* * * *
Halaqian
Ahli: 71883
Terkini: BoNd007
Statistik
Kiriman: 274696
Topik: 14683

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 207
Jumlah: 209
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Amanat Shaikh Muhammad Ali As-Sobuni [Tumadhar] ulas : (??) doakan yang terbaik untuk mereka

[01:15:30 PM] mat commanDO: nabi saw menyeru, amalakan dulu islam kamu itu, semuga iman masuk kehati


[01:21:59 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Isteri Panas Baran


[01:23:04 PM] mat commanDO: Takdirnya berupa peluang peluang dan ancaman


[01:24:09 PM] Ana Tholibah: Terkini: Re: Lamar lelaki langkah terpuji


[02:19:54 PM] maliki: ana nak lamar sape tu


[04:01:05 PM] Haipils: Terkini: Re: Isteri Panas Baran


[04:16:39 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Isteri Panas Baran


[04:21:08 PM] mat commanDO: saya ni beberapa kali di katakan mengelirukan


[04:21:46 PM] mat commanDO: memandang pada jawapan dalam thread isteri panas baran tu macam macam perkataan ada, lagu mana ya


[04:22:43 PM] mat commanDO: puasa puasa hilang kawalan, tak dapat fokus


[04:25:02 PM] sh4m: biasa time jammed org mula hilang pertimbangan..


[04:25:35 PM] mat commanDO: sebab tu ada radio, geletek jiwa


[04:26:02 PM] mat commanDO: yg denga radio, relax kot


[04:26:53 PM] mat commanDO: dalam kereta di jalanraya tu, ibarat perentah Allah, jaga diri dan ahli


[04:27:51 PM] mat commanDO: tak boleh bersikap selfish


[04:28:49 PM] mat commanDO: dunia dah tak ada sempadan syariat, jadi berupa seperti main main


[04:29:37 PM] mat commanDO: walaupun seperti main main, kenalah bersungguh sungguh, umpama sedang berlakon


[04:30:19 PM] mat commanDO: relax, tak usah marah marah, tambahan kita sedang berpuasa


[04:38:21 PM] sh4m: alhamdulillah...


[04:39:20 PM] mat commanDO: jika dah makrifat, ingatan hakikat tu, sampak semua yang berlaku ni dari Allah, senyum sajalah


[05:11:16 PM] mikuni: Terkini: Re: Isteri Panas Baran


[05:14:48 PM] mikuni: Terkini: Re: Isteri Panas Baran


[07:23:14 PM] Haipils: Terkini: Re: Isteri Panas Baran


[07:35:44 PM] mie10: Terkini: Re: Isteri Panas Baran


[10:50:13 PM] Amirah Eddie Ong: kadang-kadang pening apabila mendapat berita yang terlampau tiba-tiba dan dalam keadaan tidak bersedia..


[10:50:33 PM] Amirah Eddie Ong: semoga Allah mempermudahkan segala urusan, in shaa Allah, aamiin


[10:50:47 PM] Amirah Eddie Ong: mohon didoa doakan..


[11:06:38 PM] Siti dandeli: Terkini: Re: Tafsir Mimpi


[11:12:16 PM] maliki: kenapa?


[11:39:56 PM] Amirah Eddie Ong: pasal sistem kat tempat belajar..


[11:40:19 PM] Amirah Eddie Ong: takde apa sangat pun, cuma pening sikit jelah senyum*


[11:55:21 PM] maliki: sistem penilian prestasi  ke


[11:56:32 PM] maliki: ingatkan berita musibah kematian tadi.


[11:57:44 PM] Amirah Eddie Ong: bukan..tp ada berkenaan dengan sistem, tak tahu nak explain macam mana..


[11:58:01 PM] Amirah Eddie Ong: dasyat sangat agaknya ayat saya kat atas tadi tu


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 224
Peluang dan kemudahan yang diberikan Allah SWT di bulan ini yang pastinya akan dirindui dan di tangisi oleh para mukminin dan solihin... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Hati yang ikhlas merelakan perubahan dan mendambakan keredhaan mampu mengubah keadaan sekeliling yang sentiasa memusuhi.Jejakilah jejak Siti Khadijah. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 224
Last 5 Shouts:

 

Miss Siti

Today at 09:01:11 AM
dunia tak selalu nya indah..hati tak selalunya tenang.. ~sedih~
 

fauzey

Today at 03:51:34 AM
GROUP WHATSAPP HALAQAH MENGENAI MAJLIS TAKLIM@FADHILAT AMAL PM 0134070693 ( FAUZEY ) SEKARANG!!
 

briela

Today at 01:17:53 AM
Takutnya nk blk raya sb aku bkn menantu pilihan. Pastinya air mt jd peneman.
 

ainarohani

30 June, 2015, 12:55:57 PM
indahnya hidup berteman apabila saling ingat mengingat untuk mengingatiNYA
 

Amirah Eddie Ong

30 June, 2015, 12:52:43 PM
before we start pointing our finger, make sure the hand is clean.
c&p
salam ramadhan

Show 50 latest