* * * *
Halaqian
Ahli: 71520
Terkini: diego012
Statistik
Kiriman: 273774
Topik: 14618

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 9
Tetamu: 286
Jumlah: 295
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[11:36:55 AM] SeliparBuruk: sblm ngandung ade dpt simptom2 begitu?


[11:37:49 AM] maliki: rumah ade aircon . pergg


[11:37:58 AM] elsanxs: sebelum ada..tapi tak penah laju kuar macam ni.. 


[11:38:24 AM] elsanxs: kalo ada pun, tak pasan sebab dah bekerak jadi bijih.. =;8)


[11:38:49 AM] SeliparBuruk: elsan ade migrane ke,or kerap sakit kepale?


[11:39:08 AM] elsanxs: aa..dah peknen lagi selalu sakit pale


[11:39:24 AM]  * elsanxs rasa macam slipers ni doctor tersembunyi plak


[11:39:58 AM] SeliparBuruk: :senyum:


[11:44:25 AM] SeliparBuruk: tak la,saje tanye,sbb adik saye pun mmg sblm ni selalu sakit kepala,then bebaru ni pregnant,simptom sakit kepalanya lebih kerap dan teruk..sama dgn keadaannya dulu waktu anak pertama


[11:44:57 AM] elsanxs: oo dah kawen ke.. yang duduk kat kota damansara tu ke?


[11:45:24 AM] SeliparBuruk: tak la,that one adik lelaki, yg this one pompuan...


[11:45:56 AM] elsanxs: oo


[11:48:09 AM] elsanxs: dah bape bulan adik mr slipers tu?


[11:48:51 AM] SeliparBuruk: 14 minggu kot...


[11:49:35 AM] SeliparBuruk: elsan dah berape?


[11:50:28 AM] elsanxs: Alhamdulillah dah 4 bulan


[11:51:09 AM] SeliparBuruk: due?


[11:51:52 AM] elsanxs: insyaAllah 17 Sept


[11:52:41 AM] SeliparBuruk: semoga Allah permudahkan urusan  semasa pregnant dan semasa bersalin dan selepas..insyaAllah..aamiin..;-)


[11:53:24 AM] maliki: oo lambat lagi


[11:53:59 AM] elsanxs: ye maliki.. tak nyenyabo nak conquer cb ye


[11:58:32 AM] SeliparBuruk: 16 sept hr malaysia...bersalin 16 la,bg cepat sikit..:senyum:


[11:59:48 AM] elsanxs: senyum*


[12:00:16 PM] maliki: nama anak mesti panjang2


[12:01:00 PM] maliki: first time bakal jadi ibu tu senyum meweh sampai ke telinga


[12:01:24 PM] SeliparBuruk: boh nama malik kalau laki, malika kalau pompuan..


[12:01:48 PM] maliki: nyamanlah arjuna beta


[12:01:59 PM] maliki: mimpikan yang indah saja


[12:02:14 PM] SeliparBuruk: tu tujukan kat masyatul ke maliki?


[12:02:19 PM] SeliparBuruk: ke afiqoh?


[12:02:48 PM] maliki: tu untuk anak elsan yang bakal lahir


[12:03:01 PM] maliki: kak elsan yang nyanyi tu


[12:03:26 PM] SeliparBuruk: kasi la dengor qasidah dan selawat ke,baru cun..;-)


[12:04:05 PM] maliki: tula kak elsan


[12:06:29 PM] elsanxs: perhatian*


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 234
Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda “V" mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Bersifat kaya iaitu tidak berasa perlu kepada makhluk, satu perasaan hati yang menjadikan sedar bahawa Allah sebenarnya yang kaya dan dia memerlukan kepada rahmat... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 234
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest