* * * *
Halaqian
Ahli: 71379
Terkini: ahmadsyahir.alias
Statistik
Kiriman: 273426
Topik: 14571

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 6
Tetamu: 262
Jumlah: 268
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[10:30:41 AM] mashatul: m&m


[10:34:14 AM] maliki: masatul


[10:34:25 AM] maliki: tak keje ke


[10:37:10 AM] maliki: m&m tu ape


[10:38:14 AM] zhalaqah: Terkini: Re: Keluarga Suami Kasar, Mulut Laser...bagaimana hadapinya???


[10:43:42 AM] mashatul: lorr


[10:43:45 AM] mashatul: taktahu ka


[10:45:32 AM] maliki: tak tahu la tanya ni


[10:45:40 AM] maliki: hngbjangan macam2


[10:47:13 AM] mashatul: ha.ha.ha


[10:47:20 AM] mashatul: m&m tu coklat


[10:47:25 AM] mashatul: takkan tak pernah makan


[10:47:33 AM] maliki: yeke


[10:47:54 AM] maliki: abih tu bakpe tibe2 taip mende tu kat sini


[10:49:17 AM] mashatul: aku punya trademark


[10:49:31 AM] maliki: ntah ape2


[10:49:34 AM] mashatul: wei...ko ni...ko kat sini sejak bila lagi


[10:49:43 AM] mashatul: baru nak tanya


[10:49:47 AM] maliki: sejak pagi tadi


[10:49:54 AM] mashatul: jeles le tu


[10:50:15 AM] maliki: sedap ke


[10:51:13 AM] mashatul: sedap le


[10:51:20 AM] maliki: ko taw tak izzah404 tu kenpa lama tak nampak.aku try triks komputer dia post tu menjadi pulak


[10:51:38 AM] maliki: tak menjadi


[10:51:56 AM] mashatul: hah?


[10:52:02 AM] mashatul: triks mende


[10:53:53 AM] mashatul: izzah dah kawen kot


[10:54:11 AM] mashatul: ko je yang tak kawen2 lagi


[10:54:56 AM] maliki: pehe dok


[10:55:01 AM] mashatul: pehe2


[10:55:11 AM] mashatul: kak izzah ni memang reti bab komputer ni


[10:55:17 AM] mashatul: dulu dia la buat blog kat aku


[10:55:24 AM] mashatul: comei ooo dia tolong buat kat aku


[10:55:41 AM] mashatul: lepas tu aku lost contact dengan dia...camne ntah


[10:55:45 AM] maliki: oo.best r.meh nk tgok blog


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam
 

arshadabbas1989

22 February, 2015, 11:41:42 PM
Assalamualaikum
 

nicelycomey

22 February, 2015, 08:08:13 PM
assalamualaikum
 

nicelycomey

22 February, 2015, 08:08:12 PM
assalamualaikum

Show 50 latest