* * * *
Halaqian
Ahli: 73021
Terkini: telhon
Statistik
Kiriman: 277266
Topik: 15033

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 5
Tetamu: 209
Jumlah: 214
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[08:37:09 AM] mashatul: Dah la misi pun garang2


[08:37:16 AM] mashatul: Haah gomen..


[08:37:22 AM] elsanxs: kalo private rasanya ok je.. mcm kak niena private pun dpt doc ok


[08:37:44 AM] mashatul: Itu masalah dengan gomen...semua bekeng


[08:37:56 AM] mashatul: No wonder orang nak private


[08:38:28 AM] mashatul: Bp naik ni pun sebab diorang la :ketawa:


[08:38:29 AM] elsanxs: a.ah..


[08:38:58 AM] elsanxs: rasanya skarang pun banyak private harga mampu kos bersalin


[08:39:03 AM] mashatul: Biasa kalo private sekali check up brapa bayar?


[08:39:25 AM] mashatul: Beranak normal 2800 els


[08:39:30 AM] elsanxs: yang akak punye dulu dalam rm80 je


[08:39:41 AM] mashatul: Itu kalo normal...kalo operate taktahu beapa


[08:39:44 AM] elsanxs: mula2 check up je mahal sket sbb amik urine darah sume


[08:39:49 AM] mashatul: Berapa*


[08:40:00 AM] elsanxs: normal skarang paling murah rm2k je masha..akak bersalin kat klang ha


[08:40:08 AM] mashatul: Beranak kat gomen ke private els?


[08:40:11 AM] elsanxs: tapi kalo operate mahai le


[08:40:21 AM] elsanxs: private


[08:40:27 AM] mashatul: Dr wanita la kan els


[08:40:36 AM] elsanxs: ye..wanita


[08:40:52 AM] mashatul: Uihh 2k mahal jugak tu... menangiis*


[08:41:21 AM] mashatul: Tapi ok la...puas hati


[08:41:58 AM] elsanxs: ye


[08:42:12 AM] mashatul: Hu.hu


[08:44:01 AM] elsanxs: yey baby nak kuarr


[08:44:11 AM] mashatul: :ketawa:


[08:44:14 AM] elsanxs: excited tak 1st baby :ketawa:


[08:44:32 AM] mashatul: Takut lebih dari excited


[08:44:36 AM] mashatul: :ketawa:


[08:44:47 AM] elsanxs: plak dah :ketawa:


[08:45:05 AM] elsanxs: akak last minit yang takut dulu.. sebelum2 tu excited kemain


[08:45:18 AM] mashatul: Tak sabor jugak nak tengok muka baby ikut siapa


[08:45:22 AM] mashatul: :ketawa:


[08:45:42 AM] mashatul: Saya ni memanjang je takut


[08:46:29 AM] mashatul: Mungkin nanti dengar baby nangis baru excited :ketawa:


Pages: [1]

Puasa Enam dan Puasa Qada'

 :) 
Assalamualaikum semua ,
saya ada sedikit keraguan tentang boleh ke puasa enam disekalikan dengan puasa Qada' ? boleh ke kita buat puasa enam bersama puasa Qada ertinya disekalikan kedua2 puasa ini dalam 1 puasa ? Ada sesetengah pihak mengatakan boleh , dan ada yang kata sebaliknya..jadi harap anda semu

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum
 

fauzey

05 July, 2016, 02:27:50 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

fauzey

05 July, 2016, 02:26:52 PM
Assalamualaikum tuan2 puan2..sy ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin..
 

Mat Nuget

04 July, 2016, 04:06:09 PM
Seronoknya kerana kembali kepada Fitrah, umpama fitrah bayi yang suci..


Persoalannya, dengan sikap kita dalam 10 terakhir ini, benar2 layak kah kita untuk menyambut raya "Eidul Fitr?

munasaboh

Show 50 latest