* * * *
Halaqian
Ahli: 73108
Terkini: aya zeno
Statistik
Kiriman: 277458
Topik: 15066

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 6
Tetamu: 211
Jumlah: 217
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[01:48:08 PM] I am the warrior: Saya ada semangat tu,sebab ayah saya tentera darat,umi..soo,tiap2 tahun saya excited sebab saya paling tunggu perarakan ATM.Dan saya suka ikut ayah saya pergi kem dia


[01:49:10 PM] I am the warrior: Tengok kawad,tengok pancaragam..tengok kereta kebal...pada masa yang sama juga,saya dapat belajar silat kat situ....best!!! baguss


[01:52:47 PM] I am the warrior: Actually...curi2 belajar..bukan dapat belajar...he.heh jahatnya saya... T...T


[03:49:42 PM] anak umi: oo.. ank police rupanya , ni mst displin ni :-)


[03:49:56 PM] anak umi: adik nma Ain ya ?


[07:00:35 PM] I am the warrior: Anak tentera lah umi..heret


[07:01:12 PM] I am the warrior: Ya,nama singkatan saya Ain...umi boleh panggil saya Ain :senyum:


[07:02:32 PM] I am the warrior: Hish,typo! Abaikan perkataan heret tu tau umi.. :ketawa:


[08:08:07 PM] maliki: Anak tentera .ooo


[09:08:11 PM] hasin: slm


[09:22:40 PM] nurnuha: Terkini [Topik Baru]: Soal Jawab: Panggilan pada pasangan  (suami/isteri)


[09:25:40 PM] hasin: Terkini: Re: Panggilan pada pasangan  (suami/isteri)


[09:31:51 PM] anak umi: Waalaikummussalam Hasin


[09:36:22 PM] hasin: anak umi sibuk ke? 


[09:37:42 PM] hasin: apa kata awak buat macam ain.. beri nama.. senang sikit nak panggil


[09:38:47 PM] hasin: ain panggil awak umi je kan?


[09:49:37 PM] anak umi: Terkini: Re: Panggilan pada pasangan  (suami/isteri)


[09:51:34 PM] anak umi: Sorry sy baru baca


[09:52:01 PM] anak umi: nama anak umi tu dah senang tu :-)


[10:04:18 PM] anak umi: ku masih setia dgn halaqah.net , walau ku keseorangan online


[10:14:39 PM] maliki: Hasin tu ustaz 


[01:46:55 AM] Saya Hamba:


[05:47:11 AM] anak umi: ~*~ صباح الخير  ~*~


[09:40:15 AM] Gautham: slm


[09:40:24 AM] Gautham: HOPE- semuga benar pengakuan mu, as per JANJI, dan itu akan menambah kepercayaan kepada mu


[09:40:55 AM] Gautham: Dan Syaitan menipu daya dan ikhtiar golongan yang belum Ikhlas


[09:41:21 AM] Gautham: Hablum minan nas, adalah Rantaian kehidupan saling berkaitan, Semuga aksi yang Ikhlas dari mu, membawa Kesejahteraan


[09:41:37 AM] Gautham: maaf ya, copy dari FB


[10:59:45 AM] lislam: :senyum:


[11:09:23 AM] elsanxs: selamat melayan baby lis


[11:09:41 AM] elsanxs: happy no rest time. 


[11:09:43 AM] elsanxs: =;8)


[11:25:15 AM] lislam: :ketawa:


[11:25:24 AM] lislam: Ya ya..happy no rest time


[11:36:41 AM] aya zeno: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


Pages: [1]

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.

Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku

Sabtu 1 Disember 2007 | 21 Dzulka'edah 1428 Hijrah
Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku
Ustaz Zainudin Hashim
Thu | Nov 22, 07 | 3:00:45 pm MYT

Kenapa Allah SWT menurunkan bala ke atas hamba-Nya? Mengapa ia tidak ditimpakan ke atas generasi akan datang? Adakah bala yang ditimpakan itu mem
Last 5 Shouts:

 

I am the warrior

21 August, 2016, 04:18:57 PM
If you don't thank Allah every smile you've got,then you have no right to complain every tear you had.... Ho hoh,smile bro! Give salam and smile! You will be happy on that day,because you be the best muslim among your friends... ^__^
 

fauzey

01 August, 2016, 03:26:41 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

anak umi

29 July, 2016, 09:48:17 PM
:)
ana sedang mencari usrah akhwat .

dear akhwat , atau anda mengenali mana2 akhwat ,

mohon whatsapp ana
010 6624924
 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum

Show 50 latest