* * * *
Halaqian
Ahli: 71738
Terkini: azman.proline
Statistik
Kiriman: 274423
Topik: 14677

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 254
Jumlah: 257
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[04:08:36 PM] mat commanDO: banyak lawyer buruk saja


[04:08:45 PM] SeliparBuruk: level untuk di katakan ikhtiar tu bila bagi berapa mat? rm20K ke baru dikatakan ikhtiar?


[04:08:50 PM] mat commanDO: cakap pandai boleh laa


[04:09:35 PM] mat commanDO: tak guna berfikir untuk lain orang, keluar dari perut ibu sendirian, masuk kubur juga sendirian


[04:09:36 PM] SeliparBuruk: ko bayangkan mat kalay 1 juta fakirmiskin tu masuk bagi modal rm50? dapat berape jumlah semua? Tak leh rolling ke syarikat dan bagi hibah?


[04:10:39 PM] SeliparBuruk: boley jer kan...at least bantu gak kan fakirmiskin...ni syarikat tu nak bantu yg boleh bagi modal ribu2 ke atas jer..adoii..kesian la..


[04:10:51 PM] SeliparBuruk: plizz mat...


[04:10:52 PM] mat commanDO: tidak mahu berserah Allah lah apabila tidak tahu tidak mahu bertanya yang tahu


[04:11:27 PM] mat commanDO: persangkaan tidak boleh jadi hujah 


[04:11:36 PM] SeliparBuruk: adoii mat, aku bagi cadangan jer tu...dan buat satu analisis based on cara company tu run biznez die..


[04:11:55 PM] mat commanDO: jika tak punya kewangan patutnya boleh saja beri khidmat


[04:11:58 PM] SeliparBuruk: come on mat...


[04:12:19 PM] SeliparBuruk: pliz think out of the box mat..


[04:12:30 PM] SeliparBuruk: ur alwiz in the box


[04:12:42 PM] SeliparBuruk: and pliz dont be a box


[04:13:05 PM] SeliparBuruk: gurau ja mat naa....maaf ya...jom minum dlu...


[04:16:36 PM] mat commanDO: syarikat memang banyak membantu yang fakir miskin


[04:16:50 PM] mat commanDO: takkan nak heboh serata alam


[04:17:21 PM] mat commanDO: Islam bukanklah tangan kiri tak tahu, apa tangan kanan buat


[04:17:56 PM] mat commanDO: dunia internet menjadikan manusia nak tahu semuanya apa yang kompeni buat? 


[04:18:13 PM] mat commanDO: apa guna di gaji managers


[04:19:45 PM] mat commanDO: internet menjadikan ramai manusia suka bersangka sangka


[04:23:33 PM] SHreK_MaN: nego gapo nih?..


[04:27:42 PM] HafizM: Huihhh....apa cerita panjang2 ni?


[04:34:22 PM] maliki: masuk arba sebuln dapay berapa?


[05:50:18 PM] lislam: putu halba


[05:51:21 PM] lislam: wow...komando bertukar hulk


[07:23:20 PM] muhdsyazwan: masha londoh


[08:46:09 PM] hasin: slm


[09:07:42 PM] Aiya85: Waalaikumussalam..


[09:14:12 PM] hasin: aiya dah pergi darul syifa?


[09:16:30 PM] Aiya85: belum lagi encik hasin.


[09:17:20 PM] hasin: saya baru pergi tadi. beli minyak zaitun. hajat nak beli air zam zam, tapi dah habis stok.


[09:19:42 PM] hasin: bila aiya nak pergi?


[09:21:35 PM] hasin: ada perawat wanita untuk wanita


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..

Show 50 latest