* * * *
Halaqian
Ahli: 71615
Terkini: chikmore
Statistik
Kiriman: 274089
Topik: 14656

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 6
Tetamu: 295
Jumlah: 301
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[09:43:29 AM] maliki: tu la kan


[09:43:34 AM] talibarut: itu bkn masalah mentak 


[09:43:37 AM] talibarut: mental


[09:44:17 AM] talibarut: masalah mentalnya otak lebih kepada kemudaratan...itu kata nafsu... aqal di belakangkan... maka mental ni lebih kepada masalah jiwa... 


[09:44:30 AM] talibarut: apabila jiwa kosong dengan zikirullah...maka masalah mental akan berlaku


[09:44:46 AM] Mei: tindakan lebih pantas dari akal?


[09:44:58 AM] maliki: orang yang duk putrajaya macam takde life kan, bangunan je cantik2, kedai2 makan jarang ade


[09:44:59 AM] Mei: menikam dulu..baru fikir?


[09:45:01 AM] talibarut: yup


[09:45:21 AM] talibarut: sebab berlaku keburukkan baru seseorang itu sedar ...


[09:45:52 AM] talibarut: apabila diri tidak sedar apa yg berlaku sebelum tu...kerana jiwa telah di take over oleh syaitan iblis..dll


[09:46:14 AM] Mei: hmm.. tu la


[09:46:16 AM] talibarut: contohnya kena sampuk ...kena histeria kena rasuk.... 


[09:46:30 AM] talibarut: mana depa ingat masa kejadian... 


[09:46:47 AM] Mei: tapi kalau dah bawak pisau pi keje..itu memang dah plan


[09:46:49 AM] talibarut: masalah mental lebih kurang sama lah..


[09:46:55 AM] Mei: tunggu masa je kot


[09:47:14 AM] talibarut: heee betul tu,.. dlm sedar kiranya sudah dendam...


[09:47:29 AM] Mei: akal yang waras tu


[09:47:40 AM] talibarut: perasaan harsat denggi dendam ni pakaian iblis ..yg bagi jln ni pun iblis lah....


[09:47:41 AM] Mei: memang niat membunuh la kan


[09:48:29 AM] talibarut: jika sy jumpa awk nanti..jng awk plan yg bukan2 ya mei...


[09:48:37 AM] talibarut: (Senyum)


[09:48:41 AM] elsanxs: jangan..jangan..


[09:49:00 AM] talibarut: amboi elx..


[09:49:07 AM] talibarut: bacukp sapa ya heee


[09:49:12 AM] elsanxs: =;8)


[10:04:43 AM] elsanxs: halaqahforum1


[10:19:06 AM] talibarut: mat commanDo hari ini tak pergi berperang ker... 


[10:19:24 AM] talibarut: jadi sniper sekali sekali keluar jer ker heee


[10:39:27 AM] maliki: sederet orang hitam kat sebelah ni , pergg


[10:46:19 AM] talibarut:  


[10:46:34 AM] talibarut: tetamu terhormat tu 


[10:46:42 AM] talibarut: sapa lah kita kan tn maliki 


[10:55:12 AM] mat commanDO: Terkini: Re: memberontak


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Perkhidmatan yang dilaksanakan dengan jujur dan ikhlas dalam hubungan manusia bermasyarakat merupakan penghayatan amanah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

muridin

Today at 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA
 

afiQoh

16 April, 2015, 02:19:45 PM
Kalau sesiapa ada bangunan 3 tingkat. Corner lot. Pm deh. Kalau dpt direct owner.  Yang di cari satu malaysia. Keutamaan tempat strategik.
 

maliki

14 April, 2015, 10:49:00 AM
 

Uwais_Al-Qarni

11 April, 2015, 02:39:56 PM
Assalamualaikum,ahli baru,semoga dapat ilmu melalui perkonsian daripada muslimin dan muslimat insyallah :)

Show 50 latest