[04:40:16 PM] sh4m: Terkini: Re: Melentur Kembali Akhlak Anak


[04:41:38 PM] elsanxs: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[04:53:31 PM] Mei: dia ingat dia ken buli ke? hihihi..lawaks


[04:53:48 PM] Mei: els la nih buli orang


[04:54:46 PM] elsanxs: akak la..ganeh sangat


[04:55:36 PM] elsanxs: kalo saye ada kuasa veto saye tak buli, terus ban je :ketawa:


[04:56:19 PM] Mei: ate..ban je le


[04:56:34 PM] elsanxs: ok lagi kalo ban orang dari ban diri sendiri :ketawa:


[04:56:35 PM] Mei: kesian dia..ingat mod buli..hii


[04:56:39 PM] Mei: adoii


[04:56:43 PM] Mei: terasa nya


[04:57:10 PM] elsanxs: =;8)


[04:57:12 PM] Mei: terkenang peristiwa itu


[04:57:34 PM] Mei: sib baik akak tak bukak thread cakap mod buli diri sendiri


[04:57:50 PM] elsanxs: okaja*


[04:58:15 PM] Mei: camne dua kali post boleh salah thread tu


[04:58:26 PM] Mei: kesian dia


[04:58:28 PM] Mei: :senyum:


[04:59:34 PM] elsanxs: entoh..mesti banyak berangan ni..


[05:02:27 PM] elsanxs: 1X tu kat tafsir mimpi. 1x lagi yang dia bukak topik baru tu kot yang dah merge


[05:04:00 PM] elsanxs: agaknye dia ingat dok post pergi rahsia mimpi..


[05:05:24 PM] Mei: oo


[05:05:31 PM] Mei: gitu kisah nya


[05:05:55 PM] Mei: tapi dia cakap tima kasih tu els...hihi


[05:09:28 PM] elsanxs: =;8)


[05:39:21 PM] maliki: tak balik keje lagi ke


[05:39:49 PM] maliki: orang keje petronas macam hafizm pun balik lambat


[05:43:34 PM] Mei: nak balik le nih


[06:34:44 PM] hasin: slm


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..

Show 50 latest