* * * *
Halaqian
Ahli: 71681
Terkini: Imraah Sederhana
Statistik
Kiriman: 274230
Topik: 14667

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 236
Jumlah: 238
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[05:23:12 PM] seekerslight: senyum*


[05:23:49 PM] Mei: dia


[05:23:52 PM] Mei: saya seligi je


[05:23:55 PM] SeliparBuruk: karismatik kan Sultan Nazrin Syah...


[05:24:26 PM] Mei: mesti lah


[05:24:35 PM] SeliparBuruk: seligi tu camne mei...belasah gune gigi ke?


[05:24:59 PM] Mei: pakai gergaji


[05:25:09 PM] Mei: tak putus...cedera parah je


[05:25:16 PM] seekerslight: ooo..


[05:25:17 PM] SeliparBuruk: dalam banyak2 Sultan kat malaysia ni,saye cenderung suke Sultan nazrin


[05:25:32 PM] Mei: awak ganu.suka la sultan mizan tu


[05:25:41 PM] SeliparBuruk: mei telah hilang sifat kemanusiaannya...mungkinkah terpengaruh dgn ISIS?


[05:26:01 PM] Mei: ala...dah biasa le


[05:26:04 PM] SeliparBuruk: Mizan pun saye suke,tapi saye lebih cenderung Sultan Nazrin


[05:26:13 PM] Mei: awat?


[05:26:25 PM] Mei: list kan 10 sebab


[05:26:31 PM] elsanxs: sebab ensem


[05:26:36 PM] elsanxs: :ketawa:


[05:26:41 PM] seekerslight: lol


[05:26:45 PM] elsanxs: ok nak baliks slm


[05:26:51 PM] seekerslight: jslm


[05:26:54 PM] SeliparBuruk: bukan kerana ayah saye org perak bukan,tapi krn karismanya, sikapnya,interlectualnya,bijaknya...dll..


[05:27:21 PM] SeliparBuruk: w'salam elsan..hati2 tu..


[05:27:29 PM] Mei: bubai els


[05:27:38 PM] Mei: nak siap balik gak nih..hujan lobat


[05:27:44 PM] SeliparBuruk: die sgt gemar membaca..


[05:27:54 PM] Mei: silakan sb


[05:27:58 PM] SeliparBuruk: mei kan ade hikmat menyelit celah hujan..


[05:29:00 PM] SeliparBuruk: permaisuri die pun seorang yg terpelajar..


[05:29:20 PM] SeliparBuruk: keduanya cintakan ilmu..lebih2 lg sgt menghormati ulama'..;-)


[05:31:24 PM] SeliparBuruk: ulama' yg dimaksudkan bukan ulama politik..die lebih kenal mane satu ulama mane satu bukan,insyaAllah..;-)


[05:31:43 PM] SeliparBuruk: one of the reason i adore him..;-)


[05:32:21 PM] SeliparBuruk: moh ler kite, -salam-


[05:32:43 PM] seekerslight: slm


[05:33:43 PM] seekerslight: jslm


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Remember one day you will appear before God (The Creator) and you will answer for your deeds. So beware, do not stray from the path of righteousness after I am gone... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA

Show 50 latest