* * * *
Halaqian
Ahli: 71242
Terkini: SU AIDA
Statistik
Kiriman: 273153
Topik: 14513

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 8
Tetamu: 275
Jumlah: 283
Melayu Belum Tonjol Nilai Islam Tulen [Fakir Billah] ulas :   Merendah diri itu menjadikan diri tenang.  Tonjol diri nampak  bonjol.

[11:54:10 AM] muhdsyazwan: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[11:54:30 AM] pengguna forum: see? ajak2 ciken. stakat ajak2 ciken tak payah taip sini buat semak space server jer. hebahan tapi tak bagitau alamat. ngabihkan boreh je kewujudan maliki kat chat box ni.. 


[11:54:51 AM] pengguna forum: memang hambar kalau maliki start menaip so please jangan taip apa2 yer


[11:55:15 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:15 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:15 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:16 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:16 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:16 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:16 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:17 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:17 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:17 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:17 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:18 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:18 AM] muhdsyazwan:  


[11:55:18 AM] muhdsyazwan:  


[11:57:42 AM] maliki: pf asyik mention nama saya je,see...admire ke


[11:59:13 AM] airsea_reach: pf ni...mcm ada masalah je dgn maliki...napa lah tu? hah..maliki, kan ac ada ckp semalam,,pf admire awk tu maliki...hik..hik...


[11:59:56 AM] maliki: dah takde nama fp kat tepi,see?dia malu


[12:01:49 PM] nazri0070: -salam-


[12:02:03 PM] nazri0070: sihat semuanya?


[12:02:25 PM] azalinamatzaini.lin: alhamdulillah


[12:02:40 PM] nazri0070: syukur padaNya


[12:02:49 PM] azalinamatzaini.lin: malu2 meawww


[12:03:09 PM] nazri0070: :-)


[12:03:22 PM] nazri0070: senyum*


[12:04:20 PM] airsea_reach: tulah maliki,,,pf ni mcm anak2 kecil, yg 'lontar batu' lepas tu menyorok... he..he..betul tak? comel jer//he..he..


[12:04:57 PM] airsea_reach: waalaikumsalam nazri..Alhamdulillah..


[12:06:06 PM] nazri0070: airsea sihat?


[12:06:14 PM] nazri0070: kerja ke belajar lagi?


[12:14:01 PM] maliki: nape air asia tak jawab


[12:16:47 PM] elsanxs: jeng..jeng..


[12:17:19 PM]  * maliki perati je mod hitam ni


[12:18:47 PM] maliki: pak nazri main coc dah level berape


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Nyata, kadang-kala Islam Melayu merosakkan kefahaman orang lain. Sepatutnya kesemua ustaz mengajar secara ilmiah dengan rujukan yang muktabar dan diyakini. Bukan mereka cipta... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Ketika Mekah diterangi cahaya agama baru dan Rasul SAW yang agung mula mengumandangkan seruan kalimat tauhid, Bilal adalah antara orang pertama yang memeluk Islam... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 244
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

27 January, 2015, 11:49:02 PM
terkadang kita jadi bisu,
khuatir ditegur kita pula yang laku,
terpaksa persetankan apa yang mata nampak,
terpaksa bekukan perkataan yang hak,
kerana lemah,
kerana terpaksa,
kerana tiada apa-apa.
kecuali Allah.
Allah aku lemah."
-aeo-
 

Amirah Eddie Ong

27 January, 2015, 11:47:35 PM
terkadang kita jadi bisu,
khuatir ditegur kita pula yang laku,
terpaksa persetankan apa yang mata nampak,
terpaksa bekukan perkataan yang hak,
kerana lemah,
kerana terpaksa,
kerana tiada apa-apa.
kecuali Allah.
Allah aku lemah."
-aeo-
 

ainarohani

22 January, 2015, 09:06:48 AM
Redha pada ketentuan dan ujianNYA menjadikan kita lebih tenang dan kuat.Usah menyalahkan takdir yang tak selari dengan keinginan,tapi berbaik sangkalah selalu dengan takdirNYA..ketentuanNYA adalah yang terbaik.teruskan berusaha,ikhtiar dan bertawakkal..berdoalah..berdoa dengan setulus hati.
 

Jiwaresah

19 January, 2015, 09:56:09 AM
Fikirkan cara untuk nak memajukan ekonomi orang islam diMalaysia.
 

Yuzie

15 January, 2015, 12:51:15 PM
Ada 1 perkara yang boleh khianti akal dan ilmu iaitu NAFSU SYAHWAT

Show 50 latest