* * * *
Halaqian
Ahli: 71225
Terkini: ana_deenlover
Statistik
Kiriman: 273121
Topik: 14505

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 201
Jumlah: 203
Dasyatnya Syukur [ainarohani] ulas : Bersyukur bukan sekadar ucapan dibibir sahaja,tetapi perlu seiring dengan hati yang ikhlas kerana...

[10:22:28 PM] maliki: harini pergi jalan2 mana?


[10:24:21 PM] hasin: pergi sabasun je


[10:25:58 PM] hasin: awak pergi tak lagi paya bunga square?


[10:32:33 PM] maliki: pernah pergi baru ni, tak siap sepenuhnya, tar pun tak pasang lagi


[10:32:51 PM] maliki: indah khabar dari rupa,:sedihnya:..tak siap sepenuhnya


[10:36:38 PM] hasin: tambah satu lagi tempat nak jalan2


[10:37:00 PM] hasin: sebelum ni mydin dan giant je


[10:38:30 PM] maliki: huhuu..tapi sedap sabasun jugak


[10:39:26 PM] maliki: ke mydin banyak pilihan?saya g giant makan uncle jack je


[10:43:13 PM] hasin: uncle jack dah naik harga.. dulu rm3.50 sekarang rm4.50


[10:44:17 PM] hasin: awak pergi tak lagi mydin gong badak?


[10:44:31 PM] miera_irfan: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[10:50:55 PM] maliki: tu la,dah naik 


[10:51:38 PM] maliki: tak pernah pergi,dengar lebih besar dari mydinmall..lingkup sabasun situ.kesian kan


[10:53:08 PM] hasin: sabasun bukit kecil jugak yang meriah


[10:53:45 PM] maliki: boleh backup sabasun sana


[10:56:56 PM] hasin: abang saya pengerusi GANTI bantu sabasun hari tu bila kerajaan suruh dia tutup operasi


[11:01:06 PM] miera_irfan: Terkini: Re: Binkan anak kepada bapa angkat


[11:01:34 PM] maliki: oo


[11:53:20 PM] Saya Hamba:


[02:20:12 AM] Eizal rahman: Aslmualaikum semua..


[08:35:24 AM] fizal00: Terkini: Re: Khasiat Madu Lebah untuk Kesihatan


[08:45:21 AM] Saya Hamba:


[08:47:45 AM] nik.l.farhana: Terkini: Re: Darah Istihadhah


[11:12:55 AM] Saya Hamba:


[12:28:23 PM] Cik Ninie: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[12:36:46 PM] Cik Ninie: Terkini [Topik Baru]: Bicara HQ: siapakah waris kepada harta suami..


[06:28:26 PM] ana_deenlover: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[06:43:57 PM] ana_deenlover: Terkini: Re: Nasihat Agama - Penawar Bagi Aqal & Hati


[06:59:22 PM] ana_deenlover: Terkini: Re: Sedar atau tidak, islam Dan zina hari ini sudah tak dapat dipisahkan.


[08:42:31 PM] Saya Hamba:


[09:45:45 PM] hasin: slm


[01:28:14 AM] Saya Hamba:


[08:13:42 AM] ainarohani: السلام عليكم


[03:32:49 PM] maliki: kan


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 245
Natijah, samada baik atau tidak hasil dari usaha kalian belajar dan hidup di universiti itu, serahkan kepada ALLAH. Pasti ada hikmah pada apa yang berlaku pada kalian hasil dari bertawakkal kepada ALLAH... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Aku, tinggalkan tempat tidurku pada satu hari, kemudian aku terserkap membisu. Aku telah berpindah dari satu tempat menuju tempat lain. Aku berangkat pergi dari ranjang tidur dalam istanaku... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 245
Last 5 Shouts:

 

ainarohani

22 January, 2015, 09:06:48 AM
Redha pada ketentuan dan ujianNYA menjadikan kita lebih tenang dan kuat.Usah menyalahkan takdir yang tak selari dengan keinginan,tapi berbaik sangkalah selalu dengan takdirNYA..ketentuanNYA adalah yang terbaik.teruskan berusaha,ikhtiar dan bertawakkal..berdoalah..berdoa dengan setulus hati.
 

Jiwaresah

19 January, 2015, 09:56:09 AM
Fikirkan cara untuk nak memajukan ekonomi orang islam diMalaysia.
 

Yuzie

15 January, 2015, 12:51:15 PM
Ada 1 perkara yang boleh khianti akal dan ilmu iaitu NAFSU SYAHWAT
 

human

14 January, 2015, 04:31:33 AM
sayangilah semua manusia sebagaimana kamu menyayangi diri kamu sendiri , kerana Allah berada dekat dengan setiap manusia.
 

fitzrie

12 January, 2015, 12:54:14 AM
Biar ilmu menuntun akal, jgn "akal menuntun ilmu"kerana akal akan khianat dgn ilmu.... Wallahualam...

Show 50 latest